Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
És mellé odavésni gót fonttal, hogy "Name your God and Bleed the Freak"...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
valahogy így???
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Hajdúhadházon pedig Zanussi hûtõt tetoválnak az emberre..komolyan😊
inkább... bár a kamarilla jele tényleg szép,azért egy szerepjátékos szimbolumot mégse tetováltatnék magamra ... <#vigyor2>#vigyor2>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
nekem pedig ez van a hátamon 😊 holnap lesz 1 hete 😊
Nekem ez van a lapockámon:
Ez van a jobb alkaromon:
És még van egy Nonfi a bal vállamon is, de azt átakarom majd üttetni, mert így utólag már nem tetszik a minta...
...
hát mivel ez a címer,mit szólnál,ha így nézne ki???😊
Barca címert szeretnék magamra varratni, ha vkinek esetleg van vmi ötlete h mien legyen az irjon!!!
THX
A bal vállamra. A jobb alkaromon meg van egy skorpió 6 éve, azt már nagyon el akarom tüntetni, oda egy Layne Staley-portrét tervezek...
Bár én magamon nem tudok szines tetoválást elképzelni... 😞
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
És hát a deréktetoválást azért kétszer meggondolnám, ha most kéne mennem.
Szeretem a sárkányokat. A távolkeleti hitvilágban pozitív figurák energa-gerjesztõk.
Egy ideig (4-5 évig) filozgattam a helyen, de végül a bokámnál maradtam. Fájt amikor csinálták, de az egy órás szenvedés semmi volt ahoz képest, ami jött két hétig. egyrészt égetett, másrészt fürödni se volt egyszerû vele.
A következõ már gyorsabban jött a derekamon van:
Elsõ után fél évvel szereztem. Ez gyorsabban gyógyult. A tendencia itt meg is áll. Ennyi még dekoratív, de elég is. Csak bátorítani tudok mindenkit, ha megtalálta a szívének legkedvesebbet, akkor vágjon bele.
Ne etesd a trollt!
A mai, korszeû tetoválóstudiók nem foglalkoznak semmilyen fémszármazékos vacakkal! "Hozzáértõk" hsz-ebõl köszönjük elég volt! Akinek pedig nem éri meg "lusux" helyen készíteni a tetoválásat, annak úgy is kell!
Thrash \'Till Death
embléma eltüntetésével:
betûk nélkül, inkább a színekre koncentráva:

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Thrash \'Till Death
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én érdeklõdni szeretnék, legfõképpen olyantol várok információkat akinek a mellkasán van tetoválás. Lényegében a tüdõszûrésrõl lenne itt szó 😄
azt hallottam hogy a festékben lévõ fémeket a tüdõszûrõ sugárzása "kiszippantja" a testbõl és ez elég durva végeredményt eredményez. Nem akarok egybõl urban legendáknak bedõlni, egy tetovált egyént kérdeznék aki volt tüdõszûrõn 😄
Elõre is köszi !!!
Kenegetem neogranormonnal vékonyan, finoman leöblítem, mindig levegõn van, nem fekszem rá, figyelek rá h ne száradjon ki. Számomra viszont aggasztó, hogy egy-két helyen talán túlzottan sebes. Olvastam pár cikket erröl és valahol azt írták, hogy seb levállásával a festék is kieshet, szerintetek ez gyakran elõfordul?
Thrash \'Till Death
másik dolog amire érdemes odafigyelni, sztem az, h a tested elérte e (megközelítõleg) végleges formáját. ha nem akkor megintcsak felejthetõ a tetkó, bár csak ideiglenesen. ugyanis ha valaki még növekedésben van, akkor biztos lehet benne h a tetkója el fog torzulni. 17 - 18 évesen már az ember eléri a magasságának a végét, de szélességben még mindig fejlõdik (ezt ha valaki nem testépítõ akkor 26 éves korra szokták általába jegyezni tudós emberek. ettõl persze nem biztos, h pont a gyertyafújás napjával áll meg a dolog ... csak 1 átlagról van szó) elég hülyén tud kinézni bármi ha szélességében el van nyújtva.
az a lényeg, h nagyon meg kell gondolni, h mikor, és mit rakatsz magadra mert visszaút már nincs. vannak eltávolító módszerek, de a nyomok akkor is ott maradnak, még a lézeres kiszedésnél is forradásos maradsz, és akkor lesz 1 színtelen tetkód ami szintén randa 😄D
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ez egy olyan kérdés volt mint a minigirl, két hozzáértõ tyúkhúsleveses válasza! Röviden, idióta!