6775
-
Toya #1112 Engem az egész írásodban az érintett érzékenyen, hogy egy videót hasonlítottál egy kész játékhoz, ami azért elég jó :)
Te egy videó alapján írtad, hogy ezt simán leveri majd a CRC amit látatlanban bátor megállapítás.
A FlatOut nekem sem tetszik.
Valóban erőssen NFS feeling és inkább arcade és fun mint rendes autóverseny, szóval ha ez volt a nagy rivális akit vártunk akkor a CRC-nek nincs mitől félnie :)
Előbb várjuk meg milyen támogatást is kapnak majd a moderek.
Ha megkapják a megfelelőt akkor számukra általában nincs lehetetlen...ezt már néhány csoda mod bebizonyította.
Amúgy online nélkül valóban feleslegesnek tűnik a végtelenített pálya támogatása, mivel úgy is a szériákra, új autókra és más hasonló dolgokra mennek majd rá a moderek. -
Így már legalább értem miért érintett a hozzászólásom olyan érzékenyen benneteket. Nem is tudom ki az elfogult.
Én már ekkor ott voltam..., én meg ekkor, és úgy készül, ahogy mi akarjuk, hogy nekünk tetszen. 
A Racer-t sajna nem viszi el a gépem, azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Bár sokan dícsérték, kíváncsi lennék rá.
Azonabn megnéztem a FlatOut demóját, és azt kell mondjam kellemes kis játék lesz, de nem az én világom. Ha a CRC is ilyen lesz, akkor az sem az én világom lesz.
A grafika kellemes, tetszetős, a hangok átlagosak, de azon már nem nagyon van mit elrontani egy játékban (a doppler-hatás jó ötlet, csak aztán mire eljutottam a játékig el is felejtettem, és igazából észre sem vettem) a fizika nagyon tetszett, de az autók kezelhetősége nagyon hasonlított az NFS sorozathoz, és az nekem nagyon nem jött be. Nem tudom mitől lett ilyen sajnos.
Nekem még egy olyan kérdésem lenne, hogy az oké, hogy ez a játék igazábók pályaverseny, de esetleg a játékosok által épített pályákon be lehet majd járni nagyobb "arénát" kvázi? Esetleg lehetne gömb alakú a pálya egy kapcsoló álíításával, hogyha máshogy nem akkor modolás szerint meg lehessen oldani az 1nsane-es játékmódokat, vagy azoknak egy hasonló a CRC-re átültetett változatát?
Persze ez nagyon elméleti kérdés, hiszen ha nem lesz online része a játéknak, akkor gyakorlatilag értelmetlen az ilyen módok támogatása. -
SE #1110 Igazad van, de a Racer és a netKar az igazából garázs project.
Szvsz. az Lfs profi, független fejlesztés.
u.i.
Tudom, hogy offolunk, de amíg nincs demó, addig nem tudunk jobbat...
-
Toya #1109 Persze, de ezen az alapon a Racernek vagy a netKarnak is sokkal sikeresebbnek kellene lennie.
Tudom, hogy nem amatőrök - de szerintem a fejlesztésnek ez a garázs project jelleg kifejezetten jót tett. -
SE #1108 off.
Rosszul gondolod.
Úgy emlékszem, hogy már az első publikus verziót is demo-nak hívták, de lehet, hogy nem. Mindegy, én a kezdetektől figyelem az Lfs fejlesztését és használom is a programot az első letölthető változattól kezdve. Tudom, hogy hogyan fejlődött idáig.
Szerintem az első letölthető verzió már meggyőzte a "szimulátorosokat", hogy erre a projektre nagyon oda kell figyelni. Erre akartam csak utalni a hozzászólásomban. Teljesen igazad van abban, hogy az Lfs azért olyan jó, mert a fejlesztők gyakorlatilag napi kapcsolatban vannak a rajongókkal és minden hibát igyekeznek gyorsan kijavítani.
(Azért az tudni kell, - gondolom Te tudod is - hogy a három srác nem hobby-programozó, grafikus stb., hanem profi.)
on. -
Toya #1107 A LFS fejlesztése nyomokban sem így zajlott, de annyi baj legyen :))))
Gondolom te már inkább az a réteg vagy aki csak a demó megjelenésekor figyelt fel rá.
