17903
-
#3580 Ryan Briscoe, aki tavaly Toyota-tesztpilóta volt az F1-ben? -
#3579 még a 20. körben történt, hogy ha jól láttam Barron autójára futott rá Ryan Briscoe, aki egyszerűen felszállt a levegőbe, majd bőven 300 fölötti tempóval rázuhant a falra és valósággal szétrobbant, szó szerint apró darabokra... leállították a versenyt, mentőhelikopter, Chip Ganassi is összevissza rohangált, de a hülye francia dumából én nem tudok kivenni semmit, a hivatalos oldalon meg nincs semmi info... -
#3578 nem, mi történt? -
#3577 nézi valaki az indy futamot? valami iszonyatos baleset volt, nagyon nagyon régen láttam utoljára ekkora bukást oválon... -
#3576 jó verseny volt, szegény Harvick nagyon benézte azt a kanyart és elment a verseny, pedig megérdemelte volna... -
#3575 én máig nem értem, hogy hogy lehet így visszaesni, azokután, hogy az idény elején mind Gordon, mind Johnson nyerte a versenyeket, és szerezte a top5-öket..
/Mosmeg nagy dolog a top 20. is./ -
#3574 Jimmiék összefogják kapni magukat!Szerintem most csak úgy elvolt,messziről figyelte a mezőnyt!Majd következő versenyen!Meglátjuk tényleg gyengélkedik e az autó vagy csak rápihent a finisre! -
#3573 jó kis futam volt, a közvetítés is. meggyőző győzelem volt Buschtól, Gordont sajnálom, és McMurrayt is, szimpatikus figura. a 24-48as csapatnak meg össze kell kapnia magát, iszonyat gyenge ez a produkció, és elég reménytelenül gyenge :S -
#3572 Kurt a gitárral,elég impozáns kis kupa!És az 5-ök (Roush),
valamint a chase mezőnye.
-
#3571 McMurray szimpi volt,elég vidáman fogadta,hogy kiesett,pedig hajtott ami belefért neki,és megint akárcsak tavaly hajszállal maradt le.
Szurkoltam is neki jusson be,elkellene még egy fiatal oda,igaz akkor meg Newman nem..na szóval..Érdekes ha Kahne egész éveben így ment volna mint az utóbbi időben akkor ő is ottlenne.Az egyetlen emberem aki megbízható,mert most kegyetlenül alulteljesítettek.(Gordon,Waltrip.Vickers)
Pár szosszenet a nem,kicsit,vagy nagyon csalódottak.
-
#3570 Gratula Kurt Buschnak!
Nagyon jó volt,ha nem a mit szeretnékre hallgattam volna ,akkor eltalálom!
McMurrayt kicsit sajnáltam,Gordonnak most sem jött össze,a kis koccanás végképp becsukta a chase ajtaját.
Sebaj,vannak még versenyek,lehet nyerni.
-
#3569 Sajnos vége,elszállt a remény is. -
Dougie #3568 az hogy Gordon fog nyerni még nem jelenti azt, hogy be is jut a chase-be
az már tőle független dolog
ráadásul úgy, hogy nem is fog nyerni...
Chevy Rock & Roll 400 tipp
01 Ryan Newman
02 Tony Stewart
03 Kevin Harvick
04 Jeremy Mayfield
05 Elliott Sadler
06 Greg Biffle
07 Jamie McMurray
08 Matt Kenseth
09 Carl Edwards
10 Jeff Gordon
Margin: 1,111
-
#3567 közkivánatra váltotatnám a tippjeim (csak a TOP10)
01. Jeff Gordon
02. Kurt Busch
03. Jeremy Mayfield
04. Tony Stewart
05. Mark Martin
06. Ryan Newman
07. Matt Kenseth
08. Kyle Busch
09. Kevin Harvick
10. Dale Eranhardt Jr. -
#3566 Chevy Rock & Roll 400
top10:
1. M. Martin
2. Kurt Busch
3. M. Kenseth
4. T. Stewart
5. R. Newman
6. J. Gordon
7. G. Biffle
8. Kyle Busch
9. J. Mayfield
10. E. Sadler
Margin: 0.799 -
#3565 Top 10 tipp:
1.J.Gordon
2.Ku.Busch
3.M.Martin
4.Ky.Busch
5.K.Kahne
6.J.Johnson
7.G.Biffle
8.K.Harvick
9.B.Vickers
10.J.Mayfield
margin:0.678
Ittvan Gordon!
-
#3564 Hogy lesz így Gordon a Világbajnok:(|) -
#3563 Remélem azért figyeltétek, hogy Rusty Wallace és Mark Martin úgy került be csont nélkül a chase-be, hogy nem volt futamgyőzelmük! Ravasz rókák :) -
#3562 szerintem jó így ahogy van, a 4 elégnek tűnik, mert minél több van, annál inkább átlagos pontok jönnek majd ki... -
Totya000 #3561 Nem lesz most extra, de jövő héten a manager-jatekba lehet választani még egy versenyzőt. Vagy inkább le kelljen adni egyet? Hogy legyen?:-D
top10 tippjeim:
1.J.Mayfield
2.R.Wallace
3.K.Kahne
4.K.Harvick
5.E.Sadler
6.D.Earnhardt,Jr.
