1686
Tetoválás, testmódosítás
-
bcrics #202 engem amikor varrtak ez ment főleg... -
Megjön a f@sza idő, akkor én is átüttetem, legyen atom fekete. -
Nekem is három van, de ezek közül kettő át lesz ütve idén. -
Szóltam egyszer. Szóltam mégegyszer. Te tudod. Csá! :D -
:D:D -
Nekem egy.:D -
nekem három van... -
jééé, tetkós totyik:D -
gabr #194 Mondom, te csak szopj tovább! -
Rossz fát hugyoztál le kisfiam, vigyázz mert jön a ban!
-
gabr #192 "Húzz már innen a faszba a gyökér megjegyzéseiddel drágaszéptestvérem. :)"
Te csak szopj tovább! -
bcrics #191 Illetve közel áll vkihez?? -
bcrics #190 Tözsi témákat szereti vki???ILyenre gondoltam::
-
Hajnalcat #189 Uh, de gyönyörű! 
Ilyet én is akarok....
-
bcrics #188 :)) az se rossz::nekem a seregben csinálta a srác..a körletben épp dísszemléhez vagy miaszarhoz készültünk épp..:)))így sietni is kellet:))..meghát ugye a megivott pia se kedvezzet annak hogy monnyuk a Sixtusi kápolna sikerüljön a vállamra:::) :))
-
:) Nekem amikor az elsőt csinálták anno dacuma, tök másnapos voltam, vérzett is mint az állat...de legalább a tetováló srác józan volt... :) -
Húzz már innen a faszba a gyökér megjegyzéseiddel drágaszéptestvérem. :) -
bcrics #185 link -
bcrics #184 Elcsesszett tattoo nálam is virít::OO
Szal a rumot csak módjával mikor nekiültök varratni,,és nem árt ha a tetováló srác is biztos És Józan fejjel lát neki:)))..na hát ugyis mindenki a maga kárán tanul..lesz ezen még mit dolgozni:)
Meghát a katonaságnál ez a "trendy" haha -
lol... mindenki azt varat magára ami neki tetszik! nem rajtad van, szal tartsd tiszteletben :) -
gabr #182 Te sem vagy semmi, ezzel a hattyuval, vagymivel! :D Ezt bámulta a partnerted, mikor benned van? :D :D -
gabr #181 Hát öregem! :D Ez így olyan, mitha éppen szopni készülne a srác! Szép leszel a strandon, tuti beizgulnak majd rád a buzikák! :D :D -
bcrics #180 vagy inkább mégicsak így!!!!Jó kis tömény negatív..sztem -
Aha, aha :) Csak a mikrofonba és a zsinórba kéne kicsit belerajzolni, mert így nem elég egyértelmű, hogy énekel a srác...
És mellé odavésni gót fonttal, hogy "Name your God and Bleed the Freak"... -
valahogy így??? -
Itt a Staley-portré, persze felirat nélkül szeretném...csak nem tudom, hogy hogyan nézne ki így fekete alapon fehérrel...inverz színekkel kéne igazából...
-
Én is hallottam valami lolságot, hogy a Kriminálisban volt anno, hogy az ember bement a szalonba, katalógusból sorszám alapján választott, és a kívánt minta helyett véletlenül Lehel hűtőgépet varrtak a hátára...aztán ő meg cserébe jól megölte a tattúmájsztert...hogy ez mennyire igaz, azt nemtom, mindenesetre elég röhejes... :D -
én mostanság fogom átüttetni az enyém... csak várok amig lengébb öltözett kellesz :D -
zero_cool51 #174 Szép a tetkó Trisz :) -
bcrics #173 helyes..a világból ki lehet üldözni evvel a szerepjátékos baromságokkal...monnyuk 1 spanomnak a hátára van varrva vmelyik kicseszett vámpírklán..erre mondják hogy cukor:)))
Hajdúhadházon pedig Zanussi hűtőt tetoválnak az emberre..komolyan:) -
ANKH
inkább... bár a kamarilla jele tényleg szép,azért egy szerepjátékos szimbolumot mégse tetováltatnék magamra ...
-
bcrics #171 szép...én most készülök befejeztetni az enyémet... -
bcrics #170
-
nekem pedig ez van a hátamon :) holnap lesz 1 hete :) -
Sziasztok!
Nekem ez van a lapockámon:
Ez van a jobb alkaromon:
És még van egy Nonfi a bal vállamon is, de azt átakarom majd üttetni, mert így utólag már nem tetszik a minta... -
hát mivel ez a címer,mit szólnál,ha így nézne ki???:) -
oreg21 #166 üdv!!
Barca címert szeretnék magamra varratni, ha vkinek esetleg van vmi ötlete h mien legyen az irjon!!!
THX -
én ma megyek tetováltatni... egy kicsit be is vagyo tojva miatta... ez lesz az első tetoválásom, a nyakamra tervezem hátra :) majd ha olyan állapotban lesz megmutatom ... -
Meg van egy jóóó Vaskeresztem a jobb vállamon, és egy gót szedésű Bundeswehr-felirat a mellemen, a kereszt köré rózsákat akarok, a feliratot pedig szintén el akarom takartatni... -
Én ezt fogom felhegesztetni, csak más fonttal:
A bal vállamra. A jobb alkaromon meg van egy skorpió 6 éve, azt már nagyon el akarom tüntetni, oda egy Layne Staley-portrét tervezek...
:))