6775
-
"haaat.. en most probalgattam egy 10-20 percig.. de vhogy nem az igazi"
Szerintem ezzel a hozzaallassal is baj van. Persze megertem, ha valaki nem akar tobbet idozni vele, de ebbol meg csak az jon le, hogy az osszes hibat leirja ide, aztan a pozitivumokat meg nem veszi eszre. Mert higyjetek el, van neki boven, rajottem, miutan parszor vegigjatszottam a full-t. Mindenkinek szive-joga mondjuk. Irtatok, hogy sok embernek nem lesz kedve a beallitasokkal szoszolni. Ez eleg nagy hiba lenne, mert pl szerencsetlen Quatro AD iranyithatosagat elegge szeles spektrumon lehet allitgatni csak a tuning resz csuszkaival es szintjeivel. Szerintem megerne 10 percnel tobbet is, hogy megnezzetek. -
mar lenezest en latlak teged mindenhol sirni hogy nehez iranyitani, megkerdeznem mivel is probalod ezt vegre hajtani? -
iranyitas/advanced es legalul a 3 kormany rasegitest kikapcsolni:)) -
arcade????? ja igen en is neztem butan mi ez nagyon erdekesen ment:))
de aztan megtalaltam a 3 fele kormany rasegitest ami 100%-ra van rakva es lass csodat mindjart eltunt az arcade:))) -
SE #1308 Hsznál vki Logitech Momo kormányt?
A beállításait megosztaná a CRC-hez? -
b type free: boven lehet menni 1:36 kornyekere :)
Nekem 1:37:39 violt a legjobb idom, de sokat teszteltem kulombozo beallitasokkal. -
SE #1306 csak ezt nem azért nehéz. -
Azt hittem a RBR után nem lesz más game amit nehéz irányitani erre tessék it van egy :( -
Nekem is ez a bajom a játékkal!! -
Na, vagy ti rontottatok el valamit, de nagyon, vagy ami még valószínűbb, hogy én. Visszamentem mégegyszer kipróbálni 800x600 alatt, és olyan nemes egyszerűséggel küldte el a gépemet a fizikai memóriát merevlemezre menteni, mint a szél. Az nv4valami.dll volt a lúdas. Épp akkor tette mindezt, amikor töltötte az autót a menüben. -
Gabe18 #1302 Üdv!
Nem vagyok egy nagy autós,de gondoltam ezt kipróbálom,biztató volt amit láttam belőle videó.
De azt kérdezném hogy mindenkink ekkorákat ránt a kocsi a legkisebb kormánymozdulatra,vagy be kéne állitani valamit,vagy csak szimplán béna vagyok
Pedig én nem is bill-el próbálkoztam hanem egy analóg karos controller-el,de nem tudok olyan finomat mozditani rajta hogy normálissan kanyarodjon. -
Na, még poénből nVidia reinstall előtt megnéztem megint. Gondoltam kipróbálom 640x480-ban. :) Na, így már a menü hasított 30 FPS körül, de a játék még így is 15 FPS volt max. A 3dik körre egész jól belejöttem, és én úgy érzem, az árkádos érzés csupán a kamera miatt van. Azzal viszont tényleg csinálni kell valamit. Kicsit olyan, mint az 1nsane F6-os módja, amit azért nem szeretek, mert nem látni merre is tart az autó. Ha jól érzem, itt a külső nézet mindig abba az irányba forog, amerre az autó halad, vagy éppen csúszik. De valami átlagnak kéne inkább lennie a haladás, és az irányban állás között. Persze lehet nem jól éreztem.
Azt viszont végképp nem értettem, hogy visszajátszásban, ugyanezen a beállításon miért megy 60FPS fölött. Ott tökéletesen ment a gamma.
A grafika minimumon tényleg nem szép, de megadva a módját, a diavetítéssel tetszetős, még mindig.
A fejforgatás nem rossz, épp olyan, mint az 1nsane-ben, ott is meg kellett szokni, de hazsnos. A gond nem az, hogy forgatja a fejét, hanem a váz holttere. :) De akinek még mindig nem tetszik, nem tudom miért nem használ F4-et. :) -
hat en ezert nem inditom ujra a gepem:( affene, pedig kivancsi lettem volna ra... -
Ezt már eljátszottuk a street legalokkal is, aminek a 2. része a végén már tényleg jó is lett. Hány év is kellett hozzá? Most valahogy először nem szopni szeretnénk ahhoz, hogy később kellemesen eljátszadozzunk, és ez szerintem érthető. A starforce meg csak hab a tortán. -
ettől félek én is :( sokan elsőre le fogják írni, pedig ézem én hogy több van ebben a hibái ellenére... vagy csak hinni akarjuk ...
