6775
-
Pedig visszatettem a monitort 800X600-ra, de eskuszom ezt most en se ertem :). Gondolom ezt te se egeszen igy kepzelted :D -
Nem tévedtél. Idekukkants! -
Semmi;)))) -
ezmiez? -
[/IMG]
-
fenébe, tévedtem... a sok olvasgatás közepette kiderült: már az 1988-as dizzy-t is csak publisherként/kiadóként jegyzi a codemasters... hümm... sry :)
tévedtem. codemasters csak kiadó :) -
Nem rongal, nem csinal semmit. Nekem mar regota fent van tobb tobozos jatekkal es demoval is, de semmit nem vettem eszre. A CloneCD-t lehet hogy nem szereti, de lehet massal is CD/DVD-t irni (pl. Nero). Szerintem ennyi. -
Ugyertem, hogy rongaljaaz oprendszert? -
nagyon köszönöm!!
talán ez a legjobb ami egy játékkal történhet, ha a kiado/fejlesztő ugyan az: igy ha a játék siker, akkor az kaszál, aki megérdemli :)
megnyugtató, amit a codemastersről mondtál, külön öröm, hogy nem ők lettek...
Karikusz: a CM kiadó és fejlesztő is, ugytudom ... anno amikor c64re a dizzy játékokat csinálták, még garancia volt a CM név a minőségre :)
-
924 -
Milyen negativ hatasai is vannak ennek a Starforce-ank, azon kivul, hog feltelepit egy drivert es ujraindtja a gepet? Ugyertem talalkozott mar valaki kozuletek olyan hibakkal, amit ez okozott?
Legyszives tamasszatok mar ala megtortent esetekkel. -
Boycott Starforce
Ezesetben annyi kivételt teszek, hogy a CRC-t megveszem, az a minimum hogy a 2 Street Legal után ennyivel támogatom az Invictust, de feltelepíteni csak akkor fogom, ha lesz másik vinyóm szabadon rongálható oprendszerrel, vagy kijön a "kiherélt" warez verzió, mint már 1-2 SF3-as program esetében megtörtént. Még az installert is átírták, hogy ne tegye fel a drivert (pl Xpand Rally). A warezolók jobban járnak, mint az eredeti programot használók? Sajnos igen. -
zsoleer #1020 hali mindenki ugy vann vele hogy ha a demo ut akkor megveszi és ez nagyon helyes én is ezen az állásponton vagyok reméljuk a legjobakat
A DEMONAK BUNTETNI KELL!
-
SE0418 #1019 Viszont beleszólhat egy csomó dologba. Szvsz. a kiadóknak (is) köszönhetjük a sok arcade sz*rt!
-
Nem a kiadó csinálja a játékokat. -
SE0418 #1017 Hány %-os készültségi állapotot fog tükrözni a demó??? 
Úgy emlékszem, hogy az Insane demója elég ütős lett (azért is vettem meg annakidején). -
Still' workin'...
-
Elfelejtettem...
-
THX! Szerintem igy a legjobb, nem mondjak meg mit s hogyan csinaljatok, nem huznak le a penzbol (bar, gozom sincs mivel jaar egy "kadas"...).
Carlos szolt az INI-k miatt? :) -
kitamas #1013 Magyarországon az Invictus-Games Kft. adja ki.
A külföldi kiadást pedig csak később taglaljuk, de a Codemasters-t meg sem kerestük, pedig sokáig dolgoztunk velük az Insane-en.
-
Ha Codemasters lenne, vagy EA arrol mar tudnank. Ezek nagy kiadok, value-t nem igazan adnak ki, es mar a megjelenes elott honapokkal parasztvakitjak a nepet, magyarul reklamoznak ahogy csak lehet. De kedden kiderul, mert demot csak kiado engedelyel lehet kiadni, igy abban benne lesz;) -
ha codemasters lesz, én esküszöm karácsonyra inkább egy RBR-t kérek :((( az EA-t sem szívlelem, nade a C.-t kimondottan gyűlölöm a sok kamuszagu ultimate simulatorok miatt :( tönkrevágták az összes jó szériájukat ... (toca/colin ... (indycar) ...) -
persze biztosat én sem tudok, de tudom, hogy volt valami Kavar a GS körül, hogy ők a cikkükbe megírták, vagy éppenhogy rossz kiadót írtak? Arra már nem emléxem.. -
az igent jelent(het)... :)
mert ha nem jót kérdeznél arra talán nem lenne a válasz, de nem biztos :) -
Sajnos erre nem válaszolhatok! -
aha... sokan megvették a need for speed undergroundot, és tényleg! a második rész milyen más, igényes lett .... :(
meg ugy egyáltalán... az EA gazdag. és igényes játékokat készit? nem. talán a leghitványabbak kerülnek a piacra az ő kiadásukban.
konzolon hogyan lehetséges, hogy ninden szükség peccsre? jaaa, hogy ott meg KELL csinálni rendesen... az a döbbenet, amikor ALAPVETŐ hibák vannak az 1.0-ban, és 2 nap alatt jön ki rá pecs. Ilyen hogy nem derül ki a teszteken ?
