1686
Tetoválás, testmódosítás
-
Szép!!! :)
Bár én magamon nem tudok szines tetoválást elképzelni... :( -
kb 4 órája készült:
-
Nekem is kettő van, és nekem is a bokámon és a derekamon. De te mogyi ezt már tudod. :) Anno kibeszéltük a bokánkat ha még emlékszel.
És hát a deréktetoválást azért kétszer meggondolnám, ha most kéne mennem. -
-
nice dragon -
Nekem kettő van. Ő volt az első.
Szeretem a sárkányokat. A távolkeleti hitvilágban pozitív figurák energa-gerjesztők.
Egy ideig (4-5 évig) filozgattam a helyen, de végül a bokámnál maradtam. Fájt amikor csinálták, de az egy órás szenvedés semmi volt ahoz képest, ami jött két hétig. egyrészt égetett, másrészt fürödni se volt egyszerű vele.
A következő már gyorsabban jött a derekamon van:
Első után fél évvel szereztem. Ez gyorsabban gyógyult. A tendencia itt meg is áll. Ennyi még dekoratív, de elég is. Csak bátorítani tudok mindenkit, ha megtalálta a szívének legkedvesebbet, akkor vágjon bele. -
te semmit nem értessz még itt :Ð -
Nyarlathotep #155 Mi van, buzi is vagy? Már értem ezt a mellkasos tetkó dolgot, és ezt a tetóváló emberke imádatot... :D -
profi a gyerek - nem arra értem hogy steril szalonja van... ne keverd már össze, azt se tudod miről beszélsz :DDD olyat rajzol neked megszólal... te meg csak max röhögnél mást ugyse tudsz. Mondjuk abban a "koszos" szobában egy 2 éves kisygerek nő fel, lehet tisztábbak a dolgok mint nálad, te kis muhahahha...... :D
-
Nyarlathotep #153 Muhahahaha! Az ilyen "hiba nincs benne, profi a srác" hsz-eken csak röhögni lehet! Szerinted mennyire lehet "profi", ha otthon, a koszos szobájában, mindenféle higéniától mentesen "dolgozik"? Ugyan már, gondolkozzál már! Mondjuk, neked tök mindegy, hogy hol csináltatod meg! -
ha ezt először normálisan leírtad volna akkor mondtam volna én is hogy nem szalonban csináltam hanem egy ismerőnsél. hiba nincs benne, profi a srác, de akkor ugylátszik az lesz a megoldás ha tőle kérdezem meg :) -
Nyarlathotep #151 "a színes tetoválófestékek legtöbbje valamilyen fémszármazék"
A mai, korszeű tetoválóstudiók nem foglalkoznak semmilyen fémszármazékos vacakkal! "Hozzáértők" hsz-eből köszönjük elég volt! Akinek pedig nem éri meg "lusux" helyen készíteni a tetoválásat, annak úgy is kell! -
Ezaz, a csillag az csillag marad:D, nekem csillagok vannak a lábamon. gyorsan paint-be összeraktam, beméreteztem, egy teli egy keretes..ahogy vékonyodik lefelé a lában úgy a csillagok is egyre kissebbek(térd-boka között). Imádom!:D -
ha ennyire motormegszállott lennék akkor vlmi hasonlón gondolkoznék.
embléma eltüntetésével:
betűk nélkül, inkább a színekre koncentráva:
-
egyáltalán nem hülye kérdés, a színes tetoválófestékek legtöbbje valamilyen fémszármazék... de hogy tüdőszűrőn lehet-é ebből vmi baj, arról fogalmam se nincs.
