20113
  • tattooed
    Ők is hajókáznak
  • grebber
    Én is végigtolom angolul aztán ha kijön magyarl azzal is mert angollal nekem élvezhetetlen mivel nem értem mit csinálok (nemtudok annyira angolul).
  • Goth
    Az biztos!
    ur-shak nélkül nem lenne gothic...
  • Goth
    faszaaaaa
    Először végigtolom englisül, aztán megint élmény lesz a magyar :D
  • grebber
    Nekem kurva ujdonság és örülök neki!
  • W B
    Már vagy ezer helyen le van írva, de elmondjuk szivesen. Szeptember, és lesz magyar szinkronos is.
  • eprex
    vki megtudná mondani h mikor jön már ki?
  • W B
    Ez még rosszabb mint a ló! Őt kihagyni a készitők számára életveszéjes!
  • Kiswarga
    De a harmadik részben hogyan lehetne vele gondunk? Ő ott maradt a bányavölgyben mi meg hajóra szálltunk és itt kezdődik a Gothic 3.
  • Kiswarga
    Kicsit elkéstél. Már lelőttem a poént.
  • W B
    Tugyuk! És örülök neki de nagyon!
  • grebber
    A teremburáját nemhogy magyar felirattal hanem MAGYAR SZINKRONNAL fog kijönni

"Elérkezett az idő, mikor a hazai kiadók is rájönnek, hogy melyik játékokhoz is kellene szinkront készíteni. Eddig az egyetlen helyes választást a Splinter Cell Pandora Tomorrow-nál tapasztaltam, azonban a SeVeN M is helyesen döntött, ugyanis most kaptuk az információt, hogy a Gothic III-hoz nemcsak magyar feliratot fogunk kapni, hanem bizony magyarul fognak megszólalni a karakterek. Ugyan a játék nemzetközi megjelenését elhalasztották őszre, így reméljük lesz elég idő arra, hogy időben nálunk is a boltok polcain legyen a program, mert sajnos nem erről híresek a hazai forgalmazók, hogy először magyarul adják ki a játékaikat. Reménykedjünk a legjobbakban."

info: magyaritasok.hu
  • grebber
    "World of Gothic: A közelgő E3-ra terveztek majd valami különleges eseményt? Forradalmian új információk, amit addig visszatartotok, új trailer esetleg, vagy valami hasonló dolog?
    Stefan: Egyértelmű, hogy ott leszünk az E3-on, és bemutatjuk a Gothic 3 legutolsó verzióját, de a lipcsei GCn leesik majd az állatok!"

Hát kurvára kiváncsian várom ezt az álleejtős témát! Remélem nem csak papolnak :D
  • KH
    kitettem két no-info interjuhét, az egyikben a másolásvédelemről van szó, a másikban meg a játék kiadásáról (Collectors Edition)
    tényleg nincs bennük infó :-)
  • tattooed
    Úgy mondta, hogy "legközelebb" !
    Sztem' a harmadik részben lessz vele gond.
  • W B
    Na máris vége a veszekedésnek. És legyen is így!
    Kábé 1000 XP ha az Ur-Shak-nak elmondunk mindent
  • Kiswarga
    Lehetséges. Én egyszer találkoztam csak vele. Illetve egyszer a démon toronynál és egyszer a fősámán helyén.
  • W B
    Nem támad meg! Engem mindig megszólít és elküld, vagy különben megtámad.
  • Kiswarga
    De a második részben csak addig áll mellettünk amíg meg nem öljük az orkok fősámánját. Már nemtom a nevét a lovagnak aki megbíz ezzel a küldetéssel. Ha teljesítjük a lovag küldetését és megöljük a fősámánt akkor a mi ork barátunk foglalja el a helyét és közli velünk, hogy most még nem öl meg de ha legközelebb meglát akkor meg fog támadni.
  • W B
    A Régi Démon toronynál van egy bánya amit a 4. fejezetben megtámadnak az orkok, afölöt van.
    A Gothic 1ben Segítet nekünk az Alvó ellen.(még nem tudta, hogy Beliar földi "helytartója") A Gothic 2ben azt mondja, hogy vissza ileszkedet az övéiközé, ezért már az ellenségünk.(nem tugya, hogy a Beliarral "szövetkezik") Gothic 3 remélhetően attól függ, hogy mely isteneket szolgáljuk. Szerintem ha Innost és Adanost akkor ismét mellénk áll ha felvilágosítjuk. De ha Beliart akkor, egyértelmü.

