36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Szolnokboy #5078 lenne egy kérdésem: Miért van az h 7-9 k-val tölt fel holott 16tal is mehetne ??Ez igen bosszantó mivel a 16 k sem valami sok főleg úgy, hogy látom itt valaki 400 kval tölt fel Elég régóta torrentezem már de ezidáig ilyen még nem volt...
BitComet 0.59et használok. -
#5077 Kijött az új uTorrent beta. Van benne 1-2 új beállítási lehetőség. Úgy érzem, még gyorsabb lett és letöltés mellett mintha gyorsabban lehetne böngészni. Magyar nyelvi fájl még nincs hozzá. -
#5076 Nem találom azért kérdem. -
#5075 A beállításokba valamelyik fülnél. -
#5074 Az jó. -
#5073 nálam max feltöltés 400kb/s -.- -
#5072 Azureusban hol tudom lekorlátozni a feltöltést??
Mert amit enged az 11 k én lejebb akarom.
Ja és Azureusban hol tudom beállítani hogy hány feltöltö/letöltöhöz csatlakozhat max? -
#5071 vmi hiba miatt törlődtek a regek, és újra kell ugye regelni ma. mosst kb 50 felhasználóval is ahhoz képest elég jó. csak így tovább -
logran #5070 Az összes új közt a legígéretesebbnek tűnik ez az oldal. Eddig ezervalahányzáz taggal sokkal jobb volt, mint a többi párezres. -
#5069 ghost on újra kell regelni -
jano007 #5068 Céges hálózaton vagyok rajta, valószínüleg van,itt minden biztonsági vackot kitaláltak már. -
jano007 #5067 Sziasztok!
Használvalaki tűzfal mögüli letöltéshez HTTP Tunnel programot?
Segítséget szeretnék kérni hozzá.
üdv
Janó -
#5066 ehhh
szivás :) -
#5065 [IMG]http://url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060105/Clipboard01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url][/IMG]
na ez a szives.
3 megával szivok fél napja lol -
#5064 köszike -
#5063 Modern net adatforgalom korlátozás????
Gyerek sarokba, kötözött sonkaként :DDDD -
ent #5062 pl uPnP I. -
#5061 bocsi, de röviden leírnád mi az az uPnP? mert nekem eddig a rúterba disabled-re volt állítva.
köszi előre is -
#5060 memória hiba?
nekem akkor volt ilyen, szétkaptam a gépet, porszívózás, majd vissza és tátám. de akkor pl. hashelésnél is szívózott.. -
#5059 régebben soha nem volt ilyen bajom, de most egyre több letöltésnél jön elő az a gond, hogy sok a hulladékadat.
egy dvd-nyi cuccnál majdnem 300mega
most is 250megából 56mega hulladék. ez mitől van? lehet vhogy orvosolni? hogyan tudnám esetlegesen azokat az IP-ket megtalálni akik nagyrészt ezt csinálják? -
#5058 korlátozás megtörtént? -
#5057 Fúúú, bakker. Ma fater megnézte az elmúlt 1 hónap adatforgalmunkat. Hát nem volt kevés... -
#5056 pár posttal ezelőtt írtuk le, hogy úgy állítsd be a klienst, hogy ne induljon el azonnal a letöltés. Így mielőtt kézzel elindítanád, kijelölheted a fájlokat a bitcomethez hasonlóan, amiket nem szeretnél letölteni. -
#5055 akkor kapcsold ki, hogy lefoglalja a helyet a letöltésnek -
#5054 hát ahogy írtam behúzás közben nem tudom módosítani(mint a bitcometnél) hogy mit is szedjen le a sok file közül csak amikor már bekerül a letöltések közé.ott módosíthatom ugye hogy mi kell de ettől függetlenül odarakja a többi cuccnak is a könyvtárait és nem módosítja a lefoglalt tárhely méretét....ergo ...kézzel távolíthatom el azokat amiket igazából nem tölt le de már lefoglalta a helyet neki.
de ha tudsz egy jó megoldást erre az érdekelne, mert nem tartom rossz proginak.. -
Travelos #5053 nagyon köszi:) -
Jimbo #5052 ADSL-m van, úgyh lehet h kipróbáűlom:-) -
#5051 options --> preferences --> new torrents start in stopped mode (ez elé egy pipa)
banner alatt torrent lista -
#5050 Ha ADSL-ed van akkor van remény. Kábelnél nem igazán változik. -
Travelos #5049 csakhogy ilyet se lehet beállítani :(
nekem vagy 2 hete nem megy az Endless, mi az új címük? -
Jimbo #5048 A CfosSpeed sztetek használható cucc? Megéri felrakni? -
#5047 eddig rossz volt!
köszi azért, megy már... -
#5046 nem döglött az -
#5045 Hellosztok, lenne egy óriási kérdésem! Ez a k*rv* töltő állandóan b*sz*ksz*k: néha a netemet teljesen kihasználja optiálisan, de néha egyáltalán nem tölt és ez váltakozik, pedig sok a seeder és a leacher, ez miért van? -
#5044 tud adni valaki uTorrent 1.3-hoz linket?
mert az elérhetőségük döglött... -
#5043 állítsd be, hogy ne induljon el a letöltés automatikusan és akkor be tudod állítani, hogy mit hagyjon ki! -
#5042 azt az 1et. -
#5041 mit értesz "nagyon szar megoldás" alatt? -
#5040 szia
egy kérdésem lenne hozzád(vagy bárkihez aki tud rá választ)....ha sok file-ból akarok letölteni, de nem mindent ( pl: 0days) azt hogy a fenébe lehet egyszerűen kiválasztani hogy mit akarok....mert nekem nem tiszta...a bitcometnél csak kikellet pipálnom hogy mit akarok és csak az jött lefelé és mindezt akkor állíthatom mielőtt még elindulna a letöltés.(amikor behúzom a torrentet)ezt meglehet csinálni ezzel a uTorrent progival?mert én nem láttam ilyet sehol...csak valami nagyon szar megoldást erre...
üdv -
#5039 köszi