7642

• neménvoltam
    minimumon átmentem :)
  • hykao #919
    Hát akkor vagy videokártyát cserélsz vagy nem fogsz tudni játszani a játékkal.
    Milyen videokártyád van amúgy?
  • Csoder
    Nekem meg nincs 2.0-ás vertex, és pixel shader, és elég ramom sincs. De nembaj.
  • hykao #917
    Lol, megbuktam! :) ...mert jelenleg nincs szabad 5 gigám a HDD-n... :)
    Valamint a hardveres mpeg kártyámat nézte a teszt hangkártyának, de lol, azzal meg volt elégedve. :)
  • Gerbill
    Akit a gépigény izgat, az itt tesztelheti hogy fog futni a gépén a játék:
    gépigény mérő
  • grizzly21
    remélem én is:)
  • hykao #914
    Nem egészen. Nem mindenki töltöget a netről warez verziókat. Főleg azok közül, akik a megjelenéskor megveszik teliáron a játékokat, és főleg azok közül, akiknek konzoljuk van...
    Ha egy játék várhatóan alulteljesít majd az elvárásokhoz képest, akkor nemigen érdemes demót kiadni a megjelenés előtt...

Ettől függetlenül a Blood Money-val nem hinném, hogy ez a helyzet, egyrészt az eddig látottak-olvasottak alapján, másrészt, hogy már kiadtak Xboxra és PS2-re is demót belőle...valamint az eddigi sajtóértékelések és a játékosok visszajelzései a demókról is azt támasztják alá, hogy egy jó kis játékot kapunk kézhez hamarosan.
  • grizzly21
    de miért? aki meg akarja tudni, hogy milyen a játék, az letölti vagy a demot vagy az egészet netről, de ha az egészet tölti le-mivel nincs demo még- akkor már nem fogja megvenni a boltból nyilván
  • hykao #912
    Hát sok játék esetében az volt a marketinges hiba, hogy a megjelenés előtt jött ki a demó...de remélem ez nem olyan játék lesz! :)
  • grizzly21
    az marketinges hiba lenne, előtte lesz szvsz
  • hykao #910
    Nos akkor megvan az eddig még hiányzó 4. tréler is...már csak a PC-s demó hiányzik...vajon az E3-ra időzítik...vagy majd csak megjelenés után? :O
  • bepe79
    4. official trailer:

http://www.eidosinteractive.com/downloads/search.html?gmid=159
  • akyyy
    jóóó, azt hittem köze van a finn együttesnek hozzá!!!
  • grizzly21
    online veszed meg:) ez jó
  • Rusy
    Hi olvastam lentebb, hogy nem nagyon érdekel sok embert ez a játék, engem igen kezdetektől játszom a játékot, több mint 10-szer nyomtam végig 1-2-őt, a 3-mat 3szor, szerintem azért nem írnak ide sokan, mert szvsz ez ilyen magányos farkas játék, nem az hogy sokan játszák, meg multiba sokakat ismersz, hanem leülsz egyedül a sötétben a gép elé és akkor csak magad van meg a sniper :D....
    Meg olyanok minek irogassanak aki megkérdi lesznek e szint boss-ok...
  • hykao #905
    Az USA most nekünk nem lényeg, lévén, hogy európai megjelenésről van szó (odaát majd csak pár nap múlva...:D), amúgy meg gondolom, még nem frissült a CD Galaxis oldal...DE!!! volt már rá példa, hogy itthon előbb volt kapható valami, pl: GTA-San Andreas.

(Ettől függetlenül sztem legjobb esetben is itthon csak Máj 26-án lesz kapható legkorábban)
  • bepe79
    Na, ez dícséretes. De hogy lehetne kapni a cd galaxisban 19-én, hogyha 26-án jön ki az US-ben a walmartokban?
  • hykao #903
    Persze, hogy mindegy, nem is azért mondtam, csak érdekes volt, hogy senki nem jött rá erre...
    Amúgy sztem nem online fogom megvenni - feltéve, hogy nálunk is időben kapható lesz. (CD Galaxis oldalán még mindig Május 19.-e van feltűntetve)
  • bepe79
    Egyébként oly mindegy, hogy 4 nap ide, vagy oda.. Főleg, ha online veszed meg.
  • hykao #901
    Ez egy tévedés!!! Nem volt semmiféle ide-oda tolás, egész egyszerűen az Eidos angol oldalán Május 26. volt-van, az amerikai oldalon pedig Május 30. volt-van...
    A tévedés abból ered, hogy egyesek az angol oldalt nézegették, míg mások meg az amerikait...és kinézetre ugyanolyanok az angol és amerikai Eidos oldalak, csak a webcímből derül ki, hogy melyik-melyik...
  • hykao #900
    Hát "szint boss" az tuti nem lesz, ez nem Quake vagy Doom lol...szerencsére a Splinter Cellekben sem voltak, és vélhetőleg nem is lesznek..
  • Thufirhawat
    a kartonfigurán rengeteget szoptam, azt hittem, valami bug miatt nem mozog a kedves barátunk, és amint megláttam, mindig nyomtam egy restartot. Aztán leesett. Késve bár, de törve nem...
  • bepe79
    Miért keverem ide? Talán ezért: http://www.hitmanforum.com/show.php?id=30283&catid=56

