6775
-
Az volt...
-
ehh kellemes lehetett,már attol is kiráz a hideg ahogy meséled -
Mondhatni... :)
Amúgy csak hülyén léptem.
Majd bekakkantottam ott a sziklán. Alőször csak aszittem, hogy begörcsölt a térdem. Jóvan mondom mingyá vége és mehetek. Amikor nem akart elmúlni (5mp) akkor lenéztem és láttam, hogy bizony hülye szögben áll a térdem. Na gondoltam baj van. Elkezdett baromira fájni. Léptem volna tovább erre visszaugrott a helyére.
Szóval kiugrott, visszament. Most fáj, de majdcsak elmúlik. -
én majd csak este jövök 22felé addigra már tuti kint lessz,váááá vagy ne is menjek melozni?
-
hát nagyon kiváncsi vagyok:) -
én is du-ra gondoltam, csak ne 4kor!!! :) -
Valóságban tesztelted a CRC törésmodelljét vagy mi a rák? :)
ejnye...
erről jut eszembe, hogy a 20 métert esett bringás srác se volt semmi.. -
Szerinem is itt, mert Tamás biztos, hogy itt is kihirdeti, hogy lehet tölteni.
Amúgy szerintem még várni kell picinyt, mert még tesztelés alatt van a demó. Igaz nélkülem, mert egy kisebb baleset történt velem a Rám-Szakadékban szombaton. A térdkalácsom jól lefigyelt a térdem elejéről és kiment oldalra. Elég gáz volt. Mind1.
Szóval délután biztos, hogy kinnlesz a cucc. -
Magyapám azért ki tudott repülni. Pókhálósodik, de ki is szakad ha kell, különben közel olyan eséllyel meghalna az ember az autóban, mintha az A oszlopnak repülne neki.
Off vége, demót a népnek, legyen miről áradozni már. -
itt, itt egyből meghallod ha megjelenik :) most még semmi... -
Loco #1142 Hol keressem a demo-t? -
Sot, szep nagyokat lehet repulni:)))) Attol hogy ragasztott, csak annyi elonye van, hogy nem hullik az ember arcaba az uvegtormelek:) -
na attol hogy ragasztott uveg van benne meg ki lehet repulni rajta -
Hat eleg gagyi a kirepulos modell. Remelem ki lehet majd kapcsolni, mert nevetsegesen irrealis. (vagy a biztonsagi ovet BEkapcsolni!) Probald ki: allsz az ut kozepen szemben a forgalommal, megvarod, hogy az egyik telibekapjon, kb 150m-t repulsz elore, (a kocsid egyhelyben all, becsapodik nagy sebeseggel egy nagy tomeg, miert indulsz meg akarmilyen iranyba 150m-t? maximum a kocsit uti ki alolad, de azok ott maradnak.) Meg az is bosszanto, hogy elso helyen ramesz egy piros bolyara es abban a pillantaban kirepulsz a szelvedon. Egyebkent a szelvedon meg soha senki nem reult ki, mert retegelt uveg pokhalosodik (kiveve Tango&Cash elso ot perce, nade az egy realisztikus dokumentumfilm volt:) ) -
Bárcsak igaz lenne!! -
elindul gef 2 mx 400 on?:D -
something changes -
Glich in the Matrix when change something! :) -
de ja vu ... :)) -
zsoleer #1133 holnap demo ha mindenigaz!! -
akkor sorry... -
Meg a - remelhetoleg - holnap erkezo demo elott egy kis bemelegito:))) Spain (AVI, DivX, 8.5Mb) -
már nem bétás, már gyártják a korongokat :) amit láttál, azt veheted meg boltban :) illetve amit a demoban fogsz látni, érezni ;) -
sztem a Flatout qrva jó game lesz, mert rengeteg ökörséget lehet benn csinálni(plusz a törésmodell miatt is) és nem hiszem, hogy rövid életű lesz....
a CRC-ről meg annyit, hogy a 2-es videóban amikor földet ér az audi beütésű verda az ugratás után........hát engem meggyőzött a realitásáról, akkor is ha még bétás a cucc. -
háát ez elég kétélű..nekem volt utasként balesetem, ahol kirepültem egy Wartburgból, míg a a hátul mellettem, és az anyósülésen ülő srác, akik bentmaradtak, meghaltak.(igaz bentmaradt a sofőr is, és neki nem sok baja lett..)
