36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#4957 De nem a Majmon... Meg amúgy is! Most is töltök 2 cuccot is, és nem jelzi. -
#4956 nemrégen volt kiírva, hogy le kell szedni a torrenet újból -
#4955 Persze! De más is jelezte a "hibát"... :-P De azért nem havonta küldi... Ugyanis több mint 2 hete leszedtem a Piper cuccot, és azt se mérte... :-) -
#4954 azt tudod, hogy a kliens csak időnként küldi a trackernek az adatforgalmat? -
#4953 Nem! :-) -
#4952 a letöltésed több lett? -
homokhat #4951 Kérdésem lenne: A t-online-ről töltöttem le , licenszes WMA formátomú számokat amit ajándék kupon formájában kaptam. Egyesével regisztráltam és mostmár felírhattam cd-re. De átírni mp3-ba nem bírom semivelsem ,próbáltam sok mindent, "advenced wma workshop" és társait attól félek ha felteszem valahova nem fogják tudni meghallgatni mível a gépükön nem lesz ott a bejegyzett licensz .Két gépen lehet alapól hallgatni vagy olyan lejátszón ami bírja a WMA-t. Van valami ötletetek, hogy mit tegyek ? Tegyem fel így egy fájlcserélőre (ami szerintem nem valami jó ötlett) vagy hogyan tudnám átírni mp3-ba vagy bármo másba, mert ha egyszer már tudom kódolni utána simma ügy. -
#4950 Majmom miért nem változik az arányom? Most is letöltöttem a dance válogatást és nem változott! -
ent #4949 Magától meggyógyult! AKTÍV VAGYOK, GYERTEK! -
tomo #4948 vlc player kell neked, akkor meg daemonozni sem kell, ugyanis kezeli a kepfileban levo filmeket is ( bin , iso )
vlc player
a kodekekkel ugyis csak a baj van -
#4947 gspotot töltsd le, töltsd be a filmet, szükséges codecet töltsd le. -
#4946 rakj fel valamilyen codec packot -
SolGa #4945 Helo emberek! az lenen a problémám hogy letöltöttem torrnetel néhán filmet iso-ba és mikor daemonnal berakom és megakarom nyitni a CD-t azt irja hogy a Windows ne tudja megnyitni mer ismeretlen a fájlformátuma a cd-n levő dolgoknak...???? ja és még valami...oan bajom is van hogy oan torrentel letöltött filmjeim isvannak amik nem isok de mikor le akarom őket játszani a Media Player is meg a PowerDVD.is azt irja hogy ismeretlen a fájlformátuma.én pedig megnéztem és az .avi volt szal le kéne tudnia játszania nem? plz segitsetek mer megőrülökk -
logran #4944 http://www.torrentleech.org/signup2.php
(Ha valakit érdekel egy jó oldal.) -
devilmike #4943 most jó
-
devilmike #4942 dead link : "FAQ!!! KATTINT, OLVAS!"
-
#4941 nyomd meg a magenta színű gombot és kapsz választ... -
#4940 basszus, te melyik teamhez tartozol, hogy megúszod egy kiba csirkével? Mi öregasszonyokat áldozunk. Ezen a héten épp a dédi jön... -
#4939 sátánista dolog
szombatonként csirkét kell áldozni -
#4938 Mi az a torrent???
-
tomo #4937 amig az utorrent lenti statusz soraban nicns ott hoyg network OK, addig passziv vagy. es hoyg miert? valszeg valami beallitas megsem jo. nem az utorrent hibaja. -
ent #4936 thx.
És miért van az, hogy az utorrenttel passzív vagyok, a bitcomettel meg aktív? port beállítva... stb. -
tomo #4935 #4892 bocs, de igazan visszaolvashattal von magadtol is :) -
ent #4934 Lenne egy problemam,a BitLord-ot hasznalom,nemreg ujratelepitettem a winfost,es azota,gyakran hibat eszlel es leall,cimszoval kilep a progi,ha nem nyulok semmihez,akkor olyan 40 mega,vagy husz perc utan,aztan 5 percenkent,viszont,ha elinditok egy videot 10 masodpercen belül,van valakinek sejtese mi lehet a gond?
Ez a #4486 hozzászólás, de ez nem az amit kérdeztem... -
tomo #4933 #4486 -
tpM #4932 Hello-sztok van 1 problémám a Bitlord 1.1-el le akarok tölteni egy fájlt ,de nem indul el a Tracker státusznál ezt írja : 'Connecting to tracker to Start, Waiting for response'.plz valaki segítsen. -
ent #4931 ebben az utorrentben, hogy lehet egy peert letiltani? -
logran #4930 Az a Bitlord. -
tomo #4929 2. mert bitcomet alapu kliens, asszem a bitlord az vagy a bitspirit. tudod, amelyiket a bitcomet megvasarlasaval fejlesztenek.
az utorrent nem java alapu. ennyi ido alatt mar reg leszedhetted volna, es kiprobalhattad volna.... -
ent #4928 és az utorrent.com java alapú? -
ent #4927 2. akkor miért írja a peer ek között, hoy bitcomet 1.01 et használ? ammi? -
tomo #4926 en ezt az alapjam irtam, hogy a magyar oldalakon , ha valakinek kinja volt el nem szamolt feltoltessel , akkor az bitcometet hasznalt. -
#4925 én úgy tudtam, hogy a Bitcomet jó, a Bitlord meg Bitorent kliensek azok amik hajlamosak rosszul küldeni az adatokat a trackernek -
tomo #4924 1. igaz
2. nem bitcomet
3. nem igaz, hasznalj utorrent.com ot -
ent #4923 Hi!
Igaz, hogy a bitcomet álltal vezérelt torrentek esetén nem minden esetben kerül nyugtázásra a feltöltésem?
Igza, hogy megjelent a bitcomet 1.01? Vagy Ez vmi fake, vagy esetleg egy spy...
Ési gaz, ha az első kérdésem igaz, akkor inkább haatználjak java alapú klienst? pl: Azureust? -
#4922 meg sztem magyarul az csak alábeszéléses VHS-en van, bár lehet tévedek.
kérdezz rá itt a Horror és B film topikban... -
#4921 ugyanezt BitComethez?
mert nem akarok külön programmal bajlódni/most nem jut eszembe a neve/
talán peerguardian? -
#4920 nincs magyar felirat sztem, de különben meg olyan nehéz megnézni a feliratos oldalon? -
Dosia #4919 Üdv !Segitséget keresek valaki +tudná mondani hogy ezt a filmet Invasion Of The Body Snatchers 1978 magyarul honnan tudnám letölteni ?ui:vagy ha valakinek + van a magyar felirata és elküldené azt +köszönöm -
#4918 Ez vicces, mert töröltek azt a torrentet, amit újra le kéne szednem :)