36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Monoton
    én kerestem kerestem de nem találtam!!! :(
  • logran
    Miért nem szántok egy kis időt a kliens megismerésére és beállítására?
  • Met
    jobbklikk a file-on, részletek mutatása, file-ok fül
    ott be tudod állítani a priorítását, nincs letöltés vagy valami hasonló
  • Monoton
    Most raktam fel az Azureust!!

A bitcometben van olyan hogy amikor megnyitod a torrentfájlt akkor kiválaszthatod hogy melyik fájlokat akarod letölteni !!!!!!!! tehát nem muszály mindet??

Ilyen az Azureus ban hol van?
    Mert amikor megnyitok egy torrentfájlt , kijelölöm hova mentse és csinálja is!!
    De ha nekem nem kell az összes fájl???????????
  • logran
    Eszközök->Beállítások->Fájlok->Alapértelmezett mentési könyvtár elé pipa és kiválasztod
  • Met
    amikor megnyitsz egy torrentet akkor megkérdezi, hogy hova mentse
  • gergobaby
    de azt hol tom beállítani??? Mert eszközök Beállításokban nem találtam...
  • Met
    ahova beállítod, hogy letöltse
  • gergobaby
    Ja és az azureus hova tolti a file-okat?
  • Serpa
    jópárszor volt ez a kérdés.
    keress vissza.

igen, ha ugyanazok a körülmények, mint leállítás/szüneteltetés előtt.
  • gergobaby
    Amugy ha valamit toltok és szüneteltetem közben vagy megállítom utána leállítom a gépet és visszakapcsolom akkor folytathatom?
  • gergobaby
    Hi

Miért van ha azureussal toltok valamit az csak 2 Kb/s -al jön?

PLS segítsetek!
  • logran
    Biztos ac3 a hang.
    ac3filter.sourceforge.net
    Vagy k-lite codec pack (van benne gspot is), persze ilyen pakkokról sokaknak van ellenvéleménye, de csak lejátszáshoz elég a basic vagy standard és nem ütik ki a wint.
  • ati250
    Ha esetleg nem tudtok lejátszani valamit akkor itt mindent meg lehet találni hozzá:
    Free-Codecs

Vagy a másik lehetőség:
    VLC
  • precision
    írd be google -be például, és megtudod
    amúgy gondolom olyan program amivel meg lehet nézni hogy milyen codec kell egy film lejátszásához...vagy nem ezt írtam?
  • ozsi
    bocsi, de mi az a gspot ?? :))
  • precision
    gspot -tal nézd meg milyen codec kell neki...
  • ozsi
    hali

most szedtem le a madagaszkár különkiadását 2xer is, de nincs rajta hang...

miért ???

az üvegtigris 2 nagyon ász !!! :))))
  • precision
    tudjuk...olyan torrentet tölts ahol sok a seeder
    amugy ha visszaolvasol erről volt éppen szó...
  • tpM
    Hello-sztok. Nemtudjátok a bitlordal hogyan lehet szakszerűen növelni a sebességet? Mert én próbáltam beállítani de nagyon lassú. :(
    plz valaki help. előre is kössz.
  • Met
    nem hülyének néz másokat, hanem hülyét csinál magából, nem mindegy
    alapvetően az a baj, hogy a kedvencekben nem a főoldal van berakva hanem rögtön a letöltések nyílik meg, ha valami nem jó jön nyávogni ahelyett, hogy esetleg ott nézne szét ahol a probléma van
  • Yossarian
    Te megint hülyének nézel másokat. Azt hinné az ember, hogy mielőtt letámadsz valakit, megnézed, hogy mi a helyzet. Csak pár kattintás lenne és nem csinálnál hülyét magadból. Nézd már meg, hogy mit írnak a meghívóknál aztán dugulj el!
  • repvez
    na a feltöltés probléma megoldodott de még mindig csak max.10k-val jön le.pedig van 4 készforrás meg 21 kapcsolat a bolyba a program szerint.Pedig ahogy eddig olvastam ezekröl a torrentekrol azt irták hogy igy gyorsabb letöltés érhetö el, pár napja van még csak adsl-em igy nincs nagy tapasztalatom benne ezért kérdezek ilyeneket.
  • tomo
    1 feltoltest korlatozni
    2 cfos speed et felrakni hatha segit.
  • repvez
    Nekem meg majdnem az ellenkezö problémám van mint grizzly21-nek.Nekem is 1 megabites a netem,de valamiért nagyobb a feltöltésem mint a letöltésem.Feltöltésbe 10k val jön letöltés meg 4-5k.Mit lehetne tenni hogy legalább 70-80k-val jöjjön lefele, föl meg alig.Mert igy kinszenvedés leszedni bármit mert szoksorosa annak az idönek ahogy rendes letöltésnél.Csak ugy meg nem találom azokat ami nekem kellene:((.Lehet hogy átkéne nekem is azureusrol bitlordra állni?
  • precision
    #5252, már leírták helyettem

