3128
-
Thanatos #245 már kint is van vagy csak tudálékoskodnak? :) -
#244 A demóban csak egyjátékós mód van , két küldetés a CPN-ből, 2 RM, 2 civ. Egy kicsivel hosszabb játékidővel rendelkezik, mint anno az AOM demója. Mérete pedig 375MB.
info: Gamestar -
#243 tök jó :) várjuk! már nagyon kiváncsi vagyok rá. -
Realtibi #242 na hamarosan kintvan a demó -
#241 Nocsak, egyre több helyről hallom én is ezt... -
#240 Juhé szeptemberben demó. -
#239 O és thx hogy kitettétek a bannert. -
#238 A Rome tényleg egy nagyon jó játék. Egyik másik game-ben sem lehet annyira beleélni magadat a csatába (talán csak a Shogunban vagy a Medieval-ban, de azok megy egy kaptafára mennek a Rome-al, pozitív értelemben). Tény, hogy a Total ar sorozat tagjai nagyon jók a csata terén. Igaz persze az is, hogy más kategóriában, kis létszámú csatákban meg az AoE II. a jó. Majd kiderül, hovás esik az AoE III. de azért annyi fontos, hogy a fejlesztők elmondták, elvetették az eddigi harci és gazdasági modellt. Ez annyit jelent, hogy vagy nagyon jó és modern harci szimulációt kapunk, vagy ez a része bukás lesz. -
zizzenet #237 Köszi. -
#236 csak jönne már! -
#235 PREMIER: Age of Empires III.
2005.01.02. 03:28 | TÍPUS: Premier | Író: Daks
Kapcsolódó játék: Age of Empires III. Age of Discovery
Hölgyeim és Uraim, örömömre szolgál bejelenteni a minden eddiginél brutálabb, az összes Age résznek keményen odaverő új, Age of Empires III. Age of Discovery című játékot! Nem csalás, nem ámítás, a tavalyi év utolsó napján lepleződött az Ensemble Studios új üdvöskéje! Mivel a hivatalos bejelentés még nem történt meg, ezért még csak a neten itt-ott fellelhető apró infók közül csemegézhetünk!
Infómorzsák:
- A játék 1492-tól, tehát Amerika felfedezésétől egészen 1850-ig dolgozza fel az Új Világ történelmét.
- A multiplayer kampányban akár 8 különböző nemzettel (pl.: francia, spanyol, brit, stb.) is harcba szállhatunk!
- Egyes híresztelések szerint a Half-Life 2-ben használt Havok Engine egy módosított verzióját használják a játék fizikai motorjaként.
- Az Age of Mythology-ban sikerrel használt mesterséges intelligenciát (A.I.) néhol átgyúrva ismét bevetik az AOE3-ban!
- A játék során nem lesz szükséges minden pálya elején újabb falut építeni, a már meglévő seregünkkel is harcolhatunk.
- Újítás továbbá, hogy hódításaink során seregünket egy európai városunkból kell ellátni, innen kell hajón küldeni az utánpótálst és az ellátást.
- Multiplayer játékmódok: free for all, team vs. team.
(forrás:gamekapocs.hu)
a trailer
képek -
kiger #234 valahonnan le lehet szedni a demoját? -
#233 Age of Empiresből eddig mind szuper volt. Akik nem tudnak egy játékot sem élvezni azokat meg mélységesen lenézem :) -
zizzenet #232 Ja, Rome esetében is mindenki el volt ájulva (én is) az előzetes moziktól. Aztán, mikor megjelent, ezrével kiáltották ki a legjobb startégiai játéknak, ezt általában azzal indokolták, hogy megdöbbentő vizuális és audionális élmény a csata, ami nonszensz. Aztán ki is derült, hogy a Rome igazából eléggé gázos egy játék lett. Ezért nem hat meg az, hogy mennyire jól néz ki a videókon ez a játék. -
zizzenet #231 Na, ez érdekelne, milyen újításokról tudtok. -
#230 Ezek a screenshotok simán elmennek windows háttérnek is. Egyszerűen hihetetlen ez a grafika... Bár annakidején aoe2 re is ezt mondtam. Nagyon várom már ezt a játékot, azt hiszem egyértelmű, hogy megb*sz minden más stratégiát. Az ingame moviekat nem akarom elhinni :) -
Thanatos #229 ez persze szigoruan szvsz :) -
Thanatos #228 figy ha már nagyon más lenne nem lenne aoe, a név emg mint modntad amugy is eladja szal bukás tuti nem lesz újitani meg azért nem fognak mert akkor már nem lenne egyrészt aoe, és rise of nation is lehet azért nem lett siekres mert egy két újitás nem volt annyir aeltalált..., szal szvsz nem is mernek nagyon nagyon újitani meg nem is akarnak, a kis úújitások emg még beleférnek szvsz elsznek és de pont azok akik nehezményezik hogy nicsn újitás szvsz észre se fogják őket venni :) -
#227 én ennél azért több újításról tudok. és remélem, nem igazolódnak be félelmeid, mindenesetre hamarosan kiderül : -D -
zizzenet #226 Best-Selling... annó. Nem tudom, manapság hosszú távon mennyire lenne sikeres ilyen játékmenettel. A Rise of Nations is erre a játéktípusra, a régi AoE rendszerére épített, de igen erőteljesen felújította a műfajt, meglehetősen innovatív játék volt - mégsem lett annyira népszerű. Mondjuk az AoE III eleve forral indul, a neve miatt. Ehhez beszerezték még a Havoc védjegyet is, tehát kétszeresen jól cseng a név. -
#225 sztem nem.
de emiatt "Best-Selling". -
zizzenet #224 Lehet, renitens vagyok, de az in-game videókat látván aggodalmaim vannak. Félek, hogy nagyon hasonló játékmenete lesz, mint a sorozat korábbi tagjainak, "csupán" felturbózzák a grafikát, beraknak egy fizikai motort, ami inkább csak szórakoztatóbbá teszi a játékot, és megbolondítják az "anyaváros" fogalmával. Vagyis szép új köntösben a régi, térképen szaladgálós, favágós-kőgyűjtős-aranyásós-vállon cipelős, félkaréjban épületet lövöldözős homokozó lesz. Avagy tévednék? -
#223 nem, de egy játéknak elsősorban szerintem a hangulata számít, na meg a játékélmény, és ennek a sorozatnak ez nem kicsi : - D
-
#222 Én csak a kettőt szerettem de azt nagyon, még most is jáccok vele pedig már nem mai dologról van szó. -
#221 állat lesz, már az első kettőt is imádtam. -
#220 Van pár új ingame screen az 576.hu-n. -
#219 Az oldalon 9 új is van, még nem néztem meg, a 3 új egyezik-e ezekkel vagy tényleg új. -
#218 3 új gameplay vid -
Kikoki #217 Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#216 Idén ősszel vagy előbb, ha tartják a szavukat. -
#215 Kb Mikorra várható?
-
Takezó #214 itt nézz utána.. -
Kikoki #213 Ja bocs a 2 höz. -
Takezó #212 ööö, még nem jött ki a gém, sazl még nem :d -
Kikoki #211 Nem tud valaki No cd-t???????????????????????????? -
#210 Köszi. -
#209 #203
de ha az nem jó, csinálhatok másikat is. -