36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
Monoton #5279 én kerestem kerestem de nem találtam!!! :( -
logran #5278 Miért nem szántok egy kis időt a kliens megismerésére és beállítására? -
#5277 jobbklikk a file-on, részletek mutatása, file-ok fül
ott be tudod állítani a priorítását, nincs letöltés vagy valami hasonló -
Monoton #5276 Most raktam fel az Azureust!!
A bitcometben van olyan hogy amikor megnyitod a torrentfájlt akkor kiválaszthatod hogy melyik fájlokat akarod letölteni !!!!!!!! tehát nem muszály mindet??
Ilyen az Azureus ban hol van?
Mert amikor megnyitok egy torrentfájlt , kijelölöm hova mentse és csinálja is!!
De ha nekem nem kell az összes fájl??????????? -
logran #5275 Eszközök->Beállítások->Fájlok->Alapértelmezett mentési könyvtár elé pipa és kiválasztod -
#5274 amikor megnyitsz egy torrentet akkor megkérdezi, hogy hova mentse -
#5273 de azt hol tom beállítani??? Mert eszközök Beállításokban nem találtam...
-
#5272 ahova beállítod, hogy letöltse -
#5271 Ja és az azureus hova tolti a file-okat?
-
#5270 jópárszor volt ez a kérdés.
keress vissza.
igen, ha ugyanazok a körülmények, mint leállítás/szüneteltetés előtt. -
#5269 Amugy ha valamit toltok és szüneteltetem közben vagy megállítom utána leállítom a gépet és visszakapcsolom akkor folytathatom?
-
#5268 Hi
Miért van ha azureussal toltok valamit az csak 2 Kb/s -al jön?
PLS segítsetek! -
logran #5267 Biztos ac3 a hang.
ac3filter.sourceforge.net
Vagy k-lite codec pack (van benne gspot is), persze ilyen pakkokról sokaknak van ellenvéleménye, de csak lejátszáshoz elég a basic vagy standard és nem ütik ki a wint. -
ati250 #5266 Ha esetleg nem tudtok lejátszani valamit akkor itt mindent meg lehet találni hozzá:
Free-Codecs
Vagy a másik lehetőség:
VLC -
#5265 írd be google -be például, és megtudod
amúgy gondolom olyan program amivel meg lehet nézni hogy milyen codec kell egy film lejátszásához...vagy nem ezt írtam? -
ozsi #5264 bocsi, de mi az a gspot ?? :)) -
#5263 gspot -tal nézd meg milyen codec kell neki... -
ozsi #5262 hali
most szedtem le a madagaszkár különkiadását 2xer is, de nincs rajta hang...
miért ???
az üvegtigris 2 nagyon ász !!! :)))) -
#5261 tudjuk...olyan torrentet tölts ahol sok a seeder
amugy ha visszaolvasol erről volt éppen szó... -
tpM #5260 Hello-sztok. Nemtudjátok a bitlordal hogyan lehet szakszerűen növelni a sebességet? Mert én próbáltam beállítani de nagyon lassú. :(
plz valaki help. előre is kössz. -
#5259 nem hülyének néz másokat, hanem hülyét csinál magából, nem mindegy
alapvetően az a baj, hogy a kedvencekben nem a főoldal van berakva hanem rögtön a letöltések nyílik meg, ha valami nem jó jön nyávogni ahelyett, hogy esetleg ott nézne szét ahol a probléma van -
#5258 Te megint hülyének nézel másokat. Azt hinné az ember, hogy mielőtt letámadsz valakit, megnézed, hogy mi a helyzet. Csak pár kattintás lenne és nem csinálnál hülyét magadból. Nézd már meg, hogy mit írnak a meghívóknál aztán dugulj el! -
#5257 na a feltöltés probléma megoldodott de még mindig csak max.10k-val jön le.pedig van 4 készforrás meg 21 kapcsolat a bolyba a program szerint.Pedig ahogy eddig olvastam ezekröl a torrentekrol azt irták hogy igy gyorsabb letöltés érhetö el, pár napja van még csak adsl-em igy nincs nagy tapasztalatom benne ezért kérdezek ilyeneket. -
tomo #5256 1 feltoltest korlatozni
2 cfos speed et felrakni hatha segit. -
#5255 Nekem meg majdnem az ellenkezö problémám van mint grizzly21-nek.Nekem is 1 megabites a netem,de valamiért nagyobb a feltöltésem mint a letöltésem.Feltöltésbe 10k val jön letöltés meg 4-5k.Mit lehetne tenni hogy legalább 70-80k-val jöjjön lefele, föl meg alig.Mert igy kinszenvedés leszedni bármit mert szoksorosa annak az idönek ahogy rendes letöltésnél.Csak ugy meg nem találom azokat ami nekem kellene:((.Lehet hogy átkéne nekem is azureusrol bitlordra állni? -
#5254 #5252, már leírták helyettem
de fogyatékosokkal nem vitázom, még mindig nem tudsz olvasni -
Newfronter #5253 Ebben igazat kell hogy adjak! -
#5252 Ezt írtad: Szünetel? Tegnap elött küldtem egyett... Ez volt 12.-én Vagyis 10.-én küldted a meghívót. A meghívás meg 11.-töl szünetel.
