20113
-
#1805 Az az érzésem nem is fog megjelenni ! -
tattooed #1804 Kicsit több átélés. -
tattooed #1803 Az tényleg jó, de lehetne jobb is. -
Goth #1802 nem mondtam hogy szarsz lesz, bírom is a ganxsta szinkronos játékokat :D pl. Chrome -
tattooed #1801 Vagy pedig kamu az egész magyar kiadás.
És ahogy már megszoktuk, várunk egy pöttyet a magyarításra. -
tattooed #1800 Én ígyis-úgyis megveszem a magyarított gamét.
Ha szar lesz a hang, majd tompítok rajta a háttér zenével.
De bízom benne, hogy nem cseszik el.
-
#1799 Ennyira nem kell sírni, nem kell magyarul megvenni és kész! A megfelelő boltokban biztosan beszerezhető lesz az angol/német verzió is, ha másnem rendelésre.
Mellesleg nem minden magyar szinkron gagyesz, sőt a SevenM túlvan már pár igényesebb szinkronon (azt nem mondom hogy jobb mint az angol, de nem is egy sz@r). Na és mivan akkor ha Gangxta megszólal? Vagy bárki más? Az eredeti Gothic feelinget egyik magyarhang sem fogja átadni! -
W B #1798 Akkor öngyilkos merénylőnek állok és a fordítókat és a szinkronokat megölöm. -
Goth #1797 a főhös úgyis ganxsta zolee lesz ;DDD -
W B #1796 Már jópár videóban is szerepel a kari két egykezessel. -
Kiswarga #1795 Nekem mondjuk teljesen mind1. Én a kétkezes fegyvereknek vok a híve. Persze azért mindent ki fogok próbálni. -
tattooed #1794 Úgytudom igen. Meg valami olyasmit is hallottam, hogy azért lesz kisebb sebzése az
egykezes fegyvereknek. -
Kiswarga #1793 Én úgy tudom, hogy meglesz ez a megoldás is. De lehet, hogy tévedek. -
#1792 Lehet hogymár volt róla szó ha igen nézzétek el nekem.
Volt róla szó hogy lesz-e olyan lehetőség hogy mind a két kezünkben lehet
kard ?? -
tattooed #1791 A német verzió nekem jobban tetszik, ők szerintem jobban eltalálták a karakterekhez illő hangot. De ez lehet, hogy csak szerintem van így. -
W B #1790 Ha bennem akkor véged!
De én is remélem, hogy a játékban a nyelveket belehet majd álítani. -
Kiswarga #1789 Sztem biztos át lehet állítani majd a hangot nem? Remélem mert ha ez bekövetkezik amit mondasz akkor kárt teszek valakiben. -
W B #1788 Akkor inkább nem veszem meg magyarul. -
tattooed #1787 Vagy képzeld el Xardast, "Alföldi Róbertes" hangal.
-
Kiswarga #1786 Hát akkor falra is mászok ha vmi kis vékony hangú köcsög hangot találnak neki. -
Kiswarga #1785 Én örülök neki. Bár elég lett volna nekem a felirat is bőven, de azért így is király lesz. -
#1784 Szomorú. Még szerencse, hogy angliából hozatom be a verzióm. -
tattooed #1783
Ha a hang nem illik a karakterhez akkor az nagyon el tudja rontani
a játékélményt. -
Kiswarga #1782 Csak nem azzal, hogy árnybestia lesz benne meg disznópatkány?? -
W B #1781 Én valami miat érzem, hogy a szinkront el fogják rontani -
tattooed #1780 Egy-két gamét elbasztak már vele. -
tattooed #1779 Csak nehogy gagyi legyen a szinkron.
-
W B #1778 Na most komolyan köldtem nekik egy levelet, amiben mondtam, hogy jó lenne ha magyarul is megjelene a játék. Ha nem hiszitek nézzétek meg a Gothic 2 magyarosítás honlapján a Gothic 3 topikot ott tevzetük meg. -
Kiswarga #1777 Itt olvastam
http://www.magyaritasok.hu/?func=news_info&id=633 lehet én értettem félre vmit de nem valószínű.
W.B. te meg még mindig hülye vagy és gyanús, hogy ez nemigen fog változni. -
W B #1776 Csak annyi volt a levélben, hogy örülnénk ha megejelenne magyarul is a játék. És tesék. A hátérben egy kicsit dolgoztam sem több sem kevesebb. -
#1775 Ezt hol olvastad?
WB: Te még itt vagy? -
Kiswarga #1774 Ugye ezt te sem gondolod komolyan???? Majd pont azért jelenik meg magyarul mert te kérted őket!!! Ez már több mint nevetséges amit állítasz. Ez már teljes agyrém!! -
W B #1773 Na most nem nagyképüségből mondom, de a magyarosításban én is közre működtem.
Még régen küldtem a Gothic 3 készítőinek üzenetet. Amiben kértem őket, hogy a magyarul is megjelenhesen a játék. úgy tűnik használt. -
Kiswarga #1772 Most olvastam, hogy a Gothic 3-at nem elég, hogy magyar felirattal adják ki nálunk. Még magyar szinkront is csinálnak hozzá és úgy kerül a boltokba!!! Remélem ez nem átb*szás. -
Kiswarga #1771 Hát nekem is be kell még szereznem 1-2 cuccost a műszerbe ha G3-mal akarom majd nyomni. -
tattooed #1770 Csak legyen lóvém "tunning cuccra".
Félek, hogy nem fogja bírni az öreg masinám! -
#1769 [Deleted]
Sajonara WB!
Szóva innentől vissza Gothichoz, és hagyjuk békén a magyarítást mert úgy jó ahogy van! -
#1768 Főleg amikor csapkodod röfög de komolyan! -
#1767 Szerintem is inkább disznónak mintsem vakondnak néz ki... -
#1766 Hát kiváncsi leszek arra a vízre hogy valóban így fog-e kinézni.Amugy odabasz.