36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#3872 de számit...legalábbis mikor én probáltam olyan oldal torrentjét szedni ahova nem volt regem a tracker azt a válszt írta vissza hogy regeljek az oldalon, és nem indult el a letöltés
szal én sem értem miért jó reges oldalak torrentjeit kirakni... -
#3871 hmm
Tehát akkor még se számít hogy vagy e regelve a zárt oldalra vagy sem?
-
tomo #3870 pl tobb ember juthat hozza a cucchoz? -
#3869 Köszönöm az infót.
Igen. Gyüjtő oldalról szedtem. Most már csak az érdekelne, hogy mi értelme van egy reges oldal torrentjét kirakni a gyüjtőoldarra. Én nem sok értelmét látom, de biztos van. -
The Fugitive #3868 Hy! az lenne kérdésem, hogy miért van az, hogy: Azureusban lát 13884 ügyfelet, ebből 580-hoz kapcsolódik, lát 1015 készforrást, ebből 85-höz kapcsolódik, és a letöltésem mégsem megy 5-6Kb/s fölé!! :(((
néha-néha hirtelen felmegy 20ig, aztán ujra visszaesik, ugyanolyan gyorsasággal. valamit rosszul állítottam be, vagy miért van ez? -
#3867 asszem az a trackeren múlik -
#3866 Azureusban belehet állítani, hogy sűrűbben küldje el az adatokat a trackernek? -
tomo #3865 már semmi. -
#3864 Amúgy mi ez az FTP-s hülyeség az E-n? Valaki elmagyarázná nekem? -
#3863 "ui: Tegnap viszont szedtem egy nyilvános oldalról, és a torrent fájl a Demonoid trackerre mutat.Reméllem ez nem befolyásol semmit"
De bizony, hogy befolyásol. Biztos ilyen gyüjtőoldalról szedted (mint pl mininova), ahol csomo tracker torrentjét kiteszik. Ha pl egy filelist.org-os torrentet kezdek el szedni mininovarol, anélkül h filelisten be vagy e jelentkezve v. sem, a filelistes arányomat fogja "rontani" mivel megnézi a tárolt cookie-kat és tudja h van accom oda. Ha nem lenne el sem indulna. Szal vigyázni a nem regelős oldalakra kirakott más, reges oldalak torrentjeivel, mert azok ugyanugy a te arányodat rontják, persze csak akkor ha nem osztod vissza. -
#3862 Hello.
10 perce néztem meg az arányomat a Demonon, és elég lehangoló. 0.58. Ez azért érdekes, mert kb 2 órával ezelőtt még 2 fölött volt, és kb 3 napja nem szedtem onnan semmit, és nem is seedeltem. Már máskor is kreált érdekes adatokat a tracker, de ez most elég váratlanul ért. BitComet 0.60 -t használok, amit az oldal szerint nem kéne.
Másnál is volt már hasonló aránytévedés?
ui: Tegnap viszont szedtem egy nyilvános oldalról, és a torrent fájl a Demonoid trackerre mutat.Reméllem ez nem befolyásol semmit -
The Fugitive #3861 Köszönöm szépen!!
végre valaki meg tudta mondani!!!
kösz mégegyszer!! -
tomo #3860 epp , most raktam ki egyet, ami ugy tunik mukodik.
ha van dht mentes kliensed probald mar meg elkezdeni szedni, es ird meg sikerult e vagy sem,. -
#3859 htx.
a sok barmot nem értem aki most is tölt föl cuccokat, úgy hogy egy hete kb már rossz az ftp jük. sok láma -
tomo #3858 az endless regi neve wizards volt, es az o belso kiadvanyaikat meg mindig ezzel jelolik. meg csinaltak is neki egy kategoriat. -
#3857 a wizards milyen kategória? -
logran #3856 Először válassz másik portot, mert 6881-6889 a legtöbb site-on feketelistás. Valahol olvastam, hogy 40000-60000 között jó lesz. Aztán azt a portot nyisd meg a routeren/tűzfalon.
http://www.portforward.com/ -
Newfronter #3855 Azért kérdeztem mert már rég magyar... és azthittem valami új torrentoldal-ról van szó. -
#3854 már egy ideje tud .. -
#3853 Miért? Van másk piratebay? -
#3852 tud magyarul -
Newfronter #3851 Micsoda? Milyen piratebay? Ez? thepiratebay.org -
#3850 Jééé! Magyar pirathebay? -
hmm ? láttátok? -
#3848 BH-val mi van ma? Most is azt írja ki, hogy timeout. -
The Fugitive #3847 Hy! lenne egy kis problémám! routerrel kapcsolódok a nethez, és Azureust hasznélnék, de a 6881es porton akarna kapcsolódni, és állandóan kiirja, hogy NAT hiba. igy van olyan letöltés, ami el sem indul, a többi pedig nagyon lassú. most éppen BitLord van fent, és ennél sem javult a helyzet! olyan játékokat, amiket elvileg sokan töltenek, nekem csak 1-2Kbtal képes szedni. jah és nincs fix IP-m se szóval nem igazán tudom, hogy hogyan lehetne megnyitni azt a portot, vagy mit kellene csinálnom??!!! pls help!
thx -
#3846 ? :) -
#3845 kölcsönkérek fél órát tőled F:DF?SD:F?DS:F? -
#3844 ahhoz meg pláne nem értek...
de mondom ha vki megcsinálja akkor beteszem -
#3843 .gifbe csináld meg a feliratot!
amúgy meg javascript kéne hozzá, nem érdemes vele szarozni! -
#3842 hmm -
#3841 Tudod. -
#3840 villogást nemtom hogy lehet e html-ben, annyira nem értek hozzá :)
permbanhoz meg nincs jogom :D sajnos :) -
alakulat #3839 hi
lenne egy kérdésem: ha töltök egy torrent oldalról és az arányo elfogy( eből kifolyolag kirugnak ) és még a töltést nem fejeztem ba akkor még tom folytatni?????????? -
#3838 -
#3837 valami kis villogást nem tudsz rakni rá?
aztán ha valaki megkérdezi akkor permban-t adni neki -
#3836 betettem...bár nemtom hányan fogják megnézni mielőtt marhaságokat kérdeznek...de legalább lesz mire hivatkozni :) -
#3835 mint rengeteg topicban láttam, le se szarják, hogy mi van odaírva, de hogy miért azt nemtudom -
#3834 fentre kéne egy gyors FAQ-ra mutató link,
és egy torrent listára ( bittorent.lap.hu )
+ a meghívós szöveg -
#3833 aki ezt nem veszi észre, az a nagyobbat se fogja :)