13886
-
#563 Volt a magyar? Huh..hár hogy nem voltam ott, ha esetleg vki ott lett volna és csinált videót... -
legolas66 #562 The witcher intro
7-perces witcher intro kamerás sajnos de szerintem nagyon jó! -
#561 Én nem, de állítólag volt a magyar szinkronos Witcherből bemutató. -
KH #560 nah, látta valaki a prezit? -
ricsa008 #559 CD Galaxis-on a magyart október 26-ra írják -
#558 nem ugy volt hogy szeptemberben jelenik meg a játék ? -
#557 Erre én is elmennék, csak itt Bikacsök-Alsón nem nagyon rendeznek ilyeneket. :) Majd valamelyik pesti számoljon be, mit látott, kösssz! -
KH #556 "Szeptember 29.-én 10 és 18 óra között a Palace Mom Parkban első alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Game Show. Egy egész napos, ingyenes rendezvény keretén belül a videójátékok hazai rajongói megismerhetik az idei őszi, téli játékfelhozatal legfontosabb programjait.
A látogatóknak lehetőségük lesz megismerkedni olyan fantasztikus MEGJELENÉS ELŐTTI játékokkal, mint a The Witcher (prezentáció, nem hands-on), Kane & Lynch (hands-on 2 Xbox360-on !!!), Timeshift, Call of Duty 4, PGR4, NHL08."
11:20 - 11:35 The Witcher
-
#555 Há' tényleg baromi jó lenne...:P
Főleg a Witcher játékba. Csak az való bele.
Najó.
btw. rotator igazad van megent...;D -
#554 Na jó egy modern háborús játékhoz például nem menne jól, az olyan harcokra értem mint amilyenek az ilyen és ehhez hasonló játékokban vannak. Amikben nincs lőfegyver, csak kardk, meg varázslatok esetleg. -
#553 szerintem az annyira nem számít hogy európai... a dobok minden harchoz jól mennek szerintem. -
Cat 02 #552 de ez középkori euórpai:) -
#551 Szerintem harc közben az ilyen stílusú játékokhoz a japán dobok a legjobbak.. nekem az tetszik legjobban harcok közben -
Cat 02 #550 nekem semmi bajom a zenével :)
gondolom lesz benne nyugis zene, de fight közben jó a hörgős zene -
#549 Totál ízlések és pofonok kérdése....
Nekem pl tetszett. -
#548 Nézd a jó oldalát! Lehetett volna Celine Dion is. -
#547 WTF. O_o
Ezt muszáj volt nekik???
Awful shitty lyrics, béna banda, az egyetlen erényük a bevágott Witcher trailer részletek...
/cry -
#546 Nekem meg ezek a kedvenceim Imásdom a középkort direkt játszom csakis ilyenekkel, nálam még ezt tartja a PC-ben a lelket -
#545 Köszi az infókat!
Sajna, még nem volt időm belemélyedni... Amit tudok róla az tetszik.
Én inkább a TPS irányitás híve vagyok, szeretem "magam" irányitani a dolgot. Az, hogy rákattintok az ellenre, és lekaszabolja a karakterem, a szintemnek megfelelően, nem jön be. De ugye, mások vagyunk, más tetszik, mindenkinek. Nemrég "fedeztem" fel a kaland-szerepjátékokat, eddig Fps, szim, Tomb raider szerü kalandjátékok és társaik voltak a kedvencek. De ezek a hatalmas tájak, a kor amiben játszódnak, bejönnek, nagyon!
Dante. -
#544 én 1 hét alatt kitoltam napi 8 órával számolva. és mégegyszer másik oldalról.
Szal olyan 7 óra körül van.
