36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#3832 majd megnagyítom vmikor, csak mostanában nincs időm...
vagy ha vki megcsinálná ezt a jelenlegit jobban, szóljon odaadom a .psd filet, vagy netán ha van vkinek vmi jó ötlete csinálhat mást :) -
#3831 !!! -
#3830 Sztem nagyobb betűkkel kell kiírni a bannerba, mert úgynézki hogy nem elég feltünő :D -
#3829 :DDD -
#3828 azt, hogy
EGYIK TORRENT OLDALRA SINCS MEGHÍVÓ!!! -
alakulat #3827 milyen bannert? -
#3826 bannert olvastad? -
#3824 ismertetnétek velem néhány TV series oldalt? -
#3823 http://www.sharereactor.ro
másnak megy? -
#3822 már megy, tényleg volt egy kb 5-10 perces leállás, de hálisten beindult -
#3821 Mostmár igen... -
#3820 De megy. -
Nem megy a BH! -
#3818 van olyan magyarosított kliens, ahol a feltöltési aránynak fordítják a feltöltési sebességet. Szal ne azt vedd le 1-re :D -
#3817 az arányt ugy kapod hogy a feltöltött adatmennyiséget elosztod a letöltött adatmennyiséggel
ha ugyanannyit töltesz fel mint amennyit le ez a két szám megegyezik, tehát az arány 1 -
#3816 tehát a feltöltési arány legyen 1 vagy hogy érted ezt? -
#3815 Minnél tovább! A minimum szerintem az, hogy annyit visszaosztasz mint amennyit leszedtél, vagyis 1-es ratioig. De az sem gond ha tovább :) -
#3814 Ha letöltöttem valamit 100%-osra akkor utána mit csináljak?
hagyam,hogy hadd menjen a feltöltés?
ha igen akkor meddig? -
tomo #3813 oldalankent kulonbozik, egyiknel 30 GB feltoltes utan lehet meghibvni mast.
masiknal jo arány es 2GB feltotles levonasaval jar. meg ilyesmik. -
Maksi #3812 Tehát ha van egy olyan ismerősöm, aki valamelyik magyar torrent oldalon felhasználó, akkor Ő minden további fennakadás nélkül meg tud hívni? Hogyan kell ezt megtennie? -
tomo #3811 probald meg a feltoltesi sebesseget a nevleges feltoltesi sebesseged 75-80%ára korlatozni a kliensedben. ( magyarazat, a kimeno savod tulterhelt, es a visszaigazolo csomagoknak nincs helye kifele, ezert lassul le a letoltes. ugyanis minden letoltott csomag utan a tavoli szervernek kuldeni kell egy kis visszaigazolo csomagot , hoyg a darab sikeresen megerkezett, amig ez nem er oda a kuldo szerverhez, addig az lassitja az atvitelt )
ezen segithetsz cfosspeed nevu programmal is. ez rendezi a csomagokat elonyben reszesitve a kimeno visszaigazolo csomagokat.
a jobb magyar torrent oldalak meghivosak, vagy tele vannak. kerdezd meg az ismeroseid , hatha valaki meg tud hivni. -
Maksi #3810 Lenne néhány kérdésem...
Asszem, TorrentReactor-ról töltöm BitComet-tel a F.E.A.r.-t, de a 2MB/s-es hozzáféréshez képest a legnagyobb letöltési sebesség meg sem haladta a 20K-t, a feltöltés viszont majdnem mindig meghaladja a letöltési sebességet. Korlátozást egyikre sem tettem, de a böngészés, és minden egyéb, internethez kötődő alkalmazás piszkosul belassult. Router nics, csak XP SP2-es tűzfal. Mi lehet a hiba?
Melyik torrent oldalakon vannak sokan, nagy sebességű hozzáférésekkel, új cuccokkal?
BitHumen-hez hogyan lehet hozzáférni? Lehet egyáltalán még? Ha jól tudom, vannak valamilyen korlátozások a regisztrációval kapcsolatban...
-
tomo #3809 bittorrent.lap.hu -
#3808 HAli!
