17903
  • robotnyk
    Persze, mert még Tracynek is kell itt indulnia, hogy a Buschba beengedjék, meg gondolom privát autóval is olcsóbb itt elindulni 1-2 futamon
  • Laffite
    ...ez a sorozat mondjuk elég nagy átjáróháznak tűnik, eddig több mint 170-en szereztek idén pontot, és csak tíz olyan versenyző volt aki eddig minden futamon indult és még 17, aki egyáltalán tíznél többször gurult oda a rajthoz.
    standings
  • robotnyk
    szép kis zúzda lehetett, ezt is meg kéne nézni... én most az IROC versenyt töltöm
  • robotnyk
    ARCA, Chicagoland Qualify
  • Laffite
    a pontozás
  • Laffite
    2005 ARCA RE/MAX SERIES EVENT #21
    Chicagoland Speedway, Joliet IL, 9-10-05
    Official Starting Grid, SK Hand Tool 200
  • Dougie
    a Buschba voltak igencsak meredek dolgok most:

• Laffite
    ez milyen eredmény?
  • Laffite
    ja... vasárnap 10.00-tól ismétlik szintén a kettesen, hétfőn pedig 4.00-tól (jó korán) az egyesen.
  • Laffite
    Sport 2
    01:30 Nascar
    26. futam, Chevy Monte Carlo 400 (élő)

jól olvasom? megint szombatról vasárnap virradóra lesz futam???
    hihetetlen ez az ütemezés, én már megint éjszakára megyek dolgozni... Mi lenne ha egyszer már nem videóról kéne megnéznem...? :(
  • robotnyk
    12:10 körül van a múlthetiről összefoglaló, vasárnap
  • MrSpock
    Még egy festés Brian Vickers,Green Day-es autója.
    És Harvick a pole zászlócskával.
  • MrSpock
    Kevin Harvick indul az élről.
    A festése érdekes,épp Gretchen Wilson countryénekesnő új albumát reklámozza.
  • MrSpock
    Valyon hogyfog muzsikálni a chevy ma éjjel?Jeff Gordon szeretne egy tökéletes hétvégét.Talán lehet a 6. helyre kvalifikálta magát.Megelőzte a jelenleg chaseben előtte lévő vetélytársakat.
  • MrSpock
    Ez szép lehetett!Martin Truex Jr.akciója a Busch szériában.
  • Istencsászár
    viasaton lesz közvetítés és hánykor mikor?
  • robotnyk
    28 75 Gyorgy Makai/Hodme20vasarhely Hungary PlayStation 2 Ford 32.563 165.832
  • ChevyG #3523
    huuu, jo az uj logod!