-
amdopteron #147 hát én se azt gondoltam mit tudom én egy olyan suzuki vagy tök mind1 általba mostanaba az össze gyorsasagi egyforma nekem nem egy pontos marka kell hanem csak egy gyorsasagi motor.:)erted meg nem is kéne olyan kacifántos vagy hogy mondjam én ezt:)csak egy egyszerü felölem lehet egy régi fzr is:)oldarol ugyis ugy nez ki majdnem mind:) -
sztem ezt gondold még át párszor. a motorok vonalvezetése olyan gyorsan változik, h gyakorlatilag évente új formák jönnek elő. így pár év múlva 1 ócskavas romjai lesznek rád varrva. ha már mindenképp motor akkor gondolkodj csopin ... az örök, főleg 1 szép Harley. ha már valaki tetkóra adja a fejét akkor szvsz ne divat függő dolgot húzasson fel, mert a divat elmúlik a tetkó meg nem, aztán gyorsan hamar lejárt lemez lesz a viselőből. pár év múlva már ciki lesz 1 hayabusha :DD -
amdopteron #145 hello bello azt szeretnem kerdezni hogy nem tud e vki olyan honlapot ahol ilyen képek vannak vagy nem tud e vki belinkelni egy motort vagyis egy gyorsasagi motor kellene azt akarnek csinaltatni csak nincs elkepzelesem vki ötletet adhatnak köhi -
akkor inkább tőled kérdem, ő nem lesz képbe egy darabig x) -
Tudod az van, hogy aki nem ért hozzá, de még is szeretne, az kérdez. Egy kicsit moderálnod kéne magad. Egyébként írta, hogy nem akar urban legendáknak bedölni, nem tudom neked ebböl mi jött le.:D -
Nyarlathotep #142 Te egy teljesen hülye, barom gyerek vagy! Mi a fasznak ilyen idiótára tetoválás? A börtönben esetleg használnak olyan festéket amiben van fém(lekaparják a rácsról!)! Ha neked ilyen igényes tetoválásod van, akkor teljesen mindegy! -
Azt nemtom, de ez a tüdőszűrős dolog nagyon állat :D -
esetleg valami help ?! :D -
Loál:D -
Sziasztok!
Én érdeklődni szeretnék, legfőképpen olyantol várok információkat akinek a mellkasán van tetoválás. Lényegében a tüdőszűrésről lenne itt szó :D
azt hallottam hogy a festékben lévő fémeket a tüdőszűrő sugárzása "kiszippantja" a testből és ez elég durva végeredményt eredményez. Nem akarok egyből urban legendáknak bedőlni, egy tetovált egyént kérdeznék aki volt tüdőszűrőn :D
Előre is köszi !!! -
Nah vasárnap nekem is elkészült az első tetoválásom a vádlimra(vagyis az első 3:D).
Kenegetem neogranormonnal vékonyan, finoman leöblítem, mindig levegőn van, nem fekszem rá, figyelek rá h ne száradjon ki. Számomra viszont aggasztó, hogy egy-két helyen talán túlzottan sebes. Olvastam pár cikket erröl és valahol azt írták, hogy seb levállásával a festék is kieshet, szerintetek ez gyakran előfordul? -
sztem ha valaki kínai írásjelet akar magára húzatni akkor a "tetszés" nem elég. mivel a dolog 1 életre szól így nem biztos, h valaki egész életében pl az idióta jelzőt akarja magán viselni. lehet, h 15 évesen ez 1 jó poén, de a viselő 35 - 40 évesen már nem fog nevetni a saját hülyeségén, és belátja, h télleg ráillik az a jel. tetkónál elsősorban azzal kell tisztában lenni, h ez nem 1 adidas póló ami ha kiment a divatból akkor leveszem, és húzok fel 1 niket! tv-ben is volt ilyenről szó. külömböző írásjeleket kerestek emberekre tetoválva, amik elég cifrák voltak ... szal jól néztek ki, aztán megkeresték a hozzájuk tartozó jelentéseket, és bizony nem kicsi volt a meglepetés. mindenféle lealacsonyító dolgokat jelentettek (pl: kurva, buta ... stb.). a viselők is meg voltak lepődve de nagyon. nem gondolták, h ezeket viselték büszkén, mivel nekik tetszett a 'forma'. szal szerintem érdemes utánnanézni mindenképp a választott jelnek!
