36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• homokhat
    Na ez az amit nem értek "hogy ujra le kell toltened a torrent filet, es azt seedelni." elkészítettem felraktam chekoltam mégsem. Én csak általában itt az sg-én forumozok
  • tomo
    minden oldalon le van irva, hogy' kell feltolteni. hogyhogy nem olvastad meg el?

azok a leirasok raadasul sikhulyeknek keszultek.

amugy a hiba ott van. hogy ujra le kell toltened a torrent filet, es azt seedelni.

ja, es nem tilos az olodak forumaban sem kerdezni.
  • homokhat
    Bocs de ide mindig kérni jövök.
    Warn oka: 40 perc nem volt elég a seed megkezdésére
    Lejár ekkor:
    2006-01-14
    19:49:39
    Hát kaptam egy ilyet, nem tudtam seedelni, pedig egyszer már jól felraktam valamit.Segítsetek már abban hogy végül is hogyan töltsek fel torrentet , hogy ne járjak így. Azt a két-három lépést irjátok meg. A kliensemmel (utorrent) készítek egy újat -majd elmentem-elkészítem az oldalon a leírást majd feltöltés . Idáig oké de nem kezd el seedelni mit nem csinálok jól?
    Elég sokat visszaolvastam itt de ilyen szájba rágós tanácsot nem találtam.
    Ha valaki szánra rá egy kis időt és egy hülye gyereknek mint én vagyok elmagyarázná akkor hálám kisérné.
  • laca70
    Köszi. Google-ban néztem és nem volt az elején.
  • tomo
    laca70 nagyon nehez rakeresni itt a topikban?

http://www.bluetack.co.uk/index.php
  • laca70
    IPfilter.dat-ot honnan lehet letölteni ?
  • Dying Soul
    Ehhez mit szólsz?
  • ati250
    Nézzétek meg szerintem az egyik legjobb torrent kereső oldal.
    Szinten folyamatosan frissítik.
    Van beépülő Firefox Search Plugin és Internet Explorhez való pluginja is.

Torrent Search Engine Searcher
  • ati250
    cFosSpeed leírás
  • ati250
    A pontos beállitasi értékek:
    Good Settings
  • Met
    jó, hogy mindenki volt kezdő de azért a hülyeségnek is vannak határai
    remélem hamar rendet tesznek

valamelyik oldalon egy filmnél, "képet nem tudok felrakni" hát bazz most erre mit mondjak?
  • hmhm
    ghostot elárasztották az alulinformált, lámák.
    kérésbe olyat beírnak, ami már kétszer van a kérések között, és maga a keresett fájl is fent van.
    feltöltéseknél kevés az infó, és sokhelyen nincs seeder.
    ha helyreáll a rend, akkor érdemes visszanézni, addig nem. persze remélem, hogy ez csak átmeneti állapot.
  • urbijoe
    tud valaki mondani egy pár magyar torrent keresö oldalt? ahol vannak magyar cuccok
    http://thepiratebay.org/ ezen kivül
  • precision
    nincs mi? akkor a teljesség igénye nélkül pár link ahol van, a torrent listás linkről:

url no1
    url no2
    url no3
    url no4

...stb.

Szét kéne nézni rendesen, aztán kérdezni...
  • forever68
    Itt egy leírás a c-fos-ról, egy másik fórumban írtam de átmásoltam ide , remélem hasznotokra válik: Sziasztok olvasgattam a fórumot és látom hogy egyeseknél nem müxik a c-fos nevű progi, illetve lelassítja a letöltésüket, gondoltam írok pár sort róla hiszen nagyon hasznos kis program. Szerintem azért lassúl be tőle egyeseknek a letöltése mert nem jó verziószámút használnak, ugye létezik belőle 106-os 202-es és a legújjabb 212-es. Azt tudni kell a programról hogy kell neki 1-2 nap beállás mire elkezd normálisan működni, azt hogy jól üzemel-e onnan tudod a legegyszerűbben megállapítaní hogy ha letöltés közben elkezdessz internetrádiót hallgatni és mellette erőteljesen böngészni ha azt tapasztalod hogy az oldalak nehezen jönnek be vagy a rádó állandóan pufferel és nem jön folyamatosan a zene akkor biztos hogy az adott verziószámú c-fos a hibás. ezért hát nincs más teendő mint lecserélni, de cserénél is vigyázni kell mert nem elég uninstallal leszedni a programot hanem a registriből is el kell távolítaní mert különben ott marad. Ezt úgy tudod megtenni ha a futtatásnál bírod hogy regedit és nyomsz egy ok-t az előugró ablaknál megkeresed a sajátgép/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFWARE mappát és ott törlöd a c-fos mappát, na ezután restart és utána rakd fel csak a másik verziószámú c-fost. Még annyit hogy tapasztalatom szerint ez nem igazán netszolgátató függő mint inkább gép vagy oprendszer, mivel nálam megosztott net van és mégis az egyik gépre másik verziószámú c-fos volt jó mint a másikra. Még annyit megtehetsz a gyorsabb beállás érdekében hogy néha rákattintassz és jobb egérgombbal és kiválasztod a bemérési adat küldése opciót. Nálam egyszerre megy a netről hallgatott zene, a böngészés, a töltögetés , néha amit hallok egy rippelő progival még fel is veszem, plussz messenger stb... és soha nincs pingelési problémám, az oldalak jól jönnek és minden működik. Remélem sikerült segítenem ezzel a tájékoztatóval. Sziasztok
  • Sonajk @:o)
    Hátha valaki még nem tudja.

