36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
digital #5158 Nem is értem miért kell ilyen szigorúnak lenni, bármi váratlan napi életszerű, vagy biológiai dolog közbejöhet, és bizony ilyenkor megcsúszhat a seed. Megtörténhet, hogy éppen akkor csöngetnek, fontos hívást kapsz stb... A 30-40 perc egy lehetetlen idő, legalább egy 2 órás határidőben lefektetett szabályzat kellene , nem pedig egy jókedvű-rosszkedvű exhas/idő staff önbíráskodás. Ha a szabályzatban leírtak szerint sem indulna esetleg a seed , akkor talán mehetne egy 7 napos fegyelmezés warn. A kezdő, első feltöltőket meg segíteni kéne, nem pedig rögtön elvenni a kedvét. -
#5157 hagyd, nem tud olvasni... -
#5156 Mi ennek az oldalnak a címe? -
#5155 " Jan-10-06 - Feltörés (Szerző: Tommycoolkid)
Az oldalt feltörték és egy régebbi adatbázis lett visszatöltve! " -
#5154 Bakker! Most néztem, hogy GT-n egyik napról a másikra leromlott az arányom! És az utolsó torrent 12.20-ai! -
#5153 Itt nézz körül. Különösen azt a részt hogy: Miért vagyok passzív módban? -
#5152 Hello
az a bajom ,hogy a NAt-tal gondjaim vannak.Már sok embertöl kérdeztem hogy hogy lehet megoldani,de minegyik csak huzta-halasztotta.
Már probaltam megcasinalni,de csak össze-vissza ment minde.Én most az az endless - skyline-on vagyok fennt és felraktzam egy torrentet csak az a baj hogy passzív vagyok.
Nem tudna valamelyikőtök segíteni ? -
#5151 Ez tök buziság... Még feltölteni se tudok... -
#5150 Hát nekem is, biztos... :-) De eddig csak 46-os volt... -
#5149 Nekem 50 van torrentleechen, sazl nyugi. -
#5148 Bakker! Regiztem torrentleech-re meg filemp3-ra és már 40 órás várás van az elején... -
logran #5147 Lehet, hogy pont két ellentétes esettel van dolgod. Az első film még viszonylag újdonság volt, nem töltötte még le minden érdeklődő, már volt elég nem 0 feltöltési sebességű seeder és még volt elég leech utánpótlás is. Ez az ideális eset. A másik meg már lehet, hogy régebbi anyag (ami a torrentnél igencsak számít, mert fokozatosan egyszerűen kihalnak), amit már majd' mindenki letöltött, akit érdekelt aztán el is húzott a seedből, aki maradt meg olyan is vagy passzív és nem tudsz csatlakozni hozzá, esetleg te is az vagy, hozzád se lehet, akikkel meg mégis csatlakoztál, azoktól nem jön egy byte se. Van ilyen is meg olyan is meg még mindenféle variáció.
Jó reges oldalakon meg csak az okoz nehézséget, hogy tartsd az arányt. -
#5146 Mondjuk nem is a viszonylag nagyobb sebességet hiányolom, hanem bármilyen sebességet. :)
De majd este megnézem amiket írtál. -
logran #5145 Akkor esetleg a visszaosztási arányod lehet a 33%.
Amúgy a torrenttől (pláne nyilvános oldalon) ne is várd, hogy mindig max.-szal jöjjön, mert az sokmindentől függ, de a legkevésbé tőled. Csak normális torrentet kell elkezdeni tölteni, normális helyről és a lehető legtöbbet visszaosztani. -
#5144 Ez a 33% szép lassan kúszott fel, pár nap alatt. Ha megnézem, elég különböző szinten állnak akik töltenek le tőlem. Mondjuk azt nem vizsgáltam, hogy átlagban kiadja-e a 33%ot.
Szóval még mindig nem értem :), de megpróbálom a regisztrálásos módszert. -
logran #5143 Nem lehet, hogy nincs seeder és mindenki max. 33%-on áll?
