7642
-
#639 Mindenesetre demó már Április 12-én lesz PS-re >:(
Nyilván a PC verzióra sem kell már sokat várni. -
#638 A hivatalos oldalról elérhető előrendeléses oldalak is mind májusra hozzák. Van ahol 19-re, és van ahol 26-ra írják. Kérdés itthon mikor jön ki, bár európai megjelenés kapcsán általában itthon is "időben" szokott érkezni.
Remélem nem starforce-os lesz - no nem azért, mintha nem akarnám megvenni, de utálom amikor játékindításnál hosszasan ellenőrzi a CD-t (vagy a DVD-t) és úgy felpörgeti a meghajtót, hogy rezeg az egész számítógépház. -
#637 Az Eidos állítólag tegnap hivatalosan bejelentette, hogy Május 23-án(?) jelenik meg ;_; Bár erről még semmit nem lehet találni ezzel kapcsolatban, ugyanis az Eidos oldalát nem frissítik.
Ezenaz oldalon van egy új videó finn nyelven. Valamivel hosszabb mint az előzőek. Csak a videó szekcióra kell kattintani és a listában a Blood Money.
A grafika egyszerűen lenyűgöző. Még nem volt ilyen szép egyik képen sem.
Plusz egy új karakter a szemüveges arc, aki Alexander L. Cayne-el beszélget. Gyanítani lehet, hogy ő (kék öltönyös, bőrtáskás fazon, mindíg sötétben) az aki a H2-ben Szergejjel nyomult. -
#636 Hát, ha már az újságokban is hírdetik, akkor valószínűleg már nem kell sokat várni! Két újsághírdetés:
-
sturrock #635 nagyon szörnyű lenne ha csak májusra jönne ki. nem bírok addig várni -
sturrock #634 most látom, hogy az amazon.com szerint május 12-én fog megjelenni. :( remélem ez nem igaz. nagyon jó lenne ha április 11-én kijönne -
#633 Remélem mostmár nem halogatják sokáig a megjelenést -
#632 Na ne mondd, tényleg? :) -
#631 Ezek xBoxos képek -
#630 Pár új kép az IGN-en: KATT IDE -
Thanatos #629 lol :D -
#628 naná!! ápr 1. szerinted csak magyarországon van? -
#627 Sajnos ez nem vicc, nézzétek meg már a hivatalos oldalon is fent van. -
#626 komolyan majdnem összeomoltam;) -
#625 április 1. -
#624 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
ez jó volt -
#623 Április 1.... :) -
#622 éjjen' ápr 1. :)
Bebaszna,ha ezt a szánalmast f@szt kéne az egyik kedvenc játékomba is látni... -
#621 ugye csak viccelsz, mond hogy vicclesz -
#620 Na kiderült a késés oka! Az EIDOS (mint kiadó) ráerőltette az IOI-ra, hogy már a Blood Money-ban is Vin Diesel legyen a fő karakter, lecserélvén jól megszokott bérgyilkosunk fizimiskáját...
Eredetileg csak a következő részre tervezték a karaktercserét (a film után), de az EIDOS vélekedése szerint nagyobb bevételre számíthatnak (ergo több eladott példányra), ha már a Blood Money-ban debütál az új Diesel karakter...
...az eredmény szerintem elkeserítő, de biztos lesz, aki Vin Dieselre izgul majd...
-
#619 ez XBOX-os videó:( -
#618 Egy új kis videócska a HARDWIREDen. -
#617 Én is mondtam, de hát nem hallgatnak ránk. :) -
#616 én mondtam h nem jo arca van erre a szerepre -
#615 -
#614 loáÁÁÁÁL:D -
#613 LOL, ezt találtam hitmanfórumon...gondolom fanmade cucc...
(hol késik már az aranyra kerülési hír? :S) -
#612 Hát igen,meg egy demonak is.Ezt furcsálom hogy amilyen jó játék ahhoz képest nem igazán futtatják 2 héttel előtte -
#611 Hát eddig úgy van, hogy Április 11-én jelenik meg az EU-ban (vagy legalábbis az UK-ban...)...bár a #607-be belinkelt videó végén nincs dátum, csak annyi, hogy "hamarosan jön"...
No meg ha tényleg áprilisban érkezik, akkor lassan jönnie kéne az aranyra kerülési infónak... -
#610 Ezt komolyan írtad hogy április 11?Én honnan emlékeztem hogy június lessz?Vagy tavaly június is volt határidő!? -
#609 Én még nem láttam...aztán ki tudja, lehet, hogy már volt... :) -
#608 aez új vagy már volt? -
#607 Egy rövid kis trailer a Gamestaron: KATT -
#606 meg ha késik is egy játék valószinüleg csak jobb lesz nem rosszabb a késéstől -
#605 Mégha úgy is lett volna, hogy PS2-n kint van már egy éve, akkor sem lett volna sok értelme a hozzászólásnak...ugyanis ez nem a konzolosok fóruma...
@Bugz: na ennek a hozzászólásnak sincs sok értelme, már ne is haragudjál...manapság a játékiparban fél év csúszás semmiség - alig van játék, mely ne csúszna valamennyit...tehát azért túlzás lenne azt állítani, hogy "jól elkésett"...STALKER meg DN4EVER teljesen más tészta... -
#604 vagy a Duke Nukem 4ver! ami még 1998 ra igértek s azóta is készitik -
#603 Ahhoz képest, hogy ezt a game-t is őszre igérték jol elkésett a megjelenése ennek is.
Mondjuk még mindig jobb mint a STALKER amit 2005 öszére igértek és 2007-ben jön ki.
Röhögnék ha a végén nem adnák ki.
Nagy kár lenne. -
#602 akkor valamit félrenéztem -
#601 Hehe, még nem adták ki a játékot semmilyen konzolra :)
Nemtom honnan jöhetett az ötlet -
#600 húúúúha rosszat mondtam