én nem bírtam függetleníteni, ezért letöröltem.
szal nálam pl. nem vonzó(..kifejezetten taszított) -
XRV #1127 Megnéztem a Flatout-ot, a demóját elsőre vigyorogva vettem a kamyarokat és akkor ért egy kis meglepetés amikor az első nagyobb ütközéskor a pasas kirepült a kocsiból, de úgy hogy majd' a fél pályát átszelte, s még inkább vigyorogva vettem a kanyarokat s direkt nyomtam az ellent a hídlábhoz, és néztem, hogy a kocsim mellet a sofőrje "int be nekem" reptében. Valóban árkádos beütésű, fun game, ezzel is el lehet tölteni pár jó órát, de nem lesz husszú életű.
Nálam Insane mai napig meg nem unható kategória. -
:)
éreztem én hogy szokatlanul jol mozog a kocsi, holott nem arrol szólna a játék ... -
Igen, az egy az egyben a Screamer 4x4 motorja volt benne. :) -
sztem a kocsimozgás a t3ban is rendben volt... ha más nem is ;) -
Ebben a mellékszálban ez lesz az utolsó hozzászólásom megígérem, mert úgyis csak fárasztjuk egymást feleslegesen, de én egy ilyen bátor ember vagyok. 2000 óta játszok az Invictusos játékokkal, és levontam egy elhamarkodott következtetést, hogy végignézve a fizikai motor fejlesztését eddigi játékaikban, talán erre a termékre való különös tekintettel sem fognak eltérni a fejlesztéstől. Nekem személy szerint már a SL fizikája és irányítása is megütötte az LFS szintjét. Grafikailag nézve a videót pedig számomra felülmúlta annak képi világát. Ízlések és pofonok különböznek, de én így gondolom. Aztán le lehet engem inteni, hogy elfogult vagyok, mert tetszik, amit eddig láttam, de ha csak az szólhatna valamit, akinek nem tetszik, akkor nem sok jót hallanánk egy játék felől sem.
Csak számomra ha az általam eddig az Invictusról és az általuk készített játékokról gyűjtött tapasztalataim során a CRC nem ütné meg az LFS szintjét, akkor az számomra egy még általam soha, a játékiparban nem tapasztalt mértékű csalódást jelentene, ami még a Terminator 3-at is felülmúlná.
Na, mostmár kibeszéltem magam a témában, ezek után lehet rám akármit mondani, elfogadom, és megkövetlek benneteket, ha eztán sem látszik mire gondoltam, akkor biztos bennem van a hiba, bár én még nem tapasztaltam soha, hogy egy játék demója között, egy a játékról készült videó, és a tényleges termék között olyan nagy eltérés lenne. Lehet ez a baj.
Loco: Akinek nem inge ne vegye magára! Én sem vagyok ám mindig beszámítható állapotban, van, hogy félreértek valamit, vagy hogy úgy fogalmazok, hogy azt félre lehet érteni. Peace!
Flatout pedig nem olyan rossz játék, sok jópofa ötlet van benne, amik tetszettek nagyon, és ismerek sok embert, akiknek biztos nagyon tetszene, nem féltem a játékot, biztos rengetegen megveszik és nagy sikere lesz. Nem hiszem, hogy nagyon hamar kifutna, de a FlatOut és a CRC rajongói köre maximum tévedésből fedhetik egymást. Ebben úgy tűnik egyet értünk Toya-val, de magam sem tudom miért, hiszen a CRC is lehet még NFS kezelhetőségű. :D
Én a hátulütőjét abban látom a dolognak, hogy az 1nsane és a CRC, valamint a SL és a Monster Garage is merőben különböző játékok, és így minden egyes fejlesztésnél gyakorlatilag lehet egy új rajongói tábort kovácsolni. Persze nem tudom mi a jobb, ez a megoldás, vagy a rókabőr, de mindenestre szerintem ebből a szempontból szerencsétlen a helyzet.
