20113
-
W B #1893 Akkro ha rúna akkor csak teleport lehet. A Varázslatok mentálisak lesznek. -
vegesm #1892 ez tényleg értelmesebb mint a varázspálca. közben rájöttem: az nem gyűrű hanem rúnakő -
W B #1891 Az nem varázspálca az inkább fáklyak, különben ezt jó ötletnek tartom igaz ront valamit a játékban. -
vegesm #1890 a képről eszembe jutott valami:
mit jelentenek a 100-asok a quickslotokon? elnézve a képet, van a quickslotban 4 fegyver, egy tekercs, egy gyűrű(??) és egy varázspálca szerűség -
W B #1889 De mértékkel! Nem leszek orvvadász. Az a jelmondatom a Gothicban: "Ami rámtámad az meghal!" De ezek nem fognak:) De figyi! Ha kell pénz akkor kifosztom az ork konvojoka, ezen ne muljon. -
#1888 De ha a testrészeikért jó pénzt kapsz és nem tudod majd egy jobb vértre máshonnan összekaparni a lét, akkor bizony mondom néked h. leölöd őket. :) -
W B #1887 Na ennek örülök!
De lesz a G3ben már olyan állat ami nem támad meg PL: Dögevő, Zúzótülök. És én ezeket nem ölöm meg. -
#1886 Persze, meg lehetne oldani, pl úgy, hogy a levadászás után csak a gyenge, nem túl sok Xp-t érő szörnyek/állatok termelődnének újra. Én is örülnék neki. Vagy el tudnám képzelni, hogy ne csak a kifejlett állatokkal találkozzunk folyton, hanem pl. a dögevők fészkei, tojásokkal ott maradnának, (mondjuk nem volna érdemes azokat is kiirtani, mert alig adna Xp-t), és idővel ezek kikelnének. -
#1885 Igen erre gondoltam már én is, de még annak is örülnék, ha lenne lény, de mondjuk egyáltalán nem vagy csak minimális XP járna érte, persze ez is béna megoldás. Az első és a második részben is annyit mászkáltam úgy, hogy nem volt már semmi a terepen, hogy bármilyen megoldással beérném, csak ne legyen üres a pálya. -
#1884 Jogos, bár van ellenvetés is, és a készítők valószínűleg ez utóbbit tartják szem előtt. Vagyishogy, ha mindig van a területeken levadászható Xp-forrás, akkor csak türelem kérdése, és a kari már első fejezetben fullra tápolható, nincs is tovább már kihívás a játékban. -
#1883 A Gothic –oknál számomra sem elsődleges a grafika bár nem fogok szomorkodni, ha szép lesz. Inkább azt várom a legjobban az új résztől, amit a régiekből a legjobban hiányoltam vagyis, hogy legyen normális respawn. Mert ha a lények kiirtása után itt sem lesznek újjak, csak ilyen olyan chapter váltásnál, akkor a teljesen üres területnek itt sem lesz semmiféle élő hatása, ami nagyon kiábrándító. -
#1882 Nem érdekel, a Gothic játékok mindig is hangulatosabbak, élőbbek voltak. -
#1881 Vótmá. :D
Oblivion is van ilyen szép sőt. -
#1880 Húúú, vazze.télleg nem rosszl
csak p5 4GHz, 5Gb ram :))) -
#1879 Nem rossz. :) -
W B #1870 Szerinzem csak unatkozot az ilető személy. -
#1869 Aha, megtaláltam, kösz. Ők vajon honnan vették, ez hivatalos? Mert Khorinis-hoz hasonlítva (ami kis szigetecskének látszik) eszméletlen nagy terület lenne. -
Gary #1868 Ha rákkatintasz a képre az egér jobb gombjával és kiválasztod a tulajdonság pontot, akkor láthatod, hogy honnan van belinkelve.
De, hogy ne fáradj ezzel se :D
http://www.gothic-rpg.com/img/jpg/screenshoty/gothic3/4.jpg -
#1867 Kösz! Így már én is könnyen megtalálom. Esetleg egy linket ha írnál... -
W B #1866 A Gogléban kerestem:) -
#1865 A térképet honnan vetted? -
Kiswarga #1864 De nagy a csend. Senki sem tud semmi újat? -
Kiswarga #1863 Attól én még nem fogom megérteni.:) -
W B #1862 Addon hoz még nincs.
De lesznek újjjj lények! -
Kiswarga #1861 Miért leszel rájuk kíváncsi? Ugyanaz lesz mint a 2-ben csak grafikailag fog igencsak javulni. Szerintem. -
Kiswarga #1860 Én a kiegészítővel nem játszottam ezért nem vágtam miről van szó. Akárkitől kérdeztem senki sem tudta megszerezni. Egyébként ahhoz van magyarítás? -
W B #1859 DE engem majd a kőerdő érdekel. Nos kögolem, hárpia. És az ellenség: kősárkány és a védői. -
#1858 Gothic 2 addon: Night of the Raven -
Kiswarga #1857 Nem vágom miről beszélsz. -
W B #1856 NEm! Addon az Kronisz szigetén fent északon egy tropusi hely. -
Kiswarga #1855 Milyen Addon? Addon az a sziget ahol a főellenség van a g2-ben? -
W B #1854 +az Addon -
Kiswarga #1853 3X nagyobb mint a bányavölgy és Khorinis együttvéve? Az bőven elég. Sokszor majdnem elaludtam mire átgylogoltam egyik helyről a másikra. A teleport rúnák igazi megváltónak számítottak. -
W B #1852 Nem lesz ilyen nagy, nyugi. Csak 3X lesz nagyobb a Gothic2nél.
-
Kiswarga #1851 Na fasza lesz ha ezt mind gyalog kell bejárni. (W.B. ha most elkezdesz a lóról papolni odamegyek és fellógatlak valahová!!)
De király, hogy ilyen nagy a hely lesz a nagyon fasza. -
W B #1850
Ekkora Gothic 3 terület jólesz? -
Kiswarga #1849 Én nem mondtam, hogy nincs igaza. De most, hogy mondod nekem is rémlik vmi az első részből. Én csak a másodki részen gondolkoztam, hogy ott hol van a tengerpart. De szembe jutott, hogy csa a g1-ben látni a mocsártábor fölötti hegyen. -
vegesm #1848 Most WB-nek van igaza. G1-ben a Bányavölgyben az orkfaltól keletre tengerpart van, G2-ben meg vannak utalások, hogy a fal mögött van az orkok utánpótlása -
Kiswarga #1847 A bány völgyben hogy tudnak kikötni a hajók?? Vagy hogyan tudnak bemmenni oda?? -
W B #1846 Mért épült az ORKFAL? A bánya völygben? Mert kiépítetek ott egy bázist, és ott kötnek ki a hajók az ork hajók, és valószinü hogy azon jöttek a hüllőembrek is.