7642

• Farishta
    Mindenesetre demó már Április 12-én lesz PS-re >:(
    Nyilván a PC verzióra sem kell már sokat várni.
  • hykao #638
    A hivatalos oldalról elérhető előrendeléses oldalak is mind májusra hozzák. Van ahol 19-re, és van ahol 26-ra írják. Kérdés itthon mikor jön ki, bár európai megjelenés kapcsán általában itthon is "időben" szokott érkezni.

Remélem nem starforce-os lesz - no nem azért, mintha nem akarnám megvenni, de utálom amikor játékindításnál hosszasan ellenőrzi a CD-t (vagy a DVD-t) és úgy felpörgeti a meghajtót, hogy rezeg az egész számítógépház.
  • Farishta
    Az Eidos állítólag tegnap hivatalosan bejelentette, hogy Május 23-án(?) jelenik meg ;_; Bár erről még semmit nem lehet találni ezzel kapcsolatban, ugyanis az Eidos oldalát nem frissítik.

Ezenaz oldalon van egy új videó finn nyelven. Valamivel hosszabb mint az előzőek. Csak a videó szekcióra kell kattintani és a listában a Blood Money.
    A grafika egyszerűen lenyűgöző. Még nem volt ilyen szép egyik képen sem.
    Plusz egy új karakter a szemüveges arc, aki Alexander L. Cayne-el beszélget. Gyanítani lehet, hogy ő (kék öltönyös, bőrtáskás fazon, mindíg sötétben) az aki a H2-ben Szergejjel nyomult.
  • hykao #636
    Hát, ha már az újságokban is hírdetik, akkor valószínűleg már nem kell sokat várni! Két újsághírdetés:

• sturrock
    nagyon szörnyű lenne ha csak májusra jönne ki. nem bírok addig várni
  • sturrock
    most látom, hogy az amazon.com szerint május 12-én fog megjelenni. :( remélem ez nem igaz. nagyon jó lenne ha április 11-én kijönne
  • Gerbill
    Remélem mostmár nem halogatják sokáig a megjelenést
  • hykao #632
    Na ne mondd, tényleg? :)
  • Gerbill
    Ezek xBoxos képek
  • hykao #630
    Pár új kép az IGN-en: KATT IDE
  • Thanatos
    lol :D
  • grizzly21
    naná!! ápr 1. szerinted csak magyarországon van?
  • Gerbill
    Sajnos ez nem vicc, nézzétek meg már a hivatalos oldalon is fent van.
  • Rage47
    komolyan majdnem összeomoltam;)
  • Szega87
    április 1.
  • grizzly21
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
    ez jó volt
  • Csuhai G
    Április 1.... :)
  • Glpetyus
    éjjen' ápr 1. :)
    Bebaszna,ha ezt a szánalmast f@szt kéne az egyik kedvenc játékomba is látni...
  • Sil3nt
    ugye csak viccelsz, mond hogy vicclesz
  • hykao #620
    Na kiderült a késés oka! Az EIDOS (mint kiadó) ráerőltette az IOI-ra, hogy már a Blood Money-ban is Vin Diesel legyen a fő karakter, lecserélvén jól megszokott bérgyilkosunk fizimiskáját...
    Eredetileg csak a következő részre tervezték a karaktercserét (a film után), de az EIDOS vélekedése szerint nagyobb bevételre számíthatnak (ergo több eladott példányra), ha már a Blood Money-ban debütál az új Diesel karakter...

...az eredmény szerintem elkeserítő, de biztos lesz, aki Vin Dieselre izgul majd...

• akyyy
    ez XBOX-os videó:(
  • hykao #618
    Egy új kis videócska a HARDWIREDen.
  • hykao #617
    Én is mondtam, de hát nem hallgatnak ránk. :)
  • grizzly21
    én mondtam h nem jo arca van erre a szerepre
  • Szega87
  • akyyy
    loáÁÁÁÁL:D
  • hykao #613
    LOL, ezt találtam hitmanfórumon...gondolom fanmade cucc...

(hol késik már az aranyra kerülési hír? :S)
  • nagykispeter
    Hát igen,meg egy demonak is.Ezt furcsálom hogy amilyen jó játék ahhoz képest nem igazán futtatják 2 héttel előtte
  • hykao #611
    Hát eddig úgy van, hogy Április 11-én jelenik meg az EU-ban (vagy legalábbis az UK-ban...)...bár a #607-be belinkelt videó végén nincs dátum, csak annyi, hogy "hamarosan jön"...
    No meg ha tényleg áprilisban érkezik, akkor lassan jönnie kéne az aranyra kerülési infónak...
  • nagykispeter
    Ezt komolyan írtad hogy április 11?Én honnan emlékeztem hogy június lessz?Vagy tavaly június is volt határidő!?
  • hykao #609
    Én még nem láttam...aztán ki tudja, lehet, hogy már volt... :)
  • akyyy
    aez új vagy már volt?
  • hykao #607
    Egy rövid kis trailer a Gamestaron: KATT
  • Szega87
    meg ha késik is egy játék valószinüleg csak jobb lesz nem rosszabb a késéstől
  • hykao #605
    Mégha úgy is lett volna, hogy PS2-n kint van már egy éve, akkor sem lett volna sok értelme a hozzászólásnak...ugyanis ez nem a konzolosok fóruma...

@Bugz: na ennek a hozzászólásnak sincs sok értelme, már ne is haragudjál...manapság a játékiparban fél év csúszás semmiség - alig van játék, mely ne csúszna valamennyit...tehát azért túlzás lenne azt állítani, hogy "jól elkésett"...STALKER meg DN4EVER teljesen más tészta...
  • Szega87
    vagy a Duke Nukem 4ver! ami még 1998 ra igértek s azóta is készitik
  • Bugz
    Ahhoz képest, hogy ezt a game-t is őszre igérték jol elkésett a megjelenése ennek is.
    Mondjuk még mindig jobb mint a STALKER amit 2005 öszére igértek és 2007-ben jön ki.
    Röhögnék ha a végén nem adnák ki.
    Nagy kár lenne.
  • urbijoe
    akkor valamit félrenéztem
  • Farishta
    Hehe, még nem adták ki a játékot semmilyen konzolra :)
    Nemtom honnan jöhetett az ötlet
  • urbijoe
    húúúúha rosszat mondtam