6775
  • I-NoVa
    Második gépen az FSAA lassította be valami irreálisan. 100 FPS nélküle.
  • dashed_
    hmmmmm...
  • dashed_
    sose ertettem "komolyabb" autos jatekkal ,hogy lehet kulso nezetes kameraallasbol jatszani.. nekem az se lenne nagy baj ha nem lenne benne ..
    na meg negy perc..
  • arty
    de megszüntetni nem siekrült! :) nekem ez kellene, utána talán rászoknék, de ez igy hirtelen sok :))

f5/f6 kap ujabb esélyt... jelenleg a motorházrol tolom, az minden szempontbol tetszik :)
  • I-NoVa
    Első 2 akadozós performanceleveles panasz megvolt. Melóhelyen nálam indokolatlanul lassú 1Gb ram, 9600pro és 2.6Ghz P4 társaságában, késik az irányítás, stb. Talán a 2 monitor miatt. A másik 1 monitor, 3200+, leadtek 6800, akadozik.
  • dashed_
    jeeejeeeee.. na kivncsi vagyok kezdem is tolteni..
  • Chaos Mad
    hóhóhóóóóóó.. már huzom én is! :)
  • Carlos
    Szimulátor power!
  • Carlos
    Szedem a demót énis...
  • b-type
    ami még eszembe jutott:
    -a belső tükör még problémás kicsit, aszfalton nem volt ellenfél benne, de amit mutat, az vhogy nincs szinkronban azzal amit oda látnék. :)
    -elég sokat kellett állítgatnom mire vezethető lett.
  • makosteszta
    -fejmozgas eltulzott: a merteke izles szerint allithato! :)
    -"lusta" kulso kamera: probald ki az F6-ost, az eroteljesebben probal a kocsi mogott maradni! :)
    (egybekent F5, F6 kulso kameraknal allithato a tavolsag PageUp/PgDownal)
    Akos
  • gyraph
    Isteni jo! Ultra-Mega-Giga! Muszaly visszamennem. THX Invictus! Vegre kicsit felretehetem az Insane-t :). Korabban azt mondtam, hogy csak akkor veszem meg, ha jon a multi, de ezt ketlem :).
  • arty
    a külső nézet nem jó! a kamera nagyon "rögzitett" és nem mozdul ki oldalra kanyarban, csak elfordul. Nemtom pontosan megfogalmazni. Olyannak kellene lennie, mint az insane-ben! A belső nézet is furcsa... nem tudtam teljesen kikapcsolni a kanyarba benézést :( engem ez igy zavar.

ami tetszik, az az autók grafikája, az talán az eddigi legjobb! a "tuning" jó lesz és talán még számomra is érthető ...

és a por!!! végre sz*rt se látni !! :D és a törés is ok, egy jonagy frontálban kitört a kerekem! vééégre!!! nagyjábol a kocsi a sérülésnek megfelelően lassul, stb ...

egyenlőre mixed bag a game :)
  • b-type
    hühh.
    kipróbáltam én is...csak aszfalton. nekem tetszik.
    ami nagyon hiányzik:
    -részletes beállítások.
    -kormánykerék és kormányzott kerék arányának álíthatósága.
    ha benne van csak sügér vagyok, akkor mutassatok rá légyszi.
  • bfg900
    A belso nezetben a vezetore hato erok allithatoak a menuben.
  • robotnyk
    nem követi az autót normálisan, ha pl kilincselsz egy derékszögő kanyarban, lemegy a nap mire befordul a kamera is a kocsi mögé. a belső jó, bár sztem kicsit el van túlozva a fejmozgás.
  • I-NoVa
    Még nem láttam eleget, hogy igazán véleményt mondjak, de majd este összefoglalom.
  • I-NoVa
    Majd otthon este kritikus szemmel végigtesztelem. A külső nézet nem a vég, de az első törést is furcsának találtam.
  • makosteszta
    Meg tudnatok fogalmazni, hogy szerintetek mi a baj a kulsonezettel, azon tul, hogy "sz*r"? A fejlesztok is olvassak a forumot, segitenetek vele! :)
  • refo
    Látom, próbálod meggyőzni magad, hogy nem is olyan rossz ez...Én is így voltam...De feladtam...Szerintem, ne reménykedj!
  • toMpEr
    Kiprobalas utan en is pont ezen a velemenyen vagyok a kulso nezetes kameran valtoztatni kene valamit.
  • I-NoVa
    Az első 15 másodperc nem nyűgözött le, igaz munkahelyen nézem :). Na majd otthon bővebben. Kissé nagyon rondának hatott a motortér. Utólag visszagondolva valóban nagyon ronda volt. Remélem a játékélmény majd kárpótol.
  • refo
    "de attól még szar a külsőnézet"-->Egyetértek... Kár érte...
  • robotnyk
    RBRt motorházról vezettem, Insanet kívülről.
    de attól még szar a külsőnézet
  • Tomo15
    Szerintem egy szimulatort belülröl kell vezetni nem?:)
  • I-NoVa
    Egyelőre a 2 monitoros rendszereken probléma lehet szövegen ijedtem meg nagyon.
  • robotnyk
    hááááát. kipróbáltam mindkét módot. belső nézetben jó a mozgás, de a külső nézet katasztrófa.
    nemtom, majd még megpróbálom többször, de egyenlőre nem hiszem, hogy megveszem.
  • Beagie
    ezért volt a bocs + helyrehoztam a dolgot
  • Zola NFK
    Én csak este tudom megnézni ...
  • Zola NFK
    Na milyen?
  • I-NoVa
    Még hogy leterhelve, 10 megabittel csorog a demo :).
  • M@TriX
    "nekem 120K-val jött iNNen"

az Invictus úgy tűnik eléggé le van terhelve. :)

én azt tettem, hogy egyik szál innen, másik szál onnan, az aztán a max :)
  • sagem
    akinek esetleg mashonnan lassu

nekem 70kval jobttt

http://www.invictus.hu/games_main/CRC/demos/Setup_CRC_HUN_Demo.exe
  • M@TriX
    nem baj, azért sikerült szétcseszned a topicot...
  • Beagie
    hoppácska, ezt nem igy akartam bocs
  • M@TriX
    ezért vagy szomorú?
  • M@TriX
    igen :))
  • Beagie
    vazz majd ket perc volt mig lejött :(
  • toMpEr
    hmm mar demo telepites utan is ujra kell inditani a gepet?
  • arty
    bhmotorsportson is kintvan, elküldtem a hirt a hardwired.hu nak is ... (cradit ment matrixnak az infoért ofkorsz ;) )