7642

• hykao #719
    Valóban nem jár guillotine azért, ha elrontasz egy angol szót, de ha nem magyar lennél, akkor sem járna...illetve nemzeti hovatartozástól függetlenül érdemes arra törekedni, hogy a helyesírásod minél jobb legyen, nem? S nem csak az anyanyelved szavainak helyes leírása, hanem bármely idegen nyelv szavainak helyes leírása is fontos szvsz.

/OFF
  • Szega87
    nem ,de nem jár gijotin hogy ha elrontok 1 angol szót
  • hykao #717
    Hmm, és akkor mi van ha magyar vagy? Számodra ez azt jelenti, hogy nem kell helyesen írni se magyarul, se angolul vagy mi? :)
  • Szega87
    jaj te is olyan vagy mint Lteebee (lehet az ő nevét is rosszul írtam) , ő is mindenkit izélget a helyesírással , én magyar vagyok , könyörgöm

UI: Borg meg az írásjelek miatt cseszeget :)
  • hykao #715
    Mindannyian így vagyunk vele, de nincs más, várni kell.
    Hanem demó még lehet e hónapban, bár sok újdonsággal nemigen fog szolgálni, hisz már két végigjátszás videót is láthattunk róla. (amennyiben a PC-s demó is ugyanaz lesz, mint a konzolos)

Assassin! A második s is dupla, tanuljátok már meg - mindenki egy s-sel írja bazz...
  • Szega87
    én azér már tolnám :D addig silent assasin :D
  • hykao #713
    Majd meglátjuk mikor jön ki, addig is ha nagyon nem bírsz magaddal, nézegesd a képeket, a hivatalos oldalt, a végigjátszás- és trailer videókat! Van már dögivel anyag.
  • Sidyuski
    Pedig április elején kellene kijönnie! azaz mostanában
  • Sidyuski
    Oké Látom! Elolvastam még k-urva hónap
  • Sidyuski
    Mikor jön ki a játék? Vagy estleg valakinek már megvan?
  • Szega87
    jó én csak beraktam hátha , nekem új volt
  • Csoder
    Volt már. :)
  • Szega87
  • Szega87
    Hali találtam képeket , nem tom van e új , minden esetre nekem volt új :) itt
  • Szolnokboy
    nekem egy valami nem tetszett a fiatalabb Hitman játékokban és egy valami tetszett nagyon az 1. részben: a golyónyomok ottmaradtak az áldozat testén. Ez miért nem került be a többi epizódba ? Sztem sokkal nagyobb feeling, élethűbb stb. valamint az 1. részben ha a holtestbe belelőttünk mégegyet/párat ugy rángatózott mint a filmekben, tudjátok. ellenben a többi epizódban csak "megcsúszik" a földön.

Tudtok valami arról hogy ezeket visszahozzák e a BM-ben ? Sztem nagyon jó lenne.
  • hykao #704
    Lévén, hogy még csak április 8.-a van, valószínűleg majd' 2 hónapot kell még várni.
  • hykao #703
    Körülbelül igen...így sebtében fordítva:

ISMERTSÉG (vagy HÍRHEDTSÉG) RENSZER

Mint bérgyilkosnak, a személyazonosságod lelepleződésének elkerülése módfelett fontos - lehetelenné válik a munka, ha lelepleződsz.
    A játékosnak lehetősége lesz "takarítani" maga után, amennyiben valami félresikerülne...pl: a biztonsági kamerák szalagjai eltűntethetők, vagy egyéb bizonyítékok - mint pl. a testek -, elrejthetők különböző alkalmatosságokba, mint pl. fagyasztóládák, faládák, szeméttároló ládák és szennyes tárolók - elkerülvén ezáltal az őrök riasztásait. Ezenfelül gondot kell fordítani az esetleges szemtanúktól való megszabadulásra is...
    Amennyiben a játékos nem tesz meg minden óvintézkedést a személyazonossága lelepleződésének elkerülése érdekében, akkor az ISMERTSÉGI szintje nőni fog. Az újságcikkek egyre több használható információt fognak tartalmazni az orgyilkosságokban betöltött szerepünkről, kilétünkről, és a leközölt fotó egyre inkább hasonlítani fog ránk - ennek következtében az őrök és a civilek is egyre könnyebben felismerhetnek. (...és amint a korábbi képekből kiderült: jó esetben csak mutagatni fognak ránk, rossz esetben pedig ránk is támadnak...)
  • Attila8805
    Mondjátok hogy nem kell még egy hónapot várni:-(
  • Attila8805
    Date de sortie : 26 mai 2006 Ez igaz?
  • Gerbill
    Ezt valahol már magyarul is olvastam. Kb. olyasmi hogy minél kisebb felfordulást csinálunk a helyszínen annál kevésbé fognak felismerni a következőn, mert keveset fogunk szerepelni az újságban. De ha mondjuk lemészároljuk a bagázs felét akkor a szemtanúk miatt benne leszünk a médiában
  • hykao #699
    Úgy értettem, hogy lehet, hogy a "SILENT ASSASSIN" minősítés-rendszert váltja fel a minél kisebb NOTORIETY szint. Érted? Az értékelés rendszerről beszélek.
  • hykao #698
    Aha...hát igen...mint oly sokszor, most is elég lett volna csak kicsit jobban körülnézni a hivatalos oldalon:

