7642

• Atika :o)
    hat az eleg keson van johetne akar mar holnap :)
  • spR
    És valszeg Neked van igazad. Ha esze van a kiadónak, akkor okt-nov magasságában, tehát a karácsonyi időszakban fogja kihozni a gammát.
  • leslieboy
    király!
  • hykao #116
    Hát nem is nagyon értem a hozzászólás ezen részét, de ha nekem szánta, akkor elmondom, hogy nem csak, hogy játszottam a Hitman2-vel, de még az OST-je is megvan (csakúgy mint a Contracts-é is...), és elég sokat hallgatom pl. autóban is... :)
  • leslieboy
    Ebben egyetértek,hisz az újfent,azt jelenti,hogy már játszott,és most is ő!Nem pedig azt,hogy most játsza a zenéket!
  • Thanatos
    nagyon vicces, volt nc...
  • hykao #113
    Egyébiránt pedzegették a hitmanforum-on, hogy valszeg a párizsi operás küldetés is benne lesz a játékban...(ami ugye az előzménye lenne a 3. rész utolsó küldetésének...)
    Nos ez a scan-ek alapján egyre biztosabbnak látszik...
  • hykao #112
    "Ja és még egy dolog: mi az hogy újfent a budapesti szimfónikus zenekar játszik??? Ejnye... Nem játszottunk a hitman2vel? A menü zenéjében a kórus az ugyanaz volt, ki is írták. Jespernek meg örülök a 3 zenéje is nagyon bejött."???

miva? ez most kinek? ...meg nem is nagyon értem... :)
  • leslieboy
    Na jó!Bocs,de akkor is próbálj te is a sorok közt olvasni!
  • leslieboy
    a jó ...!Csak viccelni akartam,de úgylátszik neked nincs is mivel!
  • Thanatos
    mirét akarnék?? szabadság neked egyenlő a gta-val? (ami emgint enm igaz)
    tudom tudom, gondolkodni fáj... :P
  • leslieboy
    Azért ne akarj belőle gta-t!
  • Thanatos
    a játékmenetet inkább hivjuk ál játékmenetnek, az is 100% lineáris votl max kis csoportokban te döntöted el veresenyek sorrendjét..., meg max még a fogocska ami extra volt de az egész iylen ál szabadság volt..., én jóval többet szeretnék hitman-től de hát izlések és pofonok :)
  • grizzly21
    az igaz, az nem lenne jó ha elba**nák. hogy hogy jön ide: úgy hogy míg nfsU1ben meghatározott küldetések voltak, meghatározott sorrendben, úgy a 2ben szabad játékmeneted volt. ÉÉÉrteeed?
  • Thanatos
    ogy jön ide nfsu1-2 ?????
    újitás meg tényleg jol jőnne, de ez a vásárlósdi, esetleg te döntöd el mit válasz el küldetésrendszer egy lépésnek szvsz bőven elég..., nehogy a sokat akar a szarka, nem birja a farka esete forogjon fent...
  • grizzly21
    Amit én tudok: Amerikában fog játszódni, a jobb grafikának már most örülök, bár szerintem a játékmenettel egy kicsit szabadabbak lehetnének, álá nfs underground1->2. Soha nem fogom elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor például a hitman2 ben éltem át: térdelek a tárgyalóteremmel szemben egy hotel ablakából kacsintgatok a célpontra -akit még nem tudok pontosan- és közben Diana keresi az infót az öregről, megjön az infó, hogy kopasz, meg nem szivarozik, jó megvan, kattintás target has beenn eliminated Object completed, és urasan kisétálok...vagy amikor a Gellért szállóban inasként törülközőt viszek a fürdő célpontnak, kb fél percem van, benyitok fojtóhurok,esetleg hangtompítóssal headshot, majd -dolgát végezve- kisétálok...De szerintem ezt nem csinálhatják az örökségig, egy kis játékmenetbeli újdonság nem ártana. Szó se róla végigvinném akkor is ha csak új pályák lennének benne, meg jobb grafika, de mindenkinek jobb lenne az újítás.
    Ja és még egy dolog: mi az hogy újfent a budapesti szimfónikus zenekar játszik??? Ejnye... Nem játszottunk a hitman2vel? A menü zenéjében a kórus az ugyanaz volt, ki is írták. Jespernek meg örülök a 3 zenéje is nagyon bejött.
  • Thanatos
    veszéld meg a kiadóval szvsz...
    nemhivatalos patchel emg nemh iszem hogy a készitők közül bármki is foglalkozna mivel van jobb dolguk is..., ha már nem hivatalos akkor majd valamelyik magyargato emgcsinálja ha annyira akarja... :)
  • hykao #102
    Na persze...
    (de azért az nem volt túl bonyolult, hogy a zenét a Budapesti Rádió Szimfónikusok nyomassák, mert a projektvezetőt - aki persze magyar - haveri szálak kötik oda...na mindegy...egy szónak is száz a vége, ha lenne magyar verzió, akkor tuti több fogyna, szal tökmindegy egyébiránt kin múlna, akkor is baromság, hogy nincs alapból magyarítás...hisz nem sok többletmunkát igényelne a honosítás, főleg így, hogy jórészt magyarok készítik...amúgy meg legalább letölthető formában feldobhatnákak a netre egy magyarítás peccset...nekem ne mondja senki, hogy ez mekkora baromi nagy akadályokba ütközne...)
  • Thanatos
    attol még hogy sok maygar fejlesztő van, sem a készitő studio nem az övék se a kiado, innétől kezdve emg kuss a nevük..., ennyi...
  • hykao #100
    Nem...de én ezzel a júniussal kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok...

