36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
pauly #3711 Hát igen,úgy illene,amivel nem is lenne gond,ha nem lenne ennyire lassú a feltöltés. -
#3710 Legfeljebb annyit tudsz tenni hogy olyan torrent oldalakról töltesz le ahol nem kell regisztrálni, és ezért nem is nézik az arányodat. De sajnos ezeknél meg az a jellemző hogy direkt lassítják a letöltésedet a feltöltésed körüli sebességre. ( Hogy ne léphess le, ha gyorsan végzel. ) Azért néha itt is ki lehet fogni egy gyors letöltést. Bár igazából ha korrekt módon akarod használni a torrentet illik visszadnod amit letöltöttél. -
pauly #3709 Jaa,értem,hm,hát ez így nem túl jó,a letöltésem az kb 130 korul van max,a feltöltésem meg vagy 16 kb.Így tényleg 1 hét kell mire vissza tudok kb annyit tölteni :(
kösz a választ!
-
#3708 Mikor végeztél a letöltéseddel szépen hagyod tovább futni az egészet, amig többet nem osztasz vissza mint amennyit letöltöttél. Akkor már javul az arányod. Én pl. egy DVD-s cuccot leszedek 5-6 óra alatt, aztán egy hétig osztom vissza hogy ne romoljon az arányom. ( ADSL átka ) Soxor azon gondolkodom, hogy ezek szerint az áramszolgáltatónak tejelek a MAHASZ helyett. -
pauly #3707 Üdv
Az érdeklene,ogy a share ratio-m az egyik oldalon 0,1,és 0,5-nek kellene lenni legalább ha jól értettem.
Na most hogy tudom ezt növelni? mert most is miközben töltök lefele jön 50-nel,viszont csak 4 kiloval töltök felfele.Így a share ratio-m még kisebb lesz,nemhogy nagyobb.
Szóval hogy tudom növelni?Az upload speed-et is korlátlanra tettem pedig.
Előre is kösz! -
pauly #3706 nincsenek :) -
#3705 Áhá, kúl thx! :) -
#3704 p2p.lap.hu -
#3703 Figyuszka, ezen az oldalon filmek meg játékok nincsenek? Lehet béna vagyok (valszeg) de én nem találtam! :) -
#3702 Itt ba*tam el, köszi! :) -
#3701 pipálj ki minden checkboxot! -
pauly #3700 Engem is -
pauly #3699 Regeltem magam,rosszul mondtam,de nem hiszem hogy mas hasznalna. -
Newfronter #3698 Engem szó nélkül hagyott regelni... -
#3697 Hát engem nem hagyott regelni az oldal, azt írta nem vagyok rá jogosult. :))) Orosz állampolgárság kell? :) -
#3696 köszi szépen!!! -
pauly #3695 Nincs mit! :) -
Newfronter #3694 Huhh de szupi oldal! :))
Kösz! -
pauly #3693 Na most meg tudom folytatni,nem értem :) -
pauly #3692 Na át kell néznem majd ezt a torrentet,hogy hogy is működik,mert valami share ratio-t is ír hogy tul keves.
Azért kösz. -
pauly #3691 öö,még nem igazán méjedtem bele ebbe a torrentbe nem tudom hogy pontosan hogy van.én innen töltök most http://www.1bt.ru/
Na most itt nem kell semmi account.
És ugyanezt csinalta egy masik is,amit folytatni akartam.
Ha egyszer abbahagytam nem akarta többet folytatni,és ennél is már lejött vagy 700 mega,és most nem tudom folytatni. -
#3690 pedig a tracker azt írja hogy 3at töltesz egyidőben
esetleg valaki más nem használja az accodat? -
pauly #3689 De mégis csak egy van benn a letöltési listában.
vagy ezt most nem arra érted?
Mert azt nem értem,hogy töltöttem egyet,azt abbahagytam,majd kesobb folytatni akartam,es nem akarja folytatni,hanem ezt irja ki.Pedig már meg van 91 % -
#3688 A maximum megengedett torrentet már töltöd a trackerről...max 3 dolgot lehet egyszerre tölteni -
pauly #3687 Üdv
Most kezdtem el nemrég tölteni a bittorent nevu progival,és ezt miert irja ki ha folytatni akarok egy letöltést nem tudja valaki?:
Aborting the torrent as it was rejected by the tracker while not connected to any peers. Message from the tracker: Not authorized (You are downloading your maximum number of allowed torrents - 3)
Előre is kösz! -
#3686 jaja, sg cikk -
#3685 Hi all!
Max. csatlakozások száma: *
Mit írjak a * helyére? OP: WinXP SP2 Net: ADSL 2Mbit
ÖÖöö bithumenen azt olvastam ki kell tapasztalni, hogy még mennyit bír a rendszer. Nos én 120-at írtam be. Ti mennyit írnátok? -
#3684 megymá -
#3683 remélem ez nem jelenti azt, hogy vége.. -
#3682 mostmár csak egy trágár szó jelenik meg a bal felső sarokban, szerintem valaki gonoszkodott. -
#3681 lehet, hogy így van, csakhát szoktak előre szólni, nameg nemhiszem, hogy az a hamarosan arra vonatkozik. hamarosan jövünk, proxnet.. proxnetnek van valami köze hozzá? -
tomo #3680 nekem ugy tunik a skyline pillanatnyilag nem megy.
legalabbis a "Hamarosan..." szamomra ezt jelenti. -
tomo #3679 hahh, az edonkey rendszer mar reg kicsuszott a kezuk kozul. -
#3678 valaki el tudná nekem küldenk priviben a ***line oldal újabb címét? Valamiért az eddigi címen neke most valami más jön be. -
Newfronter #3677 Az én belátásom szerint egyenlőre a mininova a legjobb torrent oldal, remélem nem zárják be! Amúgy is "visszatér" a torrent népszerűsége az eDonkey-s hercehurca miatt. -
#3676 Nekik is tölteni kell valahonnan. -
#3675 nem tudom h ekkora hírezés után nem csukatja be a RIAA / MPAA -
#3674 100% hogy utód, a forráskódot átadta a régi tulaja. -
#3673 Hát a "design" szinte teljesen megegyezik a régi suprnova -éval, szal lehetséges -
#3672 szupernova utódja lesz a newnova.org ?
régi már biztos nem lesz, mivel a forgalom áttevődött más oldalakra