36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#6132 ezt benyögte még pár topicba -
#6131 meg kellene tanulni olvasni -
#6130 Pavarotti... -
Dash #6129 OK, de ha már erről is volt szó. akkor bocs -
#6128 nézzél már a topik tetejére -
Dash #6127 miért ban? -
#6125 BAN - BAN - BAN -
#6123 ha nem ide tartozik akkor miért kérdezed? basszus mostmár mindent ki kéne irni felülre? irjátok már ki hogy nem warezolunk -
#6122 Sziasztok tudom hogy nem nagyon ide tartozik de szeretném kérdezni hogy nem e tudtok nekem mondani egy olyan oldalt ahonnan album szerint tudok letölteni zenéket és egyebeket! Mert én a morpheus progit használom a zeneletöltésre de azzal nem tudok albumot letölteni Válaszotokat előre is köszönöm! -
#6121 Savanyú a szőlő... -
#6120 újra megy a gh -
#6119 Az a vegyépsz@r. A bithumen már rég meghalt! -
#6118 A bithumen zártkörű. egymás házivideóit töltögetik le-fel. -
qper #6117 Sziasztok!
A bithumen-re miként lehet bebocsájtást nyerni? Vagy az teljesen zártkörű buli? -
ati250 #6116 Újra elérhető URL=http://www.scraggy.hu/]scraggy[/URL] oldala.
Itt mindenre megkapod a választ.
Érdemes átnézni a leírásokat.
-
#6115 hali bitcometben van központosítatlan követés abba az esetben ha a tracker nem elérhető?? és ha igen akkor hol lehet ezt benne állítaní?? -
#6114 Én ezért használok microtorrentet. :) -
#6113 Nekem nem tűnik el hanem nem megy se le se fel. Nem tudom mit kellene beállítani, hogy ujra működjön. -
#6112 Nekem is volt ilyen... Kikapcsoltam a gépet este, másnap délután be, és torrent volt, torrent nincs... Egyszerűen minden torrentem eltünt Azu-ból. -
#6111 Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy tegnap este ment az azu, reggel bekapcsolom a gépet aztán se le- se fel nem megy semmi.
Valamilyen NAT /tűzfal/hibára hivatkozik. Gép ujraindít, azu is vagy 5x, router restart, minden tűzfal kikapcsolva, de semmi.
Valakinek valami ötlete? -
#6110 thx.
az volt a 2.-nál a gond, hogy én lapból megnyitást nyomok a torrent file-okra és akkor elkezdi tölteni az alap helyre, de akkor lementem a file-t és megnyitom úgy ahogy mondtad.
prioritási cucc meg elég sux, de ha nincs más marad az. -
tomo #6109 2. letoltotd a torrent filet a vinyora, es megnyitas szokasostol eltero helyre ment menupont
1. egymas utan , hat a 2 prioritasi szinttel lehet csak jatszani. -
#6108 hi!
azureusban, hogyna lehet beállítani, hogy a file-okat egymás után szedje le ne pedig az összeset egyszerre?
meg ha meg van adva az alap letöltési könyvtár, azt hogyan lehet felülbírálni egyes torrenteknél?szal most egy torrentet nem oda szeretnék leszedni, de nemtom hol kell átállítani. -
#6107 "DVD decrypterrel" --- az egy iró progi...
nem egészen az de tud olyat is :) -
sirGalahad #6106 Hi!
Nagyon köszönöm még1x mindenkinek a segítséget!
Lerántottam egy új WinRar-t; kibontás ide.. bla-bla...
és sikeresen kiírta a NERO-m a cuccot... el is indul; és minden jóóó...
Örülök hogy segítettetek, nagyon köszi!...
Még jelentkezem, remélem problémák nélkül!!
:D bye all! -
#6105 Megfogom. -
#6104 töllük kérdezd :) -
#6103 Az miért van, hogy pár hete meghívtam egy barátom BH-ra. Belépett, körbenézett, aztán kilépett, mert nem akart tölteni. De ezek után soha többet nem tudott belépni. És most se tud... -
#6102 "DVD decrypterrel" --- az egy iró progi elöbb csomagold ki rendesen winraral :D -
sirGalahad #6101 OKS.. elősször megpróbálom 1x a DVD decrypterrel, aztán ha nem megy; keresek egy új winrar-t--- THX mindrenkinek a segítséget!
Ha nem gond majd jelentkezek az "eredménnyel"...
:D -
#6100 normálisabb helyeken 10-15 megás darabokban van csomagolva a cucc, ha valami gond van akkor csak annyit kell megint leszedned
igen a legújabb WinRAR-al próbáld -
sirGalahad #6099 De csak EGY .rar fájl-om van!!! -
#6098 nem válatlenül csinálják így mert ha meghibásodik valami oknál fogva egy rar fájlod akkor csak 15 megát vagy 50 megát kell leszedned és nem újra az egész 3gigás iso-t!
#6094: a kicsomagolásnál van problémája szerintem nem az irásnál -
#6097 próbáld alcohollal -
sirGalahad #6096 Dvd decrypter.....
azzal még nem próbáltam...
-
sirGalahad #6095 úgy érted újabb verzió?
Ebből az egészből levonom a tanulságot, és ezentúl csak .iso-t töltök...
Csak sok olyan ritka cucc van , ami lehet hogy csak így van fenn... ??? -
#6094 akkor azt DVD Decrypterrel írd ki -
#6093 akkor mind1 ha nem 4 giga fölötti a cucc akkor lehet FAT32 is itt most más a gond.... :S -
#6092 lehet egy új Winrar-al (!) kellene kicsomagolni -
sirGalahad #6091 most látom, van mellette 1 .mds file is...