36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#5482 utorrentben van ilyen.
magyarul van írva erről? -
#5481 arra hogy ha programnyelvet jeln esetbe htlm nyelven tudsz irhatod oda is , a pro-k rss be szerkesztik a honlapot például ... -
#5480 mire jó az "RSS"? -
#5479 lentebb linkeltek egy torrent kereső oldalt -
#5478 Megmenettené a z életem aki egy Hair c film v a zenéjével kapcsolatos torrentet ismerne... -
#5477 nekem bitcomet van és tök jol müködik -
#5476 nálam mióta 1.4 va azóta nem ritka 30-50 ös sebesség pedig csak 600 Kilós a netem -
#5475 nálam mindig max az up, mind az 1.3nál volt, mind az 1.4 nél most.
csak ugye kell aki töltse. -
ent #5474 Egy kis utorrent tapasztalatok 2048/248 adsl mellett:
1.3.2 beta1 volt fent a gépen megjelenése óta (kb 1-2 hét) minden fasza, csak seedelek - és így max 35 kbyt/sec re is felugrott a feltöltési sebességem grafikonja, gyors arányváltozás stb.
1.4 béta óta csak max 27, annál jobb soha nem volt...
Mi a pöcs, stop 1.4 és start azonnal 1.3.2, lőn csoda megint "egekig" a feltöltésem... Biztos ami biztos, többször is cserélgettem, naponta többször, és ugyanaz a szitu: 1.4 esetén max 27 kbyte/sec, 1.3.2 esetén 35 kbyte/sec is...
De lehet, hogy beképzele és vmi progi alatta pont akkor asználja még a sávomat, lehet. Vagy csak nálam van! De ha vki még kipróbálja.... -
Fenjoy #5473 Nos, mind a Skyline mind az Endlessen volt élő accountom, erre összeolvadtak, semmi gond, pár napja visszont érdekes dolgok vannak:) Endless kiirja nincs jogosultságom az oldalhoz, jo rendben, akkor Skyline accountot élesitem, arányom elég szar 0,435 ös volt... erre ki irja hogy törülték a 0,3 alatti arányos usereket, semmi gond, de engem is törültek:) Majd ez megy már napok ota, hogy bejelentkezek, ki irja Sikeres bejeltkezeés minden stimmel és vissza dob a főoldalra, a bejelentkezéshez... mi lehet a gond?! Van itt valami fő user a két tracker oldalrol?! -
norbisz #5472 Mivel tud többet (mivel jobb a Bitcomet)? Nekem uTorrent 1.45 van fent, azelőtt 1.3.9 volt fent, és az is ment rendesen... Soha, semmi gond nem volt vele, olyasmi sem, amiket leírtatok lejjebb. Leszedtem Bitcomet-et is, a legújabbat, de nem esett jó kipróbálni még :) A lustaság... Szóval mivel is tud "többet"??? -
#5471 Óh, köszi. -
#5470 a bitcomet "motorjára" épül pár kliens -
#5469 De miért jó a kliensnek, hogy nem a saját nevét használja? -
tomo #5468 ja, bitspirit -
#5467 de -
#5466 Wtf, ilyen már van? -
paul161 #5465 Csak hogy elindult az el-sl. -
#5464 attól függ, hogy mi, mekkora, honnan szeded, mennyi seeder van -
ent #5463 Mert dilitet nyomtál rá véletlen??? -
#5462 jaj gyerekek, ezek a fájlok nagyon nehezen jönnek le!! 2-3 nap?? ez normális?? -
#5461 Nálam tutira boritékolható, hogy a következő fél évben semmi baj nem lessz az uTorrentel . -
ent #5460 -
#5459 -
#5458 Nem tudom nektek mér vannak különböző problémáitok u torrentel de nekem minden faszán megy és oda tölti le ahová mondom -
#5457 Egy korábbi Beta-ban tapasztaltam ilyet, de másnapra javították. Ha a Beállítások > Tulajdonságok > Mappabeállítások > Új letöltések helye - kipipál - kijelöl - így is ? -
#5456 A rack ventije pörgött, és nem csak, hogy felpörgött, úgy is maradt.
A Beállításokban kijött a kis ablak, ahol a ki tudom tallózni, hogy hová is rakja a letöltendő fájlokat, de ahogy rányomtam a x meghajtón belül a Downloads mappára beütött a ménykű. Érdekes volt, mert csak a háttérképemet láttam. Gondoltam, hogy az explorer.exe ki lett lőve, de nem. A Feladatkezelőben ott virított. Ekkor indítottam újra a gépet, és ezután nem látta a meghajtót. -
tomo #5455 amikor a "sajatgepet" vagy hasolno ablakokat megnyitsz , akkor megporgeti azokat a vinyok periferiakat a windoz es utana dobja ossze a listat a meghajtokrol. -
#5454 Hogy ne kanyarodjunk el az uTorrentről, én is hozzászólok.
Tegnap feltelepítettem az 1.4 es verziót kipróbálás céljából. Eddig ez volt a 3. uTorrent kliens a gépemen. Az ezelőtiek nem sokat voltak a gépemen.
Feltelepítettem, beizzítottam a nyelvi fájlt (müködött :)), majd pedig belemásztam a beállításokba. Be akarom állítani, hogy hova rakja a leszedni kívánt fájlokat, de abban a pillanatban ahogy rányomtam a célmappára, HOPP a rackben lévő HDD-t hütő ventillátor eszméletlenül felpörgött, majd a Windows nem látta azt a vinyót (erre a HDD-re mentek volna a fájlok). Erős fagyás közepedte újraindítottam, de akkor sem látta. Leállítottam a gépet, vinyót ki, ventillátort hatástalanítani (nagyon pörgött), majd vissza, és indítás. Ezek után már hál égnek nem volt semmi. Később visszadugtam a ventillátort. Már nem pörgött. Ismét jól ment minden. Velem ilyen még nem történt, hogy egy egyszerű program használata közben a vinyóm totálisan használhatatlan lett (mivel ott sem volt :)). És mindezt pontban akkor, amikor uTorrentben rányomtam a letölteni kívánt fájlok mentési helyére. Számomra érthetetlen . -
#5453 uTorrent nem akarja megjegyezni az alap letöltési könyvtárat és így mindig a documents be kezdi el -
#5452 akkor kájnepánik
törölgesd ami nem kell:D -
#5451 NTFS :) -
#5450 Nekem az 1.4-es u van a lentebb linkelt nyelvi file-al.
Amikor nem ugyan az a verziójú volt a 2 file akkor induláskor dobott egy hibaüzit, hogy nem jó a nyelvi file, de ennek ellenére magyar volt. -
#5449 vigyázz, ha FAT32-es partícióra akarsz másolni 4 gigás file-t azt írja, hogy nincs elég hely -
#5448 Utóbb megkérdeztem haveromat, ő is ezt mondta, hogy nincs elég hely, pedig volt, vagy másfél giga, de végülis töröltem, leállítottam, és utána már nem jelent meg.. -
#5447 azért itt vagyok már egy ideje, nem kunyizgatok én :)
na mind1
-
#5446 van elég hely a winyón? -
#5445 ja ok, azthittem kunyizni jöttél, sry
máskor fogalmazz tisztábban, félreérthető volt :) -
#5444 mi van a bannerral? -
#5443 mivel valószínűleg félreérthető voltam; sry
én küldeni nem tudok az emberemnek, de már utánanéztem, és persze az 1hónapos várakozás miatt nem tudok...na mind1