17903
  • Laffite
    off: van WTCC topicunk is :)

egyébként úgy néztem a 21-es játék nem igazán jött be (eredményesség szempontjából) senkinek, max Dougie örülhet, asszem ezt most ő nyerte...
  • Laffite
    jó verseny volt, de csak felvételről láttam, mert megint dolgoztam...

- sajnos a #18nak nagyon hamar összejött a körhátrány, mivel csak a mezőny végéről indult, így az első 150 kör el is ment azzal, hogy visszajöjjön körön belülre, a végén viszont elfogytak a gumik, így megint nem sikerült a top 10 :(

- a többi emberem még ennél is pechesebb volt, előbb Kyle térült-fordult, aztán Newman vitatkozott össze Jarrettel, aminek nem nagyon láttam értelmét, tekintve, hogy mindketten a chase-ért hajtanak, ráadásul az eset ártatlan áldozata pont a negyedik emberem, az amúgy jó teljesítményt nyújtó Harvick lett, így teljesen elszálltam.

-Mark Martin szerintem nem a nyugdíjazását várja, csak már van némi tapasztalata, és tudja, hogy ha mindenből kimarad és hozza a Top 15 - Top 20-as eredményeket, akkor úgy elég nehéz lesz kiverekednie magát a rájátszásból. Ez vonatkozik Mayfieldre és Kurt Buschra is.
  • MrSpock
    Kenseth a kupával,elég impozáns kis díj.
  • MrSpock
    Ohh bocsi,nemolvastam,vagyis olvastam csak nemnéztem hogy tippeltél e,vagy csak a futamot nemláttad.
    Persze igy érthető a 0 pont,megtévesztett Dougie hozzászólása.
  • ChevyG #3336
    olvass picit figyelmessebben. NEM VOLTAM NET KÖZELBE -> nem tippeltem = 0 pont
  • MrSpock
    Ilyen sem volt még!
    Egy különdíjat megérdemelne!
    Nemkönnyű 0 pontot elérni,főleg ha azért nem a tökutolsókat írja be az ember akinek pontaszerzési esélye minimális.
    -off:
    Zanardi nagyszerűen védte magát,megérdenmelte végre!
  • robotnyk
    off:

Zanardi futamot nyert WTCCben!
  • Dougie
    hát akkor az e heti tippjátékot valaki kereken 0 ponttal zárta, igaz ChevyG?

egyébként nézd meg az ismétlést, érdemes
  • ChevyG #3332
    b@sz@+!
    hát nem vasárnap éccaka!!!!
    most értem haza a nagyfaluboo
  • Bucser
    Sadlernek produkálnia kéne egy top5-t és bekerülne a chasebe....

GoGo M&M's csokibogyók:D
  • Dougie
    én online voltam msn-en végig, de nem volt konferenciabeszélgetés megnyitva - legalábbis nálam

mondjuk én rögzítés közbe amúgy se tudnék igazán írni...

meg szerintem már nem is nagyon kell nekik segítség, 2 profi szakértő a kommentátorállásba + Matuz Krisztián, aki jobb mint a Gyulai szerintem

• robotnyk
    Tihynek rosszul írták ki a nevét, chval
  • Totya000
    Hogy aludtam volna el?
    Mi, Tihyvel minden verseny alatt adjuk az MSN-es hattértamogatast.
    Nektek kellett volna csatlakozni hozzánk.
    Dougie, te tudsz róla!
    Miért nem jöttetek?
    Embereimről: Mears elején nyomott egy Alt + F4-et az autónak.
    E.Sadler és Mayfield utolsó 30 körben tűnt el a top10-ből.
    Egyedül J.Burton-nek jött össze egy 2. hely.
  • MrSpock
    Azthiszem mostmár kicsit pihizem,jó verseny volt,és látunk még 12-t ebben az évben!
    A lényeg Jeff jelenleg már a chaseben!
    Go Gordon!
  • dodgecharger
    Jó kérdés, a Chaseben egy futamon kiesni annyit jelenthet, hogy elszállt a bajnoki cím
  • MrSpock
    Jó kis vigaszdíj lenne neki,bár nemtudom..szerintem nemoszt nemszoroz neki az a plusz milka.Nekem jóljönne:-)
    Számomra kicsit csalódás volt az idei éve,vártam,de a gyorspáylákon sem igazán ment.De azért várjuk meg a 2 versenyt,csodák még lehetnek.
  • MrSpock
    Kíváncsi leszek,hogy a chaseben bevállalósak lesznek e vagy óvatosak és inkább csak top 10-es helyezésekre mennek.
  • Dougie
    Juniornak meg talán esélye lesz megkaparintani a 11. helyet összetettbe, és bezsebelni az 1 milliót
  • dodgecharger
    Viszont érdekes, hogy Chase nélkül is milyen szoros lenne a küzdelem a címért! :-)
  • dodgecharger
    Jól átrendetődtek az erőviszonyok pár hónap alatt:-()
  • MrSpock
    Én talán épp ezért nemírnám le Johnsont,tavaly is mit produkált a hajrában!
    És ahogy elnézem nincs nagyon elkeseredve,biztosan bejutott,és csak 5 pont minusszal indul ha ígymarad.
    Szerintem ő tud valamit!És ráadásul vanank pályák ahol nagyontud menni!
    Bízom benne,és Jeffben hogy jók lesznek.
  • Dougie
    Biffle kezd újra magáratalálni, szerintem komoly esélyes lesz a végén mindenképp

