7642
-
#679 Pár új kép a Gamershellről:
-
#678 Van. -
Ec #677 Megjelenésről van vmi konkrét info? Hónap/nap?
Multi: szal igen, meg lehetne csinálni, csak lusták :) -
Csoder #676 őő.. következő.. -
#675 nsztem minden témában lehet jót csinálni, csak érteni kell hozzá.
Nem egy arena termet kell elképzelni ahol 10 kopasz hitman egymás nyakát próbálja a fojtóhurokkal elkapni..hanem pl van 1 küldetés, aminek egyszerre nekimegy 3 játékos..természetes, hogy egy pályának sok megoldása is van. Az nyer, aki először csinálja meg a küldetést. Persze amelyik hitman lebukik, akkor arra ugranak rá a rendőrök, és ezzel a másik kettőnek azalatt még több lesz az esélye..ellenben ha a közelben bukik le a másik, akkor ő is veszélybe kerülhet. Vagy lehetne kombinálni: ha egy tárgyat is fel kell szedni, akkor azt el lehet venni attól aki először felszedte..a játékegyensúly a lényeg.
Egyébként nincs miről vitatkozni, nem mi döntjük el hogy lesz e, hanem ők, és nem lesz. -
neménvoltam #674 végülis nem lenne hülyeség a multi, csak sztem kivitelezhetetlen, meg télleg elvesztené a játék a "varázsát" -
Csoder #673 Na ez az. Egy olyan játékot ami teljesen a single playerre van kitalálva/megvalósítva, hülyeség, és értelmetlen lenne multira is megcsinálni. Persze, persze, elképzelhető, minden elképzelhető, de azér' már túlzás lenne.. szvsz
--- -
#672 És mégis milyen lenne multiban, mert ha valaki végigjátszotta az eddigi három részt annak ilyesmi eszébe sem jut.
Ez nem az a játék, éppen ezért emelkedik ki a többi közül, mert nem hajaz semmilyen másik játékra. -
#671 Ha multi kell akkor Splinter Cell CT, ha vezetés akkor San Andreas.
A Hitman sorozat a történetről és a karakterekről szól. -
#670 Persze, hogy nem...csak azt sem szeretném, ha az egyjátékos mód szenvedné meg a multira bővülést... -
#669 nem kötelező játszani vele:) -
#668 pont ezért -
Thanatos #667 szvsz isten ments hogy gta clonet cisnáljanak belőle -
Sith #666 Anno.. pár éve igértek egy "testőr" játékot persze semmi se lett belőle :(
Bár mit ne mondjak elég unalmas játék lehetne, ácsorogsz órákig és semi aztán 5 perc lövöldözés és vége akár igy akár ugy (bár az én perverz fantáziámnak tetszene az ha járör utvonalakat és hasonlokat lehetne tervezni)
ond az A
Multiban nem látok tul nagy ráciot egymást segitésében még talán de az egyik oldal gyilkos másik rendör, ör (pálya válogtja) elég gázos szerintem egyből ki lehet szurni hogy melyik karaktert irányitja ember melyiket gép persze idővel bitos meg lehet tanulni ugy mozogni a pályán mintha a gép vinné a karit minden esetre sok buktatoja van
az autokázásra pld nem tok mit mondani... szvsz nem erre kéne koncentráli a fejlesztöknek autozásra ott van pld a GTA
Ec megjegyzeném hogy 5letem nekem is lenne de hát sajnos nem személyre szóló játékokat csinalnak :(
-
Ec #665 Hát ha már multi nem lesz, legalább vmi járműhasználat lehetne.. Azt is tudnám élvezni, ha kocsival kéne árúbeszerzésre (nem kolbászra gondolok, hanem fegyverekre) menni vagy célponthoz..közben egy kis kocsikázás, rendőrkerülés (egy kis hajsza)..mittomén..fene, meg kéne tanulnom programozni és csinálni egy olyan játékot amit szeretnék :D
Félreértés ne legyen, nem kritizálok, az eddigi hitmaneket is nagyon szerettem, remélem ez is jó lesz..:) Csakhát az ember reménykedik igy megjelenés előtt.. -
Thanatos #664 ez a legjobb? gyk nincs is más a ketagóriájában :DDDD -
Thanatos #663 anyira mongyuk nekemse de tuti szinesitené -
#662 Nekem spec. nem hiányzik a multimóka a Hitman sorozatból. -
#661 Naná hogy jó ötlet lenne, de az eidos taktikája a hitmannel sajnos nem a fejlesztés, hanem egy két kis ujdonság, uj pályák, és igy is megvan neki a biztos jövedelem, mert a kategoriájában ez a játék a legjobb. -
Thanatos #660 sorry, lesz ;)
nem 200an az tény de ez a magányos farkas módszer nem müködik max a filkmekben :) persze ez célponttól is függ, ha a helyi csövest kell megölni az megy egyedül is tény :D -
Csoder #659 Simán megoldható, de az már más kérdés hogy mennyire lesz sikeres.. :) -
#658 Hát, hogy? Csoportosan? :)
(amúgy tanuljátok már meg, hogy a "lesz" az egy "sz" bazz...) -
Thanatos #657 jah azt tudom hogy nem lessz de szvsz nem lenne elveszett ötlet :) a valóságban nem magányosan dolgoznak a bérgyilkosok mint ahogy a filmekben :P -
#656 Nem lesz multi a játékban, viszont ha jól emlékszem arról volt szó, hogy lesz online "notoriety" nyilvántartó. -
Thanatos #655 jah egy coop simán megoldható lenne...., a multi nem egyenlő a dm-el :P -
Ec #654 Miért? lehetne ebből multit csinálni..több bérgyilok megy 1 emberre, vagy vki rendőr, vagy egy bandában lenni, vki felderitő, stb..
Legalábbis én tudnám élvezni :) -
#653 akkor lessz jövő héten vagy nem? -
#652 Egyik srácnak a Hitmanforumon már megvan az Xbox demó. Nem hazudik, mert ismerem. Egy angliai magazin előfizetője és így hamarabb kapta meg az újságot és a dvd-t hozzá.
Megpróbálok szerezni tőle pár infót :)
Remélem pár napon belül már PC-re is lesz demó.
Fenébe a konzolosokkal :) -
#651 jajj de várom már, ha érettségi előtt beüt ez a játék, akkor nekem annyi -
Csoder #650 Persze, és egymás után kell majd futkosni zongorahúrral :D
Nem. -
Ec #649 Üdv. Lesz benne multiplayer is? -
#648 Állítólagos X360-as képek: (katt a kisképekre a nagyméretű képekhez)
...és egy új mini tréler (az álcázás művészete): KATT (érdemes egészen belassítva is "átnézni", ilyenkor új képek is láthatóvá válnak...) -
#647 Jó képek :D -
#646 Huhh, kemény képek!!! -
#645 Ha a filmnek is ilyen reklámjai lesznek, akkor már nem lehet semmi baj*.
*dehogynem -
#644 Játék. -
#643 Hidegre tette az öreget.
*dum-zing* -
#642 ez most a filmnek vagy játéknbak a beharangozoja? XD -
#641 Találtam még kétféle hirdetést:
-
#640 nekem azért nem olyan nyilvánvaló , hányszor volt már hogy pc re évekkel később jött ki vlmi :S