N O T O R I E T Y S Y S T E M

As with any hitman, retaining your anonymity is incredibly important - it becomes impossible to work if you are recognisable. Players will now be given the opportunity to 'clean up' after any botched hits. For instance, CCTV tapes can be removed from the scene, further evidence such as bodies, can be hidden in objects such as freezers, crates, garbage bins and laundry trolleys to prevent guards raising the alarm. The player should also consider the best way to get rid of any witnesses…
    Should the player not take all necessary precautions to protect their identity, then they will find their Notoriety increasing. Newspaper articles reporting on the assassination will reveal more and more information about their identity as Hitman and produce a clearer photo fit image, to the point where guards and other NPC's will begin to react to them.
  • grizzly21
    a lényeg h a főszál marad, de van sok mellékszál, és lényegében mindent meg kell csinálnod, csak te választod a sorrendet néhol...mégis szabadságérzetet ad.
    Szerintem biztos h minél inkább a silent assasin a jó megoldás, és ez igy is fog maradni..sőt akkor az ujságok még annyit se tudnak:)
  • Norbi101 gamer
    Farishta: milyen demo az amiről te beszélsz?
  • hykao #695
    No hát ez nekem nem sokat mond, mert számomra az NFS meghalt az NFS:PU-val bezárólag...(húúú, hanyadszorra pötyögöm már be ezt a mondatot...:D)

Amúgy megnéztétek a belinkelt demó-végigjátszás videót? A végén megjelenik egy újságoldal. Lehet, hogy a küldetések végén a sajtóból fogunk értesülni úgymond a saját pálya értékelésünkről? Tehát nem a silent assassin-ra kell hajtani, hanem minél kisebb NOTORIETY-re, azaz az újságok (és a hatóságok) minél jobban a sötétben tapogatózzanak egy-egy eset kapcsán. Ha ez így lenne, az elég újszerű és érdekes megoldás lenne. ...de nem tudom, hogy erről van-e szó, csak tipp.
  • grizzly21
    sztem ugy kell elképzelni a változtatást, mint pl NFSUG1ből a 2 be
  • hykao #693
    Nem a küldetés kiválasztással van a probléma, hanem azzal, hogy jóval több helyszínre lenne szükség ahhoz, hogy valóban egy teljes értékű - nem pár órás - játékkal legyen dolgunk - amiben tetszőlegesen válogathatunk a küldetések közt, mint egy olyan játék esetében, ahol lineárisan egymás után következnek a pályák, küldetések.
    Mondjuk pl. míg egy lineáris játék esetén elég 10 nagy, összetett küldetés, addig, egy olyan játékhoz, amiben tetszőlegesen válogathatunk kéne 20...egyértelmű, hogy ez mennyivel növelné meg a fejlesztési időt - míg egy ilyen játék elkészülne, majdnem két másik lineáris játékot össze lehetne dobni...
    A másik probléma pedig, hogy hogyan lesz egész, kerek a sztori, ha mi válogathatunk a küldetések közt, már a játék elejétől, közben - szóval nem csak a végén, ahogy néhány játékban megoldott. Nos egy olyan játékhoz meg, ahol a sztorinak is kereknek kellene lennie, de mégis a játék elejétől fogva non-lineáris - játékos által irányítható - lenne a történetvezetés, és többé-kevésbé szabadon választhatóak lennének a küldetések, meg mindjárt mondjuk 40 pályára-küldetésre lenne szükség (amiből egy-egy végigjátszás során kb. 10-et "használnánk" el - így összesen négyféle fő történetvezetés lenne...)

