17903
-
#3420 No!!!!! Nem adom az utolsóelőtti helyezésemet!!!! -
#3419 Ahogy elnézem jólenne beleerősíteni a managerjátékban is.
Majd hétvégén felhívom Kahne-t,meg Waltrip-et is.
Gordon tudja mi a dolga,nyerni,meg Vickers is.
Csak hát a 2 notórius kieső okoz gondot,bár egyszer bejött,és managerrekordot is értem el,jólenne ha állandósítanák a formát,és fentebbküzdenek. -
Totya000 #3418 Szomoru, ha a rádióban azt hiresztelik, hogy Makai Gyuri NASCAR versenyen indul...
Szeptember 10-én kaphat lehetőséget egy ARCA futamon és még utána két versenyen ugyanabban a szeriaban, ha minden jol megy.
Az ARCA nagyon hasonit a NASCAR-hoz, ha visszaolvasol, talalsz ezt-azt, mert már beszeltunk itt rola.
ARCA-t nem mutat a sport TV, csak NASCAR-t.
Tasi es Spedway (két sport TV-s szakkommentátor, akik a masik NASCAR forum tagjai) megprobaljak telefonon elerni majd a kozvetites alatt a magyar versenyzot, mert eppen most van tul a 4. tesztjén USA-ban.
Az álom valahogy igy nez ki:
Nehany ARCA verseny utan lehetoseg a Craftsman Truck szeriaban és onnan esetleg nehany verseny a Busch szeriaban és a csucs 1 Nextel verseny lenne.
Ez nagyban fugg a szponzoroktol inkabb, mert Makai Gyuri tehetsege vitathatatlan. -
Totya000 #3417 Dougie azt irja, hogy veletlenul kevesebbet irtam magamnak az osszesitesben 1000 ponttal és igaza is van!
A táblázatban jol szerepel az osszeg, csak ide masoltam be rosszul, gondolom.
Köszi a figyelmeztetést, Dougie! -
#3416 hát ha nem akarod kihagyni, akkor valahogy le kell töltened netről, mert bár hasonló az ARCA a NASCARhoz, de nemugyanaz
Clio kupába fut, és a szponzor intézett el neki egy tesztet -
#3415 Értem.Nem vagyok nagy Nascar-os de ezt nem hagyom ki! Hogy csöppent bele ez a Makai a Nascarba? Én csak a rádióban hallottam hogy indul egy hazánkfia is. -
#3414 nem következő héten ARCA futamon indul elvileg Makai, ha minden jól megy
chicagoban amúgy
hétvégén meg califoriában lesz futam nascarban -
#3413 Jól tudom, hogy egy magyar gyerek indul a hétvégi los angelas-i Nascar futamon? -
#3412 minek kell bele kötni?! (ebbe is)
Neki igen is jár az a plussz 1000 pont, mert sokat dolgozik vele!
akármit mond a Doug, tuti a Totyának van igaza, mert én azt montam -
Dougie #3411 nem akarok belekötni de egy bizonyos Totya nevű tippelőnek a manager játékba nem véletlen 1000 ponttal többje van összesítésbe?
tőlem maradhat így is, nekem mindegy, és csak jószándékkal megjegyeztem... -
Totya000 #3410 manager-játék eredményei:
1.dodgecharger : 582 pont (grat.!!)
2.Dougie : 493 pont
3.Totya : 474 pont
4.ChevyG : 465 pont
5.Tihy : 430 pont
6.MrSpock : 413 pont
7.Laffite : 272 pont (GO! GO! GO!)
Tehát...
1.Dougie : 5007 pont
2.dodgecharger : 4485 pont
3.ChevyG : 4389 pont
4.Tihy : 4247 pont
5.Totya : 2993 pont
6.Laffite : 3652
7.MrSpock : 3556 pont (GO! GO! GO!)