De ez lényegtelen. BG2-höz képest csalódás volt. Nem beszélve Planescape tromentről plo... -
Cat 02 #543 Vader - Sword of The Witcher
itt a Vader - Sword of The Witcher -
csgj #542 ja, a Mask of the betrayer kiegészítő lesz 25 óra, az alap annál jóval több... jó, hát a 100 órával lehet, hogy túloztam, de szép lassan nekem először másfél hónapba telt kijátszani az alapot :D
szerk: Az Sg-s leírás az NWN2-ről 50-100 óra játékidőt ír... :P -
#541 25-25 óra rossz vagy jó befejezés.
-
csgj #540 "rövid nagyon"?? :O Sztem elég hosszú volt (100 óra...), persze akkor nem, ha Baldur's Gate-el hasonlítjuk össze :P -
#539 Hála az égnek, még egy felesleges hardverrel több lenne. Akkor már inkább nagyobb cpu. :) -
ellington #538 október 26. ok. -
ellington #537 mikor jelenik meg? -
Zóanagyvarázsló #536 Az a bizonyos célhardver nem igazán nevezhető elterjedtnek, keményen meg is bukott. -
#535 Ja igen, még az is egy cpu intenzív cuccos tud lenni, bár ha úgy vesszük, van rá célhardver + a gpu-t is rá lehet venni a számolgatásra. Szép és látványos dolog, de egy kezemen meg tudnám számolni, hány játékban volt bármi értelme is a nyálverésen kívül. -
#534 JAhh és a fizikát mi mozgatja vajon? Biztos a szobában lévő szél... -
#533 Hát ha a leírt ajánlott konfig azt jelenti, hogy a játék 2560x1920-ban max. AA és AF mellett minden lehetséges tolóka, beállítás, látótáv, stb. kimaxolásával stabilan sosem megy 30 fps alá, akkor nagyon fogok örülni. :) -
#532 Gamespot interjú
Elég hosszú és baromira sokmindent megmagyaráznak benne:) nekem tetszik eddig:) -
#531 A Crysis teljesen más tészta. Ott leginkább a videókari dolgozik, a proci meg csak tömi adatokkal, esetleg némi AI (no nem szokták túlzásba vinni). Egy (jobb) RPG-ben meg egy egész világot menedzselni kell a háttérben, ami elég durva pár ezer NPC esetén. :P -
Zóanagyvarázsló #530 Én még a '90-es években élek, amikor az ajánlott gépigény azt jelentette, hogy azon a konfigon minden maxon vígan mentek a játékok.
Dante73: Mint a videókban is látszik, irányítható többféleképpen is, lehet kattintgatással és TPS-ként egyaránt. Harcrendszer sajnos elég kattintgatósnak tűnik, cserébe bármikor megállítható és látványos. -
#529 RPG és nem akciójáték.
A Jade Empire minden volt csak nem RPG.(a szememben)
Én a point and click rpg-ket imádom és hiányolom nagyon. (BG2 NWN NWN2 (bár az NWN2 kicsit csalódás volt nekem mivel rövid nagyon)).
Na majd látjuk. eddig roppantmód igéretes. -
#528 Szép gépigény...
Kiváncsi vagyok, mi kell akkor 1280x960, max-ra húzott grafhoz... És ez még nem is a Crysis, annak milyen gép kell akkor?
Irányitására leszek kiváncsi egyébként a játéknak! Ha azt eltalálják, (mondjuk Jade Empire, Two Worlds rendszer, tehát nem ilyen klikk az egérrel, és odamegy) Akkor szaladok a boltba érte, ha nem, akkor még a képfájlt is törlöm.
Mert, amit eddig láttam belőle, (nem sokat!) nagyon bejött!
Már várom!
Dante. -
#527 de legalább őszinte... -
#526 Főleg ha azt vesszük, hogy az ajánlott gépigényt általában érdemes 20-30%-kal megemelni gondolatban, ha tényleg mindent fullon akar az ember tolni. :)
Na majd meglátjuk... -
#525 Same here. Azért kicsit brutális a rec. proci igény. -
csgj #524 hát ja... a Hellgate London-nál azért legalább nagyjából betartották a kis gépigényre tett ígéretet. Annak a minimum gépigényében ati 9000-től írja a karikat :D