20113
-
#1046 Ha hiszed ha nem akartam irni hogy KH tuti leforditja majd. -
KH #1045 már fordítom :-) -
#1044 új internyú, természetesen ángilusul. -
#1043 aki ilyen király bannert tud készíteni az legyen is házigazda. -
#1042 Éljen a házigazdajelölt! Jó ötlet. -
W B #1041 Én is... -
#1040 Abszolút támogatom az ötletet. -
#1039 Teljes mértékben egyetértek, már nagyon várom h. rend legyen. -
#1038 Gyerekes...és naív ...nembaj -
#1037 Úgy döntöttem felveszem a házigazda jogot a topikban, mert kell valaki aki takarít, meg aki lecseréli ezt az átkozott bannert! Szal, ha nincs ellenvetés, akkor holnap délután írok a moderátoroknak... -
W B #1036 Igaz...
De amit a készitők igérnek azt tartsákbe!!!!!!!!!!!
Én a gothic 3-tól a jó grafika mellet az élethüséget várom.
PL: le ülsz egy fa alá, előveszed az uzsonát és a térképet... A mezőn békés állatok legelnek ( ja T-rex na az legelni fog!) leht az Zúzótülök akármi ami lessz. És mondjuk azok pánik miat felbőszülnek és mindennek neki mennek ( tesék itt van a vadság) És lehet futni ! jön az ork sereg...
Egy szóval már párszor végig vitted de mégis történne olyan ami eddig nem. -
#1035 a bikák is szoktak békésen legelgetni, de ha odamész mégis felszarvaz.:) -
#1034 Szrinetm meg buta vagy ha emiatt elitéled a játékot :), de ahogy gondolod. -
W B #1033 Valahol olvastam, hogy kapcsolatot lehet velük teremteni!!!!
Békések amíg meg nem támadod őket.
KH adta meg azt a honlapot ahol ezt olvastam. Ha nem olvastad akor tedmeg!!!!
Ha nem lesz békés növény evő akor az gáz. Akor nálam a játék értékelése nem 10 hanem 0.
De ajánlom figyelmedbe pár videót ott a Zúzótülkök békések és legelnek... -
#1032 Eddig is békések voltak az állatok, amíg meg nem zavartad őket :). Mitgondolsz szerinted ha találkozol ezeknek egy csordájával akkor
a. elfutnak?
b. megsimogathatod őket? LOL
Minden élőlény akár békés természetű alapból, akár nem a terültét védi ha oda behatolnak. Szal ez sem lesz békésebb mint a 2 békés lényei... -
W B #1031 Én a Zúzótülköket (Hornrammer) megnem ölném! Minek?
Én örülök, hogy egy békés álat is lesz, végre. -
#1030 ya, mire kiírtod az összes dögöt meg orkot. -
#1029 "A világ 4-szer olyan nagy lesz, mint a Gothic2-ben" akkor ezáltam nő a játékidő is.Hm jólesz ez:D -
#1028 a www.jowood.com-on, a news-nél jobb oldalt is az van kiírva a gothic 3.hoz, hogy pc cd.(jobb oldalt az alsó hasáb.) -
#1027 én úgy tom, hogy november végén -
W B #1026 Nem tudja valaki mikor fog kijönni a demo???
Mert olyat halotam, hogy karácsony táján... -
#1025 Ajánlom ezúttal ne maradjon ki a tárnarákkirálynő a főellenségek közül! A sok sárkány mellett el fog férni. -
#1024 A gothic2.hu-n a gothic 3 forumból Bálint fordítása. Ha még valaki nem látta volna.