-
#5251 ""Grizzly remélem tudod, hogy az ingyenes oldaloknál sosem fog jönni gyorsan a cuccos.""
ez nem minden esetben igaz.....a lényeg a jó seeder/leecher arány...és attól is függ hogy honnan tölti az ember...amit még érdemes figyelni:nagyon sokxor ugyanaz a cucc felkerül akár 2x-3x is...és lehet valamelyiknél van bőven seeder de a másiknál nincs...így válogathatsz -
#5250 Ha ilyen okos vagy, akkor mond már meg, hogy hogy a francba tudtam küldeni a haveromnak? He?! -
tomo #5249 miert nem mered meg?
ha matav teruleten vagy , akkor bongeszobe 192.168.9.1
es ne hasznalja semmi sem a netet a meres alatt.matav adsl teszt szerver
nekem pontosan 128 kbps a feltoltesi sebessegem. gyakorlatban a torrent kliens 104 klibitnel tobbel nem tud feltolteni adatot ( ez kb 13 kB/s )
letoltesnel le szoktam venni a feltoltest 8 kilobytera (64 kliobit )az mar nem zavarja a letoltest. ha vegzett visszakapcsol a kliens 12-13 ra. -
#5248 Próbálkozz, ez függ a netes tipusától is, Kábel, ADSL, stb -
Newfronter #5247 Nekem az a tapasztalatom ebben, hogy minden kliensek más a "viselkedése". A lényeg hogy próbálkozz. -
#5246 1 mbites a netem, akkor a max feltöltés olyan 128 kbit? tehát 100ra rakjam? -
#5245 Én úgy vettem észrem hogy nagyban függ, hogy hány emebrtől töltök, ha nagyon soktól, akkor érdemesebb még lejebb venni. -
Newfronter #5244 A netem 192-es és ugye ezt adtam meg neki, csak hát ez kevés volt, tehát 256-ra raktam, és most jó. Mert ugye mintha többet is fel tudok tölteni mint 192kbit. Ez fura, na mind1, a letöltés úgy se jön sosem folyamatosan, hanem ugrándozik, tehát nincs olyan a torrent világában, hogy max sávszéllel tudjam húzni a dolgokat, még az aszfaltos trackernél sem. (legalábbis nálam)
Grizzly remélem tudod, hogy az ingyenes oldaloknál sosem fog jönni gyorsan a cuccos. Esetleg a reges oldalakon. -
tomo #5243 kiserletezni kell. de kb a max feltoltesi sebesseged 80%ára erdemes allitani. ( vagy kicsit kisebbre vagy nagyobbra. -
#5242 a bitlordban is be lehet, a kérdés hogy mennyi az optimális vajon -
Newfronter #5241 Én az utorrent-et ajánlanám neked. Amúgy nem tudom, hogy a többi kliensel miért nem megy. Sőt az újabb utorrent-ben már be is tudod állítani a max feltöltést a netedhez képest... -
#5240 Kérdés: BitLordod használok (ugye ez a legjobb?) <-valamiért a többivel meg se moccant 1 letöltés se..
1 Mbites a kapcsolatom, ilyen sávszéleséggel hogy állítsam be a max feltöltést hogy a max sebességet kihasználjam? Most egyszerre 2őt töltök, mindegyik 20KBtal jön, de ha leállítom az egyiket, a másik akkor se lesz rosszabb.