1686
Tetoválás, testmódosítás
-
Azt se tudod hány éves /=)
És hogy jön ide a gyerek?? -
extramagascsaj #361 pfff...köszi...de ahhoz még fiatal vagyok...és nincs hozzá pasi se :D -
gabr #360 Felejsd el... nem neked való ez a dolog! Inkább szülj gyereket! -
Ujjackák közé:P -
extramagascsaj #358 hova gondoltad? -
bcrics #357 énemis oda gondoltam bazz:))),,tudtam én hogy sexmániás vayg:DDD -
extramagascsaj #356 bátor, de azért ööö...túúúúl intim helyre csak nem szeretném :D -
bcrics #355 "Olyan helyre kellene, ahol nem látja senki"..hát ha nagyon bátor vagy akkor volna 1 tippem:DD -
Tarkódra:P
Na yoo nem :P
Hát nem tudom, ez olyan unisex dolog, de én mégse csinálnék (bocsi ez csak egy egyéni vélemény =) nehogy magadra vedd)
Ha már csináltatsz akkor, boka, vagy pl a hüvelykujjadnál... nemtudom -
extramagascsaj #353 sziasztok! Én is tépelődök a dolgon...én római számokkal akarom magamra tetováltatni a születési dátumom...de nem tudom hova lenne jó?!
Olyan helyre kellene, ahol nem látja senki...de ha öreg, fonnyadt nénike leszek...akkor sem lesz túl undorító. Ötlet?
-
durca
-
bcrics #351 2003-'04ban Nyíregyházán a Rebells Tattoban Készült... -
bcrics #350 -
Igen tök irigy rád iq-harcos:)
Na amugy hol van mindeki másnak a tattoo-ja;)?
ne csak engem oltsanak már:)
-
gabr #348 Írigy vagy rám, mi? -
idióta neked anyád aki megcsinált bazz, hogy te még mindig itt tartasz, ha ennyire kivagy ettől a témától, tényleg eltakarodhatnál már a jó büdös francba... -
xD -
gabr #345 Ja, eszméleten irigy vagyok rá! Te idiota barom! -
Ígyvan (=
Végre egy okos hsz :) -
ááá nem érdemes törődni vele, irigykedik a tetkódra:DDD amúgy meg hogy összegezzünk egyet, minden ember más, mindenkinek más tetszik azt annyi...nem? fiúk lányok?:DDD -
(= yoo, de akkor legalább nem lenne ez a sok vita... az Úszógumik miatt xD -
dehogyis, mert én kértem. =) -
Istenkém:) Az egészet le kéne zárni, komolyan mondom visszamegyek a múltba, és kitörlöm azt a két képet:) -
de még mindig nem tudjuk hogy gáborunknak milyen tetoválása van.
csak hogy a témánál maradjunk végre -
poén ? ezt a gyenge utalást te poénnak nevezed ? ja, akkor öblíthetsz, nagyot mondtál :D -
Könyörgöm hagyjuk már ezt a Tinicsaj szöveget xD
Te meg akkor vén farok vagy azt annyi xD
Téma lezárva..
Hagyjuk már az úszógumikat, meg a diétát:)
Higgy amit akarsz, mások tudnak amit tudnak:) -
gabr #336 Nem kell belepofázni kispatak, főleg ha nem érted a poént! Azért arra nem lennék büszke, hogy egy tinicsajnak több az IQ-ja mint neked, mert ő legalább megérti a poént... -
képt, valami YÓféle "lángféleséget" nem tudtok? lábamra akarom bokám fölé körbe mer van ott egy régi szar és el kéne takarni valamivel, tehát képt.! vagy más ötletet, KÉPT! -
23 centire van a szád a seggedtől ? -
A tökéletessék csúcsa nem a f@rk@dnál kezdődik... -
xD na itt a gond, Te mindent csak Szex mögé teszel:D És amúgy is mivel tudnád ezt bizonyítani xD
Kb sehogy:) De nem is érdekel:)
-
gabr #331 "Amúgy te a tökéletesség csúcspontja vagy??:)"
23cm... ;) -
És a discos csávok xD
Soha nem a zenei műfaj alapján választom, hogy ki legyen a barátom:) -
Szerintem semminek se mond ellent:) De te tudod:)
És ha a gép elött ülésről van szó :)
Mivel a szakmám irodai aszisztens lesz, így én is iskolába mindig gép elött ülök, és gépelek, szöveget szerkesztek, és ügyvitelt tanulok, levelezést... Szóval nem kell kapálózni:)
Tinicsaj:D:D Ez annyira vicces:) Mert érdekes "Tinicsaj" létemre nem szoktam így belekötni emberekbe mint te (érett felnőt férfi)

Amúgy te a tökéletesség csúcspontja vagy??:)
Igen van barátom neki tetszek ez a fontos... Miért neked mi a fontos, hogy a párodnak tetszél, vagy hogy az egész világnak?? Én nem vagyok egoista, így megelékszek a párom véleményével is:) -
gabr #328 "Egy deka úszógumi nincs rajtam =)"
Az internet te van hazug emberekkel... te vagy az egyik! Bár, mi a fenét vár az ember egy tinicsajtól?
"A másik, hogy biztos vagyok benne, hogy egy kis kocka vagy és otthon ülsz egész nap a gép elött, hogy ennyire időd van kommentálni:)"
Ez részben igaz. Otthon is, és munkahelyen is a gép elött ülök. És? Az, hogy neked kis fruska létedre a discós csávókák jönnek be? Jaj, de nagyon belémrugtál! Fáj!
"Van barátom, neki tetszek nekem meg ez a FONTOS :) nem az, hogy TE mit mondasz:)"
Értem, ez kicsit ellent mondd a "Egy deka úszógumi nincs rajtam" dolognak. -
bcrics #327 személy szerint a te alkatodú nőket kedvelem igazán,,,...ugyhogy cékla hízzál csak tovább:DD...horgászni nem igazán szoktam így a csontikat sem kedvelem:)) -
Azért érdekes:) Már nem beszél semmit, a mi kis "Kritikusunk" =) -
hát köszi, de mostanában szedtem fel pár kgot, elég hajlamos vagyok a hizásra sajnos -
A képeken szerintem nem látni amik kint vannak neked:) -
rajtam van felesleg, de azért próbálok ellene tenni...