36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• tomo
    nesze , ott a majomparaden. ha megwarnolnak a feltoltes szabalytalansagaert, akkor torlom, oszt szedheted ahonnet tod.

a hangnemet annak koszonheted, hogy ketsegbe vontad ( meghozza undorito stilusban ) amit irtam. megis miert allitottam volna valotlansagot? legkozelebb , majd mellekelek kepernyomentest a linkjeimhez. hihetetlen, hogy mennyi arrogans lama maszkal erre. gotta vent.
  • tomo
    1. letoltottem, sot mar meg is hallgattam
    2. ha azt a linket hasznalod , amit adtam ( es aktiv vagy, es kad rendszerhez is kapcsolodsz ) akkor 30 "seed" van.
    3. masold ki vagolapra az ed2k linket. az eMule ban pedig tools paste ed2k link.
  • forever68
    köszi
  • Newfronter
    Megoldódott a problémám, egyszer csak jó lett a tracker. :S
  • Travelos
    valamit elnéztél ezzel a dologgal, 3 embernek van meg az album, rar kiterjesztésű a cucc és 1 file, de mindenkinek csak 32.5% van meg belőle, úgyhogy beállt a letöltés :((
  • precision
    látod még mindig nem tudsz olvasni...

2006-01-11 - A meghívó átmenetileg nem elérhető!
  • öregharcsa
    de most szünetel... legalábbis ez a része...
  • Duddits
    Szünetel? Tegnap elött küldtem egyett...
  • Newfronter
    Van egy ilyen problémám: Nem hozható létre a kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot. Sajnos ez jön elő mindig az endlessen. Mi lehet a baj? utorrent 1.4-et használom. passkey-t is változtattam, a torrentet is újra letöltöttem, de semmi. Előre is köszi a segítséget!
  • precision
    van meghívó, igaz most technikai okok miatt szünetel...ha van vmelyik ismerősödnek rege, van remény
  • forever68
    nemtudja valaki a az aszfaltos oldalon lehet néha regelni vagy teljesen le van zárva?
  • StephenKing
    Próbálj ki más klienst is én is azureussal kezdtem és egy letöltésem sem ment 10k fölé aztán kipróbáltam a bitlordot és láss csodát ugyanazt 50k-val töltötte le. Lehet hogy neked ez nem segít de nekem bejött
  • precision
    kosárlabda fanoknak kötelező
  • Duddits
    DS miért nem enged be?
  • Met
    A 11-ből mennyi a seeder? Az se mindengy, hogy a seedereknek mennyi az up-juk mert hiába van 11 ha csak 1k-val mennek.
  • repvez
    Érdeklödnék még nem vagyok járatos az ilyen torrentek letöltésében.Azureust használok és az lenne a bajom hogy sokkal lassabban tölt le mint a sima letöltésnél.Ezt mi befolyásolja.11 csatlakozásom van és 1ora alatt szedi le 53 mb a simával ez 5 perc.1Mb/128-as netem van.
  • Travelos
    jól értem, te leszedted?

nem raknád fel egy torrentoldalra (Endless v Majomparádé) ???
    Hidd el nagyon népszerű lenne!
  • ent
    lol... +++ adjatok egymásnak, alázzátok eg egymást és végignézzük, ok???
  • fifi
    adhatok---adhaTTok
    ebből indult a dolog, elírta. és?

erről ennyit
  • tomo
    hat te teljesen sik vagy.
    jezusom.
    tanulj meg olvasni edesem.
  • Monoton
    Kösz szépen !! Sikerült!!

• Szega87
    körbeérdeklödök akkor :D THX
  • Szega87
    1. nem vagyok seggfej
    2.igaz de felért üzented azzal
    3. elírtam és itt kérek elnézést

UI: ne barmozzá mer nem ismersz , rajtad kivül mindenki segit ...
    Azt akartam irni hogy ti adhatnátok!
  • tomo
    isten ovjon minket tole :)
  • lck
    Ha egy ismerősöd, aki régebben regisztrált az oldalra ( amikor még az free volt ), ha elég jó aránnyal és feltöltési mennyiséggel rendelkezik. Tud meghivót küldeni neked a mailcímedre.
  • tomo
    1. bebizonyitottad, hoyg seggfej vagy.
    2. nem lamaztalak le.
    3. olvasd mar el mit irtal edes pofam:

"Segítségeket nem kellenek csak azt kérném legyetek szivessek kijavitani ha esteleg tévhitbe lennék vlmivel kapcsolatba , meg adhatok technikai infokat hogy mit hogyan érdemes használni a programon belül ..."

azt irad, adhatsz technikai infokat nekunk. erre irtam, hogy kosz.

az meg , hogy nem ismered fel a mű betut igenis muveletlenseg.

