1686
Tetoválás, testmódosítás
  • gabr
    Semennyire, nem is érzed! Idióta!
  • kakaoskalacs
    ujj tetovalas mennyire fajdalmas? :D
  • prezi
    400.
  • prezi
    de már mondhatjuk rá hogy normálisan fórumozik :D
  • Krezga
    Ne gyilkoljátok egymást:)
    Semmi rossz nincs abban, ha valaki háznál dolgozik, attól még ugyanúgy lehet, steril, és érthet is a dolgához.
  • gabr
    "Sajnos csak a nappaliban feküdtem a kanapén -.-"
    "csumi."

Jó lehet a delfin tetkód! :D :D
  • prezi
    te valami bantunéger törzs tagja lehetsz ha ezt így képzeled... :D
    A srácot annyi választja el a szalontol, hogy nincs pénze fenntartani egy üzlethelységet. Attol függetlenül ért a dolgához, nagyon jol rajrol, eddigi pénzét erre költötte, import német-tintát használ és minden varrásnál steril tű-hegyet.
    Sajnos csak a nappaliban feküdtem a kanapén -.-
    De te inkább menj szalonba ha ennyire féted a kis metroszekszuális bőrödet :DDDDd
    Feltettek egy kérdést, ment rá a válasz.. nemtudom hol látsz itt villogást, lehet káprázik a szemed. Ha nem tudsz fórumozni mert retardált vagy, az nem a mi problémánk lesz!
    csumi.

• GhostRider1 #395
    Tuti hogy semmilyen tattooja sincs, csak itt veri a nyálát...
  • Attila8805
    Mi van te vagy az sg fikagyára vagy mi a faszom?
    Húzzál a gecibe ha csak beszólni tudsz mindenkinek!
  • gabr
    Szerinted mégis, milyen higéniás állapotok lehetnek egy házhoz menő tetkósnál? Olyan alap dolgokat tisztában vagy, hogy milyen tinta van a böröd alatt, honnan való? Vagy a tű amivel készítette fertötlenitve volt? És még sorolhatnám!

Elég igénytelen ember vagy, és az a legrosszabb, hogy ezzel még villogsz is mint egy rendőrlámpa!

Attila

Talán ha kicsit elgondolkoznál, észre vennéd miért nem akarnak veled foglalkozni! A hülyegyerekeket már az első pillanatban ki lehet szürni!
  • prezi
    nagyon POZITIV a hozzáállásod, mondták már ?! ;)
  • Attila8805
    Nekem is az lesz már tesóm intézi:D
  • gabr
    Azért én egy écccc teszre elmennék a helyedben, barátom!
  • prezi
    én háznál csináltam, miskolcon, minden oké :D
  • Attila8805
    Ez érdekes.
    És ezt miből szűri le?
    Amúgy egy másik mikolci szalonnál is rákérdeztem ők csak Május közepéig vannak betáblázva.:D
  • gabr
    "telítődve vannak"

Kamu! Valszeg nem vagy nekik szimpi.
  • Attila8805
    Hali.
    Tud valaki nekem ajánlani tetoválószalont Debrecenben Miskolcon vagy Nyíregyházán?
    A miskolci Swtatto nem jó mert júniusig telítődve vannak.
  • Csibusz
    Én tényleg nem értem, hogy 17 évesen miért kéne babázni meg ilyenek xD
    egy év és befejezem a középsulit is, nem értem. vagy csak én nem veszem a poént xD
  • bcrics
    neharagudjál rám teljesen igazad van..már az anyósülésen is ülhetsz autóban:DD,,,egyébként pedig finoman avval a motorrral..mérnem babázol mint a többi rendes lány?:DDd
  • Csibusz
    nem 16 vagyok:D hanem 17 de ezt már leírtam és 125-re simán letehetem a jogsit:) És minek gyűjtsek deszkára:P az már volt:P meg BMX is:)
    Meg ha a 14 éves kis majmok már robogón ülnek, akkor én is már motorozhatok:)
  • extramagascsaj
    én kérek elnézést...rossz a szemem akkor :/
  • Hajnalcat
    pedig simán kiolvasható....és tetszik a betűtípus nekem.
  • bcrics
    áá,, a motorozás és a tattoo kéz a kézben ...mm jegyben járnak ugyhogy semmi pánik:DD.,..én inkább 16 évesen még gördeszkára gyűjtenék:DDD
  • Csibusz
    jáj szegény moci, hát igen =P
    Nekem majd lesz most ha minden igaz találtam munkahelyet is, és akkor gyűjtögetek:)
    Na jóó ne OFFoljunk:P
  • bcrics
    áhhh,,nincs ..nem tudok motorozni:DD,,csak minden más ami körülveszi,,a hideg sör,,nagymellű pucér csajok,,vizepolóverseny,,elhagyod minden cuccod ki találja meg hamarabb..

motort még régen próbáltam ,,1 simsonon:DDD,,de haver azóta sew áll velem szóba:DDD..kicsit,,hogy monnyam,,nem rendeltetés szerűen használtam és kicsit megkárosodott.öszetört:DD
  • Csibusz
    na te is szereted a motorokat?:)
    Van is?
  • bcrics
    inkább igyál egyet..nemsokáá jönnek a motoros találkozók arrra fitt kell hogy legyen a szervezet:DD
  • extramagascsaj
    ám legyen...
  • Csibusz
    Szerintem meg igen xD
    Jól látható:P
    Ízlések és pofonok:P
  • extramagascsaj
    Akkor elég gagyi ez a betűtípus...nem lehet kibogozni :D
  • Csibusz
    Nem (=
    Az szerepel Csibe
  • extramagascsaj
    jól látom, h a logódban az szerepel: "Béjbe"?
  • Csibusz
    nem veled csinálja.. láthatlanba dumál.. győződjön meg az igazáról utána írogasson
  • bcrics
    nyugodj má' le bazzeg!!!:)
  • Csibusz
    ja majd jön az hogy: "az hol szép köldök, mert eltakarja a piercing..." de már nem érdekel xD
  • Csibusz
    Hallod, tegyél már fel magadról egy db képet ha ekkora szád van xD
    Nem tudom mit ugrálsz basszus ennyi ideig ezeken xD
    Bármit mondasz elnem hiszem hogy te felnőtt férfi lennél...
    én vagyok a tinilány, mikor te nem bírsz leállni kész röhej vagy, de egy db képet nem mersz megmutatni felrakni vagy bármit is csinálni, csak a pofázás megy de az nagyon. Minek vagy itt?? Van egyáltalán tetoválásod? A nagy L betűn kívül a homlokodon?...
    Tudom most jön, hogy jjajj de beszóltam meg ilyenek... Neked sincsenek yoobb hozzászólásaid, szóval elhallgathatnál már... Nézd meg a szép köldök topicot... ott van a hasam ha látni akarod... Aztán már tényleg nem érdekel ha méág azt sem hiszed el...
  • bcrics
    Hónalj alá,,,az ajkaid belső felére,,,,a szemlebenyre
  • gabr
    Mint a te uszógumijaid, mi?
  • Csibusz
    Ne aggódj olvass vissza, és meglátod hogy legalább már 10hsz azzal tellik el hogy értelmetlen megjegyzéseket tesz:) Nem kell figyelni rá:) Ő itt sincs:)
  • extramagascsaj
    na ezt én sem értem