másik dolog amire érdemes odafigyelni, sztem az, h a tested elérte e (megközelítőleg) végleges formáját. ha nem akkor megintcsak felejthető a tetkó, bár csak ideiglenesen. ugyanis ha valaki még növekedésben van, akkor biztos lehet benne h a tetkója el fog torzulni. 17 - 18 évesen már az ember eléri a magasságának a végét, de szélességben még mindig fejlődik (ezt ha valaki nem testépítő akkor 26 éves korra szokták általába jegyezni tudós emberek. ettől persze nem biztos, h pont a gyertyafújás napjával áll meg a dolog ... csak 1 átlagról van szó) elég hülyén tud kinézni bármi ha szélességében el van nyújtva.
az a lényeg, h nagyon meg kell gondolni, h mikor, és mit rakatsz magadra mert visszaút már nincs. vannak eltávolító módszerek, de a nyomok akkor is ott maradnak, még a lézeres kiszedésnél is forradásos maradsz, és akkor lesz 1 színtelen tetkód ami szintén randa :DD -
Tudjuk, hogy nagyon okos vagy, de nem érdekel senkit. Attól, hogy te értesz hozzá, nem kell mindenkinek mindent tudni. -
Mivel nem értek hozzá, ezért megkérdeztem. -
Nyarlathotep #133 "A kisebb pattanások tönkre tudják tenni a tetoválásokat?"
Ez egy olyan kérdés volt mint a minigirl, két hozzáértő tyúkhúsleveses válasza! Röviden, idióta! -
Ha olyankor csináltatod, amikor nincs meleg, nem hiszem, hogy gond lesz belőle, mert ha már meggyógyult a bőröd, a pattanással nem fogod kinyomni a festéktet. -
A kisebb pattanások tönkre tudják tenni a tetoválásokat? Vádlimra szeretnék, csak ilyen nagy melegben néha előjön 1-2 pattanás. -
Hát, nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szeretem, ha kiröhögnek... -
Abruzzi #129 És kit érdekel h a kínaiak mit olvasnak rajtad ha neked tetszik?:D -
Kínai betűk nincsenek!!! Írásjegyek vannak, amik szavakat jelentenek (+ írásjeleket). És ha bemész egy tisztességes szalonba, akkor ott általában megvan az írásjegyek jelentése is.
Bár, én kínait nem üttetnék magamra, mivel az egyik kínai azt olvassa rajtad, hogy pl. szeretet, a másik meg, aki máshonnan származik, azt olvassa, hogy tyúkhúsleves. Szal, szerintem hagyd a fenébe. -
Nyarlathotep #127 "Kínai betűs"... :) Javaslom felejsd el az egészet, ha még az alapokkal vagy sem vagy tisztában! -
hali valkinek van kínai betűs ,szavas tetoválása netán a neve?
-
tomek0402 #125 helló haló -
fugreg #124 Sziasztok!
Fehér Gergőnek hívnak, főiskolai hallgató vagyok. Szakdolgozatomat a testmódosításról - tetoválás, testékszerek stb. - írom. Ehhez kérném a segítségeteket egy pár perces kérdőív kitöltésével, ha van kedvetek hozzá.
A válaszaitokat személyedhez nem köthető formában tárolom, és kizárólag a szakdolgozatomhoz használom fel.
http://testmodositas.uw.hu/
köszi :)
-
eléggé halott a totyik, nem hiszem h ennyire érdektelen a téma.
mind1 azért én mutatok 1 képet amin saját készítésű minta van, csak igazából ez 1 háttérkép lett. de a minta nekem bejövős. hasonló téma (tribal) van rám is felvarrva. ezt + lehet felüttetem a másik kezemre :DDD