-
#3409 most volt elöször, hogy nem tippeltem!
kibaszottul felidegesit ha rá gondolok
lehet beszélni fogok szakemberrel
-
#3408 ...viszont LeBron James ha indulna a NASCAR-ban, kellene az autójára egy naptető, ahonnan egyáltalán kilát a kocsiból -
#3407 nocsak, már hétköznapokon is ilyen aktív a topic?
a margint illetően rendre eltippelem magam, az extráim nem jönnek be, a manager játékban katasztrófális vereség... szal van valami extra jutalom az év végi abszolút utolsó helyért? mert akkor valszeg azt én megpályázom... -
#3406 kis golyo-fejüt nézzetek, az se kutya!!! -
Totya000 #3405 Nekem is a hideg futkos a hátamon ettől a fickótól.
Valami nem kerek ott nála, tutti, hogy eltépődött benne valami.
Rosszul van tekercselve.Nem százas.
Nézd a szemét...
-
#3404 LeBron James helyében nem adtam volna neki autogrammot, nagyon bizarr figura :D -
Totya000 #3403 pontozás : telitalálat : 10 pont
max. elérhető pont : 50 pont
Egyébként 10 pont minusz eltérés/versenyző.
-
Totya000 #3402 Extrajáték: "top5's laps led"
Magyarul a bajnoki táblázat első 5 helyezetjei hány kört vezetnek majd a versenyen? Nem összesen, hanem fejenként!
Ezek a versenyzők pedig : Stewart, Johnson, Biffle, R.Wallace, Martin.
A nulla is egy tipp.
-
Totya000 #3401 Az a kis sapkás meg ki a franc ott, LeBron James mellett? -
#3400 egy érdekes kép:
-
Totya000 #3399 Természetesen, hogyne!
Javítom a hibát és este manager-eredmények.
Elhúzódott a javítgatás, de azért rajta vagyok a témán.
Ma még egy jó extrát megpróbálok kitalálni. -
#3398 2db "Michigan 400 Margin of Victory" sor van, gondolom a második Bristol akart lenni, ugye? -
Totya000 #3397 http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls
Remélem, minden oké! -
Totya000 #3396 "21" játék eredményei
1.Dougie : 13 pont (29) GRAT.!!!
2.Totya : 6 pont (36)
3.Laffite, Tihy, dodgecharger & MrSpock : 0-0-0-0 pont (44,45,56 & 64)
A 21. versenyző B.Labonte volt, rá nem tippelt senki, az extra 5 pont senkié sem lett. -
#3395 -
Totya000 #3394 Annyit lehet tudni róla egyelőre, hogy estefelé megmondom az eredményeket, ha minden jól megy.
A manager-játékot is lecsekkolom és holnapra valami extrát ki kellene találnom.
-
Dougie #3393 Totya, a játék neve: 21 eredményeiről lehet valamit tudni? -
#3392 itt az emliett Pressley-ride
-
#3391 ugy emléxem Robert Pressley-nek volt a régi 29es autoja szkubidús, és még az rémlik, hogy egy baromi nagyott takart vele
de rengeteg (mesés/filmes kocsit láthattunk már) az eggyik leg igényesebb (már mint nem a film) a HULK-os kocsija volt a fiatalabbik Labonte-nak -eltalálták a szint -
-
Tasi #3389 Ha a legutóbbi versenyt láttad, akkor a sárga autó a 25-ös volt, Brian Vickers, és Scooby Doo volt a motorháztetején. Speciális festés (gyakorlatilag inkább matrica), csak azon a versenyen használta. Az említett Kyle Busch (#5) autóján Johnny Bravo volt fehér alapon, ezért szerintem inkább a 25-ös kocsira gondoltál. -
#3388 az a lila festés nem gyenge:-)) -
#3387 dougie: -
Dougie #3386 Ken Schrader NASCAR-CUP > Dover, 2002-06-01
Ken Schrader NASCAR-CUP > Bristol II, 2002-08-24
-
#3385 ja meg főleg tony stewart a home depot-guy -
#3384 OKés értem:) Schraderről nem tudtam:) (nekem sadler csokiskocsija tűnt fel először:D) -
#3383 de, tudom hogy Sadler a emendemszes, csak Ken Schrader is jópár évig ezzel a szponzorral ment. -
#3382 Eliott Sadler az M&M-es autó nem?? már jó pár éve...
(mondjuk én csak 3-4 éve követem az eseményeket:) Sajnos csak azóta ismerem közelebbről a Nascar-t:) -
#3381 Gratula Dougie-nak!
Johnson 2006?