Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te sem vagy semmi, ezzel a hattyuval, vagymivel! 😄 Ezt bámulta a partnerted, mikor benned van? 😄 😄

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Hát öregem! 😄 Ez így olyan, mitha éppen szopni készülne a srác! Szép leszel a strandon, tuti beizgulnak majd rád a buzikák! 😄 😄

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

vagy inkább mégicsak így!!!!Jó kis tömény negatív..sztem

Pretorian
Aha, aha 😊 Csak a mikrofonba és a zsinórba kéne kicsit belerajzolni, mert így nem elég egyértelmû, hogy énekel a srác...
És mellé odavésni gót fonttal, hogy "Name your God and Bleed the Freak"...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Trisztin

valahogy így???

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Pretorian
Itt a Staley-portré, persze felirat nélkül szeretném...csak nem tudom, hogy hogyan nézne ki így fekete alapon fehérrel...inverz színekkel kéne igazából...

Pretorian
Én is hallottam valami lolságot, hogy a Kriminálisban volt anno, hogy az ember bement a szalonba, katalógusból sorszám alapján választott, és a kívánt minta helyett véletlenül Lehel hûtõgépet varrtak a hátára...aztán õ meg cserébe jól megölte a tattúmájsztert...hogy ez mennyire igaz, azt nemtom, mindenesetre elég röhejes... 😄

prezi
én mostanság fogom átüttetni az enyém... csak várok amig lengébb öltözett kellesz 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Szép a tetkó Trisz 😊

helyes..a világból ki lehet üldözni evvel a szerepjátékos baromságokkal...monnyuk 1 spanomnak a hátára van varrva vmelyik kicseszett vámpírklán..erre mondják hogy cukor😊))

Hajdúhadházon pedig Zanussi hûtõt tetoválnak az emberre..komolyan😊

Trisztin
ANKH

inkább... bár a kamarilla jele tényleg szép,azért egy szerepjátékos szimbolumot mégse tetováltatnék magamra ... <#vigyor2>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

szép...én most készülök befejeztetni az enyémet...

Trisztin

nekem pedig ez van a hátamon 😊 holnap lesz 1 hete 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

sharpwrz
Sziasztok!
Nekem ez van a lapockámon:

Ez van a jobb alkaromon:

És még van egy Nonfi a bal vállamon is, de azt átakarom majd üttetni, mert így utólag már nem tetszik a minta...

...

Trisztin

hát mivel ez a címer,mit szólnál,ha így nézne ki???😊

üdv!!
Barca címert szeretnék magamra varratni, ha vkinek esetleg van vmi ötlete h mien legyen az irjon!!!
THX
Trisztin
én ma megyek tetováltatni... egy kicsit be is vagyo tojva miatta... ez lesz az elsõ tetoválásom, a nyakamra tervezem hátra 😊 majd ha olyan állapotban lesz megmutatom ...

Pretorian
Meg van egy jóóó Vaskeresztem a jobb vállamon, és egy gót szedésû Bundeswehr-felirat a mellemen, a kereszt köré rózsákat akarok, a feliratot pedig szintén el akarom takartatni...

Pretorian
Én ezt fogom felhegesztetni, csak más fonttal:

A bal vállamra. A jobb alkaromon meg van egy skorpió 6 éve, azt már nagyon el akarom tüntetni, oda egy Layne Staley-portrét tervezek...

minigirl
Szép!!! 😊
Bár én magamon nem tudok szines tetoválást elképzelni... 😞

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

PTW
kb 4 órája készült:

vica2
Nekem is kettõ van, és nekem is a bokámon és a derekamon. De te mogyi ezt már tudod. 😊 Anno kibeszéltük a bokánkat ha még emlékszel.
És hát a deréktetoválást azért kétszer meggondolnám, ha most kéne mennem.

shaba23
<#eljen>
prezi
nice dragon

piros mogyi
Nekem kettõ van. Õ volt az elsõ.

Szeretem a sárkányokat. A távolkeleti hitvilágban pozitív figurák energa-gerjesztõk.
Egy ideig (4-5 évig) filozgattam a helyen, de végül a bokámnál maradtam. Fájt amikor csinálták, de az egy órás szenvedés semmi volt ahoz képest, ami jött két hétig. egyrészt égetett, másrészt fürödni se volt egyszerû vele.
A következõ már gyorsabban jött a derekamon van:

Elsõ után fél évvel szereztem. Ez gyorsabban gyógyult. A tendencia itt meg is áll. Ennyi még dekoratív, de elég is. Csak bátorítani tudok mindenkit, ha megtalálta a szívének legkedvesebbet, akkor vágjon bele.