Nos vajon mennyi időbe telne egy ilyen játék összeheggesztése, egy sima lineáris megszokott játékhoz képest?
  • Gerbill
    Szerintem ezt meg lehetne oldani egy mission választó képernyővel, mondjuk ebben az esetben egy mobiltelefont látnánk, és mellette egy papírra felírva néhány telefonszám amit ha felhívunk választhatnánk hogy elvállaljuk e a küldetést. De ez csak az én fantáziám szüleménye nem pedig tény.
  • hykao #691
    Valami ilyesmiről volt szó, de még nem tudjuk, hogy milyen lett a végeredmény, vagy ti tudjátok? :)

Mellesleg, ezt a non-lineáris küldetés elvállalást csak úgy tartom elképzelhetőnek, hogy egy adott helyszínen esetleg több meló is kínálkozik vagy valami ilyesmi...hisz különben mennyi helyszínt kellene már elkészíteni, ahhoz, hogy ténylegesen szabadon választható legyen hová utazunk és ott mit csinálunk...no és, hogy kapcsolódnának egymáshoz az egyes küldetések - sehogy! Minél nagyobb non-linearitás, annál kevésbé lehet erős a sztorivonal...
  • grizzly21
    én is úgy tudtam
  • Thanatos
    izé anno nem arrol volt szó hogy msot már nem full lineárisak lesznek a küldik hanem szabadon lehet pénzért elvállani feladatokat? vagy valami ilyesmi? :/
  • hykao #688
    Hát majd meglátjuk, én az eddigiek alapján bizakodó vagyok.
  • Farishta
    13 helyszín a kiképzőpályával együtt.
    1. Amit a demóban láttunk, a lestrapált vidámpark.
    2. Párizsi Operaház
    Ezek után nem sorrendben:
    3. Mardi Gras
    4. Gőzhajó, a kapitány, meg a széf
    5. Rehabilitációs központ a két maffiafőnökkel
    6. Külváros, San Diego
    7. Esküvő, Mississippi
    8. Las Vegas, Shamal Kaszinó
    9. Pokol és Menny (Heaven and Hell party), ahol az ördögmaszkos fazonok vannak
    10. Chile.
    Eddig ennyiről tudok, de az egyik Hitmanforum interjúban és különféle újságcikkekben 13-at említenek.
  • Farishta
    Mindegy. Elég a nyafogásomból.
    Aki játszotta a demót srác csinált néhány tesztet a vérnyomokkal és az AI-val kapcsolatban.
    Végigcipelt egy hullát azon a szobán ahol a villanyt kell lekapcsolni és észrevették. Legalább már ezt is tudjuk biztosan.
    Egy másik résznél, ahol az egyik őr beszélget az ablak mellett a titkárnővel, odacipelt egy hullát az ablak elé és amikor az őr észrevette a vérnyomot az ablak alatt, akkor elkezdett kirohanni, de közben észrevette 47-et és mondta, hogy nem kellene itt lennie, szóval nem kezdett el rögtön lőni, mint egy őrült, na és mindezek után folytatta útját a vérnyomok felé.
    Azért a Contractshoz képest elég jól hangzik :)
  • hykao #685
    Honnan veszed, hogy 13 helyszín lesz? :O
    A Tomb Raider - BM dolgot csak egy lehetőségként említettem.
  • Farishta
    Hát azért lehetne frissíteni az oldalt.
    pl.: 13 helyszín lesz, az oldalon 5 van feltüntetve, a 4. trailer nincs még.
    Az pedig, hogy a Tomb Raiderhez mérik a BM megjelenését, hát eléggé nem tiszta, ennek nincs igazából semmi értelme.
    És ahogy mondtam, a játék már így is egy éves késéssel érkezik.
  • hykao #683
    Nem egészen értem a hisztizés tárgyát. Nekem a hivatalos oldal véglegesnek, befejezettnek tűnik, s nemrég lett teljesen átdolgozva. Mit frissítsenek még rajta?
    Amúgy meg már ki lett itt tárgyalva, hogy elméletileg demó még ehónapban, a teljes pedig májusban jön.
    Az, hogy egy játék mikor jelenik meg, sokmindentől függhet. Pl. elképzelhető, hogy az Eidos nem akarta az új Tomb Raider játékkal egyidőben piacra dobni, hanem annak ellenére, hogy nem éppen egy kategória a két játék, egy hónapnyi különbséggel jelentetik meg őket.
  • Farishta
    18 új kép.

Bármennyire is igyekszem, valahogyan már egyáltalán nem izgatnak ezek a dolgok.
    Ahogy mindíg elterelődik a kiadás időpontja, hogy nem frissítik az oldalt (magyarul leszarnak mindenkit) egyre jobban elveszítem az érdeklődésem a játék iránt. Hiszen már a Contracts előtt ki akarták adni a játékot, csak az Eidos baszogatta az Io-t és ezért készült Contracts és nem hiszem el, hogy egy éves halsztással nem tudtak még mindent bepótolni.
    Eredetileg a megjelenés napján meg akartam venni a játékot, de ha ők így akkor én is így (warez). kthx
  • hykao #681
    Itt az Xboxos demó végigjátszásvideója: KATT

Valamint a Gamestaron is elérhető a múltkori "az álcázás művészete" videócska: KATT
    (érdemes 4:3-ra állítani a képarányt ennek a videócskának a lejátszásánál...)
  • Szega87
    ezek mind benne voltak a videóba