15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#2697 MIndent a maga nemében kell nézni.
RPG: BG 1-2, Fallout 1-2, el lehetett szórakozni a Diablo-kkal is persze bár azok nem voltak igazi RPG-k
FPS: Unreal, Half-Life 1-2, Farcry, Thief 1-2-3, No One Lives Forever 1-2 legutóbb Condemned
-
#2696 Nem nevezném csőlátásnak azt ha egyszer vmi magasra teszi a mércét és azután rossz szájízzel viseltet az ember alacsonyabb színvonalú dolgok iránt. -
#2695 Ha már csuklóból úgy viszonyulsz hozzá, hogy "végig rohansz a főszálon" (igen, valahol itt lett halott az érvelésed), akkor nem igazán világos, milyen viszonyítási alapod is van a többivel szemben, ha még esélyt se adsz, hogy észrevegyél bármit is magából a játékból.
Szerk: ezek után hiába erölködsz, aki így viszonyul hozzá az meg is érdemli. :-) -
#2694 Jó, és te mit tartasz igényes játéknak?
Mert asse mind1, hogy egy "agyatlan FPS-t" vagy egy "agyatlan RPG-t" tartasz-e igényes játéknak. -
#2693 Én csak elmondtam a véleményem, leszögeztem miért nem játszom egyes játékokkal. A véleményem szubjektív szabad és kiállok mellette. Aki akar igényes játékokkal játszik, aki meg nem azoknak meg maradnak az igénytelenek. Ennyi. -
#2692 Ha csőlátással vagy csak képes RPG-t játszani akkor miért fogsz bele egyáltalán? -
#2691 Hát ha te így állsz hozzá, akkor az a te bajod. -
#2690 Ugyanaz a fejlődési rendszer, ugyanazok a semmitmondó 0 xp-s questek. A jtáék nem motivál, végig rohansz a főszálon (ha addig meg nem unod) és kész. -
#2689 A GTA 3 pont elég volt, bár a SA-ban volt pár újítás ami miatt megérte vele játszani. A Gothic 1 tele volt buggal, ráadásul a sztori is marha összecsapott volt, ellenben a 2 technikailag tökéletes volt. Dungeon Siege 1-2 fos volt, elnézést akit megbántottam, de ez van (multiplayerben élvezetes...talán, mondjuk multiban minden játék jó ). Silkroad-Lineage teljesen más. BG és BG 2 pedig klasszikus, a számítógépes RPG-k csúcsa. A sztorija pedig mind2 résznek olyan, hogy filme(ke)t lehetne belőle csinálni... -
#2688 Én nálam, a GTA 3 kicsit fapados volt, aztán a Vice cityt végig nyomtam, mert nagyon megfogott a hangulata, de az a SA niggeres stílusa megint nem jött be. -
#2687 a többit nem ösmerem, TES-eket is csak próbálgattam, de az tény, hogy a gta-k mind ugyanolyanok:D a 3 még tetszett volt, de akinek még mindig bejön ugyanaz harmadszorra is (SA)..:C nc. -
#2686 már hogy lenne ugyanaz, sokkal de sokkal kifórottabb..... -
#2685 Jó sokat játszhattál velük te is, ha ilyen zagyvaságokat írsz, gondolhatnál azokra is, akik nem ismerik ezeket a játékokat és esetleg elolvassák, netán még komolyan is veszik amiket irkálsz Ennyi erővel a GTA3-tól az SA-ig full ugyanaz, a Gothic 1-2, meg a Dungeon Siege1-2 is és a Silkroad meg Lineage, de a BG1-2 is, meg folytathatnám a végtelenségig.
Amúgy meg ízlések és pofonok, mert én PL kedvelem a TESeket, de kimondottan nemszeretem az ilyen ráklikkelek és meghal stílusú RPG játékokat. -
#2684 Én nem vok "hárd kór" RPG-s, és a morrowinddel se jáccottam.