Ne etesd a trollt!

prezi
te semmit nem értessz még itt :Ð

Mi van, buzi is vagy? Már értem ezt a mellkasos tetkó dolgot, és ezt a tetóváló emberke imádatot... 😄

prezi
profi a gyerek - nem arra értem hogy steril szalonja van... ne keverd már össze, azt se tudod mirõl beszélsz 😄DD olyat rajzol neked megszólal... te meg csak max röhögnél mást ugyse tudsz. Mondjuk abban a "koszos" szobában egy 2 éves kisygerek nõ fel, lehet tisztábbak a dolgok mint nálad, te kis muhahahha...... 😄

Muhahahaha! Az ilyen "hiba nincs benne, profi a srác" hsz-eken csak röhögni lehet! Szerinted mennyire lehet "profi", ha otthon, a koszos szobájában, mindenféle higéniától mentesen "dolgozik"? Ugyan már, gondolkozzál már! Mondjuk, neked tök mindegy, hogy hol csináltatod meg!

prezi
ha ezt elõször normálisan leírtad volna akkor mondtam volna én is hogy nem szalonban csináltam hanem egy ismerõnsél. hiba nincs benne, profi a srác, de akkor ugylátszik az lesz a megoldás ha tõle kérdezem meg 😊

"a színes tetoválófestékek legtöbbje valamilyen fémszármazék"

A mai, korszeû tetoválóstudiók nem foglalkoznak semmilyen fémszármazékos vacakkal! "Hozzáértõk" hsz-ebõl köszönjük elég volt! Akinek pedig nem éri meg "lusux" helyen készíteni a tetoválásat, annak úgy is kell!

FlyHigh
Ezaz, a csillag az csillag marad😄, nekem csillagok vannak a lábamon. gyorsan paint-be összeraktam, beméreteztem, egy teli egy keretes..ahogy vékonyodik lefelé a lában úgy a csillagok is egyre kissebbek(térd-boka között). Imádom!😄

Thrash \'Till Death

Csori
ha ennyire motormegszállott lennék akkor vlmi hasonlón gondolkoznék.

embléma eltüntetésével:

betûk nélkül, inkább a színekre koncentráva:

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

chhaya
egyáltalán nem hülye kérdés, a színes tetoválófestékek legtöbbje valamilyen fémszármazék... de hogy tüdõszûrõn lehet-é ebbõl vmi baj, arról fogalmam se nincs. <#nemtudom>

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

hát én se azt gondoltam mit tudom én egy olyan suzuki vagy tök mind1 általba mostanaba az össze gyorsasagi egyforma nekem nem egy pontos marka kell hanem csak egy gyorsasagi motor.😊erted meg nem is kéne olyan kacifántos vagy hogy mondjam én ezt😊csak egy egyszerü felölem lehet egy régi fzr is😊oldarol ugyis ugy nez ki majdnem mind😊

Csori
sztem ezt gondold még át párszor. a motorok vonalvezetése olyan gyorsan változik, h gyakorlatilag évente új formák jönnek elõ. így pár év múlva 1 ócskavas romjai lesznek rád varrva. ha már mindenképp motor akkor gondolkodj csopin ... az örök, fõleg 1 szép Harley. ha már valaki tetkóra adja a fejét akkor szvsz ne divat függõ dolgot húzasson fel, mert a divat elmúlik a tetkó meg nem, aztán gyorsan hamar lejárt lemez lesz a viselõbõl. pár év múlva már ciki lesz 1 hayabusha 😄D

hello bello azt szeretnem kerdezni hogy nem tud e vki olyan honlapot ahol ilyen képek vannak vagy nem tud e vki belinkelni egy motort vagyis egy gyorsasagi motor kellene azt akarnek csinaltatni csak nincs elkepzelesem vki ötletet adhatnak köhi

prezi
akkor inkább tõled kérdem, õ nem lesz képbe egy darabig x)

FlyHigh
Tudod az van, hogy aki nem ért hozzá, de még is szeretne, az kérdez. Egy kicsit moderálnod kéne magad. Egyébként írta, hogy nem akar urban legendáknak bedölni, nem tudom neked ebböl mi jött le.😄

Thrash \'Till Death

Te egy teljesen hülye, barom gyerek vagy! Mi a fasznak ilyen idiótára tetoválás? A börtönben esetleg használnak olyan festéket amiben van fém(lekaparják a rácsról!)! Ha neked ilyen igényes tetoválásod van, akkor teljesen mindegy!

