20113
-
#1126 Már készültök rá, mi? :D -
#1125 Írták is az oldalon h. szerdánként lesz új kérdés. -
#1124 Szerintem Szerdán, ugyanis múlthét Szerdán jött ki az első. -
Chamber #1123 Mikor jön a következő kérdés? Nem hét elején kezdték a nyereményjátékot? :) -
#1122 2006 1.negyedév. -
david07 #1121 Hy!
Mikorra várható a game megjelenése pontosan?
-
#1120 Szerintem elég lesz akkor ha tényleg olyan kérdést kapunk amitől leesik az állunk. Végülis van egy hét a szavazásra.... -
#1119 Köszi a segítséget:)
Én otthon akartam megnézni, de ezek szerint nem lesz rá idő:(
Valaki pakolja már fel a gammát, mert ha lesz valamilyen érdekes kérdés akkor meg tudnánk nézni.
Mindenesetre valszeg felhozom a g1-et, abból is lehet kérdés.
-
#1118 Én kizárásos alapon jutottam ugyanerre a válaszra. :) -
#1117 Olvastam, csak úgy látszik nem ragatd meg. Megesik :o
Kössz. -
Chamber #1116 Ja, kösz az infót a nyereményjátékról!
Szerintemis a seekeres válasz a jó, mivel ha a sok seekertől "posessed" (vagy mi?) leszel, akkor arra a kolostorban kell gyógylötyit kérni a főnöktől (Pyrokar?).
Régen játszottam már végig. -
Chamber #1115 Hi!
Csak a kérdés válaszokat bírod elolvsani? a többit már nem?
"In case you win, we will contact you via email and discuss the rest."
Szóval majd ha nyersz, akkor ráérsz ezt megbeszélni velük -
#1114 Szerintem biztos, máskülönben nem a neten csinálnák mindezt. De a címemet nemtom honnan fogják tudni, mindenesetre remélem rákérdeznek ha nyerek valamit! -
#1113 Ha jól látom még 3 kérdés lesz.
Vajon külföldiek is nyerhetnek? Úgy értem ha kisorsolnak vkit, elküldik neki bárhova az ajándékot? -
#1112 Én is ezt jelöltem, mivel a többit tuti tudja. -
#1111 Én azt jelöltem be hogy nem tud a Seekerek ellen meggyógyítani. Nemtom hogy megtud-e, de ha jól emléxem Pyrokar azt mondta hogy ezt CSAK ő tudja orvosolni, tehát ez alapján jelöltem
De ezen egy fél órát filóztam. Jónehéz kérdés volt bazze x| -
Goth #1110 Én az utolsót jelöltem, ki tudja már mi volt az.
Azért azt, mert nem hangzott elég Gothicosan ;DD -
#1109 Már megjelöltem egyet és ezen változtatni nem tudok, csak érdekelne mások véleménye is. Az sem zavar ha segítünk egymásnak. -
#1108 Az engem is érdekelne:)
Legfeljebb hétvégén felrakom a gammát és megnézem:) -
#1107 És a helyes válasz? :D -
Goth #1106 jah igaz, az fel se tűnt hogy van olyan ;D -
#1105 kattints az angol nyelvre. -
Goth #1104 Nekem úgy az egész, egybe =)
Kár hogy nem tok németül, szal semmit nem értek belőle, hogyan zajlik ez a nyereményjáték. -
#1103 Nekem a gothic collectors edition is jó lenne, de nagyon. -
#1102 You can win:
4 x exclusive Gothic 3 sweatshirt
2 x Gothic Collectors Edition signed by developer
3 x Gothic Gold Edition signed by developer
6 x SpellForce
10 x JoWooD package (inkl. T-Shirt, Cap, JoWooD Games)
10 x JoWooD games
15 x JoWooD goodies (card game, lanyards)
Gothicos póló! Az kell nekem! :D
NYEREMÉNYJÁTÉK -
#1101 Van valami nyereményjáték a gothic 3 honlapján. Csak egy e-mail címet és egy jelszavat kell beírni és válaszolni az első kérdésre. -
#1100 Kösz szépen. -
vegesm #1099 gamestarnál volt játékmelléklet tavaly decemberben, talán maradt még pár szám belőle -
#1098 Nem tudjátok, hogy holt tudnám megvenni vagy megrendelni a gothic 1-et? Már a gothic 2 meg a kieg megvan eredetiben és már csak az egy kell.(azt majd jöhet a három) -
W B #1097 Az enyim igen -
#1096 nekem a gothic 2+addon egyáltalán nem akadt. de szerintem kell vennem majd egy új procit mert a mostani(AMD Sempron 2500+) nem fogja lehozni rendesen a gothic 3-at szerintem. -
#1095 Ezek a gépigények becsapósak ám. Rengeteg olyan gammával játszottam amit a jelenlegi gépem nem is lett volna képes futtatni a hivatalos adatok szerint vagy csak éppenhogy.
Az éppenhogynál sokkal jobban mentek, úgy közepes szinten ami már a néha-néha bekövetkező szaggatást is jelenti (pl.: Brothers in Arms). De pl. a G2+Addon
az keményen szaggatott a motor miatt. Szal azért a motor is számít.
(Egyébként a gép: Cel800@1000, 384Sdram, Gef3 ti200 húzva).
Egyébként szerintem a "kilóméter" az "kilométer". -
#1094 Ugyan, semmi gond. -
KH #1093 mielőtt lándzsahegyre tűznétek, nem tudom, mennyire megbízható az infó, az RPGDot-on találtam, ott forrásként a World of Gothic oldalt, ott meg a PC Games Hardware nevű (német) újságot azonosították be
hmm
gyors check (most hogy mindenki begerjedt :-) )
más fórumokon is teljes képtelenségnek vették a specit, egy másik újság megkereste a PBt, és korrigálták az infót, mint mondják: So far it was said that G3 will "run" on a GeForce 4 Ti and deliver "good enough" performance on a Radeon 9800 or equivalent.
szóval várjuk meg csak az official adatokat , bocs mindenkitől
-
#1092 Ez a konfiguráció tényleg nagyon magasnak látszik, ennél biztosan alacsonyabb lesz a végleges verzióé. Ha ez így maradna senki nem venné meg a játékot, aztán mire egy ilyen atomreaktor ára lejjebb megy (megfizethető árra) addigra a játék is rendesen elértéktelenedik. tehát nem hiszem hogy így hagyják. -
#1091 a pc guruban azt írták, hogy butitották a grafikát, mert még nem volt optimalizálva a motor és, ha full grafikán volt akkor a sebessége nem haladta meg az 5 fps-t. -
#1090 Hát főleg az amikor a csóka mászkált egy bemutatón egy kis faluban vagy hol az sem volt túl szép.De majd kiderül ha kijö egy demó. -
Goth #1089 hát az E3-as videó az nem nagyon lépett túl a Fable szintjén szal kétlem hogy ekkora gépigénye lenne. -
#1088 az egyik interjúban a fejlesztők azt mondták, hogy közepes gépeken is szépen eldöcög majd a gothic 3. -
W B #1087 Enyire pupák nem lehetsz!
Még nem, csak jövőre.