7642

• hykao #159
    Szerintem a Contracts is jó volt! Most játszom újra, mintegy bemelegítésként a Blood Money-hoz...amúgy ezekszerint ebben is lesznek időbeli ugrások (vagy valami ilyesmi), hisz az Operaházas küldetés időrendben az egész Contracts előtt játszódik, pontosabban az Operaház után játszódik a Contracts utolsó - egyetlen valóságos - pályája...(az összes többi csak egyfajta lázálom-visszaemlékezés ugye)
  • Sith
    Nem hangzik tul rosszul illetve nem látszik
    valo9ban sok mulik a pályák kidolgozottságán lehetöségeket s a hangulaton sok mulik
    Nagyon remélem hogy az elözö "csodát" mindenkép felül fogja mulni bár én a contracs-ra még mindig ugy tekintet mint egy köztes epizodra s nem 3. részre
    minden esetre reménykedem :)
    Egyébként tényleg nem lenne rosz egy játék a másik oldalrol... mármint a testör szemszögéből egy ideig volt szo valami secret service c csodáról de aztán elsikadt valahol
    vicces lenne megtervezni az örjáratok utvonalát stb
  • Herold
    Nem, soha nem CS-ztem. Az milyen?
  • hykao #156
    Ez is benne van a pakliban... :)
  • mike369
    azt, hogy nem lesz multi, viszont a játék csak akkor indul el, ha előtte bejelentkezel neten keresztül...
  • hykao #154
    Értem, de felesleges feltételezésekbe bocsátkozni...majd kiderül, reméljük nemsoká, ha tényleg kijön júniusban...(bár sztem csúszni fog...)
  • Adam5
    profilokat csinálni custom missiókhoz és gyüjteni pénzt új fegyverekre, esetleg updatekbe adnának ki mindig új fegyvereket. Tehát a lényeg hogy lenne egy Single Player szál és egy olyan szál ahol te vállalhatsz el külön küldiket függetlenül a single playertől, remélem vágjátok mire gondolok :)
  • Adam5
    Még az is jó lenne ha netről lehetne letölteni mindig updatek formályában új missiokat :). Tehát a single player mellett lennének ilyen custom küldetések.
  • hykao #151
    A készítők úgy nyilatkoztak korábban, hogy többjátékos mód nem lesz benne, de valamiféle internetes dolog igen...na most, hogy ez mit jelent... :)
  • Adam5
    ismered a counter-strike VIP módját?

na vmi olyasmi kéne :)
  • Herold
    És mit akarsz csinálni a multiban? Célpontként arra várni órákat, hogy mikor kapsz hurkot a nyakadba?
  • Herold
    Szép, szép, de ebben a játékban a grafika sztem másodlagos. A lényegesebb a pálya felépítése és a lehetőségek sokasága.
  • Herold
    Én Experten nyomtam végig (középső fokozat), ott minden ember szürke a térképen. Úgy emlékeszem, az előző részben a rendőröket kékkel jelölte.
  • Adam5
    remélem raknak majd bele vmi multiplayer-t.
  • hykao #145
    A jobb minőségű tréler letöltéséhez: KATT IDE (.mov változat)
  • hykao #144
  • Piedon
    Egy kicsi segítség annak aki nem érti olyan jól hallás után az angol nyelvet...
    Hitman:Blood Money Trailer Felirat 1. verzió
    Hitman:Blood Money Trailer Felirat 2. verzió
    Két változatban készítettem el, az egyik .sub a másik .smi kiterjesztés. Figyelem: ezek a feliratok a kis méretü wmv verzióju videóhoz készültek!
    A Trailer linkjét lásd #131.

U.I: nem volt kedvem regisztrálni a nagy méretü videó letöltéséhez...
  • Adam5
    Hát ez nagyon faxa!!!
    És ha jól láttam a videóban akkor leeht majd hasznalni embert pajzsnak? :)
    Már rohadtul várom!
  • Sil3nt
    hát én a movie-ból nem sok mindent vettem ki, grafika ügyileg....picivel lesz szebb, amúgy ugyanolyan lesz szerintem mint a 3-om..persze azért jobb lesz, reméljük
  • hykao #140
    Még pár nagyfelbontású kép:

• hykao #139
    Az igazi az lenne, ha minden küldetésnél először mindenki felderítené a pályát! (és akkor kiderül, hogy mit takar egy-egy felkiáltójel!!!)
    Amúgy nehezebb fokozaton szinte semmit sem jelöl a térképeken! Még az embereket sem.
  • Herold
    Az igazi az lenne, ha a térképen a sárga felkiáltójelek mellett rajta lenne, hogy mi micsoda.
  • hykao #137
    Én is! :)

De az igazi az lenne, ha végre kiadnának majd a játékhoz egy szerkesztőt, és akkor szabad lenne az út a különböző módok, rajongói küldetések készítéséhez! :)
  • Gyusz
    A videóban a végre rendesen tünteti el a hullát a 47-es, szépen beteszi a kukába Az eddigiek alapján én a második részt is felülmúló játékot várok.
  • hykao #135
    A trélerben van egy mászós jelenet, de az még nem derül ki belőle, hogy most a mozdulatlehetőségek bővülnek-e...hisz már eddig is voltak egyéni mozdulatok, gyilkolások, stb...de ezek mind csak egy adott pozícióban jöttek elő - opcionálisan - és autómatikusan zajlottak le...
  • hykao #134
    Pár nagyfelbontású ingame shot:

• grebber
    De az ám!!!!
  • hykao #132
    Hmm, jó lesz ez! :)
  • grebber
    Hitman: Blood Money Trailer
  • grebber
    A gothic 2 mert annyira tetszik :)
  • Adam5
    Fincsik
  • hykao #128
    ...s ennek mi akadálya? :)
  • grebber
    Na mire kijön végig kéne vinni a 3-at is :)
  • Atika :o)
    en is mar varom nagyon csak remelem ezzel nem ugy jarunk mint a Splinter cell -el :)
  • nagykispeter
    nyáron
  • Sil3nt
    elég nájszosak...már alig várom hogy itt legyen a gépemen..mikorra várható a mehgjelenés?
  • hykao #123
    Pár kép az Operaházból:

(Asszem ez lesz a kedvenc pályám...)
  • grizzly21
    Bocs hyako, nem akarok neked ugrani. :) Úgy tűnik, hogy nem veled, hanem a magyar nyelvvel vannak problémáim...az újfent nekem mindig is azt jelentette, hogy régen nem, most igen, tehát újfent újonnan. Dehát ezek szerint nektek van igazatok :o
  • Atika :o)
    Hat remeljuk hogy jo lesz :)
  • spR
    Inkább csússzon, csak jó legyen.