nekem nagyjábol a beállitásaimmal most tetszik, de ha minden segitség ki van kapcsolva, nem érzem logikusnak a kocsi viselkedését. -
SE #1297 Most nem azért, de pl. az RBR -nél nem kellett semmit állítani (esetleg belső nézet) és rendesen kezeli a kormányt és a garfika sem rossz. Sőt az autók alapbeállításai is! De az ügye szimulátor... -
dashed_ #1296 az a gond, hogy igy jon ki a demo .. be lehet allitani vmennyire ,hogy elvezheto legyen de ezzzel sokan nem fognak szarakodni.. csak mi akarjuk azt, hogy igen ez egy magyar jatek es hogy joooo.. de a kulfoldiek ezt magasrol leszarjak ( sok magyar is:) )
szal reszemrol bukta de azert meg nem adom fel ????.... -
VS+PS2.0-ra gondoltam, de az kizárt. Driverreinstall előtt nézd meg, hogy az anti alising nincs-e fix bekapcsolva. -
#1294 Csináltak már ennél szarabbat is Invictusék, ha ezt lehet dícséretnek venni, hát tessék.
Az aszfaltos rész hiába próbálja felvenni a versenyt az LFS -el, nem fog menni, a cross rész viszont nem rossz. -
-
Nagyon érdekesek a hozzászólások amúgy. Van akinek túl árkádos, van aki az 1nsane-t isteníti mellette, pedig az 1nsane volt aztán az árkád csúcsa. :) -
Ja, shader-t szűrőt aztán semmit nem használok. Nem vagyok én olyan, és 800x600-ba gyűröm. :) Megnézem nVidia reinstall után. -
SE #1290 Arcade-nek ott a FlatOut, ez annak (se) jó. Sajnos. -
Egyébként a diavetítésből, amit eddig láttam, nekem teszetős a grafika. :) Az irányításról meg majd 15 FSP fölött mondok bármit is. :) -
Fsaa ki, mennie kell többel is. Vagy mindenképp shader kell neki (kizárt)? -
de kanyrodott.. -
SE #1286 Én a Magyar verziót próbáltam, de a mitfarer(?) poénos beszólásaitól kiütéseket kaptam... Mi az, hogy "rosszfele mész öcsi!" ? Először is nem fele, hanem felé... -
kerekek nélkül nagyot nem kanyarodhatott...
nekem mikor kihullott az egyik, akkor tökre jól érezhető volt..kapásból tudtam mi van. -
Bejött az "arcade-ban van a zsé" hozzáállás? BAAAAD shit. Ne vegyétek el a kedvem, lassan haza sem akarok menni játszani. -
Nekem egyelőre egyetlen problémám van vele: Az én öreg kis AMD 2000+, GeFroce 4 Ti 128Mb, Soundblaster Live!, 512MB RAM mellett már a menüben nem produkál többet 2 FPS-nél, amikor az autót mutatja. A játékba most ne is menjük bele, hogy ott hogy megy. :D
Gondoltam ez volt az alapbeállítás, kicsit túllőttem a célon, le kéne venni. De mindent levéve minimumra sem ment 4 FPS fölé a menüben. :( -
:DDD
ja, tényleg billes nagyon...lőni kell még.
aszfaltos idő: '47.5
de foglalkozni kell ezzel a játékkal mire jó lesz.
egyre jobban tetszik, csak tolja az elejét kerékdőlés, meg egyebek kellenének.
-
SE #1281 Insane még mindig sokkal jobb. -
IGAZA VAN!!! hátt szó ami szó nekem se jön be nahmeg az hogy a kocsit szarrá zúzom és még akkor is megy... a többi bug ról meg ne beszéljünk.
Nah itt a kocsi amivel még ezután is tudtam menni... jah és kanyarodott is!! :)
-
dashed_ #1279 jaja atw lehalt..
naezmarjolesz -
sima és jobb klatty ra sem indul be a letöltés. -
Steering helpet állítgassátok picit!
Klavról 65-75%-on szerintem tökjó! -
na jo ezt még kiproszálom -
SE #1275 Kipróbáltam, de nekem nagy csalódás.
Úgy imbolyog az autó, hogy tengeribetegséget kaptam.
Az irányítás sem jön be. Über fizika??? Hááát... Az ingyenes netKar simán leveri. Szerintem. -
dashed_ #1274 az a setup nekem nagyon nem jott be :)
akkora holtjatek volt benne hogy oan erzes mintha billel iranyitanam az autot ,csak itt a kormanyt kellett jobbra balra rangatni..:) -
dashed_ #1273 szorakoztam en is a beallitassal, szntem igy elvezheto..
klatty