Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2007. máj. 04. 20:09 | privát | válasz erre | #508
Nem jó részegen tetováltatni... én 4 évig terveztem, míg rám került az elsõ tetoválásom...Egy nonfi a mellemre...De nem ezt teveztem. Szépnek szép, de rég megbántam, hogy ott van. Bár én nem részeg voltam, hanem szerelmes. A szerelem elmúlt, a tetkó megmaradt.:S
A második tetoválásom egy sas. Arra vágytam 6 évig. És azt nem bántam meg. 😊
Válasz 'bcrics' üzenetére (#507)
és tudom hogy neked is van->te nem akarod betenni????
fúrja az oldalam a kívácsiság milyen lehet!!!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
igaz ez még nincs kész!!
Nyíregyházán készültek!!
A képek minõségéért bocs,most löttem a kis webkamerával!!
Illetve van még 1 borsó,paradicsompalánta is!!
ti tudtok beküldeni saját tetoválást,????
Ma 3 hetes a tetkóm, nagyon gyorsan gyógyult (6 nap).
Mehetek már vele szoláriumba?
Köszi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
nekem pl azért nincs még mert elképzelésem lenne, de nem találtam meg a megfelelõ mintát ... rajzolni + nem tudok olyan profin.
rengeteg (kb 350) mintám van celtic, és tribal stílusban és kb 20 állatos (fekete-fehér) ... csak nem az én világom. bár van benne ami nagyon tetszik, és lehet h 2. tetkónak fel is dobatnám.
dobok 1 képet a tribal-ból, aztán ha akarjátok lehet szó továbbiakról is. egyszer majdcsak megcsinálok belõlük 1 galériát 😄
ez mellkason, v háton lenne szép, de nekem felkarra kellene tigris.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
szeretem õket D:
http://thenamelessphoto.com/
nemtud valaki pesten olyan helyet ahol hennával(?) csinálják a tetkót?
vagy minden szalonban van ilyen funkció?
egy ilyen tetkón gondolkodom erõsen. ez kb mennyibe kerülhet?

http://thenamelessphoto.com/
Akarok csináltatni egy tribalt a vádlimra, de nem találok megfelelõ infokat, hogy melyik minta mit is jelent. Tudnátok segíteni ilyen oldallal, hogy hova van leírva, milyen szimbólum mit jelent?
Kb milyen árban van egy vádli be"festése"?
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
Nekem a jobb karom a galériámban😊 a bal meg most készül még kb 2 hét mire elkészül. Valaki írta hogy nem talál normális sárkányt, szóljon esetleg tudok neki segíteni, csak kicsit változtatni kell rajta mert az van rajtam is 2szer😊))) Árakról nem beszélek mert nekem más árkategóriában készült, de azt aki csinálta mindenkinek ajánlani tudom😊))) Majd ha kész lessz a bal karom felteszem azt is.
Üdv
Ha egy idõ után nem tetszik a tetkóm?
Na az már szar ügy...
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
es mifele tetkod van ?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kicsit magas most ez nekem. :>

szerintem meg az hülye aki pl Buffalo cipõt húz a lábára
szal...