20113
-
#1166 meg 1 ev? hol leszek en mar akkor, hajj hajj
-
#1165 Néha legondolkozom, hogy azok akik a cikkeket írják, mennyire hozzáértők ill. mennyire ismerik az adott játékot...
Ugyanez a helyzet a kiadókkal is. Emlékeztetnék mindenkit az Mo.-n kiadott G2, g2Addon ill. G2Gold kiadványok magyar szövegeire. galaxisneten meg lehet nézni miket írtak...
Egyébként meg tényleg szinkronos volt eddig is az összes karakter, mégha csak pár ember is adta a hangokat.
A Morrowindnél meg tényleg húzós lett volna.
Pl. Az arénával játszottam nemrég és el kell mondanonm, hogy abban jóval nagyobb játéktér van szvsz (a Daggerfallban biztosan) mint a Morroban. -
#1164 Ez biztos nemigaz! Eddig is teljesen szinkronizáltak voltak a karakterek. Ez nem a Morrowind.... -
#1163 "A játékban szereplő összes karakter teljesen szinkronizált, el lehet felejteni a feliratokat"
-Ebben azért nem vagyok olyan biztos...
-
#1162 Emm mijeza nyereményjáték??
Itt beszélitek nagyban a kérdéseket énmeg csak pislogok hogy mivan:S
Rámegyek a linkre és ottvan egy hosszú angol vagy német szöveg...
Mit kell itt tenni hogy meg lehessen adni a kérdésre a válaszokat?
De én itt még kérdéseket sem látok!
Valaki nagy angol mászta segíjjen plíz :) -
#1161 Jah, a Magyarországi megjelenésre várhatnánk 2006 teléig, ez valószínű :P
Grafika too mutch! D: -
W B #1160 Egy kis Gorhic 3 infó bár ezt már tudjuk.
A hir forrása a HC.Gamer
Gothic 3
Négy éve is megvan már annak, hogy az első Gothic feltelepülhetett számítógépeinkre. A mai szemmel nézve enyhén szólva nevetséges grafika nem zavarta a közönséget, s pillanatok alatt kismillió rajongót tudhatott magának a Piranha Bytes szerepjátéka. Bár a fejlesztők büszkék voltak a cucc által nyújtott szabadságra, az igazság az, hogy a mellékküldetések igen kidolgozatlanok voltak, így a linearitás szócska illett leginkább a játékmenetre. A második részben ez egy kicsit megváltozott, s így meg is tudta ismételni elődje hatalmas sikerét - bár a megjelenés egyelőre nagyon távoli, mindössze a jövő év végén várható.
Azt azonban már most tudni lehet, hogy kalandunk nem lesz mindennapi. Hősünk, miután megmentette otthonául szolgáló szigetet a velejükig romlott hordáktól, elindul, hogy felkutassa s elpusztítsa eme szörnyű teremtmények lakheléyül szolgáló fészket - hiszen időközben a csúnya, büdös orkok az egész emberiséget rabigába hajtották. Csak néhány szerencsés rejtőzik a jeges északon, a forró délen, valamint egy markonyi partizán bújik meg a dzsungel növényzete mögött. A mi feladatunk lesz egyesíteni őket, s megindítani az utáncsapást - s döntéseink az egész emberiség sorsát befolyásolják majd.
Mivel a fejlesztés joga a harmadik részben is a Piranha Bytes szakembereit illeti meg, joggal alapoznak az előző rész eltalált elemeire, ám egyúttal szinte mindent újjáalkotnak. Kapunk itt egyszerűsített, ám még élethűbb harcrendszert, mely bár nem kíméli majd egereink épségét, az állítások szerint sokkal könnyebben hozhatjuk elő karakterünk rejtett képességeit.
