7642
-
#760 Biztos lesz benne. Eddig mindegyikben volt szerintem. Na jó mondjuk az elsőben konkrétan nem emlékszem hogy lett volna :p -
#759 A megjelenési időpont megváltozott az Eidos oldalán május 31-re az összes platformmal kapcsolatban. -
#758 A játék Máj 26-án jön ki. Ezt az Eidos jelentette be.
Amúgy nem kell minden szarságot elhinni amit a HMF-en olvastok, mert a BM pre-release szekcióban túl sok a n00b. -
#757 Lesz. Pár képen és valamelyik videóban van FPS nézet is... -
#756 Remélem hogy tényleg Április 28-ra jön ki a játék, vagy legalább a demoja -
#755 "Yesterday I looked through a magazine called PlayerOne or something... There weren`t any new info but there was the 28th of april as a release date
Thats what i have heard, i live in canada by the way. My mom works at Best Buy and she said on the board they have for realeases coming up it says Hitman Blood Money-April 28."
-
#754 Olvasgatom a hivatalos amcsi fórumokat, és ezt írják:
"HAHAH we[europeans] get it before americans im so glad. il even pass it [prbably] before americans even play it"
"off topic:USA suckz my ass"
LOL -
#753 Az európai megjelenés május 26-a, az észak-amerikai május 30-a. Az XBOX demo ha jól tudom április 5-én jött ki, tehát én úgy saccolom, hogy hamarosan jönnie kéne a PC-s demo-nak is. -
#752 Ebben is lesz FPS nézet? Mert a trailerekben és múvikban mindenhol a TPS nézetet mutogatják. -
#751 kb. májusban -
#750 ez kb. mikor jelenik meg? -
Szolnokboy #749 gondolj valami szépre közben -
Norbi101 gamer #748 És elmondanád mitől?? -
#747 :D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#746 3 új videócska -
neménvoltam #745 köszönjük hogy ezt megosztottad velünk -
bgabor #744 Érdekes oldal, ahogy így elnézem, mert tényleg nem sok olyan oldal van, ahol ilyen nyelvtantudással bíró emberkék írják a híreket, mint ez az SH nevű fazon.
Egy mondatban átlag 5 helyesírási és 3 fogalmazási hiba. Gratula!
Egy ilyen oldalt valóban érdemes reklámoznod! -
bgabor #743
Bazz, és az ilyenek szabadon rohangálnak... -
#742 -
mafia fiúcska #741 Sziasztok,én nagyon birom a Hitman-es cuccokat,csak gémezés közben egy kicsit félek! -
Thanatos #740 pls mellőzed már a reklámozást... -
#738 Új videócska: KATT -
#737 itt
26.-avan írva.Aztán majd látjuk. -
#736 Na végre ez azért már valamit jelent -
#735 Hát engem személy szerint a fegyver része nemigen érdekel a HUDnak, mert csak a legritkább esetben használok lőfegyvert, de a HUD összességében kissé konzolosabbnak tűnik nekem, mint az eddigi részekben, de majd meglátjuk a végleges PC verzióban...nem is tudom láttam-e már PC-s ingame videót, képet HUD-dal. -
#734 Igazad van.
A HUD-ról mi a véleményed? Mert sokan mondják, hogy nem minden fegyvernek lesz külön ikonja, hanem be vannak osztva: shotgun, közelharc, smg, kézifegyver, meg hasonló kategóriákba.
Bár én mindhárom részét végigjátszottam eddig, de sosem néztem a fegyver HUD-ra. Ha már egyszer inventoryban kiválasztottam, utána úgy is tudom mi van a kezemben. -
#733 Na már a CD Galaxisnál is jelzik, mondjuk kötve hiszem, hogy május 19-én valóban kapható lesz, ha UK-ban is csak 26-án... -
#732 Nekem inkább konzolosnak tűnik a felbontás és a HUD-elrendezés alapján. -
#731 Ez a legutóbbi videó már nyilván PC-ről van. Jó a ragdoll és a közelharc :)
Ja, az Eidos mostmár hivatalosan bejelentette a Május 26-i megjelenést a worthplayingen. Grr, érettségi... :)
Holnap talán megtudjuk lesz-e demó a héten. -
#730 Ez volt már? KATT IDE -
neménvoltam #729 nem hinném hogy sokat kell rá várni... bár kár hogy májusra tették a kiadást, mert az egy rohadtul zsúfolt hónap lesz (sztem nem csak nekem) -
#728 Remélem nagyot fog ütni!Jó lenne ha minnél hamarabb kilöknék a demot pc-re is. -
#727 kíváncsi vagyok erre az új részre. az első olyan volt amilyen, a második nekem nagyon bejött, jó sztori, jó játékmenet.
a harmadik egy pofátlan átverés, ráadásul megkavarták a 2. rész jól bevált játékmenetét (miért nem lehetett fegyvet választani és miért butították le kloroformot?), végig se toltam.
de bízom az új részben! -
Thanatos #726 az is lehet hogy a héten scak exclusive demo lessz, valamivel elvégre az újságokat is el kell adni :P láttunk már ilyet nem is egyszer... :) -
#725 PC Demó. Bár a mostani állás szerint MattD, az egyik Eidosos a HMF-en azt mondja, "Még nincs bejelentve PC demó, de biztosan tudni fogtok róla"
Kösz, Matt, a drága idődért, tényleg rengeteg új infót mondtál, szerintem erre nem jött volna rá senki magától. Ja és Matt, bazd meg >:(
Szóval, nemhiszem, hogy tényleg lenne demó a héten, az újság állítása ellenére. -
#724 PC-s demót? Mert Xbox-os demó ugye már van. -
#723 mindig csúszott most is fog -
#722 PC Gamer nevű magazin márciusi számában BM demót ígértek a következő hónapra. És a magazin elméletileg e hét péntekén jön ki (Bár én erősen kétlem, hogy bármi is lesz ebből).
Lehet, hogy már szerdán tudok újat mondani, hogy van-e, vagy mi.
Minden esetre én nem fűznék hozzá túl nagy reményeket, hiszen az Eidos április 5-re már lefixált megjelenést ígért, ahhoz képest a hivatalos oldalon semmi, az eddig ismert megjelenési idők is csak a boltok és újságok alapján sejthetők. -
#721 Hitman - Blood Money (Altersnachweis erforderlich)
PC
VÖ: 26.05.2006
49,99 Euro
-
#720 akkor én most ezzennel lezártnak nyílvánitom az esti eszmecserét