ezen a versenyen is mit csinált?
    Lap 310: Biffle to pit road for a flat right-front tire. He gives up third and will go all the way back to 29th.

zöld alatt kijött defekt miatt, aztán a végén 3. lett, nem semmi
  • dodgecharger
    Stewart jó sorozata nem hiszem hogy a Chase-ben is folytatüdni fog, mert oda már mindenki 120 %-on fog rákészülni. Igazából Johnsont kihúznám, nála olyan rég óta nem jön a jó eredmény..
    Biffle, Kurt Busch, Wallace, esetleg mikor bejut Kenseth, ők lehetnek esélyesek.
  • MrSpock
    Eléggé megélénkült a topic most,de hát van miről beszélni!
    Ilyenkor Totya,és Laffitte hol van?Biztos bealudtak:-))
    Jövőhéten is virrasztani kell,de háát kibír aludni majd?!

• MrSpock
    Sajnos Rusty nembír a Roush armadával!:-(
    Minden versenyzőjük nyerési esélyes.
    Talán Jimmie,és Jeff ha megjavul az autójuk veheti a versenyt fel velük.
    Tony-t valahogy nemvárom az első 5 be a végén.
  • dodgecharger
    Minden lehetséges, viszont azt kell mondjam, egyre többen lesznek esélyesek a bajnoki címre, pár 1-2 névvel máris bővült a lista.
  • robotnyk
    Martin már sztem a nyugdíjra gondol, de Wallace is jól megy, kitudja, lehet bajnoksággal búcsúzik.
  • dodgecharger
    az USG Sheetrock-ot is már megnyerhette volna, ha jól emlékszem
  • dodgecharger
    Kenseth és Gordon viszont robog a Chase felé, és be is fognak kerülni!
    Mark Martin kipukkadt:-()
  • Dougie
    azért az nem egyszerű, hogy Kenseth már hónapok óta nagyon jó teljesítményt nyújt, év elejét elszúrta meg balszerencséje is volt, de aztán az összetett 24. helyéről jött folyamatosan fölfelé:
  • MrSpock
    Elég érdekes volt,nemzsabadottvolna így reagálni,esetleg kicsit odamutatni,hogy ejnye,de nincs harag,ez azért durva volt,hogy iylen látványosan,biztosan lesz pénzbüntetés is.
  • MrSpock
    Nyugi Edwards ki fog esni a top 10-ből!
    Szerintem azért nemolyanjó,hogy benntragadjon.
    Aztán hogy kikerül be azt majd meglátjuk az elkövetkezendő 2 versenyen.
  • dodgecharger
    Hát az asszem rekord is marad, mert nálam majdnem top10 lett mind a 4
  • robotnyk
    Jarett vs Newman incidensről vélemény? azt hittem DJ ennél érettebb már vén fejjel.
  • MrSpock
    Nem:-)Az én 605-pontom a rekord!az első 4 versenyzősön értem el:-)
  • dodgecharger
    én meg képes voltam elaludni vagy 120 kört /anyámat../
  • robotnyk
    10től aludtam azért egy pár órát, amúgy nem bírtam volna ki.
  • dodgecharger
    Sikerült össehoznom 580 pontot ma, azt hiszem ez idáig a legjobb, mióta 4 versenyzővel játszunk, nem?
  • Dougie
    ok, Gordon és Kenseth is legyen a chase-be, mondjuk Carl Edwards meg kikerülhetne a top10-ből és akkor be is férnének mind a ketten
  • Dougie
    dominancia: