17903
-
Totya000 #3740 Margin of victory eredmények : 0,292
1.Dougie : 8 pont (0,401) Grat.!!
2.Tihy : 7 pont (0,466)
3.Totya : 6 pont (0,490)
4.ChevyG : 5 pont (0,708)
5.robotnyk : 4 pont (0,838)
6.Laffite : 3 pont (1,206)
7.MrSpock : 2 pont (1,263)
8.dodgecharger : 1 pont (1,461)
összesített Margin of Victory pontok :
1.Totya : 101 pont
2.Tihy : 99 pont (nincs még győzelme!)
3.ChevyG : 96 pont
4.MrSpock : 93 pont
5.Laffite : 88 pont
6.Dougie : 86 pont
7.dodgecharger : 76 pont (8. versenytől játszik velünk!)
8.robotnyk : 36 pont (csak a 18. versenynél kezdte a tippelést!)
reklamáljatok! -
#3739 Robby 50, Vickers, Kahne és Waltrip 25-25 pontost büntetést kapnak. Kahnenek keveslem a 25 pontot. -
Totya000 #3738 ha Kahne eltiltják vagy jobban megbuntetik, akkor egy ugyanolyan járna R.Gordonnak is a szándékért, szerintem.
Furcsa, de én nem érzek semmilyen ellenszenvet Kahne és Riggs iránt, bár az igazság az, hogy olyan bajnokot szeretnék látni idén, aki még nem volt az, eddig. Kurt Busch már volt...
Ők legyenek bajnokok : Mayfield, Martin.
Vagy esetleg ők : Johnson, Newman, R.Wallace*.
ők most inkább ne : Stewart, Ku.Busch, Biffle*, Edwards*, Kenseth.
Rusty győzelme beleférne, mert utolső idénye, de Biffle és Edwards bajnoki címét még korainak tartanám.
-
#3737 így azért mégsem lehet viselkedni mint Robby -
#3736 Mivel Kahne az én versenyzőm,hát mérgesvoltam,de az a baj,hogy mindig ilyen hülyegyerek.Ha kicsit megfontoltabb lenne,már rég a chaseben küzdene a bajnoki címért.Tud menni de folyton elcseszi.Én nemutálok senkit sem,még őt sem,csak higgadjon le.Nemvolt szép,és Robby húzása sem,simán kimentvolna az autójával Waltrip elé.Szerintem ő a legveszélyesebb versenyző,bár most nemvolt hibás,de valahogy mindig körülötte történik valami. -
#3735 Azt hiszem, lesz még néhány dráma ezalatt a 9 verseny alatt.
Egyébként számomra Riggs és Kahne már régóta nem szimpatikus, de tulajdonképpen a versenyzők 70%-nak egy idényben vaj van a füle mögött..
Az nagyon tetszett mikor a Waltrip-R Gordon esetnél Tasi elmondta, hogy emberileg ebben a cselekedetben semmmi kivetnivalót nem talál -
#3734 lehet csak táviratot küldött nekik, vagy robbanós csomagot :)
...amúgy meg baromi dühítő lesz ez neki, ha pont ezen csúszik le majd a bajnokságról, ami bizony könnyen előfordulhat. -
#3733 ...egyébként meg így reálisan belegondolva lehet, hogy ezen azért húztam fel magam sokkal jobban mert pont Kyle Busch-ra utazott, ugyanakkor versenyzőtől függetlenül minden szériában utálom a sportszerűtlenséget, és sajnos voltak már hasonlók a Le Mans-i sorozattól a Dakarig szinte mindenhol... még azon se buktam volna ki ennyire, ha felpofozza a másikat a pitben, rendezzék le egymás között, de más emberek munkáját ne csessze már el senki szándékosan, az nem sport - függetlenül attól, hogy Kahne, Gordon, vagy akárki más van terítéken... -
#3732 persze, csak mondom, hogy Gordon csak azért jutott a sisak dobálásig mert a Kahne féle módszer nem jött be :) de egyébként egyetértek, asszem én szidtam Kahnet először.
