17903
-
Totya000 #3660 Kiváncsi leszek a tehetségére.
Talán, nem a hölgx nézők csalogatása miatt kerül oda.
Drukkolok majd neki én is. -
#3659 ...de a #3657-es post akkor is baromi jó hír télleg örülök néki -
#3658 Hungarian Makai Impressive in North American debut
...olvasva a cikket, lehet az amcsik nehezen tudják elképzelni milyen az a Renault Clio Cup :) -
#3657 Erin Crocker jövőre teljes szezont kap a Busch-ban, asszem neki fogok szurkolni :)
-
#3656 kapcsolódva a témához: a Chase-nek egyetlen hibája van, ha valaki 10-ből mondjuk kétszer eldobja az autót, akkor valszeg elszállt a bajnokság, ugyanakkor győzelmekkel sem biztos, hogy be lehet hozni az így szerzett ponthátrányt. Vagyis itt már nem a versenyenkénti győzelem a cél, hanem az állandó és hibátlan Top 10 és Top 5 eredmények, csak azzal lehet odaérni - szerintem. -
#3655 végre valahol jol irták, hogy NASCAR! -
#3654 most akartam belinkelni -
Totya000 #3653 http://www.sg.hu/cikkek/39408
Közben nézzétek meg ezt is félszemmel!
-
Dougie #3652 mondja el mindenki a véleményét ezzel kapcsolatban
legalább pörög a topik -
#3651 "az az igazi dráma, amikor mindkét félnek igaza van..." -
Dougie #3650 most komolyan, jobban örülnél ha csak Stewart vagy Biffle lehet már csak bajnok?
jobb ez így mindenkinek
aki bekerült annak majdnem ugyanannyi esélye van mint a többi bekerültnek,
aki meg 1. az bizonyítsa be hogy nem véletlen és nyerje meg az egészet -
#3649 akkor mennyenL mert megérdemli!
minden meccs semleges helyen jáccodik a playoffba is, de itt muassatok nekem 2 1forma pályát. ezért még nagyobb döntö szerepe van a szerencsének abban a szemszögböl, hogy kinek melyik pálya fexik jobban. -> ha olyan pályán vagy gyors, ami nincs a csézbe, akkor kurvára elbuktad a kupát... -
Dougie #3648 pont ezt mondom én is
kell a chase
és mi egy külön nézői kategóriát képezünk, mi akkor is néznénk ha az utolsó 20 verseny előtt már lehetne tudni hogy ki lesz a végső győztes (ami persze képtelenség) -
Totya000 #3647 MLB a kakukktojás, mert magyar sportcsatorna még nem adott élő közvetítést, sajnos. -
#3646 rossz válasz. NASCAR innen a tojás, mert TECHNIKAI SPORT vazee!
a többi csapat sport (ugy értem klasszikus értelembe, két csapa 1mással szembe+1korong/labda) -
Totya000 #3645 A lényeg akkor is az, hogy szeretnék elkerulni az F-1-szindrómát, ami ugye annyit jelent, hogy az első helyezett a bajnokság vége előtt 5 versennyel elmehetne üdülni 1 hónapra, azzal a nyugodt tudattal, hogy a lábáztatás után is ő lenne a cool guy.
Kell a Chase, de nehéz a mi szemszögünkből vizsgálni, mert mi akkor is néznénk, ha nem lenne, de a konkurencia miatt kell. -
Dougie #3644 az NHL? mert az a legnépszerűtlenebb az usába ezek közül? -
#3643 csak barátom elfelejtesz egy aprónak tűnő, de NAGYON fontos dolgot!
találd ki melyik a kakukk-tojás:
1.NHL
2.NFL
3.MLB
4.NBA
5.NASCAR -
Dougie #3642 mi ez a kapcsolgatós hülyeség? aki kapcsolgat azt nem érdekli hogy chase van, vagy nincs, azt a verseny érdekli nem az összetett pontverseny állása
viszont így azokat a nézőket megtartják, akik nem néznék tovább a nascart ha már kiderülne hogy kb. 2 embernek van reális esélye megnyerni az egészet hónapokkal a vége előtt (mint pl. most, mert 300 pontot nemigazán lehet behozni ennyi idő alatt) -
Dougie #3641 ha a chase baromság, akkor baromság az playoff az nhl, nfl, mlb, nba-be is
akkor az lenne a bajnok aki a legtöbb pontot gyűjti az alapszakaszban és vége, és kb. hónappal előtte eldőlne az egész
ezt már kb. 100 éve kitalálták hogy ez így nem lenne jó...
szóval kell a chase
-
Totya000 #3640 A NASCAR-nak nem elég, hogy csak azok nezzek, akiket ez erdekli a legjobban a sportok közül.
Ők szeretnék megnyerni azokat is, akik "kapcsolgatnak".
Fogalmazás : 2
Mondanivaló : 5
Értve? -
#3639 akit érdekli az ugy is nézi, cséz ide vagy oda -
#3638 azért kellett, mert az NFL miatt némileg csökkent a nézettség, és bejött -
#3637 akkora baromság ez a cséz mint állat! -
Dougie #3636 a chase jó
ha nem lenne, akkor az idén Stewart lenne a bajnok, akkora előnye van
ami nem azt jelenti hogy a chase-es szabállyal nem ő lesz, de így van esélye még rajta kívül 9 embernek -
Dougie #3635 Last 5 Races
Driver Points
1 Matt Kenseth 795
2 Tony Stewart 793
Last 10 Races
Driver Points
1 Tony Stewart 1,664
2 Matt Kenseth 1,462
kell ennél több? -
#3634 most nézem ez qrvajo!!! -
#3633 ez maj késöbb lessz érdekes!
köszi -
#3632 ott van a közepén -
Totya000 #3631 http://www.ovaltrack.com/alternative_scoring.htm
Itt van az első 10 a többi pedig ugyanaz, ha jól gondolom:-) -
#3630 bots, ugy értem a régi "számitás" szerint -
#3629 http://www.jayski.com/stats/2005standings/sept10.htm
-
#3628 én az egész pontállásra vagyok kiváncsi, nem csak gordonéra -
#3627 Ha nincs Chase, akkor is 744 ponttal lenne lemaradva az élen állóhoz képest. Szerinted reális lehet, hogy 74-75 pontot verjen a többiekre 10 versenyen keresztül? -
#3626 hát erre lennék kiváncsi. egyébként busch helyett meg lett volna az 5. neki -
#3625 Gordon ott előrébb tartana? -
#3624 tud valaki olyan oldalt, ahhol a normális pontverseny szerint mennek a dolgok, én a csézzel nem foglalkozok -
#3623 Meglepődnék kicsit ha Kenseth bajnok lenne, de látva ezt az utolsó periódusát, a sorozatos top5-ökkel nem kizárt:> -
#3622 Meglepődve láttam,hogy a managerben nem utolsó lettem.
Na majd a chase alatt szépen feljövök!Nincs teher a versenyzőimen,egyiksemjutott be. -
#3621 szerintem se