36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#5359 az vadászgörény Te:)))))))))))
lépjél be -
#5358 mégis mit vártál egy torrent fórumon idióta??? -
paul161 #5357 De nekem ott valami patkányos baromság jön be. -
#5356 igen, mivel előbb írta, hogy feltölteni tud :o( -
tomo #5355 es ezen csodalkozol? -
#5354 nekem se a fel- se a letöltés nem működik :c -
tomo #5353 darkside a regi cimen megy. -
paul161 #5352 Hali!
Darksidenak van új címe vagy behalt?
El-slre én se tudok belépni de viszont tölteni felfele tudok. -
snt #5351 " hali mindenkinek valaki tudna segiteni tudna valaki adni 1 linket ami egy olyan torrent cliensre linkel ami tévesen küldi a féltöltés mennyiségét előre is kösz "
Na, az ilyen csaló gyökerek teszik tönkre a torrentezést... És még van pofája nyilvánosan cheater klienst kérni.. Szánalmas láma.. -
#5350 Gratulálok! -
Newfronter #5349 Most be is halt az el. -
Newfronter #5348 Ez mostanában előfordul sajnos :(( -
Jimbo #5347 Jaja, Nekem sem mozdul a Sky... -
#5346 valami gáz lehet a skyless-el onnan nem jön a cucc de a majomról jön ezerrel -
#5345 az miért van, hogy az írja az uTorrent, hogy nem hozható létre kapcsolat mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot
a skyless-ről töltenék le, 1 seed és 4 leech van és menne egy feltöltésem is szintén a skyless-re és egy a dark-ra is de azoknál is ezt írja -
ent #5344 Köcci naon jóóó, nem számol a trekker, és nem tok feltölteni és letölteni sem, nincs gépem se már, és nem szeret már senki sem, köcce megint...
Próbálja ki mindenki aki nem elégszik meg az ingyen filmekkel és nem akar villanyszámlát fizetni! -
#5343 mire számítottál?
A torrent "mozgalom" addig él, amíg a letöltők tovább osztják az ingyen kapott cuccot. Ha mindenki elkezdene csalni, akkor előbb-utóbb te se tudnál letölteni senkitől. Most gondolkodj el ezen, hogy tényleg ezt akarod-e! -
#5342 ez még a light volt, lehet továbbhaladni -
Barty007 #5341 neked pedig kösz a semmit -
Barty007 #5340 huh de vicces volt látom kulturalt vagy -
#5339 ez is az -
#5338 ITT -
#5337 szánalmas... -
Barty007 #5336 hali mindenkinek valaki tudna segiteni tudna valaki adni 1 linket ami egy olyan torrent cliensre linkel ami tévesen küldi a féltöltés mennyiségét előre is kösz -
#5335 -
#5334 Meg a nyelv is szar amivel írták :D mármint erőforráshasználat szempontjából.
Amúgy nemtom minek szép torrentkliens. Beállítom mit csináljon, aztán áll az óra mellett az ikonja, csak akkor nézem a klienst ha állítok valamit, szóval így aztán nem kell szépnek lennie :D -
#5333 Nálam is ugyan ez van. -
#5332 az azureus lehet hogy szép de a kezelőfelülete iszonyatosan szar... -
#5331 benéztem, bocs! Ott volt *.txt-ben is és azért volt jó. -
#5330 akkor fura. nekem meg sima *.lang és jó :) -
#5329 nekem .txt és jó -
#5328 Sztem töröljétek a .txt-t a végéről! Csak utorrent.exe.lang legyen a neve. -
#5327 elindítod és se nem dob hibaüzit, hogy nem jó a lang file, se nem magyar? érdekes -
laca70 #5326 Nem. Maradt az angol. -
#5325 link --> bittorrent kliensek rész, van pár -
#5324 Szép? Mi számít szépnek? -
#5323 Légyszi aki ért hozzá segitsen!! vagy ha van még 1 ien szép kliens mint az azerus akkor irjátok le -
#5322 Nem. -
#5321 nekem is jó -
Monoton #5320 igen