Remélem, hogy bent lesz az a jó öreg ork.
  • Kiswarga
    Ur-Shak volt az ork neve és Sámán volt. De ő egyébként a Gothic 2-ben is benne volt. De az-az érdekes, hogy én rengetegszer végigvittem a 2-t de csak egyetlen egyszer találkoztam benne Ur-Shak-al.
  • Esrohnoil
    Az első részben is volt már egy ilyen ork. :)
  • Esrohnoil
    Jah, épp ideje leváltani az öreget. :)
  • W B
    És még kik vagy mik?:)
    Nyugi ezt tudom, de a Gothic 3ban lehetnek oyan orkok is akik nem tisztelik és "lázadók".
  • Kiswarga
    Tökéletesen egyet értek.
  • Kiswarga
    1., Mi a bánatos feketepenészes véreres p*csáért kell mindenbe belekötnöd???
    2., Az orkok is Beliar szolgái!! Te vagy a nagy Gothic szakértő és ennyit nem tudsz?
  • Ottto
    Szerintem nem tartozol neki magyarázattal....Ha valakinek nem tetszik ne használja. Arra van a magyarítás, hogy az idegen nyelvet nem tudó emberek megértségk a szöveget. Vagyis legyen azért hálás hogy ti, számára érthetővé tettétek a játékot, és ne pattogjon olyan kis dolgokon mint a vadállatok nevei.
  • Randal
    WB:
    Egy másik fórumban már írtam neked, bevágom ide is, de oda válaszolj.

Eshrohnoil:
    - Most, hogy mondod eszembe jutott, hogy tényleg ezért lett disznó. De amúgy tényleg vakondpatkányt jelent a molerat:(

Kedves WB! Mielőtt tovább ócsárolnád mások munkáját (nem a sajátomról
    hanem a többi fordító munkájáról beszélek), hadd ismertesselek meg pár
    ténnyel:
    1. A Gothic 1 az angol verzióból lett fordítva. Egyszerűen
    azért, mert az van meg és mert angolul tudok és tudtak jópáran.

2. A G1-ben az Árnyékfutó azért lett Árnyékbestia mivel az angolban
    Shadowbeast van írva.

3. Egy másik fórumon egy másik lény fordítását is rossznak találtad, ennél azt hiszem tényleg hibát követtem el. (Itt erre a fórumra gondoltam, de közben Eshrohnoil megjegyzése eszembe juttatta az igazi okot)

4. TŐLED , (ha jól emlékszem), EGYETLEN EGY E-MAIL SEM
    ÉRKEZETT EZEN ÜGYBEN!

Amúgy én is örülök, hogy a G3 le lesz
    fordítva, de ezzel együtt felmerül bennem egy nagy-nagy
    kérdés: -Úgy tudom, hogy az eddigi Gothic-ok ki lesznek adva egy
    csomagban, német és angol nyelven. De akkor a magyar G3-ma mi lesz
    vegyem meg azt is külön???

Megint WB-nek a 1773-ra:

Valóban küldtél, de nem hinném, hogy ez elég lenne ahhoz, hogy ekkora beruházást csináljanak, ami nem is biztos, hogy megtérül.
  • Duzsuki
    Nem derül ki hogy ki is a főhős.
    A fejlesztői interjukból egyértelműen kiderül, hogy megmarad névtelen egyénnek. Semmi nem fog kiderülni arról, hogy ki is ő valójában.
    Itt vannak az interjuk.
  • tattooed
    A háromban ki fog derülni, hogy ki is ez az úriember?
    Mármint a főhős.
    Mert szegény fiatalembert sehol nem hagyják bemutatkozni.
  • W B
    Mért akarod?
  • tattooed
    Azért kiadhatnák mind a hármat egyben
    Egy kis grafikai tunningal az 1-2-őt.
  • Ottto
    Alig várom hogy felaprítsam a királyt >D
  • W B
    "gonosz orkokat" nem teljesen jó ez a meghatározás. A készitők elmondták, hogy az orkok nem is olyan gonoszak mint azt hinénk, hanem csak egy meg nem értett harcos faj.
    De akkor is mi a fenének akarják akkor az egész emberiséget leigázni?!
    Amúgy én nem az orkokat ölném. Hanem Beliar követő itt.(orkok[nem civil], hüllőemberek, sárkányok, sötétmágusok...)
  • grebber
    Már alig várom hogy két egykezes fegyverrel aprítsam a gonosz orkokat!
  • Esrohnoil
    Nekem épp megfelel az angol kiadás is majd. :)
  • Kiswarga
    "Aki nem hiszi járjon utána."
  • magus
    ha még a 2-re is várni kellett, hogy egyáltalán kiadják angolul, kétlem, hogy pont azzal fognak szórakozni, hogy lefordítsák egy tízmilliós népnek.
  • Kiswarga
    Mondjuk én akor is megveszem a játékot magyarul ha Anettka lesz Xardas hangja mert én angolul meg németül nem tudnék vele játszani.
  • tattooed
    Nem baj csak a gamét dobják ki ősszel.
    Majd szótárazok mint a "régi szép időkben".És kockafejem lesz a monitortól.