Én se hiszem, hogy FlatOut-ban lenne valami egetverő sim mód, mert ha valami nincs olyan állapotban, hogy bele lehessen rakni a demóba most, akkor a kiadásig milyen állapotba kerülhet a legjobb esetben is akár? És ha egy játék arról szól, akkor miért nem azt rakják a demóba? :D Vagy az is lehet, hogy a avégén a FlatOut egy repülő sim lesz?
Racer-t majd megnézem, hátha mostanra felismeri a hardverfelépítésemet.
Hát igen, online nélkül valóban nevetséges sok minden, amit az ember bele tudna álmodni ebbe a játékba, de tudod, amíg élek, remélek. :) Vagyis én halok meg utoljára. :D
Mindegy, már csak pár hosszú CRC demótalan nap, és sokkal okosabbak leszünk..., de legalábbis egy kicsivel mindenképp'. ;)
u.i.: Elég hosszú lett, elnézést mindenkitől, aki ilyen későn olvasná még esetleg, és azoktól is, akik nem későn olvassák! Akik meg nem olvassák, azoktól úgyis hiába kérnék elnézést. :)
De nem is én lennék, ha meg tudnám fogalmazni, amit akarok 300 sronál rövidebben. :) -
márhogy nem kell fékezni? ;) amugy nekem még igy is tetszik, de erősen megunhato lesz az egyszerüsége miatt :( -
flatout tokre tetszene aztan jott a harom irany bill:)) na mondom jolvan:) -
upsz :)
demora már duplán kiváncsi vagyok, most h a flatout ugye elszállt a tulságosan leegyszerüsitett irányitással a komolyabb autosgémek mezejéről :) (nem, nem hiszek a készítőknek, h lesz szim mód)
szoval hajrá CRC...
( mondjuk a novemberi megjelenést továbbra sem tartom jónak, főleg, hogy a flatout is pont most ... ) -
Ugy tudom modellezo a csapatnal. -
te már kiprobáltad?? háddehogy...? :) ujságiro vagy? :) -
Magam reszerol nagyon elveztem az autok iranyitasat a crc-ben. Eddig nem nagyon ertettem a kocsikhoz. A crc-ben rengeteget tanultam a beallitasok hasznossagarol. Remekul ereztem, hogy bizonyos configokra hogyan reagal az auto es kialakitottam mindegyikhez a szamomra legmegfelelobb beallitast. Nem vagyok szimulator erto, ezert nem tisztem megsaccolni, hogy mekkora mertekben ut az eredetire, de szamomra nehez volt jol iranyitani es nalam ez egy jo autos jatek merceje. Persze ez szigoruan SZVSZ, nem kritikat mondtam, hanem nemi tapasztalatot. -
"goldba menés" :) -
amugy, flatout a lesz(?) a jo példa rá mennyire is derül ki egy demobol a végleges játék ... a honlapon pl irják, h ez az árkád irányitás, és a full-ban lesz egy keményebb ... namost, ez alapján ki mer megvenni egy játékot ??? és miért is nem került bele a demoba?
(én arra tippelek, hogy azért nem, mert igy a szim modon fellelkesülve sokan megevszik, hátha jobb mint a demo, és lesz jonagy csalódás.....)
remélem a CRC demo igenis tükrözi majd a a final produkt minőségét ... (agybajt kapok a dmok eme jellegzetességétől, ráadásul a GOLBA menés után adják ki őket ....mégis, MIBEN lehet ilyenkor más a full ???) -
Loco #1114 A halál mondta hogy ott voltam ennek meg annak a megjelenésénél. miért az a lényeg? Dehogy is. én most látom, hogy elfogult voltál. Nem tudom miért beszélsz egy olyan játék vislekedéséről, amiről csak pár videót meg képet láttál, és mondod, hogy bármihet képest is jobb/rosszabb, reálisabb/árkádabb irányíthatóbb vagy nemaz lesz? igen, visszaolvastam, látom, szépen szemmel követted a fórumot. Jó. Ez nem jelent sokmindent, hiszen te se ismered a többi fórumozót. -
Toya #1113 Ja az új Racert nézd meg, nem olyan rég jelent meg belőle új verzió az talán megy már nálad is.