36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
tomo #5239 nesze , ott a majomparaden. ha megwarnolnak a feltoltes szabalytalansagaert, akkor torlom, oszt szedheted ahonnet tod.
a hangnemet annak koszonheted, hogy ketsegbe vontad ( meghozza undorito stilusban ) amit irtam. megis miert allitottam volna valotlansagot? legkozelebb , majd mellekelek kepernyomentest a linkjeimhez. hihetetlen, hogy mennyi arrogans lama maszkal erre. gotta vent. -
tomo #5238 1. letoltottem, sot mar meg is hallgattam
2. ha azt a linket hasznalod , amit adtam ( es aktiv vagy, es kad rendszerhez is kapcsolodsz ) akkor 30 "seed" van.
3. masold ki vagolapra az ed2k linket. az eMule ban pedig tools paste ed2k link. -
#5237 köszi -
Newfronter #5236 Megoldódott a problémám, egyszer csak jó lett a tracker. :S -
Travelos #5235 valamit elnéztél ezzel a dologgal, 3 embernek van meg az album, rar kiterjesztésű a cucc és 1 file, de mindenkinek csak 32.5% van meg belőle, úgyhogy beállt a letöltés :(( -
#5234 látod még mindig nem tudsz olvasni...
2006-01-11 - A meghívó átmenetileg nem elérhető! -
#5233 de most szünetel... legalábbis ez a része... -
#5232 Szünetel? Tegnap elött küldtem egyett... -
Newfronter #5231 Van egy ilyen problémám: Nem hozható létre a kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot. Sajnos ez jön elő mindig az endlessen. Mi lehet a baj? utorrent 1.4-et használom. passkey-t is változtattam, a torrentet is újra letöltöttem, de semmi. Előre is köszi a segítséget! -
#5230 van meghívó, igaz most technikai okok miatt szünetel...ha van vmelyik ismerősödnek rege, van remény -
#5229 nemtudja valaki a az aszfaltos oldalon lehet néha regelni vagy teljesen le van zárva? -
#5228 Próbálj ki más klienst is én is azureussal kezdtem és egy letöltésem sem ment 10k fölé aztán kipróbáltam a bitlordot és láss csodát ugyanazt 50k-val töltötte le. Lehet hogy neked ez nem segít de nekem bejött -
#5227 kosárlabda fanoknak kötelező -
#5226 DS miért nem enged be? -
#5225 A 11-ből mennyi a seeder? Az se mindengy, hogy a seedereknek mennyi az up-juk mert hiába van 11 ha csak 1k-val mennek. -
#5224 Érdeklödnék még nem vagyok járatos az ilyen torrentek letöltésében.Azureust használok és az lenne a bajom hogy sokkal lassabban tölt le mint a sima letöltésnél.Ezt mi befolyásolja.11 csatlakozásom van és 1ora alatt szedi le 53 mb a simával ez 5 perc.1Mb/128-as netem van. -
Travelos #5223 jól értem, te leszedted?
nem raknád fel egy torrentoldalra (Endless v Majomparádé) ???
Hidd el nagyon népszerű lenne! -
ent #5222 lol... +++ adjatok egymásnak, alázzátok eg egymást és végignézzük, ok??? -
#5221 adhatok---adhaTTok
ebből indult a dolog, elírta. és?
erről ennyit -
tomo #5220 hat te teljesen sik vagy.
jezusom.
tanulj meg olvasni edesem. -
Monoton #5219 Kösz szépen !! Sikerült!!
-
#5218 körbeérdeklödök akkor :D THX -
#5217 1. nem vagyok seggfej
2.igaz de felért üzented azzal
3. elírtam és itt kérek elnézést
UI: ne barmozzá mer nem ismersz , rajtad kivül mindenki segit ...
Azt akartam irni hogy ti adhatnátok! -
tomo #5216 isten ovjon minket tole :) -
#5215 Ha egy ismerősöd, aki régebben regisztrált az oldalra ( amikor még az free volt ), ha elég jó aránnyal és feltöltési mennyiséggel rendelkezik. Tud meghivót küldeni neked a mailcímedre. -
tomo #5214 1. bebizonyitottad, hoyg seggfej vagy.
2. nem lamaztalak le.