7.Kyle Busch
8.R.Rudd
9.R.Newman
10.B.Labonte
Margin of Victory : 0,768 -
#3560 tényleg! hol van Gordon? :) -
#3559 Hova lett Gordon? :> -
#3558 Chevy Rock & Roll 400 at Richmond International Raceway
TOP 10:
01. Mark Martin
02. Kurt Busch
03. Jeremy Mayfield
04. Tony Stewart
05. Carl Edwards
06. Ryan Newman
07. Matt Kenseth
08. Kyle Busch
09. Kevin Harvick
10. Dale Eranhardt Jr.
MoV: 0.231
-
#3557 Chevy Rock & Roll 400 | Richmond International Raceway
01: Kevin Harvick
02: Mark Martin
03: Jeff Gordon
04: Kurt Busch
05: Greg Biffle
06: Kyle Busch
07: Kasey Kahne
08: Rusty Wallace
09: Matt Kenseth
10: Ryan Newman
margin: +0.320 -
#3556 Chevy RokkendRoll 400 Richmond
1. Kurt Busch
2. Greg Biffle
3. Tony Stewart
4. Kyle Busch
5. Matt Kenseth
6. Kevin Harvick
7. Mark Martin
8. Jimmie Johnson
9. Carl Edwards
10. Ryan Newman
Margin : 0.821
-
#3555 köszi
szemetek, már nem is fogják élöbe adni a sport1en?
mindig csak a buzi foci... -
#3554 Sport2 1:30 -
#3553 a verseny ma lessz? -
#3552 Chevy Rock & Roll 400 | Richmond International Raceway
Top 10
01. Greg Biffle
02. Kurt Busch
03. Kyle Busch
04. Tony Stewart
05. Mark Martin
06. Matt Kenseth
07. Jeff Gordon
08. Jimmie Johnson
09. Travis Kvapil
10. Kevin Harvick
margin: 0.999 sec -
#3551 lesz ma valami extra? mert 5 körül elmegyek dolgozni és már nem leszek gépközelben -
#3550 kösz, mostmár értem -
#3549 Amiben a Gyuri indul az az ARCA sorozat.
Mi nagyrész a NEXTEl-ről beszélünk,meg egy kis Busch is belefér.
Ez olyan mint a megyei vs.Profiliga.
Amit a tv-sport1-2,meg a viasat mutat az az utóbbi,a legmagasabbkategória.
Ha Gyuri jólteljesít,és elnyeri azamcsik tetszését,szponzor,csapat stb..akkor léphet feljebb,és mondjuk egy NASCAR Truck,vagy Busch szériában is indulhat.
Nextelben már nehéz,nem amerikainak szinte lehetetlen.
Remélem képbekerültél picit.
Szóval hajnalban Nextelfutam!
És Go Gordon!!!!Az utolsó esély a chasebekerülésért!
Bízom,hogy meglesz! -
#3548 nem ment. a viasat is NASCART közvetít, csak mindig az 1 héttel korábbi verseny összefoglalóját -
#3547 én nemtudom csak mostanában kezdtem L nézni amibe a magyar lesz az a nascar na az volt multkor a viasaton de most nemlátom vagy énvagyok vak? -
#3546 Harvick elvitte a pole-t, ami számomra jó hír, ami meg meglepetés (legalábbis nekem), az Travis Kvapil 3. helye, idén eddig egy 5., egy 6., egy 9. és egy 16. hely a legjobb 4 edzéseredménye, szal érdemes lesz rá odafigyelni... -
#3545 ...lehet elbeszélünk egymás mellett... Te melyik szériára gondolsz? Én a Nextel eheti futamát harangoztam be, az biztos Sport 2
tv műsor -
#3544 már csak 3 futam van idén ezzel együtt ARCAban -
#3543 de nemhiszem L nem a viasat közvetíti? lagalábbis ottnéztem a multkori futamot élőbe hajnalba... de basszus sport2őm nincs:(((((( -
#3542 Hogy is mondták a "Mint a villámban"? NEm rossz kölyök, de majd kiderül mit tudsz tömegben:)
Drukkolok neki:) Mondjuk egy év újonca cím nem is lenne rossz neki majd:D na jó tudom csak pár versenyen indul de rmelem látnak majd fantáziát városom szülöttében:D Nem beszélve arról, hogy általa szerte amerikában ismerté válhat Hódmezővásárhely!!!! -
#3541 A 13. helyről vághat neki Makai, nem gondoltam volna :) Eddig pazar teljesítményt nyújt.