36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#5442 Bitcometben mit jelent a task előtt egy piros x? -
logran #5441 Pont ezért, ftp-s torrent, torrentes ftp. -
#5440 miért lett volna felemás? Úgy működött mint egy fizetős FTP, csak torrent klienssel lehetett letölteni. Csak az seedelt, akinek olyan kedve volt :) -
#5439 banner? -
#5438 Nem. -
logran #5436 Na és itt vajon mennyi lehetett a min. ratio? Gondolom semennyi.
Kicsit felemás lehetett az a rendszer.
Amúgy én se tudom, miért kéne ezért fizetni, néhány jobb reges oldal elég és nem sok minden van, amit ne lehetne letölteni. -
#5435 nemrég volt egy cikk egy lebuktatott német torrent oldalról. 30-120 eurot kellett fizetni a tagságért. Mondjuk az is hülye aki fizetett érte...
cikk -
#5434 "Vagy ez is olyan, ahol publikus trackerek torrentjeit adják pénzért?"
Volt már rá példa, smsweben voltak az amugy ingyenes trackerek torrentjei :) Szánalom... -
logran #5433 Akkor az hogy egyeztethető össze az elvvel? Azzal fizetünk, hogy visszatöltjük (már aki), amit leszedtünk. Ha fizetés, akkor már ftp, lúzereknek smsweb...
Vagy ez is olyan, ahol publikus trackerek torrentjeit adják pénzért? -
#5432 Köszi, de nem értek angolul és ez az azureusbol van és a feltoltés gyorsitására ha jol láttam pont amit én nem szeretnék.Egyébként ez a gép egy routeren keresztül meg van osztva egy másikkal és azon a másikon ua a fálj ugyan onnan jön 100k-val le és 9k-val fel ahogy kell.Majd megprobáltam nálam is és nekem épphogy csak tölt, de felfele tolja mintha muszály lenne.Tehát nem attol van mert megvan osztva, mert most pl. be sincs a másik gép kapcsolva és mégse jo. -
Newfronter #5431 Bemásoltam oda, ahol a progi van és már magyar is volt. Igaz a nyelvválasztásnál csak angol volt, de az angol volt a magyar. :D -
#5430 Nekem még a Language se adja be a magyart. :-( Csak az angolt. -
laca70 #5429 Örüljünk, de nekem nem működik -
Newfronter #5428 Miért változna a neve? A progi letölti a legfrissebb programverziót és felülírja a régit, utána újraindítja magát és megy is. Ennyi. A magyarítás meg így van megcsinálva, szerintem örüljünk, hogy valaki megcsinálta. -
laca70 #5427 Visszatérve az utorrent nyelvi file-ra.
1, A program indításkor nem ad hibaüzenetet. Viszont az exe az 1.3.2 béta exéje, nem az 1.4 verzióé. Amikor kijött az 1.4, rendben frissített, de az exe neve maradt a régi. Ez lehet gond ?
2, Ugye a Options/Preferences/Appearance menüpontban kell a nyelvet választani, máshol nem kell állítani semmit ?
3, Nálam a utorrent.exe.lang.txt fileban csak angol és magyar van. Ez normális ? -
#5426 sztem azért durva hogy félévente állnak két hetet :) -
ati250 #5425 Probáld meg a táblázat alapján beállítani a kliensedet:
Good Settings
Igy lehet a legtöbbet kihozni az egészből.
És használd továbbra is az uTorrent-et.
Szerintem is a legjobb. -
#5424 az endless team nagyon vicces kedvében van.. pedig már kicsit ciki hogy állandóan probléma van az oldallal... -
Szolnokboy #5423 "a switch-et sajna meg mindig nem javitottak meg :S
a forum persze meg mindig el
a sutik elfogytak :P"
brühühüühühü -
#5422 Az endlessen a forumra külön kell reggelni? -
#5421 van -
logran #5420 Vagy valami másik alternativ oldalt ami nem fizetös
Miért van torrenten olyan, hogy fizetős?! -
#5419 ok köszi ! -
#5418 a tracker tárolja a le és feltöltéseidet azok nem fognak elveszni
ha folyamatban lévő letöltésre gondolsz, akkor várd meg míg kész, és utána térj át másik kliensre -
#5417 johát, akárki olvashatja ezt a forumot... és ha eddig nem ismerte az oldalt, akkor a nevét se tudja beírni a googlebe, nemtom érted e
és "akárki" alatt nem a pistikére meg a józsikára gondolok... -
#5416 ok
köszi ! -
tomo #5415 mert a google is megtalalja. -
#5414 mért nem lehet leírni? :c -
#5413 címet legközelebb ne írj, főleg ne ezt a címet
del -
#5412 akinek van már ottani regisztációja :| -
#5411 és ki tud meghivni? -
tomo #5410 ha valaki meghiv, meg lehet regisztralni. -
#5408 nagy betűkkel ki van írva torrentlista :D üdv itt is urbie -
#5407 nem tud valaki Magyar torrent keresö oldalt ?
mp3-akat akarok keresni -
#5406 Help pleeez!Már nem tudok mit csináljak vagy mit álitsak, kiprobáltam többfajta letöltésvezérlöt is de mind ugyan azt csinálja.Mégpedig elinditom a letöltést és a feltöltés sokkal nagyobb mint a letöltés.De ha lekorlátozom a feltöltést 1k-ra akkor mégjobban visszaesik a letöltés. 1Mb/128-as netem van és a feltöltés 10K alá ritkán csökken de letölteni meg alig akar 3k-val.Pedig van seed meg peer is böven.Jelenleg a mikrotorrent 1.4-et hasznánám.
A torrentspy, reaktor,és a piratbay-röl töltenék le hátha ez is számit. Vagy valami másik alternativ oldalt ami nem fizetös és reggelös tudnátok ajánlani? -
#5405 Szerintem fikázhatja, mert hát szólásszabadság van, vagy mi.
A lényeg sztem a stílus. Ilyen stílusban csak saját magát minősíti. Sose volt kötelező használni az Endlesst, szal büntesd meg őket vaa, és a tájukra se nézz többé! -
#5404 akkor reméld...
de ne fikázd más munkáját! -
#5403 csak remélni tudom, hogy a 4 napalatt 80 % ra letöltött fájlt nem kell elölről elkezdenem... -
#5402 Milyen jogon fikázod más munkáját?
Nem muszáj használnod, sms webezzél tovább. -
#5401 csináld te jobban!