7642

• Lobsterman
    Biztos lesz benne. Eddig mindegyikben volt szerintem. Na jó mondjuk az elsőben konkrétan nem emlékszem hogy lett volna :p
  • hykao #759
    A megjelenési időpont megváltozott az Eidos oldalán május 31-re az összes platformmal kapcsolatban.
  • Farishta
    A játék Máj 26-án jön ki. Ezt az Eidos jelentette be.
    Amúgy nem kell minden szarságot elhinni amit a HMF-en olvastok, mert a BM pre-release szekcióban túl sok a n00b.
  • hykao #757
    Lesz. Pár képen és valamelyik videóban van FPS nézet is...
  • Gerbill
    Remélem hogy tényleg Április 28-ra jön ki a játék, vagy legalább a demoja
  • bepe79
    "Yesterday I looked through a magazine called PlayerOne or something... There weren`t any new info but there was the 28th of april as a release date

Thats what i have heard, i live in canada by the way. My mom works at Best Buy and she said on the board they have for realeases coming up it says Hitman Blood Money-April 28."

• bepe79
    Olvasgatom a hivatalos amcsi fórumokat, és ezt írják:

"HAHAH we[europeans] get it before americans im so glad. il even pass it [prbably] before americans even play it"

"off topic:USA suckz my ass"

LOL
  • bepe79
    Az európai megjelenés május 26-a, az észak-amerikai május 30-a. Az XBOX demo ha jól tudom április 5-én jött ki, tehát én úgy saccolom, hogy hamarosan jönnie kéne a PC-s demo-nak is.
  • bepe79
    Ebben is lesz FPS nézet? Mert a trailerekben és múvikban mindenhol a TPS nézetet mutogatják.
  • bepe79
    kb. májusban
  • Senkkik
    ez kb. mikor jelenik meg?
  • Szolnokboy
    gondolj valami szépre közben
  • Norbi101 gamer
    És elmondanád mitől??
  • akyyy
    :D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • hykao #746
    3 új videócska
  • neménvoltam
    köszönjük hogy ezt megosztottad velünk
  • bgabor
    Érdekes oldal, ahogy így elnézem, mert tényleg nem sok olyan oldal van, ahol ilyen nyelvtantudással bíró emberkék írják a híreket, mint ez az SH nevű fazon.
    Egy mondatban átlag 5 helyesírási és 3 fogalmazási hiba. Gratula!
    Egy ilyen oldalt valóban érdemes reklámoznod!
  • bgabor

Bazz, és az ilyenek szabadon rohangálnak...
  • hykao #742
  • mafia fiúcska
    Sziasztok,én nagyon birom a Hitman-es cuccokat,csak gémezés közben egy kicsit félek!
  • Thanatos
    pls mellőzed már a reklámozást...
  • hykao #738
    Új videócska: KATT
  • nagykispeter
    itt
    26.-avan írva.Aztán majd látjuk.
  • nagykispeter
    Na végre ez azért már valamit jelent
  • hykao #735
    Hát engem személy szerint a fegyver része nemigen érdekel a HUDnak, mert csak a legritkább esetben használok lőfegyvert, de a HUD összességében kissé konzolosabbnak tűnik nekem, mint az eddigi részekben, de majd meglátjuk a végleges PC verzióban...nem is tudom láttam-e már PC-s ingame videót, képet HUD-dal.
  • Farishta
    Igazad van.
    A HUD-ról mi a véleményed? Mert sokan mondják, hogy nem minden fegyvernek lesz külön ikonja, hanem be vannak osztva: shotgun, közelharc, smg, kézifegyver, meg hasonló kategóriákba.
    Bár én mindhárom részét végigjátszottam eddig, de sosem néztem a fegyver HUD-ra. Ha már egyszer inventoryban kiválasztottam, utána úgy is tudom mi van a kezemben.
  • hykao #733
    Na már a CD Galaxisnál is jelzik, mondjuk kötve hiszem, hogy május 19-én valóban kapható lesz, ha UK-ban is csak 26-án...
  • hykao #732
    Nekem inkább konzolosnak tűnik a felbontás és a HUD-elrendezés alapján.
  • Farishta
    Ez a legutóbbi videó már nyilván PC-ről van. Jó a ragdoll és a közelharc :)

Ja, az Eidos mostmár hivatalosan bejelentette a Május 26-i megjelenést a worthplayingen. Grr, érettségi... :)
    Holnap talán megtudjuk lesz-e demó a héten.
  • hykao #730
    Ez volt már? KATT IDE
  • neménvoltam
    nem hinném hogy sokat kell rá várni... bár kár hogy májusra tették a kiadást, mert az egy rohadtul zsúfolt hónap lesz (sztem nem csak nekem)
  • Sly06
    Remélem nagyot fog ütni!Jó lenne ha minnél hamarabb kilöknék a demot pc-re is.
  • koschwarz
    kíváncsi vagyok erre az új részre. az első olyan volt amilyen, a második nekem nagyon bejött, jó sztori, jó játékmenet.

a harmadik egy pofátlan átverés, ráadásul megkavarták a 2. rész jól bevált játékmenetét (miért nem lehetett fegyvet választani és miért butították le kloroformot?), végig se toltam.

de bízom az új részben!
  • Thanatos
    az is lehet hogy a héten scak exclusive demo lessz, valamivel elvégre az újságokat is el kell adni :P láttunk már ilyet nem is egyszer... :)
  • Farishta
    PC Demó. Bár a mostani állás szerint MattD, az egyik Eidosos a HMF-en azt mondja, "Még nincs bejelentve PC demó, de biztosan tudni fogtok róla"

Kösz, Matt, a drága idődért, tényleg rengeteg új infót mondtál, szerintem erre nem jött volna rá senki magától. Ja és Matt, bazd meg >:(

Szóval, nemhiszem, hogy tényleg lenne demó a héten, az újság állítása ellenére.
  • hykao #724
    PC-s demót? Mert Xbox-os demó ugye már van.
  • grizzly21
    mindig csúszott most is fog
  • Farishta
    PC Gamer nevű magazin márciusi számában BM demót ígértek a következő hónapra. És a magazin elméletileg e hét péntekén jön ki (Bár én erősen kétlem, hogy bármi is lesz ebből).
    Lehet, hogy már szerdán tudok újat mondani, hogy van-e, vagy mi.
    Minden esetre én nem fűznék hozzá túl nagy reményeket, hiszen az Eidos április 5-re már lefixált megjelenést ígért, ahhoz képest a hivatalos oldalon semmi, az eddig ismert megjelenési idők is csak a boltok és újságok alapján sejthetők.
  • Szega87
    Hitman - Blood Money (Altersnachweis erforderlich)
    PC
    VÖ: 26.05.2006
    49,99 Euro

• Szega87
    akkor én most ezzennel lezártnak nyílvánitom az esti eszmecserét