ekkora barmot. ehh.
    na most már lehülyéztelek, most már jogos a felháborodásod.
  • Szega87
    és hogy müködik ez a meghívós rendszer ? hogy kerül be ill. mi alapján valaki egy ilyen közösségbe ???
  • Newfronter
    A feltöltés korlátozása meg nem biztos hogy letöltés gyorsulást fog okozni, ez az ingyenes torrent trackereknél már aktívan használják. De ha regisztrált trackerre mész fel, akkor ott gyorsan jö le a cucc viszont fel is kell töltened, amit letöltöttél, mert így tud hatékonyan működni egy közösség, és itt a lényeg az hogy mindenki kapjon és adjon. Minden ilyen oldalnak megvan a maga szabályrendszere. Az oldalakra regisztrálva is be tudsz juti, ha él a regisztráció. Vagy meghívóval, vagy egyáltalán nem lehet már bejutni (ez ritka eset).
  • Szega87
    nem ajánlottam fel semmit , csak nem tudok a progiról semmit , igy hát technikai info kellene , nem pedig a néd má a köcs szöveggel kéne jönni , kérdeztem normált erre ezt kaptam kösz , az meg hogy nem ismertem fel a mü betűt a görög ABC-ből nem feltétlen utal arra hogy műveletlen bunkó vagyok ...
  • Newfronter
    Klikk a linkre jobb gombal, mentés másként és a fájlt, amit lementettél, másold oda, ahol az utorrent van, és már magyarnak kell lennie. Nekem azonnal magyar lett.
  • homokhat
    Hát tökre igazad van de:
    Én már tettem fel elötte torrentet az Ok volt de ez a második nem sikerült az igazság az hogy ott hagytam a gépet.De miután megkaptam a warn tisztám láttam , hogy nem jól csináltam a lényeg az hogy amit újból letöltesz azt kell seedelni nem azt amit magunk csináltunk azt nem ,láétja a treckr. Szóval elb@sztam .
    De a warn nem a legjobb megoldás nencs benne tolerancia.
  • Monoton
    ezt hogy kell a progiba varázsolni?
  • tomo
    nagyon koszonjuk a felajanlasod.
    az a furcsa betu pedig a mű görög betű. es a mikro jelzesere hasznaljak. vagyis a kliens mikrotorrent.
  • Szega87
    helyesbitek nem is biztos hogy u torrent csak én hivom annak vlmi orosz betűs alsókampos u betűvel kezdődik ...

µTorrent is an efficient and feature rich BitTorrent client for Windows sporting a very small footprint. It was designed to use as little cpu, memory and space as possible while offering all the functionality expected from advanced clients.

• Szega87
    Hello mindenki!

FAQ!!!KATTINT, OLVAS! lenne ha müködne . Azér röviden leírom van nekem U torrentem 1.4es , nem ismerem a lényegét a torenteknek , azt tudom letöltesz 1 file-t ami ilyen torrentes és beteszed a progiba és az jó esetbe elkezdi tölteni neked , na most 2 játék nekem lejött már gond nélkül . Azt tudom hogy amit letöltesz azt megosztja és onanntól te rólad is szednek , meghogy lehet gyorsitani a letöltést ha gátat szabsz az upload rateknek . Tömören ennyi amit vágok ...

Segítségeket nem kellenek csak azt kérném legyetek szivessek kijavitani ha esteleg tévhitbe lennék vlmivel kapcsolatba , meg adhatok technikai infokat hogy mit hogyan érdemes használni a programon belül ...

Előre is köszönöm
    Szega
  • tomo
    andrew lloyd webber cucc

ezt a linket kell bemasolni az eMule ba.
    25 embernek van meg a cucc.
    Travelos, egyebkent marha gyorsan lemaszott, par ora varakozassal egyutt is.

legyszi torold a hosszulinkes hszt.
  • Travelos
    köszi, még sosem használtam ilyen filecserélőket, de este megpróbálom:)

mégegyszer nagyon köszi a helpet!
  • precision
    legközelebb az ilyen kilométeres linkeket url -be tedd, széthúzza nagyon a forumot
  • Laky
    ok-ok, én csupán arra akartam volna kitérni, hogy a Gmail-re miért küldte el, és a freemail-re miért nem?
    a téma túltárgyalva, segítségedet köszönöm :)
  • Travelos
    nem gondoltam volna, hogy létezik olyan album, amit nem lehet sehol a világhálón ingyen leszedni, de van olyan :DDD

Andrew Lloyd Webber - Joseph and the amazing technicolor dreamcoat

József és a színes szélesvásznú álomkabát, egy musicalről van szó, ha valaki ráakadna gondoljon rám :))
    köszi!