amúgy Kurt Busch is durvább lett volna, de messze volt a crew chief a garázstól :)) -
#3731 lehet, de Kahne-nek sem lett volna kötelező találni... +ilyen alapon Kurt Busch is játszhatott volna kamikaze berepülő pilótát amikor visszatért... ha mindenki megtorolná a vétlen versenybaleseteket, akkor az egész bajnokság egy baromi nagy adok-kapokká válna, aminek nem örülnék. -
#3730 azt ne feledd, hogy Gordon is előbb ugyanazt akarta, csak nem talált rükvercből :) -
#3729 Egyébként jó verseny volt, örülök Newman győzelmének, egyrészt mert ez nekem is pontokat hozott (még akkor is, ha csak a Stewart-Kenseth befutó eleve hozott volna nyolcat), másrészt meg összetettben Newman pont akkor kerekített nagyot, amikor arra szüksége volt.
Ami a tippeket illeti, sikerült megint hoznom a menetrend szerinti 8 pontot és egy kicsit mégjobban elhúzni, + a versenyzőim se törtek-zúztak, így aztán soha rosszabb hétvégét! :) -
#3728 Kahne-ben nagyot csalódtam, ilyet csak egy hülye csinál. Gordon odanyomta a sisakját, ezzel is pont eléggé ki lehet fejezni valakinek a nemtetszésedet, vagy azt hogy mennyire föl vagy b....va idegileg, de egy sisakdobálás még nem cseszi el másik több tucat ember egész hétvégi munkáját, akik jelen esetben Kyle Busch csapatát képezik. Kahne egy bunkó, ezt nem lehet szépíteni. Szal mostanra találtam valakit akit a továbbiakban nem csípek, így már lesz ki ellen szurkolni :( -
#3727 Eléggé mozgalmas volt a verseny,és persze nekem megint nemvolt szerencsém.
A managerben sem.Azthiszem nem is lesz,főleg ha Kahne-t eltiltják versenyről a hülyesége miatt.Soxor nézem,hogy állítom képeslennék úgy eltaláli a top 10-et,minden versenyzőt,hogy egy helyezettet sem.Na mindegy hátha egyszer már összejön a tippelésem.
Olyan vagyok mint Gordon ,a szezon eleje jó aztán nagy visszaesés.
Na ennyit itt a tippjáték szépségeiről.
Egyébként osztom dodgecharger véleményét,mérges lettem amikor Kurt a falon végezte,mert ő ottlehetettvolna a végén.
Úgyérzem az lesz a bajnok aki képes mind a 10 futamot a top 10-ben befejezni,és elkerülik az ilyenek.
Robby Gordon meg hozta,habár nemő volt a vétkes,de mindegy,mert úgyis nekimentvolna a falnak,vagy ő másnak.Csak nemtudom akkor kihezdobtavolna a sisakját. -
#3726 Grat Mindenkinek!
Scott Riggs-nek pedig a annya-picsáját -
Totya000 #3725 top10 tipperedmények:
1.robotnyk & Tihy : 9-9 pont GRAT.!! (5. és 6. helyezettek eltalálása)
2.Laffite : 8 pont (6. helyezett eltalálása)
3.ChevyG & Dougie : 7-7 pont
4.dodgecharger & Totya : 6-6 pont (9. helyezett eltalálása nálam)
5.MrSpock : 5 pont
összesítve : (még nem tudok feltölteni táblázatot, mert nincs net:-()
1.Laffite : 172 pont
2.MrSpock : 158 pont
3.ChevyG : 148 pont
4.Tihy : 139 pont
5.Totya : 131 pont
6.Dougie : 127 pont
7.dodgecharger : 120 pont
8.robotnyk : 64 pont
9.Holly : 14 pont
reklamáljatok! -
#3724 na ezt a pályát viszont nagyon várom
-
#3723 Doug felvetted? -
#3722 sajna pont a végét elaludtam :S
na mindegy talán két darabban lesz t orr en ten, akkor leszedem a másikat
Kahnet remélem eltiltják 1-2 versenyre! egy közepesen komoly online ligában aki ilyet csinál azt egyéletre kitiltják a szerverről, az tuti... amit Robby Gordon csinált neccesen de belefért (bár először ő is ütközni akart), bár nem egészséges double fileba felállt autók között sétálgatni. -
Totya000 #3721 háde mekkora veseny volt már?
