7642

• hykao #79
    Miért az eddigi játékoknak nem kész sztorija volt?
  • Ramires
    Attól hogy egy kész sztorija lesz a játéknak, ezzel a ügynökgyilkoló bandával, ugye attól még megmarad a klasszikus "Célpont-gyilkolós" Hitman? Úgyértem maffiafőnökök, zsíros ügyvédek stb. levadászása(különféle helyszíneken...)
  • hykao #77
    Valamint némi új infó, és pár újságból másolt kép: katt

Jelenlegi álláspont szerint a megjelenés időpontja: 2005 nyár
  • hykao #76
    Az első kép a játékból: (karácsony alkalmából)
  • hykao #75
    ARTWORKS
  • hykao #74
    Na eddig annyit nagy kegyesen elárultak, hogy 2005 második negyedévben jön (úgyis csúszni fog, az 100!!!), az egyik fegyver a WA2000 mesterlövészpuska lesz (mily meglepő!!! :D), az egyik helyszín pedig Las Vegas... (talán még Grisomékkal is összefutunk...akik ezúttal hiába szöszmötölnek majd... :PPP)
  • hykao #73
    Nos annyi azért kiderül az oldalból már most is, hogy 47-es, Diana maradnak, és valami albínók lesznek a főszarkavarók... :))
    Illetve a zeneszerző még mindig Jesper Kyd, és újfent a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara fogja nyomatni a talpalávalót... :)))
    Ja, és 2005-ben jön...de ez nem új... :)
  • Adam5
    ok akkor szólok a moderátoroknak
  • Adam5
    pont most akartam a hírt :P
  • hykao #70
    Hivatalos oldal...
    úgyhogy a topik nevét talán meg lehetne már változtatni Hitman: Blood Money-ra, az oldal tanúsága szerint...
  • Adam5
    jó van na :)

akkor artwork
  • hykao #68
    hát ez? kép? :)
  • Adam5
    itt van még 1kép csak nem akartam beszúrni mert túl nagy
  • Adam5
    okok
  • antijedi
    nem tom de szvsz ez a berögzödés hogy ha szabadság van akkor a történet szar nem valami egészséges..., azért mert a gta-t szarul csinálták meg attól máshol még lehet jó történet...
    és az hogy nem csak a föszálhoz kapcsolodo küldik vannak meg jó dolog...
    amugy nem tom feltünt e de énis azt irtam hogy ne maffia vagy gta clone legyen mert annak semmi értelme
    ja és ha itt tartunk akkor a gta is full lineáris volt, tehát a szabadság, vagy a szabadság érzet nem függ össze a főszállal...
  • hykao #64
    Az alcím lényegtelen, hisz majd ha lesz banner, az úgyis eltűnik, a topik címe meg szvsz addig maradhat, amíg nem 100%, hogy Blood money lesz a cím.
  • hykao #63
    Hát szvsz a minél nagyobb szabadság (non linearitás) a történeti szál rovására megy! Én a magam részéről jobban díjazok egy full lineáris, de erős, és élvezetes történeti szállal megáldott játékot, mint a GTA szerű nagy szabadság-lapos történet mókát...
    A Mafiát egyébként nem tudom, hogy hoztátok ide, mert az való igaz, hogy szabadon járhattál-kelhettél a városban, de én nem emlékszem választható mellékküldetésekre! Full lineáris volt, erős és fasza kis történettel, az egész így volt tuti! (jó voltak egyéb játékmódok, de azok annyira nem motiváltak...)

Szerintem ez a Hitman-es kitaposott út nem rossz, hogy a sztori kötött, de az adott helyszíneken - játékokhoz mérten - maximális szabadságunk van.
    Félek, ha elkezdenek kísérletezgetni, akkor csak szar sülhet ki, egy évnyi fejlesztésből...
  • antijedi
    hát szvsz ne legyen belőle gta/maffia clone bérgyilkosos küldikel...
    inkább legyen tényleg valami szabad mozgást biztosito dolog de egtyedibb modon...
    pl szvsz jók a sima küldik is csak akko pl belerakni egy világtérképet ilyne manager részel, és végülis akkor non lineárisá lehetne tenni ugy, az pl egész jó lenne
  • antijedi
    célpontnak lenni nem sok értelme, esetleg inkább testőrnek...
    és ha sniperel lőnek akko átvált lassitott felvételbe és emgprobálhatsz a golyo utjába ugrani :)
  • Adam5
    kocsis üldözés
  • steweee
    akkor az még odébb van. kíváncsian várom mit fejlesztenek rajta. a harmadik rész az elsőhöz képest a szebb grafikával nyújtott többet, de a küldik az elsőben voltak a legizgalmasabbak. talán a mafia / gta irányába kellene elmenni a játékfejlesztéseknek, ahol is a főküldik mellet még számtalan más lehetőség áll rendelkezésre a játékosnak egy szabad mozgásteret adó világban
  • Adam5
    amúgy az sem lenne olyan nagy tragédia ha beleraknának egy kis multiplayert