valjon mit nézhetnek? merre jár a hot-dog árus?
  • Dougie
  • robotnyk
    jó sokára került be :)
  • Tihy
    a 75-ös rajtszámú indulót tessék nézni :)
  • Laffite
    hja, akkor ezért :)
  • MrSpock
    Ahhoz képest,hogy mikor indítottam,és mennyien vagyunk elég jó a hozzászólási arány.
  • Totya000
    most érdemes benézni oda, mert újabb hírek vannak Makai Gyuriról!
  • dodgecharger
    érdekes, az indexen mindig legelől van a Nascar-topik:]]]]]
  • Laffite
    ...mi ez a pangás? :)
  • MrSpock
    Gratula magamnak!Ez meglepett,most nemszámoltam utánna.
    Gondoltam mivel gordon gyengélkedett nemoylanjó eredmény.
    Ebből rekord is lehetett volna ha a top-5-ben végez.
  • Totya000
    manager-játék eredményei:
    1.MrSpock : 544 pont (GRAT.!)
    2.dodgecharger & Laffite : 523-523 pont
    3.Tihy : 506 pont
    4.Dougie : 490 pont
    5.ChevyG : 443 pont
    6.Totya : 327 pont
  • Laffite
    viszont a top 10-es játékkal meg szerintem nincs baj (és nem azért mondom ezt mert jól állok benne)
  • ChevyG #3511
    de ennyire próba
  • Totya000
    Már megbeszéltük, hogy ez csak próbaév és a kritikák segítségével fog kialakulni a jövő évi szabály.
    Ugy nez ki, hogy ott fix jatekok lesznek fix pontokkal és nem lesznek kulonbozo extrajatekok.
    A Margin of victory jatek, termeszetesen, kulon lesz szamolva, ez egyertelmu.
    Visszamenoleg mar nem szeretnem a pontozast atkonvertalni, viszont mindig le szoktam irni az adott extrajatekok pontozasi-szabalyait és akkor kellene szolni, hogy nem tetszik:-D
    Igyekszem nem elkovetni ugyanazokat a hibakat.
    A totó-játékkal az volt a baj, hogy nehezen javitható, de álllanó 14 kerdes esetén, felőlem mehet majd.
    Közös játék, reklamáljatok nyugodtan!
  • Laffite
    Totya abszolút jól dolgozik, és ez az egész játék - mint ahogy ő is mondta korábban - pont attól lesz jó, hogy folyamatosan alakul, fejlődik és előbb-utóbb kiforrja magát, amihez ötletek kellenek és folyamatos változások, tökéletesítések. Az első év mindíg tanulóév - mindenben, mindenhol.
  • MrSpock
    Így van valahogy igyképzeltem el én is,sima pontozást helyezéstől függően és kész,aki a legjobb volt 15 és úgy lefelé.Egységesíteni kellene.
    Mondjuk a margint így is külön veszzük,vagyis a végén akár kilehet veni belőle,szépen vezeti Totya a táblázatot.
    Itt csak az extrapontozással van gond.
  • MrSpock
    Szerintem is.Én anno mondtam a totójátékot kellene folytatni,minden héten 13+1,állandó lehetőség.
    Így nemjó,mert egy kis szerencsével ,vagy nem az egész évi játék elvész.
    A múltkor emléxetek nemvolt extra csak a margin.Én készültem hogy majd most,erre nemvolt,na bumm nemlehet hozni az élen állón./ha valaki nmetud tippelni..mert nemvolt otthonvagy egyéb sorry ,de így a többiek szorulnak hátrányba mert nemcsinálunk heti extrát./Így a játékban vezető bejelentené,hogy nemlesz már itt februárig akkor megnyerte.
    Aki szeretne fentebbjönni nemlehet,most meg nagy a különbség.
    Ezt nemszabályoztuk be,vagyis Totyát kellett volna,de senki nemtörődött vele.
    Csak tippelt mindenki.
    Persze én most örülhetnék,mert sokat hoztam,de mégis..ez pusztán szerencse kérdése volt,főleg úgy hogy a verseny elején a Roush autók ajándékoztak 1 kört egymásnak.
    Na mindegy ,kíváncsian várom a heti játékot!
  • ChevyG #3506
    na! erröl beszélek!
  • Laffite
    Az extrajátékok többsége mindíg is jól sikerült, de abban igazat adok Chevy G-nek, hogy jövőre egységes játékszámot (mondjuk 1futam/1játék pontozást kellene bevezetni, a margin pedig megérett egy külön kategóriára, függetlenül az extráktól - szerintem.

Magát az extrát pedig egységesen kellene pontozni, ahol az egymáshoz viszonyított eredményességi sorrend alapján fix pontokat kapnánk. Pl a nyertes 15, a második 12, a harmadik 10, a negyedik 8, az ötödik 7, a hatodik 6, a hetedik 5, a nyolcadik 4, a kilencedik 3, a tizedik 2, és minden további tippelő 1 pontot kapna (bónuszként, hiszen részt vett a játékban).

...ez mondjuk csak egy ötlet, nincs akkor se semmi, ha azt mondjátok jobb ez a mostani rendszer és maradjon így.
  • ChevyG #3504
    érdekes te mért nem reklamálsz?
    a topp 10be eddig a rekord 12 pont
    itt 29... hát igazad van
  • Dougie
    mondja ezt az persze, aki a legkevesebb pontot szerezte
  • ChevyG #3502
    sztem hülyeség ennyi pontot kiosztani, mert ez egész évi eredményeket csunyán megváltoztattja
  • Totya000
    Dodgecharger-rel mentek a címért akkor idén.