20113
  • Esrohnoil
    Már készültök rá, mi? :D
  • Esrohnoil
    Írták is az oldalon h. szerdánként lesz új kérdés.
  • Ottto
    Szerintem Szerdán, ugyanis múlthét Szerdán jött ki az első.
  • Chamber
    Mikor jön a következő kérdés? Nem hét elején kezdték a nyereményjátékot? :)
  • szablya
    2006 1.negyedév.
  • david07
    Hy!
    Mikorra várható a game megjelenése pontosan?
  • Ottto
    Szerintem elég lesz akkor ha tényleg olyan kérdést kapunk amitől leesik az állunk. Végülis van egy hét a szavazásra....
  • Randal
    Köszi a segítséget:)
    Én otthon akartam megnézni, de ezek szerint nem lesz rá idő:(
    Valaki pakolja már fel a gammát, mert ha lesz valamilyen érdekes kérdés akkor meg tudnánk nézni.
    Mindenesetre valszeg felhozom a g1-et, abból is lehet kérdés.
  • Esrohnoil
    Én kizárásos alapon jutottam ugyanerre a válaszra. :)
  • Ottto
    Olvastam, csak úgy látszik nem ragatd meg. Megesik :o
    Kössz.
  • Chamber
    Ja, kösz az infót a nyereményjátékról!
    Szerintemis a seekeres válasz a jó, mivel ha a sok seekertől "posessed" (vagy mi?) leszel, akkor arra a kolostorban kell gyógylötyit kérni a főnöktől (Pyrokar?).
    Régen játszottam már végig.
  • Chamber
    Hi!
    Csak a kérdés válaszokat bírod elolvsani? a többit már nem?
    "In case you win, we will contact you via email and discuss the rest."
    Szóval majd ha nyersz, akkor ráérsz ezt megbeszélni velük
  • Ottto
    Szerintem biztos, máskülönben nem a neten csinálnák mindezt. De a címemet nemtom honnan fogják tudni, mindenesetre remélem rákérdeznek ha nyerek valamit!
  • Esrohnoil
    Ha jól látom még 3 kérdés lesz.
    Vajon külföldiek is nyerhetnek? Úgy értem ha kisorsolnak vkit, elküldik neki bárhova az ajándékot?
  • Esrohnoil
    Én is ezt jelöltem, mivel a többit tuti tudja.
  • Ottto
    Én azt jelöltem be hogy nem tud a Seekerek ellen meggyógyítani. Nemtom hogy megtud-e, de ha jól emléxem Pyrokar azt mondta hogy ezt CSAK ő tudja orvosolni, tehát ez alapján jelöltem
    De ezen egy fél órát filóztam. Jónehéz kérdés volt bazze x|
  • Goth
    Én az utolsót jelöltem, ki tudja már mi volt az.
    Azért azt, mert nem hangzott elég Gothicosan ;DD
  • Esrohnoil
    Már megjelöltem egyet és ezen változtatni nem tudok, csak érdekelne mások véleménye is. Az sem zavar ha segítünk egymásnak.
  • Randal
    Az engem is érdekelne:)
    Legfeljebb hétvégén felrakom a gammát és megnézem:)
  • Esrohnoil
    És a helyes válasz? :D
  • Goth
    jah igaz, az fel se tűnt hogy van olyan ;D
  • szablya
    kattints az angol nyelvre.
  • Goth
    Nekem úgy az egész, egybe =)
    Kár hogy nem tok németül, szal semmit nem értek belőle, hogyan zajlik ez a nyereményjáték.
  • szablya
    Nekem a gothic collectors edition is jó lenne, de nagyon.
  • Ottto
    You can win:
    4 x exclusive Gothic 3 sweatshirt
    2 x Gothic Collectors Edition signed by developer
    3 x Gothic Gold Edition signed by developer
    6 x SpellForce
    10 x JoWooD package (inkl. T-Shirt, Cap, JoWooD Games)
    10 x JoWooD games
    15 x JoWooD goodies (card game, lanyards)

Gothicos póló! Az kell nekem! :D
    NYEREMÉNYJÁTÉK
  • szablya
    Van valami nyereményjáték a gothic 3 honlapján. Csak egy e-mail címet és egy jelszavat kell beírni és válaszolni az első kérdésre.
  • szablya
    Kösz szépen.
  • vegesm
    gamestarnál volt játékmelléklet tavaly decemberben, talán maradt még pár szám belőle
  • szablya
    Nem tudjátok, hogy holt tudnám megvenni vagy megrendelni a gothic 1-et? Már a gothic 2 meg a kieg megvan eredetiben és már csak az egy kell.(azt majd jöhet a három)
  • W B
    Az enyim igen
  • szablya
    nekem a gothic 2+addon egyáltalán nem akadt. de szerintem kell vennem majd egy új procit mert a mostani(AMD Sempron 2500+) nem fogja lehozni rendesen a gothic 3-at szerintem.
  • Randal
    Ezek a gépigények becsapósak ám. Rengeteg olyan gammával játszottam amit a jelenlegi gépem nem is lett volna képes futtatni a hivatalos adatok szerint vagy csak éppenhogy.
    Az éppenhogynál sokkal jobban mentek, úgy közepes szinten ami már a néha-néha bekövetkező szaggatást is jelenti (pl.: Brothers in Arms). De pl. a G2+Addon
    az keményen szaggatott a motor miatt. Szal azért a motor is számít.
    (Egyébként a gép: Cel800@1000, 384Sdram, Gef3 ti200 húzva).

Egyébként szerintem a "kilóméter" az "kilométer".
  • szablya
    Ugyan, semmi gond.
  • KH
    mielőtt lándzsahegyre tűznétek, nem tudom, mennyire megbízható az infó, az RPGDot-on találtam, ott forrásként a World of Gothic oldalt, ott meg a PC Games Hardware nevű (német) újságot azonosították be
    hmm
    gyors check (most hogy mindenki begerjedt :-) )
    más fórumokon is teljes képtelenségnek vették a specit, egy másik újság megkereste a PBt, és korrigálták az infót, mint mondják: So far it was said that G3 will "run" on a GeForce 4 Ti and deliver "good enough" performance on a Radeon 9800 or equivalent.

szóval várjuk meg csak az official adatokat , bocs mindenkitől
  • Ottto
    Ez a konfiguráció tényleg nagyon magasnak látszik, ennél biztosan alacsonyabb lesz a végleges verzióé. Ha ez így maradna senki nem venné meg a játékot, aztán mire egy ilyen atomreaktor ára lejjebb megy (megfizethető árra) addigra a játék is rendesen elértéktelenedik. tehát nem hiszem hogy így hagyják.
  • szablya
    a pc guruban azt írták, hogy butitották a grafikát, mert még nem volt optimalizálva a motor és, ha full grafikán volt akkor a sebessége nem haladta meg az 5 fps-t.
  • grebber
    Hát főleg az amikor a csóka mászkált egy bemutatón egy kis faluban vagy hol az sem volt túl szép.De majd kiderül ha kijö egy demó.
  • Goth
    hát az E3-as videó az nem nagyon lépett túl a Fable szintjén szal kétlem hogy ekkora gépigénye lenne.
  • szablya
    az egyik interjúban a fejlesztők azt mondták, hogy közepes gépeken is szépen eldöcög majd a gothic 3.
  • W B
    Enyire pupák nem lehetsz!
    Még nem, csak jövőre.