A LFS nem azzal győzte meg a szimulátorosokat, hogy a demó annyira jó volt (bár az is jó volt valóban), hanem sokkal inkább azzal hogy a fejesztés nem titokban zajlott, hanem a játékosok aktív közreműködésével.
Minden normális ötletet, észrevételt beleraktak, a hibákat azonnal javították és ezzel valóban elérték azt a megbecsülést amit a játékosok azonnal megadnak valakinek amikor valóban úgy érzik hogy a fejlesztés értük is zajlik és nem csak a pénz kaszálás a cél.
Ráadásul ez a gerilla marketing amit a LFS készítői alkalmaznak legalább annyira hatásos vagy még hatásosabb mint rendes fizetett reklám - persze ilyenkor a produktumnak is jónak kell lennie :) -
SE #1106 Árkád autós játékokkal dunát lehetne rekeszteni.
Ahhoz, hogy sok pénzt hozzon egy ilyen, nagy kiadó kell hatalmas reklámmal. -
náluk is előfordulhatna, ha pl. azt gondolnák: sok pénzt árkáddal lehet keresni. -
SE #1104 Ki mondta, hogy a CRC vezethetőségét megállapítottam a videóból???
Én drukkolok nekik, hogy jól sikerüljön a játék. Sőt, ha jó akkor meg is veszem, mint az Insane-t is.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy nem kell elájulni egy videotól meg a fejlesztők dumájától.
off
(Lásd: Lfs csapat, nulla önfényezés után kidobtak egy demót ami meggyőzte a szakértő közönséget (is). Ja és náluk nem kell attól félni, hogy a kiadó beleugat a fejlesztésbe, ergo nem fog elárkádosodni (de szép magyar kif.
) a végére a játék.)
on. -
XRV #1103 Szia Varenga, tényleg szoktad tolni az Insane-t? Akkor szeretettel invitállak egy kis IP játékra vasárnap. -
hogyne! verda sim. fan vok. :) (és a Flat-out is nagyon hiányzik már!) -
Loco #1101 Szoktál LFS-t is? Gyere online, érdekesebb!!! www.liveforspeed.hu -
persze nem azt mondom,hogy nem lehet összehasonlítani....csak az 1nsane ezért jó, az LFS meg azért, én a mai napig szoktam néha tolni az 1nsane-t + az LFs-t is. (és még mindig qrva jó)
-
Loco #1099 teljesen igazad van!!! csak szóbakerült az összehasonlítás, és szvsz felelőtlenség leírni ilyeneket egy játékról #1090 -
sztem, nem kéne nagyon összehasonlítani a két gamét, mert attól eltekintve, hogy mind a kettő autós, nagyon távol állnak egymástól... -
Loco #1097 'nulla mennyiségű fizika' ezt te se gondoltad komolyan, igaz? LOL Amúgy én nem állítanám, hogy az előző invictusos játékok arra utalnak, hogy valósághoz közelibb a fizikai szimuláció, mint a liveforspeedben. Lehet, hogy a crc-ben megváltozik a helyzet. -
Az jo lenne! Lehet karacsonyra meglepem magam, ha jol viselkedek :). -
3DAY #1095 Van egy kiállítva! És ki is lehet próbálni majd a CRC -vel is! -
hát igen a vezethetőséget a képekből és a videókból ha meg tudtad állapítani akkor grat. :)
nem lesz kötelező játszani vele, de én inkább nem adok erre a kijelentésedre és a demót azért megnézem :) -
Szerintem is kellemes es nagyon gondolkozom rajta en is. Remelem egyre tobb jatek fogja favorizalni es akkor tenyleg nem kell mar rajta filozni sem. Na meg mar nagyon kivancsi vagyok erre a jatekra, mert a masik autos jatek ami tamogatja -a GTR- nekem nem jon be annyira, legalabbis demo alapjan...az F1 2002-re epulo GT MOD jobban tetszett, megha a keszitok ugyanazok is. Valoban jo lenne vasarlas elott kiprobalni, de gondolom a bemutatoteremben van ra sansz. -
SE #1092 Jó. Nem voltam pontos. Fizikán nem csak azt értem ami, hanem: vezethetőség, kormányzás (joystick) stb. -
30 rugo?!?! Jol hangzik. Bar elotte azert ki kellene probalni rendesen. -
Pedig fizikaban minimum ott van, vagy sokkal komolyabb, sot evek ota ott van az engine (mar az elozo is). Csak hat ez es az elozo Insane jatekok nem szimulatornak keszultek. Hogy ne legyen felre ertes: az ISI engine-ben nulla mennyisegu fizika van, de megis eleg jo szimulator (leszamitva nehany bakit:D) Vagyis nem ettol fugg, bar ennek kelle mar az alapnak lennie (fizikai alapok). -
A videót Fanta kollégám csinálta.