Ilyen forgatókönyve a Mint a villámnak sem volt (vigyázz, irónia).
Csak reménykedni tudok abban, hogy minel több ember látja majd!
-
#3720 Minden volt ezen a versenyen!
Ime a győztes!
Ryan Newman
-
#3719 Az uccsó 30 kört láttam!
Huh nemsemmi volt az utolsó 10 kör!
Gratula a győztesnek!
Nemírom meg,ha valaki esetleg bekukkantana,és szeretné végignézni a most kezdődő közvetítést. -
#3718 dettó -
#3717 Ahogy elnézem kénytelenleszek megvárni az estiközvetítést,mert az AB-n csak feketekép van.Ez van,na mindegy. -
#3716 hehe, a Chevy már ott van -
#3715 -
#3714 akit érdekel... lehet, h jövőre jön a Dodge a WTCC-be, a megfigyelőik ott voltak a mai futamokon... -
#3713 nyugi, a sport3-on is foci lenne, ha más nem akkor a Magyar Kupa harmadosztályú csapatokkal...
az ab-n most éppen skinnert ünneplik... -
#3712 Visszatérünk a jó öreg Ab.re,mert a Sport 2-ös közvetítést már nembírom kivárni.
A sok jó foci minden műsoridőt elvesz.Érdekes,hogy pont a chase-s versenyt nemlátni élőben.Kellene egy Sport3 is,bár szerintem ott az olasz,német,angol,spanyol B meccseket mutatnák.Tehát nincs alternativa.foci,és foci közül lehet választani.
Na jó persze ne legyünk telhetetlenek,azért jó,hogy adják végre,de..az ember mindig többet akar,(live)főleg az ilyen ritkaságokból.Hisz héten csak 1 szer,meccs az van 100 is. -
#3711 Én is sokszor videóról nézem csak meg. Úgy néha jobb is, mert a sárga zászlós köröket át tudod pörgetni :) -
#3710 Sport 1 viszont van. Majd valahogy felveszem videóra legfeljebb. Köszi! -
#3709 Ráadásul ami ismétlés lesz a Sport1-en azok is elég lehetetlen időben, hétfő hajnali 4, kedden meg már éjfél után. -
#3708 Köszi! Sajnos nekem nincs egyik csatorna se, akkor én most megint nem látom. Egyébként is későn van az este 11 óra, holnap én korán kelek. Azért köszi! -
#3707 Sport2 van, AB nincs, azt már pár éve lecserélték MotorsTV-re. -
#3706 Neked van Sport2-őd vagy AB Moteurs-od? -
#3705 Szia, Sport2 23:00, amúgy a futam olyan 19 óra körül kezdődik, de ugye ilyen focimániás országban, akkor mind a 2 csatornán csak meccs mehet élőben... -
#3704 Sziasztok. Mikor lesz a verseny? Azóta se láttam egyet se csak a viasatos összefoglalókat, mindig olyan hülye időkben van, olyankor késő éjjel én sajnos nem látom. -
Dougie #3703 hát 8-ból 5-en Stewart győzelmére tippeltek + Kenseth és Busch is szinte mindenkinél elöl van... azért az is meglepő lenne ha ennyire papírforma lenne... -
#3702 ahogy elnézem a dobogó ezen alakulásában elég biztosak vagyunk páran, hát kíváncsi leszek... -
#3701 off:
Martin navigátora meghalt a brit ralin :((