"Exclusive Fan Interview with Rasmus Sigsgaard!"

?
  • bepe79
    Úgy volt, hogy május 26-án. Erre eltolták május 30-ára, és most ismét visszarakták az időpontot május 26-ára. Tehát a hónap vége környékén..
  • Sith
    Nem tom menyit játszottál eddig az elözö részekkel de ugye az eslőben pld elég nagy csavar volt amikor kiderült hogy klonoztak minket
    A második végén ott volt pld a FAKE gyilkosság akartonbábuval és vaktöltényekkel :)
    Szint Boss? hmm?
    hát nem tom szerintem ez nem az a játék bár néha néha becsuszik egy egy keményebb testör pld de alapvetöen nem hiszem hogy ez az a stilus amire te gondolsz
  • Fresh Duke
    az eddigi források szerint, még mindig 11-edikén jelenik meg?
  • Thanatos
    jaj ne, ne akarjuk már ezt a gamet is mégjobban elkonzolositani pls...
    felejcsük már ezt el hogy a hitmannek valamelyik másik gmaera is hasonlitania kéne...
  • akyyy
    miért kevered ide a Rasmust??????????
  • sorrow
    A történetről mit lehet tudni ?

Lesznek benne szint bossok, a küldetések között csavar a történetben,
    szóval valahogy úgy Metal gear Solid-ban.
    Hiszen a Splinter Cell 4 is nagyon építkezik a MGS féle dramaturgiából.
    A hitman 4 is csak nyerhet az ilyen játékmenettel.
  • Thanatos
    lehet hogy tényleg sokakat csak pl emberek többsége 12kor nincs otthon + lehet nincs ezek után már modnanivalójuk :)
  • bepe79
    Monduk nem mindegy, hogy az SM2-es kártya alatt az X850XT-PE-t értik, vagy pedig pl. a 9500NONPro-t.
  • hykao #889
    Nem tudom, én nem foglalkoztam az interjúval.
  • hykao #888
    Nekem is csak 6600GT-m van, de sztem nem lesz gond.
  • bepe79
    Egyébként jó sok embert érdekel a Hitman itt az SG-n kettőnkön kívül..

hykao: még egy kérdés: te vágod, hogy minek lehetett föltennünk a külföldi fórumban Rasmus-nak az interjú-kérdéseket (én is kérdeztem tőle a topicban), hogyha a lóf@sz se válaszolt rájuk, meg be is zárták azt a totyikot?
  • bepe79
    Sajnos nem hiszem. A 2 GHz-es proci (A64 vagy P4, és nem Celeron, meg Duron, meg jóégtudjami...) és az 512 MB RAM minimum! configként lett megjelölve. + PS2-es kártya kell hozzá. Nekem pl. PS3-as a GeForce6 6600-am (tud Shader Modell 3.0-át), de még így is parázom, hogy high beállításokkal nem nagyon fog elfutogatni..
  • hykao #885
    Hát másnak nemigen lenne értelme, nem? :)

Megnéztem a videócskákat amúgy: a 2. és 3. videóban hű micsoda emberáradat hömpölyög az utcákon, és milyen gyorsan fut a játék! Remélem PC-n is ilyen röccenésmentes lesz a dolog. :)
  • bepe79
    hykao: ugyanazt a külföldi fórumot olvassuk?
  • hykao #883
    A többi meg itt: KATT (és tegyük hozzá, hogy ezek X360-as képek)

Itt pedig 3 kis ingame videócska a képeken látható témákhoz igazodva: KATT
  • bepe79
    Új képek:

http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/120/reviews/932470_20060501_screen003.jpg

http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/120/reviews/932470_20060501_screen001.jpg

http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/120/reviews/932470_20060501_screen014.jpg

http://img.gamespot.com/gamespot/images/2006/120/reviews/932470_20060501_screen011.jpg
  • grebber
    Pl amit láttam amikor a hullákat teszi a dobozba átmegy a dobozon a teste, meg amikor mászik fel a rácson a levegőbe lép.