PíszLávJuniti
Azt nemtom, de ez a tüdõszûrõs dolog nagyon állat 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

prezi
esetleg valami help ?! 😄

PíszLávJuniti
Loál😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

prezi
Sziasztok!

Én érdeklõdni szeretnék, legfõképpen olyantol várok információkat akinek a mellkasán van tetoválás. Lényegében a tüdõszûrésrõl lenne itt szó 😄
azt hallottam hogy a festékben lévõ fémeket a tüdõszûrõ sugárzása "kiszippantja" a testbõl és ez elég durva végeredményt eredményez. Nem akarok egybõl urban legendáknak bedõlni, egy tetovált egyént kérdeznék aki volt tüdõszûrõn 😄
Elõre is köszi !!!

FlyHigh
Nah vasárnap nekem is elkészült az elsõ tetoválásom a vádlimra(vagyis az elsõ 3😄).
Kenegetem neogranormonnal vékonyan, finoman leöblítem, mindig levegõn van, nem fekszem rá, figyelek rá h ne száradjon ki. Számomra viszont aggasztó, hogy egy-két helyen talán túlzottan sebes. Olvastam pár cikket erröl és valahol azt írták, hogy seb levállásával a festék is kieshet, szerintetek ez gyakran elõfordul?

Thrash \'Till Death

Csori
sztem ha valaki kínai írásjelet akar magára húzatni akkor a "tetszés" nem elég. mivel a dolog 1 életre szól így nem biztos, h valaki egész életében pl az idióta jelzõt akarja magán viselni. lehet, h 15 évesen ez 1 jó poén, de a viselõ 35 - 40 évesen már nem fog nevetni a saját hülyeségén, és belátja, h télleg ráillik az a jel. tetkónál elsõsorban azzal kell tisztában lenni, h ez nem 1 adidas póló ami ha kiment a divatból akkor leveszem, és húzok fel 1 niket! tv-ben is volt ilyenrõl szó. külömbözõ írásjeleket kerestek emberekre tetoválva, amik elég cifrák voltak ... szal jól néztek ki, aztán megkeresték a hozzájuk tartozó jelentéseket, és bizony nem kicsi volt a meglepetés. mindenféle lealacsonyító dolgokat jelentettek (pl: kurva, buta ... stb.). a viselõk is meg voltak lepõdve de nagyon. nem gondolták, h ezeket viselték büszkén, mivel nekik tetszett a 'forma'. szal szerintem érdemes utánnanézni mindenképp a választott jelnek!
másik dolog amire érdemes odafigyelni, sztem az, h a tested elérte e (megközelítõleg) végleges formáját. ha nem akkor megintcsak felejthetõ a tetkó, bár csak ideiglenesen. ugyanis ha valaki még növekedésben van, akkor biztos lehet benne h a tetkója el fog torzulni. 17 - 18 évesen már az ember eléri a magasságának a végét, de szélességben még mindig fejlõdik (ezt ha valaki nem testépítõ akkor 26 éves korra szokták általába jegyezni tudós emberek. ettõl persze nem biztos, h pont a gyertyafújás napjával áll meg a dolog ... csak 1 átlagról van szó) elég hülyén tud kinézni bármi ha szélességében el van nyújtva.
az a lényeg, h nagyon meg kell gondolni, h mikor, és mit rakatsz magadra mert visszaút már nincs. vannak eltávolító módszerek, de a nyomok akkor is ott maradnak, még a lézeres kiszedésnél is forradásos maradsz, és akkor lesz 1 színtelen tetkód ami szintén randa 😄D

minigirl
Tudjuk, hogy nagyon okos vagy, de nem érdekel senkit. Attól, hogy te értesz hozzá, nem kell mindenkinek mindent tudni.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

FlyHigh
Mivel nem értek hozzá, ezért megkérdeztem.

Thrash \'Till Death

"A kisebb pattanások tönkre tudják tenni a tetoválásokat?"

Ez egy olyan kérdés volt mint a minigirl, két hozzáértõ tyúkhúsleveses válasza! Röviden, idióta!