(ezen kívül engem pl. eléggé zavar, hogy semmi exkluzív interjú vagy valami...holott a fejlesztők jórésze magyar...arról már nem is beszélve, hogy legalább az ilyen játékok kijöhetnének magyarul...felirat elég...nem hinném, hogy nagyon megerőltető lenne - lévén magyarok garmadája a fejlesztőgárdában...de nem...az összes Hitman "baszott" honosítva kijönni...az első részt az "Ezt vedd meg"-ék, a második és harmadik részt pedig Piedon magyarította)
  • grebber
    Nem rossz.
  • hykao #98
    Némi infó magyarul:

"Az OPSM részletes privjút közöl a Hitman: Blood Money-ról. A játék az előző részek felturbózott, második generációs fázisba evolválódott Galcier-motorját használja, mely ezúttal a korábbiaknál sokkal látványosabban jeleníti meg a fényeket / árnyékokat, és a víz realisztikus ábrázolásában is jeleskedik. A játékmenet is jelentősen változik: a 47-es maga vásárolja meg a misszióhoz szükséges kellékeket, a fegyvereit pedig több képcsőben fejlesztheti illetve módosíthatja (a modifikációk a fegyverek kinézetén is meglátszanak majd). A játékmenetet a lopakodás / csendben gyilkolás kombó felé kívánja eltolni a Blood Money-t fejlesztő IO: a korábbi részekben (könnyebb fokozaton) lehetőség volt a Rambo-jellegű megközelítésre: ettől most sem fosztják meg a játékosokat, de a tömegmészárlással egybekötött feladatmegoldás után jóval kevesebb pénzt találunk majd a bankszámlánkon, mint ha szépen, csenden, észrevétlenül hajtottuk volna végre a missziót. Finomodik az ellenfelek mesterséges intelligenciája: jobban kihasználják a környezet nyújtotta előnyöket, és eszesebbek lesznek – ha egy halott, pucérra vetkőztetett pincért találnak a sarokban, rögtön elkezdik keresni, hogy vajon ki is lehet a ruha új tulajdonosa. A kopasz bérgyilkos kalandjai ezúttal több amerikai városon ívelenek át - a történet jelentős része Las Vegasban játszódik. A fejlesztők ígérte szerint az ilyen szempontból kissé száraz Contracts után a Blood Moneyban ismét bőségesen kapunk a Hitman-szériát jellemző fekete humorból. Európai megjelenés 2005 júniusában (PS2 / Xbox / PC)"

Forrás: 576
  • hykao #97
    Pár új scan: klatty, klatty2
  • hiba
    na megvan csak oldalt nem tudtam valtani.../?/
  • hiba
    hol az elso 9 hozzaszolas ?
  • hiba
    Ez karacsonykorjon van mi?
  • nagykispeter
    Ja más játékrol meg évekig csak képek meg halasztások jelennek meg.HL2;S.T.A.L.K.E.R.
  • dáriusz
    ?
  • dáriusz
    Senki nem tud semit
  • Vlala #90
    van már valami?
  • Rusy
    Jaj de jó már alig várom, szó ami szó, mostanában én se nagyon hallottam róla, azért nincs agyon hájpólva, dehát minek is, önmagáért beszél...
  • hykao #88
    Miért ne lennének hírek? Csak azért mert te nem olvasod őket... :))
  • Thanatos
    miért ne?
  • Csuhai G
    Nem hiszem, hogy szinte semmi hír csak pár screenshots és máris kiadják jún.24-én...
  • hykao #85
    Napvilágra került egy megjelenési dátum: 2005 június 24.
  • hykao #84
    Újabb csemegék!!!

A fejlesztők nyilatkozata szerint a Blood Money nem lesz olyan sötét hangulatú, mint a Contracts volt, amit az újabb scan-ek alá is támasztanak.
  • hykao #83
    A scannelt képek jobb minőségben:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
  • hykao #82
    Van szó ilyesmiről...de azok akik minket akarnak kinyírni máris plusz célponttá válnak...csakúgy, mint pl. a 2. részben...gondolom...
  • Ramires
    Jó, persze. Csak egy percre azt hittem, hogy itt minket gyilkolnak
  • hykao #80
    New Features:
    Updated 'Glacier' engine, with 'parallax normal
    mapping', 'refraction based effects' and 'rigid body dynamics'.
    'prodding' opponents

Confirmed Weapons:
    WA2000 sniper rifle

Confirmed Locations:
    Las Vegas, USA - for real, this time ;)
    Rocky Mountains, USA