Tudtok nekem magyra torrent oldalakat mondani? -
#3807 Köszi a segítséget, majd megnézem este a routert hátha tudok vele valamit csinálni. -
tiroxine #3806 Igen, azóta megtaláltam a bitcomet fórumon, hogy ez így működik és kész, nincs ellene mit tenni. -
tomo #3805 a megelozest tom javasolni. nevezetesen: donts el elore melyik klienssel akarod leszedni a cuccot, es tartsd is ehez magad. -
tiroxine #3804 Azt vettem észre, hogy a bitcomet letöltés közben nagyobb fájlméretet csinál, mint ami a fájl eredeti mérete. Pl. elkezdtem letölteni 50 000 000 byte-os rar darabokból álló torrentet, de a bitcomet 50 000 384 byte-os fájlokat csinál, amikor előre lefoglalja a helyet a vinyón. Így nem tudom azureussal folytatni, pedig szeretném. Ez ellen nincs valami beállítás, nem tudjátok? -
tomo #3803 az upnp az automata konfiguracios kütyü. nem vagyok szakember csak felhasznalo, de annyit latok, hogy magatol belovi az aktiv modot ( portforward es tuzfalon atengedes (xp tuzfal eseten ))
barmely mas program altal nem hasznalt portot ki lehet osztani azureusznak. en ha javasolhatom 20000-40000 ig tartomanybol valassz.
ha masik portra rakod az azureuszt, es a tobbi dolog nem valtozik , akkor jo esellyel ugyanezt a hibauzenetet kapod , csak az uj port lesz feltuntetve .
(hisz ha routered nem tamogatja az egyik portot akkor a masikat sem fogja ) -
#3802 köszi a választ, még annyit megkérdeznék hogy mi azaz udnp?? és ha esetleg átrakom más portra akkor is ezt írja ki?? és melyik portra lehet még az azurust kiosztani? Hát csak ennyi lenne:)! -
tomo #3801 ha a routered nem tamogatja az uPnP t akkor irhatja ezt ki, vagy ha tamogatja de nincs bekapcsolva a routerben.
amugy az upnp helyetted csinalna meg a port forwardot es tuzfalon atengedest.
szal ha kezzel megcsinaltad ezeket, akkor az upnp nek mar nicsn feladata.
tiltsd le a sikertelen kiosztasokrol szolo figyelmezetest az azureusban ha ez zavar. -
#3800 azt írja az azureus-om indításnál hogy UPnp:bejövő ügyfél adatport TCP/6800 kiosztás sikertelen , UDP tracker ügyfélport UDP/6800 kiosztása sikertelen. Nem tudom miért? Tud valaki ebben segítení? Még annyit hogy a portokat megnyitottam a windows tűzfalán és a programot is hozzáadtam valamint a routeren is forwardoltam a 6800-as portot mégis mindíg ezt írja ki, tölteni tölt csak lassan és max 1 torrentet és akik feltöltenek rólam azok is csak max 3-4 dolgot tudnak feltölteni mert csak ennyit enged. Köszi a segítséget. -
#3799 Kösz! Hasznosnak tűnik. -
ati250 #3798 Látogassatok el ide.
Itt össze vannak gyűjtve a legjobb torrent kereső oldalak egy helyre:
http://torrentsearcher.filesharingplace.com/
Van beépülő Firefox pluginja is. -
ati250 #3797 Egy két plugint kipróbáltam már, melyikhez lenne kérdésed?
Amúgy ha valami gond volna a kliensel látogass el ide:
http://scraggy.e-gate.hu/
-
#3796 A Sav...ra lehet most regelni. Kitöltöm de nem küldik az aktíválós mailt.
Most ez, hogy van? -
#3795 nincs korlátozva semmi, mindent 0-ra állítottam a le és a feltöltést is, c-fost használok -
#3794 Biztos korlátozva van. -
#3793 hali van itt valaki aki ért az azureushoz letölthető pluginokhoz?? Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy csak egyszerre 1 fájlt tölt, miért van ez?, mikor többet is kijelöltem, legutoljára kb fél éve torrenteztem de akkor töltötte mindeggyiket egyszerre, ja és feltölteni is csak 3-4 fájlt tudnak tőlem, pedig ott hagyom őket ahova letöltöttem hogy tudják tovább tölteni. Köszi a válszt. -
#3792 Jobb egérgomb a letöltés alatt lévő cuccon és Tracker megadása.