Carlos: meg tudod erősiteni, hogy nem a Codemasters lesz a kiadótok ? Rosszul érezném magam, ha a játék nagyon tetszene, meg szeretném venni, nade a codemastersnek a colin3/trd1 óta esküdt ellensége vagyok, 1 fillért sem szeretnék nekik juttatni! :D Jahogy akkor megszivtuk? (én és "Ti" is) -
Ezért még kapsz az SG-től. :D
Csak úgy index, tolatólámpa nélkül belinkelni... :D -
Toya #1005 Amúgy HCGamer interjúban leírtak nagyon bíztatók - kár hogy az a TrackIR technológia nem túl olcsó :(
Igérem ezt is megvásárolom ha a demó üt majd ;) -
Ja lehet.
Tuggyafene hogy van ez!
Amúgy oly fáratt vagyok, hogy néha asse tudom, hogy mit írok. De nem panaszkodom. Ez a biznisz ezzel (is) jár. -
Toya #1003 "Ha esetleg támogatnátok a játékfejlesztőket, akkor lehet, hogy igényesebb és jobb játékok készülhetnének."
Ez olyan mint a mi volt előbb a tyúk vagy a tojás c. filózófiai kérdés ;) -
Jajj.
Ha esetleg támogatnátok a játékfejlesztőket, akkor lehet, hogy igényesebb és jobb játékok készülhetnének.
De ez csak az én véleményem. -

-
Ja es meg valami, ami fontos lehet: senibh eum nibh exeratet augueratet iliquat praesequam vel ute cons adignibh ex ea commy nos nummolore duisl el esequametue corem acin utpat. Equisse feugue tis numsandre ming er in henim digna at lobore elit, verostrud tie magnim esequat. Ut alis ad dolorem dolor iuscipsum zzril ex eumsan henit, quat, quis nummy nisi. -
Hát igen, a patch-elés más tészta, az valóban a szoftverpiac romlását jelzi, és nem minden esetben a fejlesztők, van, hogy a hardvergyártók részéről.
Emlékszem még azokra a szép időkre, amikor nem volt olyan, hogy;
Super Mario patch v.:1.02
Carmageddon patch v.:2.2
UGH patch v:1.01 :D
Persze tudom, hogy azok a játékok mind felhasználói, mind programozói szinten alacsonyabb szellemi teljesítőképességet igényeltek. :)
Viszont a világon senki nem kötelez arra, hogy megvegyél, vagy kipróbálj egy játékot, ha pedig úgy érzed, hogy becsaptak, nyugodtan lehet fordulni a fogyasztóvéfelemhez. Az sem egy misztikus világ ám, ott is hús-vér emberek dolgoznak, és bár kis hazánkban fiatal cipőben jár, a kiadók általában nemzetköziek. Pont erre találták ki azt.
Elég gyenge jellemvonás az a védekező mechanizmus, hogyha más barmol, én is barmolok, és megyek warezolni.
Van úgy, hogy az ember romlott terméket vásárol egy boltban sajnos, vagy hogy a csokis fánkból kispórolják a csokit. :D Azonban a vásárlói kulturát tükrözi a tény, hogy vannak emberek, akik még nem úgy tesznek, hogy zsebrevágják a kiflit a pultról, kislattyognak vele a parkba, beburkolják, és ha ízlett, akkor visszamennek, és kifizetik.
A javítgatás jogát biztosítják a törvényes keretek, és megmondják, hogy azokat ingyenesen kell elérhetővé tenni, én úgy tudom, de ez a fejlesztők és kiadók jól felfogott érdeke is.
Nem tudom, van-e ilyen rendszer, hogy egy patch-et önmegsemmisítő lemezen eljuttatnak hozzád postán. :D De elvileg szerintem kéne, mert nem mindenki köteles internethozzáféréssel rendelkezni.
Na persze jogból nem vagyok, jó, de biztos van itt joghallgató is. :D
Alex: Persze hogy ott lesz, de ha nagyon hiányzik, csak szólj, és én majd megyek hozzád tapsolni minden alkalommal a végén, hogyha lejátszod a videót. :D
Ez a nem sérült meg dolog nekem sem tiszta. :D -
valahol téged is meglehet érteni,de mondjuk nagyobb áruházakban szokott lehetöség lenni a kiprobálásra is,az már azért meggyöz szerintem -
Az tipikus Codemasters huzas, olyan mint a fizetos cheat!:) Egyszeru atbaszas, megdobbento es egyedi. -
Toya #996 Igen???
Akkor vegyük például a Codemasters programokat amelyeknél ki is van írva hogy a demó nem tükrözi a végleges játékot :)
Ebben nem egyezik a véleményünk, de nem is kell mert te a fejlesztők szemével nézed a dolgokat, én pedig a másik oldalról.
Abban azért egyetérthetünk, hogy nem minden arany amit a fejlesztők kiadnak a kezükből és a játékosok sem angyalok :)
-
A #984 miatt ne felejts el szolni holnap!!! :P -
nem,leülök elé,és napokig kapcsolgatom lesegetem,hivok szerelöt szedje szét megéri-e megvennem:))) -
Nem, megnézi, hogy milyen a képe!
Ez olyan, mint egy demó!