1686
Tetoválás, testmódosítás
  • Csibusz
    kezd azért idegesíteni és csak kedden megyek a tattooshoz:( Mondja valaki hogy ez tök normális:'(
  • Csibusz
    Amugy maga a tattoo az első napokban kelthet olyan érzést hogy száraz lenne??
  • Csibusz
    Értem, én és beszélni is fognak MAJD meglátod:) de csak hétfőn, addig is legyen meg benned a kíváncsiság:P

Am neked milyen tetkód/tekóid vannak?
  • prezi
    Csibe. :)

Én nem mondok semmit, a képek beszéljenek magukért :D
  • Csibusz
    Meg azért mégse ugyanaz a dolog, mert mindig más minden testrésznél. Szal kar,lapocka,derék..mindegyiknél más-más sztem.
  • Csibusz
    most nem otthon vagyok:) De ha majd otthon leszek az pedig pontosan Hétfőn lesz:) Akkor majd felrakom mind2. Rendben?:) De szerintem mondjuk az azért normális, ha két napos a tetto hogy még fáj meg ugye domborúúúú:p És nagyon merem remélni, hogy szerinted is:) IGAZ xD ???
  • prezi
    nekem már megvan 1 éve csak a sok nap kifakította :D

apropo. linkelj képeket sajátról :)
  • Csibusz
    na jó a túlzás elkerülése érdekében 2 hét legyen a begyógyulásnak az ideje:) Nehogy kapjak egy leszúrást:)
  • Csibusz
    igen, de épp ezért nem is megyek kb 1 hónapig szoliba meg ilyenek, mert az nem kell a tattoo-nak:) de attol még nem kell átüttetni, mert meg kell várni, hogy begyógyuljon:) és az legalább egy hónap:)
  • prezi
    ugyanilyen az enyém is annyi, hogy kicsit érzéketlen a tetkó felületén a bőr, de nem para... voltam balcsin, lebarnultam mint állat, idén nyárra át kellene üttetni, csak utánna megint hogy barnulok :\
  • Csibusz
    nem foglalkoztam vele se túl sokat se túl keveset.Naponta 3x bekentem és annyi. de egyáltalán nem sebes meg semmi, csak eggyelőre kicsit dombor, de az azért van,mert friss a tattoo
  • prezi
    át kell üttetni, akkor újra kiheggesedik a bőr és ujra begyogyul. nem lesz para vele. csak akkor lehet túl sokat vagy túl keveset foglalkoztál vele.
  • Csibusz
    azt tudom Peti (tattoos srác) is mondta:) Azért köszi:) de remélem a derekamon azért nem fog "dombormű" maradni:P
  • predator1982
    nekem eleve sebesedett mindegyik, amúgy meg érdekes, mert három tatkóm van, és a vállamon lévő lett olyan mint neked, domboros, és az a vicc, hogy az olyan is maradt:DD nem rossz, viszont ami a lábamon van, az elég rendessen vedlett, le lehetett húzni róla a bőrt, de semmi baja sem lett, élénk ahogy kell, szerintem nem kell félned, de általában a tetkósok garanciát vállalnak, ha esetleg kifakul amikor begyógyult, kutya kötelessége átütni neked.
  • Csibusz
    Sziasztok lenne egy kérdésem:) 2 éve csináltattam kb. a bal lapockámra egy pillangót, és hát eléggé régen volt, és felejtettem:) és most csináltattam egy nonfit a derekamra. Az lenne a kérdésem, de ha lehet csak az válaszóljon, akinek van tapasztalata. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ugye most lb 2 napos a tatto, normális az hogy ugy érzem mintha nem is a bőrömön lenne?? Szóval mintha egy dombormű lenne:P És kicsit száraznak is érzem, nincs most bepanten ezért anyumnak a bőrgyógyászati kenőcsét használom(de 100%, hogy ez is yoo, szóval ezzel nincs baj) csak félek hogy sebesedne vagy hogy levállik a tattoo. Köszi a választ előre is:)
  • prezi
    dehogyis, ugyanolyan mint a többi csak uv-s
  • predator1982
    jjéééé, én nem is tudtam, hogy van ilyen...
  • GhostRider1 #265
    Jóóó is az Nekem volt 1 Hayabusám csak a nyáron eladtam és helyette lett 1 GSX-R 1000 K6
  • Attila8805
    Kértem árajánlatot egy miskolci szalontól és azt írták hogy 1 10-es körül lesz.
  • Attila8805
    Még egy kérdés.
    Szerintetek az UV-s tetoválás lányos?:-)
  • Attila8805
    Kedvenc motorom és örökre az is marad de ha esetleg mégse akkor meg azt mondom hogy ez a sólyom japán írással.
  • GhostRider1 #261
    Miért a HAYABUSA jelét akarod magadra varratni?
  • Attila8805
    Legközelebb Miskolcon van normális szalon.
    Nem is akarok spórolni mert ez 1 életre szól.
  • gabr
    Szar helyen igen 5e... inkább valami profihoz mennyél, nem hiszem, hogy ezen kellene sporolni pár ezeret...
  • Attila8805
    Az nemis sok.
  • predator1982
    sztem max ötezer
  • Attila8805
    ja és feket-fehérben.
  • Attila8805
    Hali mindenkinek!
    Ezt a motívumot
    szeretném a mellkasom baloldalára tetováltatni kb. 10*10-es méretben.
    Ez árban mennyit kóstál?
  • bcrics
  • Timikecuncika
    ez is egyfajta önkritika... de az igazság objektív dolog
  • GhostRider1 #252
    finish the full arm
  • GhostRider1 #251
    ... vááá holnap...
  • gabr
    Én tökéletes vagyok!
  • Timikecuncika
    Először kezd az önkritikával és csak azután kritizálj másokat! ... de meg kell hagyni, tetszett a megjegyzésed : )
  • gabr
    Aha, pont ezt te mondod, aki simán elindulhatna a következő nagy fogyásban? Ne röhögtess, cuncika puncika?!
  • bcrics
  • Timikecuncika
    nincs tetóválásom, esetleg tetoválásom... amúgy meg nem biztos, hogy a méret a lényeg... de ezt pont egy pasinak magyarázzam el? Ne röhögtess : P
  • Timikecuncika
    a magyar nyelv eléggé változatos ez tény. imádom az emberek asszociációit, de vonatkoztassunk el a szexualitástól : )
  • Timikecuncika
    köszönöm
  • predator1982
    miért szted mi a kurva nagy tetkó???