36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tomo
    uPnP alapbol be van kapcsolva, ha a routered is tamogatja, akkor "nem kell forwardolni" ( idezojelben, mert megcsinalja maganak )

amugy term. kell port tovabbitas neki, mint barmi mas "szerver" kent mukodo programnak, ahoz, hogy kivulrol is latszodjon.
    ha alul a statusz sorban azt latod network OK , akkor aktiv vagy.
  • forever68
    Olvasgattam a fórumot és láttam mennyire szeretitek ezt az uTorrentet. Eddig azureust használtam és tulajdonképpen semmi problémám vele, jól megy jók a beállításai stb... de kíváncsi lettem az uTorrent-re így hát letöltöttem és beállítottam , csak annyi kérdésem lenne hogy a portját forwaldolni kell ha routeren vagyok?? Mert a letöltés megy de a feltöltés nem indúlt el.
  • Travelos
    és mi az oldal új címe, mert nekem nem ok
  • ent
    Szerintem is, Szerintem...
  • lck
    uTorrentben az van ami kell és úgy ahogy kell. Tiszta - átlátható. Beállítása egyszerű - felhasználóbarát - nincs túlbonyolítva. Gépigénye minimális, mégis hatékony. A felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztik - és egyre jobb lesz. Szeptember óta használom. Korában szinte minden klienst kipróbáltam, de eddig ez vált be legjobban.
  • Sanyix
    A javás retkeknél még az alap bittorrent is sokkal jobb :)
  • Brutal
    Jobb ezek szerint mint az Azureus?
  • AdaKiller
    csatlakozom az előttem íróhoz:)
  • Sanyix
    uTorrent
  • grebber
    Valaki mondjon valami fasza torrent klienset mert Bitcometről áttértem Azureus-ra és állandóan valami szarságokat ir ki hogy valaki skinbaszás nem jó neki meg méf valami javaszarságot is ir.
    Müködni müködik csakhát ne irogasson már ki nekem ilyeneket.
  • AdaKiller
    köszi mindenkinek, sikerült, attem ahova installozva van oda kell másolni, de közbe nem oda kellett,

még1xer köszi a segítségeket
  • Met
    nemtudom de válts klienst szerintem
  • grebber
    Na nemrég jöttünk rá báttyámmal eddig nem volt ilyen de mostanában ha beteszek a bitcometbe letöltést 5 percenként lefagy a gép és csak reset segít.
    Biztos nem mással van a gond mertha reset után nincs belöve a Bitcomet simán jó a gép.

Miért lehet szar a Bitcomet mi baja lehet?
  • Met
    a bitsoupon is tiltják az összes Bitcometet és az azokra épülő klienseket
  • Met
    jó helyre másoltad?
  • AdaKiller
    hát nálam az teljesen üers:( na próbálkozok vele azért

köszi
  • precision
    logger fül
  • AdaKiller
    utorrentnél hol írja ki hogy betöltötte az ipfiltert? bemásoltam az ipfilter.datot, de semmo load vagy hasonló nincs-nem látok :(
  • fifi
    BitComethez létezik vmi IPfilter/szerű/ megoldás?
  • Pandula
    Ok, köszi szépen. Akkor egy más torrentről szedem le a cuccot.
  • logran
    Ha az összes seeder lelépett, akkor szépen feljön a boly 97,2 %-ra és minden megáll. Nem tudsz mit csinálni, legfeljebb a feltöltőnek üzenni, hogy álljon be arra a 3 %-ra seedelni.
  • Pandula
    hmmm... a Csevegőben is valami lengyel srác 97,2%-ot emleget...
  • Pandula
    Mit csináljak?
  • logran
    Szerintem egyszerűen csak nincsenek meg a hátralevő szeletek a csatlakozott peer-eknek.
  • Pandula
    Sziasztok! Elég nagy gondban vagyok. Nekiálltam egy 2 Gb-os letöltésnek (BitComet-et használok), el is jutottam a 97,2%-ig. Itt a letöltési sebesség az eddigi 60-ról lement 0Kb/Sec és 1Kb/Sec közé, a feltöltés pedig 900 Kb/Sec körül mozog. Nem tudom mi lehet a baj(ilyet még nem csinált)... A hátralévő időt is 24 óra körül becsüli, pedig könyörgöm, ennyivel negyed óra alatt kéne végeznie.A teljes maximális letöltési ill. feltöltési arány részhez sincs határ beírva. Segítségeteket előre is köszönöm (sürgős lenne).
  • lck
    Aha - mert nekem nagyon jól, minden gond nélkül megy a legutolsó beta (389) - most már a magyarítás is jól működik vele.
  • Serpa
    nem azt írtam, hogy rossz, csak még nem szeretik bizonyos helyeken.
  • lck
    beta miért rossz ?
  • paul161
    Én eddig csak savariaról kaptam üzenetet, hogy rossz a bitcomet 0.60.
    Máshol is küldik?
  • Met
    olvass vissza
  • Duddits
    IP filter mire jó?
  • Met
    na, magyarítás felrakva, ipfilter felrakva
    majd kiderül:)
  • Sanyix
    Nemis hibás, gondolom a dht-t csalós hiszti miatt vették le.
  • Serpa
    nem.
  • Met
    1.3 az beta?
  • Serpa
    ha nem betat használsz, akkor ok.
  • Met
    én is azt használom és nem volt vele gondom
    na mindegy, akkor most az u-t használom, amíg ki nem találják, hogy az is szar:)
  • Serpa
    rosszul küldi az infokat a trackernek.
    egy ideje tiltják a torrent oldalakon.
  • hmhm
    ték
    amióta megjelent azt használom, és eddig komolyabb problémám nem volt vele. kíváncsi lennék mibaja :o
  • homokhat
    Ez nem tünik rossznak sőt ki is fogom próbálni ha sikerül szólni fogok kösz az ötletet.