Mint bizonyára hallottad, hogy több külföldi oldal is letiltotta a BitComet kliens használatát. Az ok, hogy a BitComet 0.60-as verziója, hibás feltöltési adatok küld a tracker felé. Ez a hiba a user kárára is felléphet.
    Ezt a program készítői is észlelték és a hivatalos oldalról levették a 0.60 verziót és most ott a 0.59-es verzió tölthető le.
  • maka2
    Azt már néztem de azon nincsenek szinkronos filmek!!!
  • lck
    Nem vesztessz semmit. Ugyan az van fenn mint a többi magyaron, csak más sorrendben. Az 1000 user miatt meg kevesebben osztják.
  • precision
    eh, most látom 1000 user a limit :) vicces :)
  • precision
    csak én nem láttam még ezt a trackert? :)
  • precision
    banner, torrent lista, klikk
  • maka2
    HY!

Tudna nekem valaki mondani olyan címet ahonnan szinkronos filmet lehet letölteni?
  • lck
    Az új uTorrent beta-ban már van egy Speed Guide... nevű menüpont, ahol ha megadod a feltöltési sebességedet, beoptimalizálja a értékeket.
  • norbisz
    Láttam, van FAQ, de nem jó a link, mert az oldal nem található... :(
    Egyébként cFos ér valamit így ADSL-nél? Mert épp most töltöttem le egy "cucc"-ot, és kész van. De a tisztesség kedvéért maradok feltölteni (szerintem így korrekt)... Viszont most mehetne a feltöltés fullon, amit csak tud, mert megyek, alszom egyet. Olvastam valami olyat a cFos-ról, hogy nem kell akkor lekorlátozni a feltöltési sebességet, mert valahogy álligatja, hogy ha közben böngészni is akarok, akkor is marad sávszélességem, viszont ha nem csinálok semmit, akkor minden bit :) mehet a torrentnek... Ha túl bonyolult voltam: amíg töltök le valamit, addig nem megy maxon a feltöltés, hogy ne lassítsa be a letöltésem is (a csomag visszaigazolások miatt), viszont amikor már nem töltök le, akkor mehetne fullon a feltöltés (de így a korlátozás miatt nem megy, csak max 8kB/s-al). Remélem megértitek, mit akartam írni :D Talán már én sem értem :D
  • norbisz
    Hi All!

Tudom, hogy biztos volt már szó a sebességről, de nem igazán van időm végigolvasni a sok írást (2,5óra múlva munka, és nem aludtam:). Szóval olyan kérdésem lenne, hogy ADSL 96/512 netem van. Mennyire állítsam a feltöltési korlátot, hogy azért torrentezés közben tudjak böngészni is? Viszonylag elfogadható sebességgel... uTorrentet használok. Pls valaki, aki már picit tapasztalt ebben. (Most a feltöltésem 8kB/s-ra korlátoztam. Asszem, az nem olyan kevés, ha azt nézzük, hogy 96kb/s a feltöltésem, nem? Mert ha jól tudom, akkor a feltöltés korlátozás kilobyte/s-ban van megadva, de a vonalam feltöltési sebessége pedig 96 kilobit/s, tehát elvileg kilobyte/s-ban 11,7-el tudok feltölteni.) De ha nem így van, és bekevertem valamit, akkor szóljatok :D Előre is köszi mindenkinek...
  • hmhm
    router címe sztem:
    futtatás > cmd > ipconfig

Alapértelmezett átjáró.... cím

csak kérdés pl. hogy melyik porton van a kezelőfelülete, ha a :80 ason nem jön be
  • Met
    - a router leírásában:)
    - a router gyártójának honlapjáról letöltött használati utasításban
  • paul161
    Köszi!
    És azt hol tudom megnézni,hogy mi a router ip címe?
  • Met
    a routernek van ip címe, azt beírod itt a címsorba és bejön a menü
  • Serpa
    nem sajnálom ...
  • paul161
    Hali!
    Most olyan gondom lenne, hogy nem tudok belépni a router menüjébe.
    Nem tudja valaki, hogy kell?
    Mert beszeretném állítani,hogy aktív legyek.
    Köszi
  • Duddits
    S-en küldtek üzit, hogy biztonsági okokból levették, és hogy ne tegyük fel...
  • tomo
    nalam kilat a router mogul, porttovabbitassal. az uPnP is mukodott, de mostanaban nem hasznalom.
  • precision
    valószínű, bár senki nem mond semmit
  • Duddits
    Hoppá!

Hogyhogy szinte az összes torrent oldalról törölve lett az Üvegtigris 2? Fellépett a hatóság, vagy mi?
  • hmhm
    valamiért nem lát át a routeremen az utorrent, pedig bitcomettel minden megy jól, portot hiába állítottam be, és a portfw t hiába reseteltem..
    hm. csak nálam van a hiba?
  • apac
    Ez új béte király, sokkal jobban jön vele a cucc.
  • Coooper
    Hello! Én most pattannék a torrentek nyomába, de a FAQ-tok nem működik. Plíz help!
  • nxfn
    fúdejó aktívba állítódtam
    egyébként nekem 400k-nál is több lenne a feltöltésem csak direkt korlátoztam mert nem túl jó úgy -.-
  • Serpa
    simán, simán ;)