Fanta & Hotelsinus -
Hát jó, az nem sok van az LFS-ben, de én most arra gondoltam, hogy a versenyek mennyire kiegyensúlyozottak, és milyen játékélményt nyújtanak. Semmi többre.
Hát remélem, azért legalább megközelíti az LFS fizikát, de szerintem abban nem lesz hiba. -
Toya #1087 Köszi! -
TrackIR_HUN :) -
SE #1085 Tartok tőle, hogy még az Lfs S1-et sem fogja "kenterbeverni" (fizika), főleg nem az S2-t... -
Toya #1084 Egy-két kérdés a készítőkhöz.
Egyre jobban tetszik ez a TrackIR technológia, de ha jól láttam a hivatalos oldalon ennek nincs magyar forgalmazója.
1. Tudtok arról valamit, hogy lesz-e ilyen egyáltalán vagy itt marad a nyugatról való berendelés?
2. Van ugye a TrackIR3 és a TrackIR3 Pro, de egyes európai forgalmazóknál még TrackIR2-t is láttam (bár ez lehet, hogy a TrackIR3 más elnevezéssel). Erről tudtok mondani valamit? -
morgo #1083 LFS-ben jatekmenet?;) -
Amúgy pedig számomra az animáció képi világa (mivel ahogy elnézem az első 10mp-en, és az utolsó 10mp-en kívül minden játékmotor által van renderelve) jobban megfogott, és inkább bele tudom élni magam, mint az LFS látványvilágába. Úgyhogy ha az irányítás, és a hangok, valamint a játékmenet is lesz olyan jó, mint ott, akkor nekem jobban tetszik.
Ilyen egyszerű, mit nem lehet ezen érteni? -
De nem mondom meg, tehát nem vagyok az.
-
Toya #1080 Hát ha megmondod, hogy egy animációt milyen módon lehet egy S1-el összehasonlítani...
Valóban elfogult vagy. -
Loco #1079 'Én látom, hogy az LFS-t, az eddigi, általam csúcsjátéknak titulált fejlesztést kenterbeveri simán.' LOL. Enyhén elfogult. -
Süti! :)
Ki csinálta az animot? Lehetett volna benne szerintem egy kicsit több vágás, és cserébe esetleg rövidebb is, hogy pergősebb legyen, de ez csak az én véleményem.
Az meg, hogy hogy mozognak az autók, az soha nem jön le videóból, csak ha az én kezem alatt ugrálnak. :) Én látom, hogy az LFS-t, az eddigi, általam csúcsjátéknak titulált fejlesztést kenterbeveri simán.
u.i.: újabb SF-os játékot törtek fel
Sajnálom, hogy nem jött ki a demó, de már több éve várunk egy ilyen jó kis progira, az az egy hét szinte semmi. :) -
Ha akarod rugózik, visszapattan. Ha akarod akkor nem.
A rally autók álltalában az ugratás után simán visszapattanás nélkül érkeznek a talajra. Beállítás kérdése... -
Toya #1076 Hát nem tudom, megnéztem még egyszer de nem látom olyan veszélyesnek a dolgot.
Valszeg ez az általatok vélt be nem rugózás is inkább beállításoknak köszönhető mivel a dőlés és billegés tisztán kivehető, így rugózásnak is lennie kell és szerintem van is.
De ez szerintem széria függő lesz. -
jo csak mar az elso videoban lattam csak nem mertem megszolalni mert olyan kis szende vagyok
-
Egy kicsit gazosnak tunt nekem is:((( Mint ha nem rugozna be. remelem csak a videoban ilyen. Nem hinnem hogy ilyen lenne, az Invictus-tol erdekes lenne ha fizikaban "hibaznanak".
Persze, ha a piac megkoveteli, akkor be lehet allitani barhogy:)) -
egyebkent senkinek nem tunt meg fol hogy a videokban milyen idetlenul erkezik le a kocsi amikor elugrat? remelem ez csak a videobol jon igy le vagy en vagyok vaksi..