Bevezető:
A Piranha Bytes „főhadiszállásán” dolgozik Mike Hoge és csapata(ami 20 főt számlál) már másfél éve a Gothic3-on.Gothic a legfontosabb német szerepjátékok közé tartozik, sokan úgy gondolják, hogy egyértelműen a legjobb. Mindezáltal a Gothic3 nem fog csalódást okozni a rajongóknak sem, új enginnel és egy óriási világgal fog dolgozni. A világ 4-szer olyan nagy lesz, mint a Gothic2-ben.A történet egy kicsi halászfaluban kezdődik Ardea-ban. Az orkok időközben(mint ahogyan a Gothic2-ben megjósolható volt)megnyerték a háborút az emberek ellen. Egy nagy részét a játéktérnek az orkok fogják uralni, és ezeken a részeken az embereket rabszolgaként tartják az orkok. A játékmenetben a Gothic3 istenei is fontos szerephez fognak jutni. Sok Gothic-fan reméli, hogy újra találkoznak régi ismerősökkel. És valóban találkozni fogunk az öreg Xardaxal, aki már a Gothic2-ben is segítette a hőst. A Gothic3 fejlesztői hatalmas világot ígérnek nem linerális játékmenettel, így a játékmenet középpontjában először a csapatválasztás áll. A Piranha Bytes azt tervezi, hogy az: északi nép, az orkok, rabszolgavadász, orgyilkos, királyhű lázadó, sivatagi nép közül választhatunk. (ezek még nem biztos, hogy véglegesek)
Grafika:
A grafika a GothicIII-ban sokkal nagyobb felbontással dicsekedhet, mint a korábbi részekben. Egy NPC 1.500(Gothic2) helyett15.000 poligonból fog állni. Ebből kifolyólag az arcok tisztábban kivehetőek, biztosabban felismerhetőek. Ezentúl pl.: egy háztető nem csak egy textura felületből fog állni, hanem minden egyes deszka külön lesz megrajzolva. Ezekből a házakból a deszkák rései között kiszűrődnek a fények. A látótávolság is jobban lesz optimalizálva, hogy jobban nézzen ki az elterülő táj, a bejárható hegyek és a gyönyörű vidék. A fejlesztők azonban arra is ügyeltek, hogy a játék alacsonyabb felbontáson, az átlagos PC-ken is elfusson. Már a Pre-Alpha verzió grafikája is meggyőzte a Gamesconvention 2005-öt pedig a fény-árnyék effektek még hiányoztak. A világra dinamikus napszakváltozás jellemző.
Minden napszakhoz árnyék és fény effektek tartoznak, amelyek még jobban elősegítik a maximális beleélést. A figurák mozgása a Gothic3 enginjének elvén működik.
Zene:
Kai Rosenkranz(aki mindkettő Gothic rész zenei aláfestését írta)dolgozik a harmadik rész zenéjén. A zenét egy profi szimfonikus zenekarral vették fel, akik még Grammy díjra is jelölve lettek. Már a felvételnél részekre lett osztva a zenei-darab és a kész produkcióba egy interaktív zeneprogrammal lett beillesztve. Később a darabokat egymáshoz illesztették így a végén egy kész művet adott. A zene a keményebb szituációkban automatikusan hektikusabb és pörgősebb lesz. A szimfonikus zenekar mellett még egy japán hangszer a Taikoband(valami trombita szerű japán hangszer) is megszólal. A trombiták gondoskodnak róla, hogy a harci jelenetek ritmikusabb aláfestést kapjanak.(olyasmi lesz szerintük a hangzás mint a Mátrix harci jeleneteiben.)A Gothic3-ban újra lesz majd kóruszene. Marc Iwasewic és Borislav Slavov szeptemberben különböző városokban, országokban vesznek fel harangzenét többek között Indiában is. Hírességek is dolgoznak a zenén pl.: Lisbeth Scott, aki többek között a Shrek zenéjét is írta.
Ellenfelek:
A Gothic3 néhány ellenfelét ismerjük már az előző részekből. Bizony kár lenne ha a dögevő, lopakodó, vagy a bányapók hiányozna. Ezeket az élőlényeket már a szívükbe zárták a rajongók. Az új grafikának köszönhetően sokkal jobban ki lesznek dolgozva a szörnyek és némelyik félelmetesebben is fog kinézni. A csontok és az erek is ki lesznek dolgozva, hogy pl.: egy zombi is igazán realisztikus legyen. A játékban fellelhetőek lesznek még állatcsordák is, amelyek a felfejlesztett MI-nek köszönhetően együtt tevékenykednek és ha veszélyben vannak együtt menekülnek. Lesznek még nevezetes főszörnyek is (mint a Gothic2-ben a Fekete-Troll) amik igazi kihívást fognak hősünknek jelenteni.
