36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Duddits
    De nem a Majmon... Meg amúgy is! Most is töltök 2 cuccot is, és nem jelzi.
  • Met
    nemrégen volt kiírva, hogy le kell szedni a torrenet újból
  • Duddits
    Persze! De más is jelezte a "hibát"... :-P De azért nem havonta küldi... Ugyanis több mint 2 hete leszedtem a Piper cuccot, és azt se mérte... :-)
  • Met
    azt tudod, hogy a kliens csak időnként küldi a trackernek az adatforgalmat?
  • Duddits
    Nem! :-)
  • Met
    a letöltésed több lett?
  • homokhat
    Kérdésem lenne: A t-online-ről töltöttem le , licenszes WMA formátomú számokat amit ajándék kupon formájában kaptam. Egyesével regisztráltam és mostmár felírhattam cd-re. De átírni mp3-ba nem bírom semivelsem ,próbáltam sok mindent, "advenced wma workshop" és társait attól félek ha felteszem valahova nem fogják tudni meghallgatni mível a gépükön nem lesz ott a bejegyzett licensz .Két gépen lehet alapól hallgatni vagy olyan lejátszón ami bírja a WMA-t. Van valami ötletetek, hogy mit tegyek ? Tegyem fel így egy fájlcserélőre (ami szerintem nem valami jó ötlett) vagy hogyan tudnám átírni mp3-ba vagy bármo másba, mert ha egyszer már tudom kódolni utána simma ügy.
  • Duddits
    Majmom miért nem változik az arányom? Most is letöltöttem a dance válogatást és nem változott!
  • ent
    Magától meggyógyult! AKTÍV VAGYOK, GYERTEK!
  • tomo
    vlc player kell neked, akkor meg daemonozni sem kell, ugyanis kezeli a kepfileban levo filmeket is ( bin , iso )

vlc player

a kodekekkel ugyis csak a baj van
  • Serpa
    gspotot töltsd le, töltsd be a filmet, szükséges codecet töltsd le.
  • jointeer
    rakj fel valamilyen codec packot
  • SolGa
    Helo emberek! az lenen a problémám hogy letöltöttem torrnetel néhán filmet iso-ba és mikor daemonnal berakom és megakarom nyitni a CD-t azt irja hogy a Windows ne tudja megnyitni mer ismeretlen a fájlformátuma a cd-n levő dolgoknak...???? ja és még valami...oan bajom is van hogy oan torrentel letöltött filmjeim isvannak amik nem isok de mikor le akarom őket játszani a Media Player is meg a PowerDVD.is azt irja hogy ismeretlen a fájlformátuma.én pedig megnéztem és az .avi volt szal le kéne tudnia játszania nem? plz segitsetek mer megőrülökk
  • logran
    http://www.torrentleech.org/signup2.php
    (Ha valakit érdekel egy jó oldal.)
  • devilmike
    most jó
  • devilmike
    dead link : "FAQ!!! KATTINT, OLVAS!"
  • [HUN]FaTaL
    nyomd meg a magenta színű gombot és kapsz választ...
  • Yossarian
    basszus, te melyik teamhez tartozol, hogy megúszod egy kiba csirkével? Mi öregasszonyokat áldozunk. Ezen a héten épp a dédi jön...
  • hmhm
    sátánista dolog
    szombatonként csirkét kell áldozni
  • laci 700
    Mi az a torrent???
  • tomo
    amig az utorrent lenti statusz soraban nicns ott hoyg network OK, addig passziv vagy. es hoyg miert? valszeg valami beallitas megsem jo. nem az utorrent hibaja.
  • ent
    thx.

És miért van az, hogy az utorrenttel passzív vagyok, a bitcomettel meg aktív? port beállítva... stb.
  • tomo
    #4892 bocs, de igazan visszaolvashattal von magadtol is :)
  • ent
    Lenne egy problemam,a BitLord-ot hasznalom,nemreg ujratelepitettem a winfost,es azota,gyakran hibat eszlel es leall,cimszoval kilep a progi,ha nem nyulok semmihez,akkor olyan 40 mega,vagy husz perc utan,aztan 5 percenkent,viszont,ha elinditok egy videot 10 masodpercen belül,van valakinek sejtese mi lehet a gond?

Ez a #4486 hozzászólás, de ez nem az amit kérdeztem...
  • tomo
  • tpM
    Hello-sztok van 1 problémám a Bitlord 1.1-el le akarok tölteni egy fájlt ,de nem indul el a Tracker státusznál ezt írja : 'Connecting to tracker to Start, Waiting for response'.plz valaki segítsen.
  • ent
    ebben az utorrentben, hogy lehet egy peert letiltani?
  • logran
    Az a Bitlord.
  • tomo
    2. mert bitcomet alapu kliens, asszem a bitlord az vagy a bitspirit. tudod, amelyiket a bitcomet megvasarlasaval fejlesztenek.

az utorrent nem java alapu. ennyi ido alatt mar reg leszedhetted volna, es kiprobalhattad volna....
  • ent
    és az utorrent.com java alapú?
  • ent
    2. akkor miért írja a peer ek között, hoy bitcomet 1.01 et használ? ammi?
  • tomo
    en ezt az alapjam irtam, hogy a magyar oldalakon , ha valakinek kinja volt el nem szamolt feltoltessel , akkor az bitcometet hasznalt.
  • Met
    én úgy tudtam, hogy a Bitcomet jó, a Bitlord meg Bitorent kliensek azok amik hajlamosak rosszul küldeni az adatokat a trackernek
  • tomo
    1. igaz
    2. nem bitcomet
    3. nem igaz, hasznalj utorrent.com ot
  • ent
    Hi!

Igaz, hogy a bitcomet álltal vezérelt torrentek esetén nem minden esetben kerül nyugtázásra a feltöltésem?
    Igza, hogy megjelent a bitcomet 1.01? Vagy Ez vmi fake, vagy esetleg egy spy...

Ési gaz, ha az első kérdésem igaz, akkor inkább haatználjak java alapú klienst? pl: Azureust?
  • fifi
    meg sztem magyarul az csak alábeszéléses VHS-en van, bár lehet tévedek.
    kérdezz rá itt a Horror és B film topikban...
  • fifi
    ugyanezt BitComethez?

mert nem akarok külön programmal bajlódni/most nem jut eszembe a neve/
    talán peerguardian?
  • fifi
    nincs magyar felirat sztem, de különben meg olyan nehéz megnézni a feliratos oldalon?
  • Dosia
    Üdv !Segitséget keresek valaki +tudná mondani hogy ezt a filmet Invasion Of The Body Snatchers 1978 magyarul honnan tudnám letölteni ?ui:vagy ha valakinek + van a magyar felirata és elküldené azt +köszönöm
  • Dying Soul
    Ez vicces, mert töröltek azt a torrentet, amit újra le kéne szednem :)