mondjuk Splinter Cell stílusut egyszer én vagyok a célpont máskor a bérgyilkos és ha célpont vgayok akkor vannak testőrök stb...
  • Adam5
    2005 tavasz, azt mondták
  • Adam5
    Azon töprengtem hogy az alcímet átlehetne írni Hitman: Blood Money -ra vagy a normál címet. mert ez a mostani alcím elég gagya.
  • steweee
    csak egy rövid kérdés, mikorra várható ?
  • antijedi
    hm, jol hangzik, jó lenne ha kihoznának végre valami nonlineáris jáékmenetet, és ebbe jól bele illene a pénz 8olyan emgbizást fogadsz el amit akarsz od autazol ahova akarsz, esetleg neked kell a célpontot lenyomozni, hasonlok, jó lenne valami kis szinfolt már...)
  • hykao #53
    na a gamestar-os "blabla" helyett egy kicsit bővebb infó a hardwired-ről:

47-es ügynökünk kedvenc munkaadója, a THE ICA komoly gondokkal küzd, ugyanis sorozatos támadások érik az ügynökeit. Egyre inkább úgy néz ki, valami komolyabb összeesküvés búvik meg a háttérben. A 47-est nem izgatja különösebben az ügy, míg meg nem szakad az összeköttetése a céggel. Mivel attól tart, hogy ő lehet a következő célpont Amerikába utazik, hogy kézbe vegye az ügyet... A játékba újra visszakerül a pénz, a fegyverektől elkezdve az utazásig minden pénzbe kerül majd. A grafikáról a turbózott Glacier motor gondoskodik majd.
  • Adam5
  • balintka
    Tavasszal Hitman 4 + GTA San Andreas nem megyek suliba :D
  • Rusy
    jaj jaj te nagy játékos lehetsz...

Dejó lesz 4 szerintem az összes rész jó volt, nekem a 3 is tetszett, de az első annakidején az hagyott bennem nagyon mély nyomot, egymás után 3-szor végignyomtam...
  • wazzup
  • wazzup
    azt hol lehet megnézni???
  • hykao #47
    ezt miért nem a topikjában???
    milyen a videokártyád???
  • wazzup
    valaki tudna segíteni, hogy: elindítom a hitman 3-at (contracts)és lejátsza az introkat de utána elkezdi váltogatni a felbontást és sötét a kép. ezt hogy lehetne kiküszöbölni?????
  • grebber
    Hitman: Blood Money hivatalosan

[2004-11-04 @ 12:25 - ZeroCool]

Az Eidos megerősítette az eleddig pletykaként terjedő újabb Hitman fejlesztéséről szóló hírt. A Hitman: Blood Money-ról annyit lehet tudni, hogy Xbox-ra, PS2-re és PC-re is 2005 tavaszán jelenik meg, és újfent az Io Interactive fejleszti. Miután kedvenc bérgyilkosunk mindenkit lemészárolt, újabb célpontokat kapott... blabla. A történetet nem vitték tulzásba, de a játék ettől még lehet jó.

info:Gamestar
  • Johnyy
    Ez a gém is olyan tomb raideres ezerrészes sorozat lesz?
    Tök jó lenne;) Megéri! Csak azt a szánalmas emberhúzogatást cseréljék már le egy megfogom osztviszem combora!!!
  • Adam5
  • hykao #42
    Hát a készítők a napokban úgy nyilatkoztak, hogy nem, hogy lesz, de már javában folynak a 4. rész munkálatai.
    Állítólag teljesen új grafikus motort készítenek - tanulva a Contracts hibájából...

Hitman 4: Bloodmoney (vérdíj) lesz a címe, ha minden igaz...
  • skristof
    ezé kéne meggondolni, minek nyitsz topigot...
    salz inkább gondolkozz kicsit
  • Bandew
    Bibbbííííí nektem sose lessz semmitek seeeeeeeeeeeeeeee...

:-DDD