1686
Tetoválás, testmódosítás
-
bcrics #442 szoktak iet..nekem amikor az alkarom csinálták alőbb megcsinálta a kontúrt...majd rá vagy három napra kezdte el satírozni..de nem vérzett semmi iesmi..csak így volt rá ideje,,ennyi:D
A TRibal amugyis hamarmegvan...vállra..lapockára egyben csinálják,,
egyébként nem tudom lehet e megint kapni,,,de a vitamerfen-t keressétek,,a legjobb..nem kell körömvirág meg bepanthen..persze ha nincs jobb. -
Hmm, miért vérzett vagy valami? Mert nekem most csináltattam egy nonfit kb. egy hónapja, és ugye körvonalát megcsinálta, és utána 10 perc pihi (neki ez egy cigiszünet volt) és utána már töltötte is ki. Szóval nekem ez picit furi. Kivéve ha ténylegesen nagyon véreztél vagy valami... -
gabr #440 Hát, gratula! -
Azt mondta srác hogy ha begyógyult akkor satírozz csak be. -
gabr #438 Én inkább nem is mondok semmit... :D -
Hayabusa... látszik hogy nem egy profival/mesterrel csináltattad... -
és ennyia tatto? nincs is, és nem is lesz kitöltve??? -
koncertkép a VEN-ről...
-
-
-
bcrics #432 ájj de béna vagy he:DD---jól kezdődik a szüneted:) -
nem .. készültem suliba és bevágtam a keze, ajtófélfa szélébe és reccs -
bcrics #430 há mit csintál te??deszkásztál ? -
nekem uj piercing??? neem marad az egy db a köldökbe:) de ma kaptam gipszet bal kezemre elcsuszott a csont a könyökömnél:P -
bcrics #428 :D..a kurva élet télleg...csaknem torres dani személyesen:D -
Hajnalcat #427 Segítek eldönteni. Mondjuk galériáját meg kellene nézni...
Mint látható a képen, egyik kezén sincs óriástetoválás, csak a jobb lábán.
-
bcrics #426 akkor nagyon olyan lehet a lába mintvalami strucccnak vagy hasonló szárnyasnak:D..neem, asz bizony az alkar akar lenni,,,neked új piercing? -
hmm szerintem ez a lába:P nekem nagyon úgy néz ki:) -
bcrics #424 bal alkar. -
gabr #423 Ha ez a kezeden van (sajna nem tudom kivenni, hogy az a kezed, vagy lábad), akkor nem adok 2 évet, és sírva fogsz ide oda rohangálni, több százezret ráköltve, hogy valahogy kiszedjék... mert, hogy normális állást nem kapsz majd, az tuti! -
hát ez pont így van. nekem a felkaromon van tetkó, de nem egyszerűen mert gyakorlatilag körbefogja az egészet. ez annyit jelent, h hónaljba is van tetkózva rendesen. aki csinálta mondta is, h na ezen szoktak bexarrni az emberek ami ugyi teljesen hihető dolog mert ott a vékonybőrnél télleg érzékenyebben érintő a dolog. namost nálam az egész úgy nézett ki, h kívül csak vlmi bizsergető dolgot éreztem, hónaljba kellemetlen volt de nem fájós. az emberke alig hitte el, h így van de meggyőzte az a tény, h egyszer se kellett félbehagynia hanem elkezdte és be is tudta fejezni anélkül, h elkaptam volna a kezem. -
-
ok ok neked van igazad csak húzzűl innen lécci köszi szevasz. -
gabr #419 Tudod a patkányokat onnan lehet felismerni, hogy amúgy utálják egymást mint a szart, de ha valaki ellen kell menni, akkor összetartanak! Jó lenne ha ezt észre vennéd! -
van valaki aki szépen rajzol? (vagy fotosoppol vagy egyebek :D)
egy sárkánynak kéne a fejét átrajzolni :)
szóljon plz aki tud.
thx -
Szerintem többen állnának itt mellém mint melléd pedig nem járok ide gyakran,csk veled ellentétben normálisan szólok a többiekhez. -
Én tanultam és tanulok is folyamatosan, de te apám nemsokára történelmet írsz a sok baromságoddal xD -

-
gabr #414 Pontosan azért! Tanulj történelmet! -
azért spicli mert merészelt jelenteni valamit?:) Nem csak neki nem tetszik szerintem, amit máűvelsz már jó ideje itt:) -
gabr #412 Az a durva, hogy még TE csodálkozol, amikor senki nem akar veled foglakozni, amikor még itt neten is egy kis szar spicli vagy? -
én csak 5öt adok tudod jol 
-
A mod jogodat felvehetted volna 1 percre . 
-
bcrics #409 inkább csak csavargasd a bimbóidat:Dte kaktusz:) -
nekem egyáltalán nincs pöcsöm, úgyhogy ezt a luxust igazán megengedhetem magamnak, nemde???:DDD -
bcrics #407 de az vagy ha mondom ne legyél kishitű,,azok csak a kispöcsűek szoktak lenni:) -
:DDDDD nem vagyok. -
bcrics #405 jah kemény vagy. -
amúgy kibirható, én amikor csináltattam minden alkalommal felajánlották hogy adnak fájdalomcsillapitót, de nem kértem. nekem nem fájt, a szemöldökömet is fájdalomcsillapitó nélkül szúrták, azt is kibirtam, viszont az egyik barátnőm nemigen birja a fájdalmat, és neki pl nagyon fájt, meg hát attól is függ, hogy hová szeretnél tetováltatni, minél vékonyabb a bőr, annál érzékenyebb. -
te annyira sötét vagy bazz hogy az már fáj....mindenkinek más a fájdalomküszöbe, lehet hogy neki igenis fájni fog....ha nem tudsz értelmesen hozzászólni, akkor mi a fasznak jársz ide?