1686
Tetoválás, testmódosítás
-
Görög ábc ott van benn a függvénytáblázatba... ha neked nincs, akkor a szüleidnek biztos van -
Takezó #121 ólatin betűk?:D -
nem tud valaki olyan oldalt ahol ógörög vagy ólatin betűk vannak és a jelentésük is
ne a gogle küldjetek
kössz -
Ez a te szobád? Tetszik!
-
Ma vagyok, max 6ig. Siess, ha dumcsizni szeretnél... És a gépem is haldoklik, úgyhogy nem tom, meddig bírja. :S -
Falon sem rossz. Én a kézfejemre csináltattam, igaz hennával, és igaz pár jó öreg "varázsigével" kiegészítve. Nem taadom a Hellszingből ihletett meg Alucard nagyúr :D -
bcrics #116
nálam van 1 szép pentagramm, igaz csak a falon eheh
-
bcrics #115 ma leszel netközelben????? -
Lábra gondoltam, rövidnaciba látszana. -
mármint Converse, bocsi!:D -
nem-nem, ugyan az ami a covnverse logoja csak nincs kör körülötte:) -
Egy haverom a köldökére csináltatta... És annak mutatja meg, akinek akarja. :) -
bcrics #110 pentagramm??? -
Én egy teli fekete 5 ágú csillagot szeretnék(teltebb verziót), csak még azt kell eldöntenem hogy hova, szeretném e mutogatni mindenkinek vagy nem. -
Jupíííí!:D -
ézsö szeretettel elárasztott szívárványos sütményeket majszolunk egésznap,mertö ettől tudunk f*sni meg ok*dni mindenféle csodás dolgokat!
-
hát iken,hiszen a köcsögbocsok élete ám csupán csak játék ézs mezse. 
[belépsz a köcsögbocsos krú™-ba,jelentkezel nálam privátban] -
Mily jó egyeseknek! Én délelőtt vizsgázok, délután melózok, este tanulok... köcsögbocs akarok lenníííí! Azt hogy kell? :) -
képzeld ma egésznap a szivárványos csúszdán döglöttem annyira kifáradtam,meg a csillagokat izs lekellett szednem égről felhőőmobillal csónakáztam végig a szivárványos folyon is.dehátö ez muszály,ez feladat,hiszen a köcsögbocsok gondos bocsok!:) -
Én meg buborékot büfögni. :D -
virágokat is tudok sz@rni!
-
Ok, én meg hányok bele nyilat.
-
ésö eddig nem kedveltelek sőt,de mostmár szeretlekésö hányok neked szivecskét izs,csak úgy szeretetből!
-
El is vártam. ;) -
jó,köszönöm,szépen mindenváágyam kielégült,és nem zaklatlak tovább köszönöm szépen!
-
Mostmáraztán legyünk naggggyon boldogok! :P -
hát ö megnézem^^ -
Olyan nincs, egéz énes van, jó lesz?
-
hátö ez így nem jó nekem,mivelö egész cicis képet kértem!
-
Mostmáraztán legyetek boldogok! :P -
örülök ésö kedves vagy! 
[az egész cici benne legyen^^] -
Ok, akkor majd a délután folyamán megoldom ezt a problémát, de jelenleg dolgozom, és nincs időm a mellemet fényképezgetni... Ja, és gép sincs a közelben, de legyetek nyugodtak, megoldja a kicsilány... :) -
"tisztességes" ??? :O
hátö nem kell túlbonyolítani csakö amelyik cicin van a tetolávázsö,azt a mellt lefényképez ésö ide felnyom,ennyi!
ésö amúgy sincs benne semmi,hiszen csakő egy fórumra teszed föl a melledről a képtö és amúgy isö mi már láttunk csecst máskor is... -
Tudom, de ha egyszer arról nincs tisztességes kép... Nem vagyok playboynyuszi!!! :P -
nekem szivárvány van a hasamon,hiszen minden köcsögbocsnak ilyen van!:|
[cicid érdekli...^^] -
Itt meglesheted... az van a hátamon.
A mellemről nem készült, csak pici, de azt is felrakhatom, ha naon akarod... -
Küldj priviben msn-t, és átnyomom ott. :) -
bcrics #85 itt 1 jó kis képfeltöltő!!!
KÉPFELTÖLTÉS -
bcrics #84 ne máár,így akarsz itthagyni?;) -
Nem bííírom, szerencsétlen vok én ehhez. :S