A világot, mely kalandjaink során körülölel majd bennünket, a legmodernebb, DirectX 9-es effektetekkel is bőven megszórt motor hívja életre, ami természetesen a Piranha saját fejlesztése. Mint az bizonyára a képeken is látszik, a növényzet, a talaj és az épületek mind-mind gyonyörűen kidolgozottak, s az élőlények még ennél is csodásabban festenek: testük rengeteg poligonból áll össze, a páncélok csillognak, szőrzetük lobog - a vizuális orgia tehát garantált. Ha ehhez hozzávesszük, hogy eme fantasztikusan részletes világ több mint négyszer akkora, mint az előző részekben megtapasztalt sziget, csak az a kérdés marad nyitva, vajh' miféle erőmű kell majd ahhoz, hogy ne Gothic 3 képregényt kapjunk kézhez.
A grafikán túl a másik dolog, melyre igen büszkék a készítők, a hangzás. A játékban szereplő összes karakter teljesen szinkronizált, el lehet felejteni a feliratokat - ez pedig egy ekkora alkotásnál nem kis teljesítmény. A mesterséges intelligencia állítólag "átlagon felüli", az emberek élik mindennapjaikat, harcolnak vagy dolgoznak. Összesen 50 fajta szörny és még számtalan emberi ellenfél vár ránk kalandjaink során, kiket rengetegféle képességgel illetve varázslattal bírhatunk jobb belátásra - ezek száma egészen pontosan 50 lesz, hogy a mágikus félszázas limitnél maradjunk. Fegyverekből ennél is több lesz fellelhető, többszáz gyilkolóeszközt csatolhatunk övünkre, s csak rajtunk múlik, melyiket részesítjük előnyben a többivel szemben - ebben az állítólag "forradalmi" karakterfejlesztés segít, melyről egyelőre sajnos nincs információ.
A Gothic 3 fejlesztése nem ma indult, ám korántsem mondhatni, hogy a befejezéshez közelít. A számtalan mellékküldetés és a központi sztori aprólékos kidolgozása bizony időigényes feladat, s remélhetőleg 2006 telén is kiállja majd a próbát - egy év bizony hosszú idő, főleg ha belegondolunk, hogy akkor már az újgenerációs konzolok is vígan lubickolnak majd a piacon. -
#1159 Szablya ne kezd már ezt megint légyszives!
KÉP -> ezt már láttuk (2005.09.27) -
#1158 És ráadásul a jól lehet tuningolni.(föleg a Leadtekes változatot.) -
#1157 Szerintem simán el fog menni 6600gt-n. Nekem is az van és az összes új játékot lehozza max. grafikán. ( meg valahol azt olvastam, hogy geforce 5700 kell ahoz, hogy elinduljon) -
#1156 Mire kész lesz már az Oblivionhoz kéne nekem :( -
#1155 Már vagy 2 hónapja 87%-os. -
#1154 Nemsokára kész a magyarítása... morrohun.uw.hu -
#1153 A főszál viszont nincs fél órás (ugye halottál a csokáról?)
gondolkozok belekezdjek-e de angol nélkül :( -
#1152 A Morrowindet elég nehéz és hosszadalmas végigvinni... (az összes létező küldetésre gondolok...) -
#1151 Én is 6600GT-t akartam venni, csak aztán úgy döntöttem, hogy elég lesz áprilisban, úgyis akkor jelenik meg a G3, akkora meg elméletileg lemennek az árak, meg kiadnak más kártyákat is.
Meg akörül jelenik meg az Oblivion is. Szal ezért a 2 gaméért veszek új gépet, meg a régi részeikért is. Morrot még mindig nem fejeztem be:( -
#1150 Ez olyan volt mintha rókavadászathoz rakétavetőt vennél! (:
Én sem parázok annyira, max piszit lejjebb veszem a grafot, és nem fogok 300%os látóhatárt beállítani, de szerintem el fog döcögni ezen a 6600GTn is. -
#1149 Én meg abban reménykedem, hogyha veszek karácsonykor 143.000 Ft-ért egy Leadtek Ultrát, akkor az legyen elég a Gothic 3-nak meg az Oblivionnak is! -
#1148 Nálam nemrég volt update, 3Ghz Proci, GF6600GT szal már csak reménykedhetem hogy elég lesz (Meghalok ha nem!!!) -
#1147 Hát ha a game tényleg ilyen lesz mint a képeken akkor a graf engem már lenyügözött most.