Szal elvagyok vele. -
#2683 Ha játszottál a Morrowind-del, akkor tudod hogy miről beszélek. Ez a játék full ugyanaz, csak mai grafikával. RPG-nek pedig Baldur's Gate 1-2...azután nincs szerepjáték. -
#2682 Hát mondjuk én rég (sőt soha) találkoztam ilyen addiktív (wow-ot kihagytam), szines, változatos stb, játékkal, de mindekinek megvan a saját ízlése. -
F1c
-
#2680 Engem nem azért taszít az Oblivion, hanem azért mert ugyanolyan lélektelen, jellegtelen, pár óra alatt megunható játék mint a 3. része. A csodálatos grafika kevés... -
#2679 Ha valaki visszarettent az Obliviontól, me' nem megy, akkor szólok, hogy van hozzá peccs, és direkt HDR-re optimalizált forceware.
Így az aláírásomban lévő gépen 20-28 (abszolút játszható) FPS-t produkál, és így néz ki:
Ja és fenn van a Natural Environments 2.0 is amitől szebb, élénkebb színeket kap a játék.
A képen a részleteség (fák tárgyak stb.) kb 50% on van, HDR. Fű maxon, és csak a fák adnak árnyákot. -
#2678 A képek a SIN Episodes-ból vannak!
A tag aztse tudja hol a feje mert akkor itt a fejetlenség:
-
#2677 Liero Xtreme
-
lfs.s2
-
#2675 Akkor jó...egyik kedvenc játékom... :) -
#2674 A Neverhoodban az a jó, hogy nem rágja az idő vasfoga. SEMMILYEN probléma nem volt vele a jelenlegi konfigommal játszva Windows XP SP2-őn, pedig a Neverhood már 10 éves! De nem számít neki, milyen a hardver, milyen az operációs rendszer, tökéletesen fut! -
#2673 Medal of Honor Pacific Assault
egyébként ez a 2 shot nem a játék színvonalát tükrözi, eléggé jóra sikerült, bár ha most játszanék vele lehet más véleményen lennék, de akkoriban minden fokozaton legalább 2szer toltam ki, és akkor cseréltem új gépet, megváltás volt a graf is meg minden :) szal csak hogy van ilyen is.. :
-
#2672 Isten ez a játék! Elindul Windows XP SP2-n? -
#2671 Én például elővettem, és most játszottam végig úgy ötödszörre. -
#2670 A régi szép idők...
Nem is tudom hányszor toltam végig -
#2669 jó kis muzsika volt alatta :) -
#2668 Legjobb! :Ð Hatalmas játék. -
#2667 The Neverhood
-
#2666 A graf télleg "kicsit" lemaradott, de iszonyat jó játék legalábbis SZERINTEM.
Én nem tudtam lerakni, amig ki nem pörgettem mással nem játszottam -
#2665 Project Snowblind.
Amolyan deus EX ,Redfaction, meg HALO keverék. Vannak különleges képességeid ( időlassítás, védőpajzs, láthatatlanság stb..) Lehet bent járműveket vezetni a tereptárgyak többszerivel bonthatóak,mozathatóak. Nameg hackerkedhetönk jól :D (későbbiekben lehetőségünk nyílik a járőrrobotok felett is átvenni az irányítást. Na ott kezdődik még csak a jó móka :D)
A játék úgy kezdődik hogy 1 bazinagy robabanásban megsérülzs, Ezért hogy életben maradj, kissé átoperálnak. Félig gép leszel (az egész tisztán úgy zajlik le mint a Robotzsaruban d3.gif )
Ja és baromi sok fegyver áll rendelkezésünkre.
1etlen negatívum talán a graf. Hát az olyan "izé" :) -
csgj #2664 milyen gammából van az a középső két kép? -
-
#2662 amit kiveszel :D -
#2661 És mit kell ebben az érthetetlen dzsumbujban látni? -
-
#2659 Ghost Widow és díszes kompániája.
Black Scorpion rucijával állandóan gondok vannak.
Scirocco: Neked is vannak hangok a fejedben? Ja várj...ezek nem a fejemben vannak...
Ghost Widow szobra.
Scirocco és Mako szobra.
Scorpion szobra.
Lord Recluse szobra. vol2
-
#2658 City of Heroes/Villains
Hajnali csendélet Mercy Islanden.
JÖN A SZARVASEMBER!
Az új szerelésem.
Lord Recluse szobra.
Lord Recluse személyesen.
Morr....