3. olvasd mar el mit irtal edes pofam:
"Segítségeket nem kellenek csak azt kérném legyetek szivessek kijavitani ha esteleg tévhitbe lennék vlmivel kapcsolatba , meg adhatok technikai infokat hogy mit hogyan érdemes használni a programon belül ..."
azt irad, adhatsz technikai infokat nekunk. erre irtam, hogy kosz.
az meg , hogy nem ismered fel a mű betut igenis muveletlenseg.
ekkora barmot. ehh.
na most már lehülyéztelek, most már jogos a felháborodásod. -
#5213 és hogy müködik ez a meghívós rendszer ? hogy kerül be ill. mi alapján valaki egy ilyen közösségbe ??? -
Newfronter #5212 A feltöltés korlátozása meg nem biztos hogy letöltés gyorsulást fog okozni, ez az ingyenes torrent trackereknél már aktívan használják. De ha regisztrált trackerre mész fel, akkor ott gyorsan jö le a cucc viszont fel is kell töltened, amit letöltöttél, mert így tud hatékonyan működni egy közösség, és itt a lényeg az hogy mindenki kapjon és adjon. Minden ilyen oldalnak megvan a maga szabályrendszere. Az oldalakra regisztrálva is be tudsz juti, ha él a regisztráció. Vagy meghívóval, vagy egyáltalán nem lehet már bejutni (ez ritka eset). -
#5211 nem ajánlottam fel semmit , csak nem tudok a progiról semmit , igy hát technikai info kellene , nem pedig a néd má a köcs szöveggel kéne jönni , kérdeztem normált erre ezt kaptam kösz , az meg hogy nem ismertem fel a mü betűt a görög ABC-ből nem feltétlen utal arra hogy műveletlen bunkó vagyok ... -
Newfronter #5210 Klikk a linkre jobb gombal, mentés másként és a fájlt, amit lementettél, másold oda, ahol az utorrent van, és már magyarnak kell lennie. Nekem azonnal magyar lett. -
homokhat #5209 Hát tökre igazad van de:
Én már tettem fel elötte torrentet az Ok volt de ez a második nem sikerült az igazság az hogy ott hagytam a gépet.De miután megkaptam a warn tisztám láttam , hogy nem jól csináltam a lényeg az hogy amit újból letöltesz azt kell seedelni nem azt amit magunk csináltunk azt nem ,láétja a treckr. Szóval elb@sztam .
De a warn nem a legjobb megoldás nencs benne tolerancia. -
Monoton #5208 ezt hogy kell a progiba varázsolni? -
tomo #5207 nagyon koszonjuk a felajanlasod.
az a furcsa betu pedig a mű görög betű. es a mikro jelzesere hasznaljak. vagyis a kliens mikrotorrent. -
#5206 helyesbitek nem is biztos hogy u torrent csak én hivom annak vlmi orosz betűs alsókampos u betűvel kezdődik ...
µTorrent is an efficient and feature rich BitTorrent client for Windows sporting a very small footprint. It was designed to use as little cpu, memory and space as possible while offering all the functionality expected from advanced clients.
-
#5205 Hello mindenki!
FAQ!!!KATTINT, OLVAS! lenne ha müködne . Azér röviden leírom van nekem U torrentem 1.4es , nem ismerem a lényegét a torenteknek , azt tudom letöltesz 1 file-t ami ilyen torrentes és beteszed a progiba és az jó esetbe elkezdi tölteni neked , na most 2 játék nekem lejött már gond nélkül . Azt tudom hogy amit letöltesz azt megosztja és onanntól te rólad is szednek , meghogy lehet gyorsitani a letöltést ha gátat szabsz az upload rateknek . Tömören ennyi amit vágok ...
Segítségeket nem kellenek csak azt kérném legyetek szivessek kijavitani ha esteleg tévhitbe lennék vlmivel kapcsolatba , meg adhatok technikai infokat hogy mit hogyan érdemes használni a programon belül ...
Előre is köszönöm
Szega -
tomo #5204 andrew lloyd webber cucc
ezt a linket kell bemasolni az eMule ba.
25 embernek van meg a cucc.
Travelos, egyebkent marha gyorsan lemaszott, par ora varakozassal egyutt is.
legyszi torold a hosszulinkes hszt. -
Travelos #5203 köszi, még sosem használtam ilyen filecserélőket, de este megpróbálom:)
mégegyszer nagyon köszi a helpet! -
#5202 legközelebb az ilyen kilométeres linkeket url -be tedd, széthúzza nagyon a forumot -
#5200 ok-ok, én csupán arra akartam volna kitérni, hogy a Gmail-re miért küldte el, és a freemail-re miért nem?
a téma túltárgyalva, segítségedet köszönöm :) -
Travelos #5199 nem gondoltam volna, hogy létezik olyan album, amit nem lehet sehol a világhálón ingyen leszedni, de van olyan :DDD
Andrew Lloyd Webber - Joseph and the amazing technicolor dreamcoat
József és a színes szélesvásznú álomkabát, egy musicalről van szó, ha valaki ráakadna gondoljon rám :))
köszi!