Városok és lakóik:
A Gothic3-ban 20 város lesz található. Ezekben a városokban megvan az emberek napi teendője. Ha világos van végzik megszokott dolgaikat pl.: kovácsolnak, barátokat keresnek, sétálgatnak a főtéren, vagy őrködnek. Esténként elmennek még egy sörre a kocsmába aztán lefekszenek aludni(ahogy már az előző részekben megszoktuk) Az orkok ezzel szemben esténként trombitálnak és ünnepelnek.(érzem, hogy ez az orkos mondat kicsit furcsa de ezt sikerült lefordítani.)Mindig változni fog, hogy egy város melyik állapotba tartozik: ”ostromlott”,”szabad”,”lázadó”. A játékos eldöntheti melyik csoporthoz csatlakozik és melyik város felett uralkodik .A nagyobb városok fele olyan nagyok lesznek mint Khorinis, ezzel a fontosabb nemjátékoskarakterek jobban szét lesznek osztva a világban. A fővárosban lesznek még romos, ostromlott területek is. Ezeket leszámítva kb. olyan nagy lesz mint Khorinis, talán kicsit nagyobb. A napi tevékenységeikkel a városlakók élőbbé és realisztikusabbá fogják varázsolni a várost.
Tulajdonságok és Képességek:
A hős kivételesen nem fog a 0-ról indulni mint a Gothic2-ben, hanem a kezdetekkor is fog valamennyi erővel rendelkezni. A karakterfejlődés is tovább lett finomítva, a képességek szétosztása terén. A fejlesztések azon az elven alapszanak, hogy nincsenek meghatározott osztályok, így a játékos a képességeit és tulajdonságait egyénileg tudja kombinálni. A játékban lesz még 40 speciális képesség, amik meghatározott tulajdonságokkal látnak el bennünket.
A speciális képességek között van pl:2-szeres sebzés, hosszabb sprintidő stb.
Befejezés:
Végülis mit fűzhetnénk még hozzá a Gothic3 egy nagy klasszikus lesz, ami teljes mértékben meg fog felelni a rajongók elvárásainak. A Piranha Bytes a játék 50%-val van kész.
(mostanra azért remélem már előrébb tartanak) A becslések szerint a legjobb szerepjáték visszatérése 2006 első negyedévében várható.
www.planetofgothic.de
-
#1023 Egyértelmű hogy fake, nézd meg az éleket. Külön lapokból állnak az oldalak. Az eredeti borítók mindíg egyben vannak. Meg amúgy is fura nekem, hogy CDs már a 2 is 3cds volt a 3 tuti DVDs...
Még a szélén is van mögötte egy kék színű borító..tuti fake
-
haxoror #1022 Sztem fake, miért raknának orkot a borítóra ott mindig a hős van.
A 12 bal allul a korhatár? -
#1021 hmm, hát ez nagyon érdekes....
Főleg azért mert CDs... -
remélem sikerült betenni.a neten találtam. -
#1019 otto, már tegnam jelezte.már csak várni kell. -
W B #1018 Nem cserélitek le???? -
W B #1017 Már megint kezded!
Ne álmodoz enyire!
-
#1016 én valami kungfu féleségre gondoltam. szerimtem tök jó lenne puszta kézzel harcképtelenné tenni egy orkot. -
W B #1015 edig is volt...
Csak nem volt anyira kidolgozva :) -
#1014 szerintem tök jó lenne ha a játákban lenne harcművészet. nektek elről mi a véleményetek? -
W B #1013 Van kalózverzió a neten már halottam rola... -
#1012 Úgylegyen! -
#1011 ok. több ilyen marhaságot nem írok. mostantól csak normális dolgokat írok a gothic 3-mal kapcsolatban.ezt most megigérem. -
#1010 "képzeljétek van egy büntetőpontom"
Látod pont ezért van büntipontod...
Vagy kamuzik (ami nagyon valószínű), vagy pre-alpha lopott verzió. A játék csak kb 50%ban van kész, tehátt semmiképp sem teljes. -
#1009 képzeljétek van egy büntetőpontom, de ez most mellékes. A gamestar.hu-n a gothic 3 hozzászolások között egy gyerek azt mondja, hogy megvan neki a három.állitolag külföldről szerezte. -
#1008 Kössz Esrohnoil, Goth -
W B #1007 Azért kiváncsi vagyok hogy a Gothic 3-ban hány békés álatlesz.