Regisztrálj egy-két normális oldalra és nem lesz sebességproblémád.
http://www.torrentleech.org/signup2.php
http://www.filelist.org/signup.php
http://www.filemp3.org/signup.php
http://www.bitsoup.org/signup.php
http://www.demonoid.com/account-signup.php -
#5142 Most kezdtem ismerkedni ezzel a torrentes világgal. Kissé kaotikusnak tűnik számomra és jó pár dolgot nem értek, de most egy gyakorlatiasabb kérdésem lenne:
BitTorrentet használok. Leszedtem egy filmet, ami a szávszélességemnek megfelelően elég jó sebességgel jött. Viszont azóta nem igazán megy a töltés, pontosabban semennyire. A letöltött filenél, kiírja, hogy 33%ban megosztva, és a partnerlistán látom, hogy jópáran töltögetik. Ha a letölteni kívánt filét nézem, néha van kapcsolódás valahova, de egy bitet sem sikerült leszednie.
Miért van ez? Talán nem találja sehol, amit beállítottam töltésre? Vagy valami tiltásban vagyok? Vagy egészen más?
Mit jelent az a 33%ban megosztva? Fontos ez nekem? Mármint tudni, ezt az adatot? -
#5141 mi a baj? mostanában olyan harapós kedvedben vagy:) -
Jimbo #5140 Igen, Én is ezt tartom a legjobb megoldásnak csak gondoltam, azért rákérdezek -
tomo #5139 agymunka mentes egyszeru megoldas, amivel a problemakat is elkerulod:
befejezed bitcomettel az elkezdett letolteseketz. ujat meg csak az uj klienssel kezdesz. -
Jimbo #5138 Bár ahogy visszaolvasok nem túl egyhangúak a válaszok -
Jimbo #5137 Köszi a választ. -
Jimbo #5136 Semeddig, csak miután nem vagyok még túl profi a torrentezésben gondoltam kérdezek... -
#5135 meddig tart kipróbálni? egyébként ha a bc! kiterjesztést kikapcsolod, akkor sok esetben tudod folytatni. még egy hete sincs, hogy cometes cuccot a utorrenttel fejeztem be. annyi volt a gáz, hogy amikor hashelte, akkor 24 helyett 19%-ot fogadott el a félkész fájlból. -
#5134 Sajnos nem tudod :( -
#5133 Én elkezdtem GT-ről HP4-et, leállítottam, mert lassú volt, és a Majmosat meg nem folytatta, hanem elölről kezdte az Azu... -
#5132 nem :| -
#5131 tudod -
Jimbo #5130 Hi!
A Bitcomet-tel elkezdett le/fel töltéseimet tudom folytatni az utorrent-tel?
Köszi! -
#5129 de bizony ám :) -
norbisz #5128 Kábelnél nem a sima cFos kell, hanem cFosspeed. Ugyanazon az oldalon fent van: cFosDownload
Leírás (magyar nyelvű): cFosDownload -
#5127 v2.02 -
Tmac #5126 Te pl. melyiket használod? -
#5125 Nekem működik, bár nem chellos vagyok, hanem Kaposkábeles. Melyik verzió? Olvass kicsit vissza (#5104, #5110). -
Tmac #5124 A cfos működik kábelnél(chello) ha igen melyik verziót kell leszedni, vagy csak kizárólag adsl-nél megy a cucc??? Ha nem működik hogyan lehet ugyan azt a hatást elérni hogy kábelnél se kelljen korlátozni hogy böngészni tudjak??? -
homokhat #5123 ok -
#5122 ha még mindig nem megy a seed, akkor próbáld meg mégegyszer amit írt tomo:
"amugy a hiba ott van. hogy ujra le kell toltened a torrent filet, es azt seedelni."
tehát szépen elmész az oldalra, mintha nem is te töltötted volna fel az egészet, és letöltöd. ekkor elindul a seedelés a saját user ID del. -
homokhat #5121 Köszönöm kedvességed!! -
tomo #5120 megoldas: ne rakj fel semmit, mert ha tovabb erolteted, letolteni sem tudsz majd ( ertsd kivagnak a picsba)
faraszto vagy oregem, mondtak mar? -
#5119 :D