de fogyatékosokkal nem vitázom, még mindig nem tudsz olvasni
  • Newfronter
    Ebben igazat kell hogy adjak!
  • Pharaoh
    Ezt írtad: Szünetel? Tegnap elött küldtem egyett... Ez volt 12.-én Vagyis 10.-én küldted a meghívót. A meghívás meg 11.-töl szünetel.

• öregharcsa
    ""Grizzly remélem tudod, hogy az ingyenes oldaloknál sosem fog jönni gyorsan a cuccos.""

ez nem minden esetben igaz.....a lényeg a jó seeder/leecher arány...és attól is függ hogy honnan tölti az ember...amit még érdemes figyelni:nagyon sokxor ugyanaz a cucc felkerül akár 2x-3x is...és lehet valamelyiknél van bőven seeder de a másiknál nincs...így válogathatsz
  • Duddits
    Ha ilyen okos vagy, akkor mond már meg, hogy hogy a francba tudtam küldeni a haveromnak? He?!
  • tomo
    miert nem mered meg?
    ha matav teruleten vagy , akkor bongeszobe 192.168.9.1
    es ne hasznalja semmi sem a netet a meres alatt.matav adsl teszt szerver

nekem pontosan 128 kbps a feltoltesi sebessegem. gyakorlatban a torrent kliens 104 klibitnel tobbel nem tud feltolteni adatot ( ez kb 13 kB/s )

letoltesnel le szoktam venni a feltoltest 8 kilobytera (64 kliobit )az mar nem zavarja a letoltest. ha vegzett visszakapcsol a kliens 12-13 ra.
  • Pharaoh
    Próbálkozz, ez függ a netes tipusától is, Kábel, ADSL, stb
  • Newfronter
    Nekem az a tapasztalatom ebben, hogy minden kliensek más a "viselkedése". A lényeg hogy próbálkozz.
  • grizzly21
    1 mbites a netem, akkor a max feltöltés olyan 128 kbit? tehát 100ra rakjam?
  • Pharaoh
    Én úgy vettem észrem hogy nagyban függ, hogy hány emebrtől töltök, ha nagyon soktól, akkor érdemesebb még lejebb venni.
  • Newfronter
    A netem 192-es és ugye ezt adtam meg neki, csak hát ez kevés volt, tehát 256-ra raktam, és most jó. Mert ugye mintha többet is fel tudok tölteni mint 192kbit. Ez fura, na mind1, a letöltés úgy se jön sosem folyamatosan, hanem ugrándozik, tehát nincs olyan a torrent világában, hogy max sávszéllel tudjam húzni a dolgokat, még az aszfaltos trackernél sem. (legalábbis nálam)

Grizzly remélem tudod, hogy az ingyenes oldaloknál sosem fog jönni gyorsan a cuccos. Esetleg a reges oldalakon.
  • tomo
    kiserletezni kell. de kb a max feltoltesi sebesseged 80%ára erdemes allitani. ( vagy kicsit kisebbre vagy nagyobbra.
  • grizzly21
    a bitlordban is be lehet, a kérdés hogy mennyi az optimális vajon
  • Newfronter
    Én az utorrent-et ajánlanám neked. Amúgy nem tudom, hogy a többi kliensel miért nem megy. Sőt az újabb utorrent-ben már be is tudod állítani a max feltöltést a netedhez képest...
  • grizzly21
    Kérdés: BitLordod használok (ugye ez a legjobb?) <-valamiért a többivel meg se moccant 1 letöltés se..
    1 Mbites a kapcsolatom, ilyen sávszéleséggel hogy állítsam be a max feltöltést hogy a max sebességet kihasználjam? Most egyszerre 2őt töltök, mindegyik 20KBtal jön, de ha leállítom az egyiket, a másik akkor se lesz rosszabb.