6775
-
Második gépen az FSAA lassította be valami irreálisan. 100 FPS nélküle. -
dashed_ #1231 hmmmmm... -
dashed_ #1230 sose ertettem "komolyabb" autos jatekkal ,hogy lehet kulso nezetes kameraallasbol jatszani.. nekem az se lenne nagy baj ha nem lenne benne ..
na meg negy perc.. -
de megszüntetni nem siekrült! :) nekem ez kellene, utána talán rászoknék, de ez igy hirtelen sok :))
f5/f6 kap ujabb esélyt... jelenleg a motorházrol tolom, az minden szempontbol tetszik :) -
Első 2 akadozós performanceleveles panasz megvolt. Melóhelyen nálam indokolatlanul lassú 1Gb ram, 9600pro és 2.6Ghz P4 társaságában, késik az irányítás, stb. Talán a 2 monitor miatt. A másik 1 monitor, 3200+, leadtek 6800, akadozik. -
dashed_ #1227 jeeejeeeee.. na kivncsi vagyok kezdem is tolteni..
-
Chaos Mad #1226 hóhóhóóóóóó.. már huzom én is! :) -
Szimulátor power! -
Szedem a demót énis...
-
ami még eszembe jutott:
-a belső tükör még problémás kicsit, aszfalton nem volt ellenfél benne, de amit mutat, az vhogy nincs szinkronban azzal amit oda látnék. :)
-elég sokat kellett állítgatnom mire vezethető lett. -
makosteszta #1222 -fejmozgas eltulzott: a merteke izles szerint allithato! :)
-"lusta" kulso kamera: probald ki az F6-ost, az eroteljesebben probal a kocsi mogott maradni! :)
(egybekent F5, F6 kulso kameraknal allithato a tavolsag PageUp/PgDownal)
Akos -
Isteni jo! Ultra-Mega-Giga! Muszaly visszamennem. THX Invictus! Vegre kicsit felretehetem az Insane-t :). Korabban azt mondtam, hogy csak akkor veszem meg, ha jon a multi, de ezt ketlem :). -
a külső nézet nem jó! a kamera nagyon "rögzitett" és nem mozdul ki oldalra kanyarban, csak elfordul. Nemtom pontosan megfogalmazni. Olyannak kellene lennie, mint az insane-ben! A belső nézet is furcsa... nem tudtam teljesen kikapcsolni a kanyarba benézést :( engem ez igy zavar.
ami tetszik, az az autók grafikája, az talán az eddigi legjobb! a "tuning" jó lesz és talán még számomra is érthető ...
és a por!!! végre sz*rt se látni !! :D és a törés is ok, egy jonagy frontálban kitört a kerekem! vééégre!!! nagyjábol a kocsi a sérülésnek megfelelően lassul, stb ...
egyenlőre mixed bag a game :) -
hühh.
kipróbáltam én is...csak aszfalton. nekem tetszik.
ami nagyon hiányzik:
-részletes beállítások.
-kormánykerék és kormányzott kerék arányának álíthatósága.
ha benne van csak sügér vagyok, akkor mutassatok rá légyszi. -
A belso nezetben a vezetore hato erok allithatoak a menuben. -
nem követi az autót normálisan, ha pl kilincselsz egy derékszögő kanyarban, lemegy a nap mire befordul a kamera is a kocsi mögé. a belső jó, bár sztem kicsit el van túlozva a fejmozgás. -
Még nem láttam eleget, hogy igazán véleményt mondjak, de majd este összefoglalom. -
Majd otthon este kritikus szemmel végigtesztelem. A külső nézet nem a vég, de az első törést is furcsának találtam. -
makosteszta #1214 Meg tudnatok fogalmazni, hogy szerintetek mi a baj a kulsonezettel, azon tul, hogy "sz*r"? A fejlesztok is olvassak a forumot, segitenetek vele! :) -
refo #1213 Látom, próbálod meggyőzni magad, hogy nem is olyan rossz ez...Én is így voltam...De feladtam...Szerintem, ne reménykedj!
-
Kiprobalas utan en is pont ezen a velemenyen vagyok a kulso nezetes kameran valtoztatni kene valamit. -
Az első 15 másodperc nem nyűgözött le, igaz munkahelyen nézem :). Na majd otthon bővebben. Kissé nagyon rondának hatott a motortér. Utólag visszagondolva valóban nagyon ronda volt. Remélem a játékélmény majd kárpótol. -
refo #1210 "de attól még szar a külsőnézet"-->Egyetértek... Kár érte...
-
RBRt motorházról vezettem, Insanet kívülről.
de attól még szar a külsőnézet -
Szerintem egy szimulatort belülröl kell vezetni nem?:) -
Egyelőre a 2 monitoros rendszereken probléma lehet szövegen ijedtem meg nagyon. -
hááááát. kipróbáltam mindkét módot. belső nézetben jó a mozgás, de a külső nézet katasztrófa.
nemtom, majd még megpróbálom többször, de egyenlőre nem hiszem, hogy megveszem. -
Beagie #1205 ezért volt a bocs + helyrehoztam a dolgot -
Én csak este tudom megnézni ... -
Na milyen?
-
Még hogy leterhelve, 10 megabittel csorog a demo :). -
"nekem 120K-val jött iNNen"
az Invictus úgy tűnik eléggé le van terhelve. :)
én azt tettem, hogy egyik szál innen, másik szál onnan, az aztán a max :) -
sagem #1200 akinek esetleg mashonnan lassu
nekem 70kval jobttt
http://www.invictus.hu/games_main/CRC/demos/Setup_CRC_HUN_Demo.exe -
nem baj, azért sikerült szétcseszned a topicot... -
Beagie #1198 hoppácska, ezt nem igy akartam bocs -
ezért vagy szomorú? -
igen :)) -
Beagie #1195 vazz majd ket perc volt mig lejött :(
-
hmm mar demo telepites utan is ujra kell inditani a gepet? -
bhmotorsportson is kintvan, elküldtem a hirt a hardwired.hu nak is ... (cradit ment matrixnak az infoért ofkorsz ;) )