1686
Tetoválás, testmódosítás
  • bcrics
    engem amikor varrtak ez ment főleg...
  • FlyHigh
    Megjön a f@sza idő, akkor én is átüttetem, legyen atom fekete.
  • Pretorian
    Nekem is három van, de ezek közül kettő át lesz ütve idén.
  • Pretorian
    Szóltam egyszer. Szóltam mégegyszer. Te tudod. Csá! :D
  • FlyHigh
    :D:D
  • FlyHigh
    Nekem egy.:D
  • predator1982
    nekem három van...
  • predator1982
    jééé, tetkós totyik:D
  • gabr
    Mondom, te csak szopj tovább!
  • Pretorian
    Rossz fát hugyoztál le kisfiam, vigyázz mert jön a ban!
  • gabr
    "Húzz már innen a faszba a gyökér megjegyzéseiddel drágaszéptestvérem. :)"

Te csak szopj tovább!
  • bcrics
    Illetve közel áll vkihez??
  • bcrics
    Tözsi témákat szereti vki???ILyenre gondoltam::
  • Hajnalcat
    Uh, de gyönyörű! Ilyet én is akarok....
  • bcrics
    :)) az se rossz::nekem a seregben csinálta a srác..a körletben épp dísszemléhez vagy miaszarhoz készültünk épp..:)))így sietni is kellet:))..meghát ugye a megivott pia se kedvezzet annak hogy monnyuk a Sixtusi kápolna sikerüljön a vállamra:::):))
  • Pretorian
    :) Nekem amikor az elsőt csinálták anno dacuma, tök másnapos voltam, vérzett is mint az állat...de legalább a tetováló srác józan volt... :)
  • Pretorian
    Húzz már innen a faszba a gyökér megjegyzéseiddel drágaszéptestvérem. :)
  • bcrics
    link
  • bcrics
    Elcsesszett tattoo nálam is virít::OO

Szal a rumot csak módjával mikor nekiültök varratni,,és nem árt ha a tetováló srác is biztos És Józan fejjel lát neki:)))..na hát ugyis mindenki a maga kárán tanul..lesz ezen még mit dolgozni:)
    Meghát a katonaságnál ez a "trendy" haha
  • prezi
    lol... mindenki azt varat magára ami neki tetszik! nem rajtad van, szal tartsd tiszteletben :)
  • gabr
    Te sem vagy semmi, ezzel a hattyuval, vagymivel! :D Ezt bámulta a partnerted, mikor benned van? :D :D
  • gabr
    Hát öregem! :D Ez így olyan, mitha éppen szopni készülne a srác! Szép leszel a strandon, tuti beizgulnak majd rád a buzikák! :D :D
  • bcrics
    vagy inkább mégicsak így!!!!Jó kis tömény negatív..sztem
  • Pretorian
    Aha, aha :) Csak a mikrofonba és a zsinórba kéne kicsit belerajzolni, mert így nem elég egyértelmű, hogy énekel a srác...
    És mellé odavésni gót fonttal, hogy "Name your God and Bleed the Freak"...
  • Trisztin

valahogy így???
  • Pretorian
    Itt a Staley-portré, persze felirat nélkül szeretném...csak nem tudom, hogy hogyan nézne ki így fekete alapon fehérrel...inverz színekkel kéne igazából...

• Pretorian
    Én is hallottam valami lolságot, hogy a Kriminálisban volt anno, hogy az ember bement a szalonba, katalógusból sorszám alapján választott, és a kívánt minta helyett véletlenül Lehel hűtőgépet varrtak a hátára...aztán ő meg cserébe jól megölte a tattúmájsztert...hogy ez mennyire igaz, azt nemtom, mindenesetre elég röhejes... :D
  • prezi
    én mostanság fogom átüttetni az enyém... csak várok amig lengébb öltözett kellesz :D
  • zero_cool51
    Szép a tetkó Trisz :)
  • bcrics
    helyes..a világból ki lehet üldözni evvel a szerepjátékos baromságokkal...monnyuk 1 spanomnak a hátára van varrva vmelyik kicseszett vámpírklán..erre mondják hogy cukor:)))

Hajdúhadházon pedig Zanussi hűtőt tetoválnak az emberre..komolyan:)
  • Trisztin
    ANKH

inkább... bár a kamarilla jele tényleg szép,azért egy szerepjátékos szimbolumot mégse tetováltatnék magamra ...
  • bcrics
    szép...én most készülök befejeztetni az enyémet...
  • bcrics

• Trisztin

nekem pedig ez van a hátamon :) holnap lesz 1 hete :)
  • sharpwrz
    Sziasztok!
    Nekem ez van a lapockámon:

Ez van a jobb alkaromon:

És még van egy Nonfi a bal vállamon is, de azt átakarom majd üttetni, mert így utólag már nem tetszik a minta...
  • Trisztin

hát mivel ez a címer,mit szólnál,ha így nézne ki???:)
  • oreg21
    üdv!!
    Barca címert szeretnék magamra varratni, ha vkinek esetleg van vmi ötlete h mien legyen az irjon!!!
    THX
  • Trisztin
    én ma megyek tetováltatni... egy kicsit be is vagyo tojva miatta... ez lesz az első tetoválásom, a nyakamra tervezem hátra :) majd ha olyan állapotban lesz megmutatom ...
  • Pretorian
    Meg van egy jóóó Vaskeresztem a jobb vállamon, és egy gót szedésű Bundeswehr-felirat a mellemen, a kereszt köré rózsákat akarok, a feliratot pedig szintén el akarom takartatni...
  • Pretorian
    Én ezt fogom felhegesztetni, csak más fonttal:

A bal vállamra. A jobb alkaromon meg van egy skorpió 6 éve, azt már nagyon el akarom tüntetni, oda egy Layne Staley-portrét tervezek...