7642
-
#159 Szerintem a Contracts is jó volt! Most játszom újra, mintegy bemelegítésként a Blood Money-hoz...amúgy ezekszerint ebben is lesznek időbeli ugrások (vagy valami ilyesmi), hisz az Operaházas küldetés időrendben az egész Contracts előtt játszódik, pontosabban az Operaház után játszódik a Contracts utolsó - egyetlen valóságos - pályája...(az összes többi csak egyfajta lázálom-visszaemlékezés ugye) -
Sith #158 Nem hangzik tul rosszul illetve nem látszik
valo9ban sok mulik a pályák kidolgozottságán lehetöségeket s a hangulaton sok mulik
Nagyon remélem hogy az elözö "csodát" mindenkép felül fogja mulni bár én a contracs-ra még mindig ugy tekintet mint egy köztes epizodra s nem 3. részre
minden esetre reménykedem :)
Egyébként tényleg nem lenne rosz egy játék a másik oldalrol... mármint a testör szemszögéből egy ideig volt szo valami secret service c csodáról de aztán elsikadt valahol
vicces lenne megtervezni az örjáratok utvonalát stb -
#157 Nem, soha nem CS-ztem. Az milyen? -
#156 Ez is benne van a pakliban... :) -
mike369 #155 azt, hogy nem lesz multi, viszont a játék csak akkor indul el, ha előtte bejelentkezel neten keresztül... -
#154 Értem, de felesleges feltételezésekbe bocsátkozni...majd kiderül, reméljük nemsoká, ha tényleg kijön júniusban...(bár sztem csúszni fog...) -
#153 profilokat csinálni custom missiókhoz és gyüjteni pénzt új fegyverekre, esetleg updatekbe adnának ki mindig új fegyvereket. Tehát a lényeg hogy lenne egy Single Player szál és egy olyan szál ahol te vállalhatsz el külön küldiket függetlenül a single playertől, remélem vágjátok mire gondolok :) -
#152 Még az is jó lenne ha netről lehetne letölteni mindig updatek formályában új missiokat :). Tehát a single player mellett lennének ilyen custom küldetések. -
#151 A készítők úgy nyilatkoztak korábban, hogy többjátékos mód nem lesz benne, de valamiféle internetes dolog igen...na most, hogy ez mit jelent... :) -
#150 ismered a counter-strike VIP módját?
na vmi olyasmi kéne :) -
#149 És mit akarsz csinálni a multiban? Célpontként arra várni órákat, hogy mikor kapsz hurkot a nyakadba? -
#148 Szép, szép, de ebben a játékban a grafika sztem másodlagos. A lényegesebb a pálya felépítése és a lehetőségek sokasága. -
#147 Én Experten nyomtam végig (középső fokozat), ott minden ember szürke a térképen. Úgy emlékeszem, az előző részben a rendőröket kékkel jelölte. -
#146 remélem raknak majd bele vmi multiplayer-t. -
#145 A jobb minőségű tréler letöltéséhez: KATT IDE (.mov változat) -
#144 -
#143 Egy kicsi segítség annak aki nem érti olyan jól hallás után az angol nyelvet...
Hitman:Blood Money Trailer Felirat 1. verzió
Hitman:Blood Money Trailer Felirat 2. verzió
Két változatban készítettem el, az egyik .sub a másik .smi kiterjesztés. Figyelem: ezek a feliratok a kis méretü wmv verzióju videóhoz készültek!
A Trailer linkjét lásd #131.
U.I: nem volt kedvem regisztrálni a nagy méretü videó letöltéséhez... -
#142 Hát ez nagyon faxa!!!
És ha jól láttam a videóban akkor leeht majd hasznalni embert pajzsnak? :)
Már rohadtul várom! -
#141 hát én a movie-ból nem sok mindent vettem ki, grafika ügyileg....picivel lesz szebb, amúgy ugyanolyan lesz szerintem mint a 3-om..persze azért jobb lesz, reméljük -
#140 Még pár nagyfelbontású kép:
-
#139 Az igazi az lenne, ha minden küldetésnél először mindenki felderítené a pályát! (és akkor kiderül, hogy mit takar egy-egy felkiáltójel!!!)
Amúgy nehezebb fokozaton szinte semmit sem jelöl a térképeken! Még az embereket sem. -
#138 Az igazi az lenne, ha a térképen a sárga felkiáltójelek mellett rajta lenne, hogy mi micsoda. -
#137 Én is! :)
De az igazi az lenne, ha végre kiadnának majd a játékhoz egy szerkesztőt, és akkor szabad lenne az út a különböző módok, rajongói küldetések készítéséhez! :) -
Gyusz #136 A videóban a végre rendesen tünteti el a hullát a 47-es, szépen beteszi a kukába Az eddigiek alapján én a második részt is felülmúló játékot várok. -
#135 A trélerben van egy mászós jelenet, de az még nem derül ki belőle, hogy most a mozdulatlehetőségek bővülnek-e...hisz már eddig is voltak egyéni mozdulatok, gyilkolások, stb...de ezek mind csak egy adott pozícióban jöttek elő - opcionálisan - és autómatikusan zajlottak le... -
#134 Pár nagyfelbontású ingame shot:
-
#133 De az ám!!!! -
#132 Hmm, jó lesz ez! :) -
#131 Hitman: Blood Money Trailer -
#130 A gothic 2 mert annyira tetszik :) -
#129 Fincsik -
#128 ...s ennek mi akadálya? :) -
#127 Na mire kijön végig kéne vinni a 3-at is :)
-
#126 en is mar varom nagyon csak remelem ezzel nem ugy jarunk mint a Splinter cell -el :) -
#125 nyáron -
#124 elég nájszosak...már alig várom hogy itt legyen a gépemen..mikorra várható a mehgjelenés? -
#123 Pár kép az Operaházból:
(Asszem ez lesz a kedvenc pályám...) -
#122 Bocs hyako, nem akarok neked ugrani. :) Úgy tűnik, hogy nem veled, hanem a magyar nyelvvel vannak problémáim...az újfent nekem mindig is azt jelentette, hogy régen nem, most igen, tehát újfent újonnan. Dehát ezek szerint nektek van igazatok :o -
#121 Hat remeljuk hogy jo lesz :) -
spR #120 Inkább csússzon, csak jó legyen.