Én is jövö március-április tájékán veszek új VGA-t 7800GT jó vétel lesz.Mondjuk akkor már a köritésem is király lesz hozzá. -
#1146 Mivel teljes cserét nem tervezek, ezért a legjobb AGP-s, ami nálam szóba jöhet, az egy GeForce 6800 Ultra. -
Goth #1145 Má mér ne menne? -
#1144 Akkor te is szörny vagy nem? -
#1143 Szvsz lefelejtette a smiley-t.
Amúgy kíváncsi avgyok a gépigényre, áprilisban veszek egyet, csak jó lenne tudni, hogy mire spóroljak, egy 6600GT-re, 6800GT-re vagy 7800GT-re? Remélem azért lentebb mennek az árak addig... (Ja, meg proci+alaplap+memó szóval egy komplett gép kell, de a vidkártya lesz a húzós úgyis.) -
#1142 Ezt komolyan gondolod? -
#1141 El fog menni a gépemen? Celeron 233 MHz, 16 MB RAM, 4 megás VGA kártya, 700 MB- os Quantum -
W B #1140 Azok állatok! Nem szörnyek!
Szörnyek azok az állatok amik torzszülötek . És Csak úgy ölnek. Illetve nem képesek szaporodni. -
KH #1139 A JoWood oldalra kitettek hat új képet (3 ingame, 3 szörny-modell), itten -
Chamber #1138 A tippem jó volt, az indoklás nem =)
Kösz a helyes választ megyek be is lövöm akkor.
Mért baj az ha összetartunk ? :P -
#1137 Gestath a vadász, aki a sárkányokból való trófeák megszerzését is tanítja, és igen, ő nem jön velünk a hajóra.
Mondjuk most is kétesélyes volt nálam, mert Biffet azért megfontoltam volna. Sose mentem vissza érte a bányavölgybe :j -
#1136 Kis utánjárással úgyis könnyen kiderítheti aki akarja a választ.
De legalább magyar is nyerjen vazze. Én akkor már örülni fogok ha innen lesz vki. :D -
#1135 De jó, hogy így összetartunk:)
Aztán majd az lesz, hogy mindenki követeli a részét a nyertestől:)
Egyébként ha jól láttam a külföldi fórumokon senki se írja le a választ:) -
#1134 Gestath. -
#1133 A helyes válasz Gestath. megnéztem a végigjátszásban, hogy kik közül lehet összeválogatni a legénységet és ő nem volt köztük. -
vegesm #1132 Mario tuti megy a szigetre(később ő fog átállni) -
Chamber #1131 Kint a 2. kérdés:
A következő karakterek közül ki NEM kisérné el névtelen hősünket a sárkányok szigetére (Irdorath)?
-Biff
-Angar
-Gestath
-Mario
-Vatras
Én ezt most nemtudom sajna... Vatras és Angar tuti menne, asszem Biff is.
A maradék 2ből Gestath nem az az alak akit ki kelett lakoltatnunk a felső városrészből, hogy Diego beköltözhessen a helyére? Ha igen akkor sztem ő lesz a jó válasz, mert akkor tuti nincs kedve nekünk segíteni.
Ha vki tutira tudja, nyugodtan közölje, ha nem akkor megnézem magam majd. Csak fel kell tenni G2t :)
-
#1130 "Our name, is meaningless. You know that best, STRANGER" :)
-Attila- -
#1129 Én meg attól ha a főhős nevét. :D -
#1128 Én attól parázok hogy megkérdezik az egyik sárkány nevét o_O -
#1127 Remélem a G1 videóiból nem lesz kérdés vagy a legvégén az, hogy mit mondott a faszi az Alvó templomában:) (A videókban nem vagyok teljesen biztos, hogy jó, a második meg alapból nem jelenik meg bug miatt:) )